ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش موتور هوندا ایکس ال 250 Honda Xl درحد خشک..*سند 5 برگ*

محمدفضل
06-11-1392, 11:26 بعد از ظهر
موتور درحد خشک

تمام لوازم ژاپنی اصلی

فقط شاسی و اگزوز و ترکبند رنگ خورده بقیه لوازم نو اصلی ژاپنی خریداری شده و جمع شده

سیلندر صفر به شرط . گازخور عالی بدون هیچگونه صدای اضافی و مشکل. تک هندل تو هوای سرد روشن میشه

سند 5 برگ رسمی

قیمت 4/800/000 تومان * مقطوع مقطوع *. اونایی که موتور جمع کردن میدونن که لوازم این موتور خیلی گرونه و حوصله ی زیادی میخاد. موتور واسه خودم دوروبر 6 تومن دراومده ولی چون عجله واسه فروش دارم و به پولش نیاز دارم قیمتو کم کردم.هیچ دلیل دیگه ای هم نداره.دنبالش نگردید!!

موتور مازندران شهرستان بهشهر. حمل و نقل به عهده ما !

357503575135752

hosin suzuki
07-11-1392, 12:10 قبل از ظهر
سلام اقا محمد میخاستم بدونم این گلگیر جلو چه موتوریه که بستین؟چون تا اونجایی که یادمه گلگیر خود ایکس ال250 یکم باریک تره

crf
07-11-1392, 03:32 بعد از ظهر
محمد آقا میدونم زدید قیمت مقطوع اما هیچی را نداره کم کنید اگه امکانش است جوابش برام بیام بزنید هزینه ی حمل و نقل پای شماست؟

shahin.r1
07-11-1392, 08:18 بعد از ظهر
داداش منبش فابریکه؟

امید d
13-11-1392, 04:15 قبل از ظهر
موتوری که شاسیش رنگ خورده دیگه تا اخرش برو

محمدفضل
22-11-1392, 02:10 قبل از ظهر
موتوری که شاسیش رنگ خورده دیگه تا اخرش برو

تِه خادِت کاجه ی مازندِرون دَری که ایناره گونی؟؟اینجِه همه درنه اینکارِ کاندِنه.اونُم این سال موتوره وِه.

شرمنده یادم رفت شماره تلفن بزارم. ۰۹۳۳۸۶۴۸۰۲۰ فردای اون روزی که اومدم شماره بزارم سایت بالا نیومد.
عکسای قبل از بازسازی موتور موجود هست کسی که خریداره و تو شاسی موتور شک داره میتونه نگاه بندازه.دوستان در جریانن من این موتور رو چون خیلی دوس داشتم وسیله هاشو نو کردم و بعدش حیفم اومد شاسی بارنگ قبلی باشه و برای قشنگی و تمیزیه موتور شاسی رو رنگ زدم. کسی که موتور رو بازسازی میکنه دلیل نمیشه که حتما موتور عیبی داشته.واسه عشقش بود که اینکارو کردم الان هم مشکل مالی بود که این موتور رو میفر‌وشم.اگرهم این قیمت رو میبینید فقط پول لوازمی هستش که روش سوار کردم وگرنه خیلی بیشتر ازینا پام آب خورد.دردسرش زیهد بود.موتور هم هیچ مشکلی نداره از روزی هم که بازسازی شد توی ویترین نمایشگاه بوده و کار نخورده.موتوریش هم سرحال و به شرط

- - - Updated - - -

سلام اقا محمد میخاستم بدونم این گلگیر جلو چه موتوریه که بستین؟چون تا اونجایی که یادمه گلگیر خود ایکس ال250 یکم باریک تره

درسته آقا حسین این گلگیر xr مدل بالا هست.تمامی لوازم هم از محمد شمعی خریدم و یه سری رو هم اصفهان و شهر خودمون بهشهر خریدم.همگی هم اصلی ژاپنی هست.کسی که جنس شناس باشه بیاد سرموتور میفهمه اصلی هست یا فرعی.

- - - Updated - - -

داداش منبش فابریکه؟

بله داداش فابریکه

- - - Updated - - -

محمد آقا میدونم زدید قیمت مقطوع اما هیچی را نداره کم کنید اگه امکانش است جوابش برام بیام بزنید هزینه ی حمل و نقل پای شماست؟

تا سر معامله نره چیزی مشخص نمیشه داداش.ولی خریدار بیاد سرمعامله باهاش تا میکنیم.حمل و نقلش هم پای ما.

ali_r
22-11-1392, 10:55 قبل از ظهر
محمد جان در مورد مدارکش یه توضیحی میدی که چی هست؟ و چی داره؟(سند 5 برگ؟)

stoncold
22-11-1392, 12:12 بعد از ظهر
دوستان محمد حرفش سنده دوستانی معامله کردن میدونن و اینکه با اطمینان خرید میکنید خیالتون راحت

omidd
22-11-1392, 01:24 بعد از ظهر
موتورای داش محمد همه ترو تمیزن. هرکس بخره ضررنمیکنه.
بعدم قیمتش مفته.
ایشالا به قیمت دلخواه فروش بره.

