|
|
|
سلام خدمت دوستان گل مشهدی
کم کم بخاطر یه سری مسائل (از جمله فروش موتور ) قرار های آفرودی داره تو مشهد کمرنگ میشه
ضمنا با تموم شدن ماه رمضون یه خورده وقتها آزادتر شده و هم تو این شبهای تابستونی فاز موتور سواری و دور دور خیلی بالاس ، به همین مناسبت گفتم تو این تاپیک هماهنگ کنیم که شبهایی که دوستان وقتشون خالی هست و میتونن همراهی کنن ، از وجودشون فیض ببریم
یه 2-3 باری هم از این برنامه ها داشتیم ولی رسمی نبوده و گفتیم چه بهتر که رسمیش کنیم تا هم آمار بره بالاتر و هم لذتش بیشتر
خب
بعنوان اولین پیشنهاد
برای فردا شب (چهارشنبه یکم شهریور) اگه پایه اید بریم [فقط کاربران می توانند لینک هارا ببینند. ]
یه محیط شبیه ساز فوق العاده ، مسابقات اتومبیل رانی هست که بشدت فاز میده (multiplayer)
در کنارش میتونیم برنامه های غذایی هم داشته باشیم :دی
اگه پایه اید هماهنگ کنید تو این تاپیک تا من رزرو کنم
ساعت پیشنهادی من هم 8:30 هست
آدرسش هم ابتدای بلوار سید رضی هست
فعلا
یاعلی
ویرایش توسط Mohammad aghili : 31-05-1391 در ساعت 12:31 بعد از ظهر
اگر مشکل نداره منم میام همینجا اعلام کنید که قرار بزاریم
سلام
به نظر من بچه هاب باید هفته ای 2شب با هم باید تو مناطق مشهد جمع بشن مثل پارک ملت و بلوار فرودگاه و کمپ ها جمع بشن برای فوتبال و والیبال و بسکتبال ،چون خیلی حال میده .........
............Just For God............
دوستان امشب برنامه پابرجا هست
خلاصه هرکدوم از دوستان تونستن بیان ، خوش خواهد گذشت
قرار هم ساعت 8:30 اول سد رضی 6
فعلا
یاعلی
ا
دوست عزیز assassins امشبم مث دفعه ی قبل نیومدی... والا ما اصراری نداریم بیای خودت میگی منم میام....بقیه رو نمیدونم ولی این که میگی میام و نمیای و یه خبرم نمیدی به من یکی که خیلی بر خورد و یه جور توهینه.
داداش تلفن رو واسه همینجور وقتها گذاشتن
امشب خیلی خوش گذشت
جای دوستان خالی
من و شهاب و جواد
الان دارم عکسها رو میریزم تو سیستم ، بعد شب نامه ش رو هم مینویسم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
انجمن موتورسيکلت ايران(پرشین موتور) جهت بالابردن سطح فرهنگ و اطلاعات در زمينه موتورسواري راه اندازي شده است
شماره سامانه پيامکي انجمن : 50002666994466
برای ثبت شماره خود در سامانه پیامکی نام و نوع موتور خود را به شماره فوق پیامک کنید.
لطفا در هنگام کپی برداری مطالب و عکس ها منبع و لینک سایت ذکر شود.
تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس)
قدرت گرفته از ویبولتین - طراحی قالب توسط وی بی ایران
علاقه مندي ها (Bookmarks)