|
|
|
مرسی از همه
علی جانسون در عکس دومی : ببین موهامو چه خوشگل مش کردم
مرسی از دوستان که اومدن اولش حال نداد ولی اخراش باحال بود.
موتور میلاد هم بنزین تموم کرد دهن من سرویس شد. اخه یکی نیست بگه موتورت بنزین نداره چرا میدی دست بچه مردم. :دی
- - - Updated - - -
ایدین از کجا پیداش شد؟ کسی اضافه شد بهتون؟
شب های دراز بی عبادت چه کنم ------- طبعم به گناه کرده عادت چه کنم
گویند کریم است و گنه می بخشد ------- گیرم که ببخشد زخجالت چه کنم
همه جا اروم بود ، که ناگهان تعدادی موتور سوار به سمت فست بود سوت دلان رفتند که ناگهان نوید خشکش زد بنده خدا ، عاقب نیومدن سر قرار ها ( هرجای تهران باشید پرشین موتور در کنار شماست )
قرار خوبی بود.دست همه درد نکنه.**** عزیز کنجی و علیرضا عزیز.جانسون . عرفان و امیر cdi عزیز.حسین 11 و حسین نوبهار و فرید و سعید میلاد و بوی عزیز. و همه و همه.و آیدین و دیگر دوستان
در آخر تشکر ویژه از عمو حسین که نباشه اصلا حال نمیده.
دلم یه موقعیت خوب میخواد.تو هم دعا کن.
شرمنده که نتونستم تو جمعتون باشم
البته خودم از دستم رفت!!!!!!
مشکلی پیش اومد برام و باید جایی می رفتم؛ خدارو شکر قبلش تونستم یه سر به دوستان بزنم
دآقا سعید یه تهدیدی کرد که نتونستم نیام
کلا چندتا موتور شدین
رفتنی به سمت آب و اتش که صف نسبتا پری بودین
منتظر عکسها!!
10 ماه زندگی 2 ماه عشق!!
التماس دعا در این 2 ماه
سلام
آقا من پنجو چهل پردیسان بودم پیداتون نکردم
هم از ورودی حکیم اومدم هم همت
قرار نبود 5.40 اونجا باشن دوستان
قرار برای ساعت 8 شب بود!!!
10 ماه زندگی 2 ماه عشق!!
التماس دعا در این 2 ماه
دسته همه دوستان درد نکنه که اومدن واقعا خوش گذشت. جانسون قرار برقان فراموش نشه. تشکر ویژه از **** و میلاد که خداییش خیلی گلن.
شایسته فر جان هم که نیومدی حسابی جات خالی بید، نخ سوزن سوته دلان
. . . Pass
من اولین بار بود که میومدم...خداییش خیلی خوب بود..جمع خوبو مشتی دوره هم جمع شدن....ایشاالله که همیشه همه بچه های این جمع و اونایی که نیومدن دور هم باشن و سلامت....
یه تشکرم کنم از ****..janson..amo hosin..amirrow..saeed..و بچه های دیگه که اسماشونو نمیدونم...
و من جمله بهزاد بچه محل و دوست جدیدم..
ویرایش توسط Unregistered1 : 24-01-1392 در ساعت 11:37 قبل از ظهر دلیل: هویجوری
من از همه دوستان تشکر ویژه می کنم : **** گل ، جانسون عزیز ، عمو نازنین ، آیدین عزیز ، شایسته فر فراری ( وانتد ) ، استاد فرشاد ، امیر سی دی آی ، حسین عزیز و ...... تو رو خدا ببخشید مغزم یاری نمیکنه اسم بقیه دوستان رو ببرم که از بودن در کنارشون لذت بردم و احساس خوبی داشتیم از بقیه دوستان من جمله کنجی و .... که از بند پیچ استفاده کردن و ما دوسشون داریم هم تشکر می کنم
- - - Updated - - -
شایسته جان من موچولوتم ، موچولو یعنی یه هوا کوچولو تر از کوچولو
- - - Updated - - -
عمو حسین دوست داریم ...عمو حسین دوست داریم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
انجمن موتورسيکلت ايران(پرشین موتور) جهت بالابردن سطح فرهنگ و اطلاعات در زمينه موتورسواري راه اندازي شده است
شماره سامانه پيامکي انجمن : 50002666994466
برای ثبت شماره خود در سامانه پیامکی نام و نوع موتور خود را به شماره فوق پیامک کنید.
لطفا در هنگام کپی برداری مطالب و عکس ها منبع و لینک سایت ذکر شود.
تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس)
قدرت گرفته از ویبولتین - طراحی قالب توسط وی بی ایران
علاقه مندي ها (Bookmarks)