Milad-Suzuki
23-11-1392, 01:40 بعد از ظهر
ممد شمعی که شما ازش لوازم خریدی یه پلاک ملی به همین تمیزی شایدم بهتر و فابریک تر و سالم تر داره.
با موتور شما که مقایسه میکنم که میگی 6تومن برام تموم شده تعجب میکنم.
قیمتی که به ما گقت پس خیلی مناسبه واسه پلاک ملی.همونو ازش میخریدی فکر کنم بی دردسر و شستورفته بود.
سند 5برگ شما باید سند شرکت تیزرو و برگه خرید سپاه از این شرکت باشه و بنام هم نمیخوره فکر کنم.
داداش ایشاا... به قیمت دلخواه بفروشی.
ولی بیشتر از 4تومن روش حساب وا نکن....

ali_r
23-11-1392, 01:42 بعد از ظهر
ممد شمعی که شما ازش لوازم خریدی یه پلاک ملی به همین تمیزی شایدم بهتر و فابریک تر و سالم تر داره.
با موتور شما که مقایسه میکنم که میگی 6تومن برام تموم شده تعجب میکنم.
قیمتی که به ما گقت پس خیلی مناسبه واسه پلاک ملی.همونو ازش میخریدی فکر کنم بی دردسر و شستورفته بود.
سند 5برگ شما باید سند شرکت تیزرو و برگه خرید سپاه از این شرکت باشه و بنام هم نمیخوره فکر کنم.
داداش ایشاا... به قیمت دلخواه بفروشی.
ولی بیشتر از 4تومن روش حساب وا نکن....

مگه 250 پلاک ملی هم داریم؟

Milad-Suzuki
23-11-1392, 01:54 بعد از ظهر
مگه 250 پلاک ملی هم داریم؟
آره ممد شمعی یه دونه پلاک ملی داره.
یه دونه هم پلاک قدیم اهواز داره مدارک کامل.
جفتشم قیمتش بد نیست . خریدار باشی تخفیف میده.

ali_r
23-11-1392, 01:56 بعد از ظهر
آره ممد شمعی یه دونه پلاک ملی داره.
یه دونه هم پلاک قدیم اهواز داره مدارک کامل.
جفتشم قیمتش بد نیست . خریدار باشی تخفیف میده.

برات پخ زدم تا تاپیک شلوغ نشه

محمدفضل
28-11-1392, 11:40 قبل از ظهر
علی جان سند پنج برگ همینیه که میلاد گفته.الان خونه نیستم وگرنه عکسشو واست میفرستادم.
آقا میلاد ایکس ال لوازمش گرونه و بازسازی کردن هم هزینه اش بیشتر از قیمت موتوری درمیاد که اماده میخری ولی با این تفاوت که همه چیز رو نو و اصلی میخری و رو موتور میزاری خیالت راحته.تو همین سایت بودن دوستانی که بازسازی کردن و خیلی بیشتر واسشون افتاده.
..
..
..
*Stone cold و امید* عزیز ممنون . شما نظر لطفتونه.
.
.
من اگه موتور بد دادم به شما که خریدار باشید بیاید همینجا بگید من ضمانتشو میکنم اگه راضی نبودید

Milad-Suzuki
28-11-1392, 12:45 بعد از ظهر
علی جان سند پنج برگ همینیه که میلاد گفته.الان خونه نیستم وگرنه عکسشو واست میفرستادم.
آقا میلاد ایکس ال لوازمش گرونه و بازسازی کردن هم هزینه اش بیشتر از قیمت موتوری درمیاد که اماده میخری ولی با این تفاوت که همه چیز رو نو و اصلی میخری و رو موتور میزاری خیالت راحته.تو همین سایت بودن دوستانی که بازسازی کردن و خیلی بیشتر واسشون افتاده.
..
..
..
*Stone cold و امید* عزیز ممنون . شما نظر لطفتونه.
.
.
من اگه موتور بد دادم به شما که خریدار باشید بیاید همینجا بگید من ضمانتشو میکنم اگه راضی نبودید
داداش اصلا سوء برداشت نشه.میدونم لوازمش واقعا گرونه چون خودم داشتم ایکسل هم 125 هم 250.
شما هم از سر عشق وعلاقه و با حوصله وقت گذاشتی جمش کردی.ماشاالله خیلی سرپاست.
این که میگن هوندا مرگ نداره اصلا شکی توش نیست.
پول ندارم الان وگرنه تو خریدش شک نمیکردم والله.

محمدفضل
03-12-1392, 12:45 بعد از ظهر
داداش اصلا سوء برداشت نشه.میدونم لوازمش واقعا گرونه چون خودم داشتم ایکسل هم 125 هم 250.
شما هم از سر عشق وعلاقه و با حوصله وقت گذاشتی جمش کردی.ماشاالله خیلی سرپاست.
این که میگن هوندا مرگ نداره اصلا شکی توش نیست.
پول ندارم الان وگرنه تو خریدش شک نمیکردم والله.

داداش قابلت رو هم نداره بیا وردار ببر.