|
|
|
من یه پاژنگ 70 سی سی دارم میخوام دو باره سرپاش کنم سیم کشیش خرابه اگه بخام فقط کویل رو راه بندازم باید چیکار کنم.
یه سیم اومده تو ترانزیستور(مشکی با خط قرمز)یه سیم از رفته بیرون که سوکت داره و به کویل میخوره یه سیم سبز هم هست که به چیزی وصل نیست ولی یادمه اون سیم سبز دوتا میشد و بازم وصل میشد به کویل درسته؟ به غیر از اون مشکی قرمز و اونی که سوکت داره چیز دیگه ای به ترانزیستور وصل نیست باید چیکار کنم که شمع راه بیفته؟
(السماء هي تحت أقدام راكبي الدراجات النارية)=بهشت زیر پای موتور سواران است.
برو یدکی فروش یه سوکت ترانزیستور بگیر 1000 یا 1500 پولشه بعد همه سیمارو طبق رنگ سیم دینامت وصل کن. که علاوه بر کویل بغیه برقاتم راه میوفته
(چقدر زود دیر میشود)
میشه یه کم بیشتر توضیح بدی باید بکم سوکت ترانزیستور 70 سی سی رو میخوام یا فرغ نداره.به خود سوکت سیم وسله یا نه؟
سیمای دینامت که ردیفه فقط مشکل رو ترا..... داری خوب الان سوکتی به ترانزیستورت وصل هست یا نه اگه هست چنتا سیم داره حدودا سوکتش؟
(چقدر زود دیر میشود)
توی نقشه عکس یه ترا... هست مال موتور توئه؟ اگه آره پس اگه نگاه کنی یه فیش 4 تایی میخوره اونو داره؟ که به صورت نری میخوره به ترا...
(چقدر زود دیر میشود)
آره اونو داره
اون عکسه عکس ترانزیستور نیست اونی که روبروی دینامه 3 تا سیمئ خورده بهش ترا... هست.
ویرایش توسط Amir R1 : 03-01-1393 در ساعت 03:06 قبل از ظهر
خوب دیگه پس نگاه کن ببین سیمای ورودی ترانزیستورو به سیمای هم رنگ دینامت وصل کن که باید 2 تا باشه 2تا سیم خروجی ترا...رو سبزو به اتصال کویل بزن مشکی قرمزو به خود کویل. انجام داده بودی همینو؟
(چقدر زود دیر میشود)
اون سیم سبزه هم باید از ترانزیستور به کویل وصل بشه؟
آره اون شارژره. اما تراتم شبیه همونه فردا یه عکس از ترات بزار فیششم بهش وصل باشه
(چقدر زود دیر میشود)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
انجمن موتورسيکلت ايران(پرشین موتور) جهت بالابردن سطح فرهنگ و اطلاعات در زمينه موتورسواري راه اندازي شده است
شماره سامانه پيامکي انجمن : 50002666994466
برای ثبت شماره خود در سامانه پیامکی نام و نوع موتور خود را به شماره فوق پیامک کنید.
لطفا در هنگام کپی برداری مطالب و عکس ها منبع و لینک سایت ذکر شود.
تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس)
قدرت گرفته از ویبولتین - طراحی قالب توسط وی بی ایران
علاقه مندي ها (Bookmarks)