PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : با بودجه 7میلونی چه موتوری بگیرم

sajjadme
03-11-1392, 05:02 قبل از ظهر
سلام ودرود به همه شما عزیزان:grouphugg: .من 7تومن میتونم برای موتور هزینه کنم موارد استفاده وانتظاراتم ایناست:

1-سرعتش خوب باشه حد اقل140تابره
2-باهاش مسافت زیادی رو بتونم برم.من عاشق مسافرت با موتورم
3-شتاب زیاد مهم نیست اما داشتنش بهتر از نداشتنشه میخام بگم روی این بخش حساسیتی ندارم
4-رخ خوبی داشته باشه
5-نو یا دسته دو فرقی نداره
6-فرقی هم نمیکنه اسپورت باشه یا کروزر
به نظر شما چه موتوری مناسب منه بسیار ممنون :hanghead:

h0ssein
03-11-1392, 08:19 قبل از ظهر
سلام درود.
دوست گل من بنظر بنده بهترین گزینه برا شما پالس 220هست که هرچی شما انتظار داری از یه موتور خوب ایشون دارند!
شتاب عالی نرم راحت بی صدا پرقدرت کیفیت عالی سرعت 140-150 ولی اینو بگم نمیتونی مدت طولانی این سرعت رو بری اگه به سرعت 120-130 اکتفا کنی ایشون کیس بسیار مناسبی هست. اگه سرعت بالا میخای دایلییم هم گزینه خوبی هست که از 220 سرتره همه چیش و کلا
خوراک مسافرت هست ولی با 7تومن فکر نکنم بتونی ترتمیزشو گیر بیاری .
یا بودجه تونو بیشتر کنید یا همون 220بردارید (نظر شخصی).
در ضمن اگه بتونید صفر بردارید که خیلی عالیه و مطمئن تر هست ولی اگه تصمیم دارید
کارکرده بگیرید زیر کارکرد 7-8هزار پیدا کنید.
موفق باشید.

معمار
03-11-1392, 07:17 بعد از ظهر
تا 7 م

پالس 220 و اونجر 220 صفر میتونی بخری که هم مسافرت میتونی برید ولی سرعت و شتاب زیادی ندارن

یا میتونید یه مگلی 91 بگیرید هم قیافه هم سرعت هم شتاب هم نیاز رسیدگی بالا داره
ولی به خاطر ریس بودنش تو مسافت خیلی زیاد اگه راکب قد بلند باشه اذیتش میکنه

شاید دایلیم مدل 89 گیر بیاد

Babak
03-11-1392, 09:04 بعد از ظهر
منم نظرم مثله حسین آقا هست.همون پالس 220 بهترین انتخابه.در مورده دایلیم از نظره من شما یه پالس صفر بگیری بهتره که یه دایلیم کارکرده بگیری چون زیاد معلوم نیست چه بالایی سرش اوردن.من خودم ترجیحم روی موتوره صفره.
پالس 220 هم تا الان امتحانشو پس داده و برای سفر رفتن هم بسیار خوبه:minzdr:

sajjadme
03-11-1392, 09:37 بعد از ظهر
بسیار ممنونم از شمادوستای گلم.
1-میخاستم بپرسم دربی 160 بدردم نمیخوره میخاستم درمورد ویژگی های یه موتوردسته دوبیشتر راهنماییم کنیدلطفا.
2-یه سوال یه سایتی هست که موتور سوزوکی امیکو رو به شکل های مختلف تیونینگ میکنه میخاستم بدونم این سایتو دیدین.آیامیتونم ادرسشو ایجا بنویسم.چون میخاستم نظرتخصصی تونو در باره ی موتور هاش بدونم........

h0ssein
03-11-1392, 09:46 بعد از ظهر
دربی دیگه تولید نشد و نیست اگه بگردی به زور کارکرده پیدا کنی
اگه پیدا کنی هم بدرد نمیخوره قطعاتش اصلا گیر نمیاد اگه هم بیاد خیلی بالاست.

