|
|
|
با عرض سلام و خسته نباشیددر سرازیری با دنده خلاص رفتن یعنی موتور کاملا خاموشه حالا جدا از کنترلش آیا برای موتور ضرر داره یا نه من تو انجمن یه چیزهای از دنده مرده خوندم ولی متوجه نشدم که خلاص یا در حالت روشن خلاص در کل با دنده خلاص رفتن در حالت خاموش برای قطعات داخل موتور مشکل ایجاد میکنه
ببین خلاص اگه یعنی کلاچو بگیری که این ضرر داره-ولی اگه دنده رو خلاص کنی موتور دور میگیره و مثلا سرعتت رسیده به 80 و تصمیم داری بذاری دنده ی مناسب و گاز بدی مجبوری با اون سرعت از خلاص به ترتیب بذاری 1 بعد 2 بعد 3 و بعد 4.به محض اینکه بخای با اون سرعت یعنی 80 بذاری 1 و به ترتیب بری بالا گیربکست به فنا میره.پس::::کلا خلاص نرو.
ویرایش توسط عابدی : 14-05-1391 در ساعت 11:12 بعد از ظهر
عاشق صدای وحشیه کراس دو زمانه ام ........
فکر نکنم مشکلی ایجاد کنه فقط باید دقت کنید که موقعی میخواستید به موتور دنده بدید سرعت دنده ها رو رعایت کنید تا به انجین و گیربکس و صفه کلاج و........ فشار نیاد
به طور مثال شما تو سر پایینی دارید با سرعت 50 کیلومتر خلاص میرید برای اینکه به موتور دنده بدید (دنده یک) باید سرعت خودتونو کاهش بدید مثلا به 10 کیلومتر کاهش بدید و بعد به موتور دنده بدید تا به موتور فشار نیاد
بعضی وقت ها هم سرعت وتور بیشتر از این حرفهاست این کار(عدم کاهش سرعت) باعث میشه کنترل موتورو از دست بدید
اگه کلاچو بگیریو ول نکنی صفحت داغ میکنه به فنا میره و اگه دندرو خلاص کنی موقعی که دوباره میخای بذاری دنده ی مناسب گیربکست به فنا میره.چون دنده ی موتور به هموصله.مثلا برای رفتن به 4 اول باید بری 1و2و3.وقتی با سرعت بالا از حالت خلاص بذاری 1 یا 2 یا 3دنده سخت جا میره و دور موتور جنان میره بالا که میترسی
عاشق صدای وحشیه کراس دو زمانه ام ........
ولی به نظرم وقتی کلاج میگیری چون موتور کاملا درگیر نیست صفه کلاج دیر تر از این مواردی که من گفتم داغ میکنه
با تشکر از دوستان به خاطر تجربه های کم نظیر منظور من از دنده خلاص یعنی موتور کاملاً خاموشه بدون اینکه بخواهی کلاچ بگیری و در حالت سرعت به دنده بندازی فکر من به این مشغوله که در حالت خاموش خلاص قطعات موتور درگیره یا نه چون پمپ روغن در حالت خاموش کار نمیکنه امیدوارم منظورم را رسانده باشم
شبیه اینکه هل میدی روشن می کنی؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
انجمن موتورسيکلت ايران(پرشین موتور) جهت بالابردن سطح فرهنگ و اطلاعات در زمينه موتورسواري راه اندازي شده است
شماره سامانه پيامکي انجمن : 50002666994466
برای ثبت شماره خود در سامانه پیامکی نام و نوع موتور خود را به شماره فوق پیامک کنید.
لطفا در هنگام کپی برداری مطالب و عکس ها منبع و لینک سایت ذکر شود.
تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس)
قدرت گرفته از ویبولتین - طراحی قالب توسط وی بی ایران
علاقه مندي ها (Bookmarks)