|
|
|
سلام من موتورم تو گاز خور اخر تو هر دنده یه ریپ بزرگ میزنه به حدی که کمک فنر جلو پایین میره بعد دوباره راه میفته البته یه ننظیم کاربراتور حسابی((مصرفشا پایین اوردم )) کردمش جیگرش حال اومد ولی بعضی وقتا بدش نمیاد اینکارا بکنه شما میدونید ماله چیه؟ راستی بوبین دینام هم عوض شده
ویرایش توسط gto : 02-05-1391 در ساعت 01:08 بعد از ظهر
MOTOR >>GTO IS KING STREEt
فقط محصولات کاوازاکی ودیگر هیچ
بنزین تو اگزوز میاد بترکه یا نه ؟
پیج مارو در اینیستا گرام دنبال کنید
instagram: ir.motor
موتورت پلاتینیه یا cdi ؟
بله صدا ترقه ای هم نمیده ولی هر وقت اینکارا بکنه بنزینا میخوره حالت خفه بش دست میده
cdi همینه که عکسش گذاشتم
سلام ودرود
فیلتر هوا رو بردارین تست کنید
شمع رو به میازن 90 یا 0.9 فیلر کنید . . .
اگه تغیری ایجاد نشده بریم سر وقت کاربراتور
بسته به لیاقتت و شعورت برات وقت میزارم و نظر میدم/بسته به پشتکارت و همکاریت و همفکریت
اگه نوشته ی مفیدی زدی ازت تشکر میکنم پس توقع بیجا نداشته باش و به خودت مغرور نشو
نوشته مفید شامل چی میشه:بار علمی . . .فنی . . .هنری . . .و خلاقیتی
لازم نیست به جایگاهی که داری ازت تشکر کنم/لازم نیست هر تایپیکی که زدی ازش تشکر کنم
سلام برودهانه ی پلاتینوچک کن ببین فیلرش چنده به احتمال زیادازپلاتینه چون اگه ازکاربراتورباشه توی دورهای پایین یه اشکال کوچولویی بوجودمیاد
بسته به لیاقتت و شعورت برات وقت میزارم و نظر میدم/بسته به پشتکارت و همکاریت و همفکریت
اگه نوشته ی مفیدی زدی ازت تشکر میکنم پس توقع بیجا نداشته باش و به خودت مغرور نشو
نوشته مفید شامل چی میشه:بار علمی . . .فنی . . .هنری . . .و خلاقیتی
لازم نیست به جایگاهی که داری ازت تشکر کنم/لازم نیست هر تایپیکی که زدی ازش تشکر کنم
حواسم نبود به اینکه سی دی ای
سلام موتور من تریل کویر 248 است تو سرعت بالا 120 ریپ میزنه انگاری آدم و میگره ول میکنه مشکل از کجاست خواهشن جواب بدید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
انجمن موتورسيکلت ايران(پرشین موتور) جهت بالابردن سطح فرهنگ و اطلاعات در زمينه موتورسواري راه اندازي شده است
شماره سامانه پيامکي انجمن : 50002666994466
برای ثبت شماره خود در سامانه پیامکی نام و نوع موتور خود را به شماره فوق پیامک کنید.
لطفا در هنگام کپی برداری مطالب و عکس ها منبع و لینک سایت ذکر شود.
تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس)
قدرت گرفته از ویبولتین - طراحی قالب توسط وی بی ایران
علاقه مندي ها (Bookmarks)