|
|
|
سلام خدمت همه ی دوستان بزرگوار
بندیت 250 قیمت 2 تومن رنگ قرمز
![]()
ویرایش توسط davod : 05-01-1391 در ساعت 06:07 بعد از ظهر
دوست عزیز سلام.زیادی خلاصه تاپیک زدین.مدل؟کارکرد؟وضیعت سلامت و ضربه؟وضعیت مدارک؟محل سکونت؟لطف کنی بیشتر توضیح بدی ممنون میشم...
ای بابا...نفسمونم به زور چک و لگد میاد بالا...
عذرخواهی میکنم یه جورائی خلاصه بود که خلاصه نوشتم!
راستش موتور برای رفقا هستش یه مشکل واسش پیش اومده داره میفروشتش.
ظاهرا برگه مزایده داره.
یه مدت خاب بود تا دو سه ماه قبل دادیم تعمیر ردیف شد ولی به نظرم یه مشکل داشت نمیدونم از کاربراتور بود یا از برقش که اگه کم گاز میدادی خفه میکرد.
دوباره از اون وقت خابیده تا الان که روشن نمیشه!
واسه خودش حدود 2700 تموم شده. موتورم تو تهرانه. تا سه شنبه صبحم اگه فروش نره میدم به رفقا بفروشنش چون خودم دارم میرم مسافرت![]()
به به وی سی هم که هست
یکی از دوستان بود که دنبال سنگین تمیز و قیمت پایین بود الان این کیس مناسبی هست
برو یه نظر ببینی موتور را ضرر نداره
به نظر من بندیت خاموش باشه و هیچی هم نداشته باشه می شه با 200 تومان جمش کرد من خودم قبلا 400 داشتم خیلی سگ جونه اون ریپ و به علت تنظیم نکردن موتور به وجود میاد که با یه تنظیم درست میشه ....
چون داره می گه وقتی گاز کم می خوره ریپ می زنه ....
---------- Post added at 12:34 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------
البته تنظیم کاربرات بندیت هم به این سادگیا نیست حالا 400 که اینجوریه من 250 رو نمی دونم تنظیم اش به چه صورته ...
تنظیم کامل کاربراتورهاش حدود 200 هزینه میبره اگه فقط مشکل تنظیم کارابراتور باشه با توجه به وی سی بودنش میارزه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
انجمن موتورسيکلت ايران(پرشین موتور) جهت بالابردن سطح فرهنگ و اطلاعات در زمينه موتورسواري راه اندازي شده است
شماره سامانه پيامکي انجمن : 50002666994466
برای ثبت شماره خود در سامانه پیامکی نام و نوع موتور خود را به شماره فوق پیامک کنید.
لطفا در هنگام کپی برداری مطالب و عکس ها منبع و لینک سایت ذکر شود.
تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس)
قدرت گرفته از ویبولتین - طراحی قالب توسط وی بی ایران
علاقه مندي ها (Bookmarks)