|
|
|
نمی دونم چرا هیچکی تابحال ایندو رو با هم مقایسه نکرده
دوستان قبل از هر چیزی می خوام بگم که خواهشا نگید که اینا موتو نیستند و از اینجور حرفا... چون دیگه اینو هممون می دونیم.بالاخره این موتور ها هم طالب خودشون رو دارن مثلا کسایی که با حقوق کارمندی قدرت خرید کی تی ام رو ندارند و صرفا یه موتور برای کوه و جنگل اونم آخر هفته ها برای یه افرود ملایم با کمی ادرنالین لازم دارند
من خودم هیچ اطلاعاتی در مورد متین ندارم فقط می خوام مقاسه کنید.حالا کسایی که اطلاع دارد یا تجربه کردند
از نظر قیمت، از نظر کیفیت مونتاژ، ازنظر کیفیت قطعات (اسم قطعات هم بگید مثل فلاپ و ...)، از نظر ابعاد و اندازه، شاسی ، انجین و قطعات داخلش ،گیربکس و ...
ویرایش توسط ali_r : 11-01-1393 در ساعت 10:31 قبل از ظهر دلیل: تغییر عنوان و اضافه کردن عکس به درخواست استارتر
جناب m-s-d میگم نظرتون چیه که اسم تاپیک عوض کنیم یا یه تاپیک جدید بزنیم
به اسم مقایسه موتورهای طرح روان 200 که هم رو شامل بشه
و هم تاپیک جامع تری بشه
روان - متین - جترو - کبیر اگه چیز دیگه هست دوستان اعلام کنن
INSTA : vahid.1995
نه اتفاقا منم به نظرم رسید که کبیر رو هم توی مقایسه بیارم ولی خب آخه کبیر کمک معکوس نداره فکر کنم؟! یا داره من نمی دونم؟
وجترو هم که رادیات روغن نداره. بخاطر همین فقط ایندو رو خواستم دوستانی که واردن مقایسه کنند.آخه این دوتا از هر نظر خیلی بهم شبیهند(یا اصلا کپی هستند)،ولی احتمالا تو قیمت تقاوت محسوسی داشته باشند!
راستی از قیمت شروع کنیم قیمت روان الان تو سایت خودمون نوشته 6 میلیون اونوقت قیمت متین چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه به نظرتون اینطور خوبه اسم تاپیک رو عوض کنید.مشکلی نیست.
ویرایش توسط m-s-d : 27-12-1392 در ساعت 10:47 قبل از ظهر
سلام
مگه متین 200 بازم تولید میشه؟
str200 هم میشه باروان200 مقیسه کرد
سلام
مگه متین 200 بازم تولید میشه؟
فکر نکنم تولیدش متوقف شده باشه،حتی به نظرم میرسه 250 هم تولید میکنه.البته من اینجا فقط می خوام 200 مقایسه کنیم.
str200 هم میشه باروان200 مقیسه کرد
میشود،چرا که نه، ولی فکر کنم تو یه تاپیک دیگه قبلا مقایسه شده باشند.
http://www.persianmotor.net/thread1812.html
راستی داداش بابت عکساییکه میزاری دمت گرم الان یه دفعه دیدمت گفتم تشکر کنم
موتور سواری که کلاه ایمنی نداره-موتورش ایینه و راهنما و چراغ نداره هم احمقه هم وقتی سوار موتوره مردنش دست تقدیر نیست
من که خیلی وقته متین نمیبینم تو مغازه های مشهد
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
انجمن موتورسيکلت ايران(پرشین موتور) جهت بالابردن سطح فرهنگ و اطلاعات در زمينه موتورسواري راه اندازي شده است
شماره سامانه پيامکي انجمن : 50002666994466
برای ثبت شماره خود در سامانه پیامکی نام و نوع موتور خود را به شماره فوق پیامک کنید.
لطفا در هنگام کپی برداری مطالب و عکس ها منبع و لینک سایت ذکر شود.
تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس)
قدرت گرفته از ویبولتین - طراحی قالب توسط وی بی ایران
علاقه مندي ها (Bookmarks)