sajjadme
03-11-1392, 10:01 بعد از ظهر
سوزوکی آمیکو چی اون چه طوره بسیار ممنونم

shahin.r1
03-11-1392, 10:10 بعد از ظهر
سمش نرو که سرطان نهایتا یه هفته بهت حال میده بعد شروع میکنه حال گیری

sajjadme
03-11-1392, 10:11 بعد از ظهر
لطفا کسایی که میبیناین تاپیک رو کوچک ترین نظرو راهنمایی که به ذهن شون میرسه رو بنویسن من واقعا کارم گیره متشکر از همه شما

کوروش
03-11-1392, 10:18 بعد از ظهر
اول پالس 220 و اونجر 220 که انجین هاشون عین همه یکی تقریبا اسپرت تو رینگ و دیگری هم کروز
بعدش پالس ان اس 200
بعدشم دیلیم البته باید یکم بیشتر هزینه کنی
بعد اینا هم اگر پول داری برسونی به 10 تومن هیو سانگ
توی تریل ها هم روان
بعدش پالس 200 و یا 180
و بعدشم اپاچی 180
در کل اگر تو این لیست هرکدوم رو بخری پشیمون نمیشی
ولی غیر از اینا سمت چیز دیگه نرو
مثل سوزوکی و یا موتور زیاد کارکرده

sajjadme
03-11-1392, 10:31 بعد از ظهر
در مورد مگلی هم اگه اطلاعات بدین خیلی خوبه چون موتور خوش رخی هست وچشم رو گرفته من قدم زیر 180 هست نمیدونم منظور شما از قد بلند چیه وچه ربطی به این موتور داره ومن درمورد مسایل فنی این موتور حرف های ترسناکی شنیدم:icon_pf _52_:درکل اگه به من یکم درمورد این موتور هایی که تا الان نام برده شد اطلاعات بدین ممنون میشم

- - - Updated - - -

وینر 250چطوره .در مورد موتور های نیکد چی مثل هیوسانگ gtnیاrkv200 یا پیشرو پارس 250 دایچی 250

farshad 54
03-11-1392, 10:34 بعد از ظهر
دوست عزیز

اگه میخوای از هر نظر خیالت راحت باشه و تمام قابلیت هایی که خواهانشی موتورت داشته باشه فقط با این پول پالس 220 و دیگر هیچ

ولی اگر نظرت رو موتور دیگه ای هست بگو کدوم موتور رو میخوای تا راحت دوستان بهتون بگن چی به چیه

- - - Updated - - -

سلام ودرود به همه شما عزیزان:grouphugg: .من 7تومن میتونم برای موتور هزینه کنم موارد استفاده وانتظاراتم ایناست:

1-سرعتش خوب باشه حد اقل140تابره پالس 220
2-باهاش مسافت زیادی رو بتونم برم.من عاشق مسافرت با موتورم پالس 220
3-شتاب زیاد مهم نیست اما داشتنش بهتر از نداشتنشه میخام بگم روی این بخش حساسیتی ندارم پالس 220
4-رخ خوبی داشته باشه سلیقه ای هست
5-نو یا دسته دو فرقی نداره پالس 220
6-فرقی هم نمیکنه اسپورت باشه یا کروزر پالس 220
به نظر شما چه موتوری مناسب منه بسیار ممنون :hanghead: پالس 220

موفق باشی

sajjadme
03-11-1392, 10:45 بعد از ظهر
من چو اطلا عات زیادی در مورد این موتور ها ندارم نمیتونم درست تصمیم بگیرم ولی چند تا موتور رو خوشم میاد
1-مگلی به خا طر رخ عالی که داره
2-هیوسانگ نیکد
3- اونجر 220 بهخاطر اینکه طرح هارلی البته از پالس 220 هم بدم نمیاد
4-ازموتور تریل هم خوشم میاد اگه 250 باشه
4-از سوزوکی آمیکو هم بدم نمیاد یه شرکتی هست اینارو تیونینگ میکنه خیلی قشنگ شدن بعضی هاشون حتی از مگلی هم خوشرخ تر میشن یه سری رو هم تک محور کرده خیلی باحال شدن
5- از بندیت هم خوشم میاد نمیدونم پلاک ملی شده هم وجو داره یانه

اگه درمورد همه اینا به من اطلاعاتی بدین واقعا دستتون رو میبوسم
:grouphugg::6::2::thanks:

