|
|
|
تو مطالب چیزی در مورد مقایسه این 2تا پیدا نکردم لازم دونستم باهم مقایسه بشن/
دوستان بحث کنن تا داغش کنیم....
قیمت نینجا حدود 2برابر شاید کمی بیشتر از دایلیم هست
شما کدوم رو انتخاب میکنید چرا؟
ایا این کره ای از پس این نینجا بر میاد؟
همه چیشونو باهم مقایسه کنید تا کاربرای دیگه بتونن راحت تر انتخاب کنن.مرسی از دوستان عزیز
همیشه کلاه بزارید حتی موقع قرار با طرف.....
اول از همه از نظر ظاهری که خداییش هر کسی بین این دو نینجا رو بیشتر می پسنده و نینجا زیبا تر از دالیم هست
در مورد شتابم که ............حرفی زده نشه بهتره؛ جزو بدیهیات به حساب میاد!!
10 ماه زندگی 2 ماه عشق!!
التماس دعا در این 2 ماه
ترمزهای دایلیم از نینجا خیلی بهتر میگیره ، مصرف سوختش کمتره ، استایل نشستن و راحتی مشابه هم هستند ، از نظر قیافه چندین شهر که با هم میرفتیم مردم عادی همه از دایلیم خوششون میومد ،
نور چراغهاش فوق العاده بده توی شب اصلا خوب نیست اما نینجا واقعا نورش خوبه ، دنده یک دایلیم خیلی ضعیفه توی سربالائی خیلی شیب دار آفرود بزنی خاموس میکنه اما نینجا قدرتش خیلی زیاده
سرعت نینجا 10 کیلومتر بیشتر از دایلیم هست ، شتاب بیشتری هم داره ، وسایل دایلیم خیلی ارزونه
دایلیم خیلی نرمه دست اندازها را خیلی کم نشون میده ، اما نینجا انگار زلزله اومده ، لاستیک فابریک خیلی خوبی داره هندلینگش خیلی خوبه موتور توی دسته
شتاب خوب نینجا ، و اینکه سرعت گرفتنش با دور کم موتور هم امکان داره باعث میشه از رانندگی باهاش لذت ببرید
علي جان زحمت كشيد همه موارد رو گفتن منم فقط نظرمو ميگم
دايليم جز كلگي زشتي كه داره از نظر زيبايي از نينجا سر تره.من ترمز نينجارو بهر از دايليم ميدونم.
و اينكه اگه قرار باشه مسافرت طولاني برم من به شخصه نظرم رو دايليمه هم راحته هم هندلينگ خوبي داره.مصرفش هم از نينجا هم از هيو پائين تره.
از اون ور نينجا يه موتور همه چيز كامله كه نميتوني چيزي بهش بگي.ولي خوب قيمتبالايي داره.موتور قوي با شتاب بالا،راحتي زياد(بعد از دايليم)ترمز قوي و .....
I dont ride a bike to add days to my life
I ride a bike to add life to my days
مهران و عشق نمرده کامل و به قدر کمال توضیح دادند.
ولی چه حالی میده هیو و نینجا هی برن تو پمپ بنزین بنزین بزنند و دایلیم دمه پمپ بنزین فقط نظاره کنه
- - - Updated - - -
البته حالت دسته نینجا راحت تر از دایلیم چون یه کم جمع تره
بتهوون در 26 مارس 1827 در هنگام مرگ :" دوستان دست بزنید کمدی تمام شد.
ناپلئون بناپارت : کسی که می ترسد شکست بخورد حتما شکست خواهد خورد.
در مورد تاپ اسپید هر دو موتور در هر دنده هم یه مقایسه ای می کنید
10 ماه زندگی 2 ماه عشق!!
التماس دعا در این 2 ماه
همونطور که علی رضا جان گفت که انزکتوریش شتابش بیشتر از کاربراتش هست با همون نینجا کاربرات قبلیش که تو درگ داد بهم تونستم هیو و سوپر های وحشیو به راحتی بگیرم
تو درگ من اومدم از دنده 2 برم 3 تو اینه دیدم کسی نیست پشتم!همشون فکشون خورده بود زمین وسط راه دور زده بودن!
واقعا شتابش عالی بود
همیشه کلاه بزارید حتی موقع قرار با طرف.....
به نظر من اصلا نباید این دوتارو باهم مقایسه کرد چون یکیش 30 میلیونه یکیش 7 8 تومن من باشم دایلیم و بر میدارم چون اون یکی باید پول اضافه داشته باشی بدی
با ذكر يك صلوات فضاي وب رو معطر كنيم
(( [COLOR=#ff0000]اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
نه دایلیم 7-8 تومنه!!!!!!
نه نینجا 30 تومن!!!!!!
دالیم حدود 10 تومنه
نینجا هم دور و بر 25!!
10 ماه زندگی 2 ماه عشق!!
التماس دعا در این 2 ماه
شایسته فر جان منم حدودی گفتم نه تویه 30تومن 5تومن فرق داره نه تویه 7 8تومن 2 3تومن.این هم یه نظره اگه شماهم می خوای قیمت دقیق بگی هم میتونی تو خصوصی به من بگی هم لیست قیمت های بازار اینجا جاش نیست
با ذكر يك صلوات فضاي وب رو معطر كنيم
(( [COLOR=#ff0000]اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
انجمن موتورسيکلت ايران(پرشین موتور) جهت بالابردن سطح فرهنگ و اطلاعات در زمينه موتورسواري راه اندازي شده است
شماره سامانه پيامکي انجمن : 50002666994466
برای ثبت شماره خود در سامانه پیامکی نام و نوع موتور خود را به شماره فوق پیامک کنید.
لطفا در هنگام کپی برداری مطالب و عکس ها منبع و لینک سایت ذکر شود.
تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس)
قدرت گرفته از ویبولتین - طراحی قالب توسط وی بی ایران
علاقه مندي ها (Bookmarks)