معمار
03-11-1392, 10:52 بعد از ظهر
در مورد مگلی هم اگه اطلاعات بدین خیلی خوبه چون موتور خوش رخی هست وچشم رو گرفته من قدم زیر 180 هست نمیدونم منظور شما از قد بلند چیه وچه ربطی به این موتور داره ومن درمورد مسایل فنی این موتور حرف های ترسناکی شنیدم:icon_pf _52_:درکل اگه به من یکم درمورد این موتور هایی که تا الان نام برده شد اطلاعات بدین ممنون میشم

- - - Updated - - -

وینر 250چطوره .در مورد موتور های نیکد چی مثل هیوسانگ gtnیاrkv200 یا پیشرو پارس 250 دایچی 250

به خاطر این که مگلی تو کلاس ریس هستش و کلن کلاس ریس یه جوریه که باید بیشتر از موتور های دیگه خم میشی
و با مشاهده یه سری عکس موتجه میشید

در مورد همه ی موتور هایی که گفتید تاپیک شون موجود
میتونید مراجعه بفرمایید و اطلاعات کاملی رو در مورد هر موتوری که میخاید بدست بیارید

farshad 54
03-11-1392, 11:02 بعد از ظهر
من چو اطلا عات زیادی در مورد این موتور ها ندارم نمیتونم درست تصمیم بگیرم ولی چند تا موتور رو خوشم میاد
1-مگلی به خا طر رخ عالی که داره فقط همین یه امتیاز رو داره راجب بقیش هم چیزی نمیگم چون دوستان مگلی سوار داریم اینجا میان منو میزنن :27:
2-هیوسانگ نیکد خوبه ولی پولت کمه :hanghead:
3- اونجر 220 بهخاطر اینکه طرح هارلی البته از پالس 220 هم بدم نمیاد با پولت جور در میاد هر دوتاش هم خوبن :28:
4-ازموتور تریل هم خوشم میاد اگه 250 باشه اگه تریل دوست داری با پولت میتونی تریل های 250 چینی بخری که نظری من راجبشون ندارم :[Only registered and activated users can see links]
4-از سوزوکی آمیکو هم بدم نمیاد یه شرکتی هست اینارو تیونینگ میکنه خیلی قشنگ شدن بعضی هاشون حتی از مگلی هم خوشرخ تر میشن یه سری رو هم تک محور کرده خیلی باحال شدن اونا هم بد نیست ولی دیگه صاحب اول و آخرش خودتی و درد سرای خودشو داره که اصلا به من چه
5- از بندیت هم خوشم میاد نمیدونم پلاک ملی شده هم وجو داره یانه بندیت اگه پلاک ملیش باشه با این پول نمیدن - بدون پلاکشم درد سره

اگه درمورد همه اینا به من اطلاعاتی بدین واقعا دستتون رو میبوسم
:grouphugg::6::2::thanks:

امیدوارم مطلبو گرفته باشی :consoling2:

پست بعدیتو تازه دیدم حاجی یه دفه بگو از همه جور موتور خوشم میاد دیگه گرفتی مارو مشتی

sajjadme
03-11-1392, 11:12 بعد از ظهر
قیمت هیوسانگ نیکد دست دو ترتمیز چقدر هست

- - - Updated - - -

امیدوارم مطلبو گرفته باشی :consoling2:

پست بعدیتو تازه دیدم حاجی یه دفه بگو از همه جور موتور خوشم میاد دیگه گرفتی مارو مشتی

من کلا عاشق موتورم از هیچ موتوری بدم نمیاد (به جز 125cg)اما میختم با این پل بهترین روکه امکان داره رو بخرم واقعا من گیر کردم راهنمایی کنید لطفا

- - - Updated - - -

من کاملا گیج شدم :i'm ok::297:

farshad 54
03-11-1392, 11:13 بعد از ظهر
با این پول 7 تومن بهترین گزینه هارو دوستان زحمت کشیدن معرفی کردن اگر بازم قانع نشدید یه زحمت بکشید همه این موتور ها تاپیک مخصوص خودشون رو دارن مطالعه بفرمائید هر کدوم رو مصلحت دیدید بخرید

بنده دیگه نظری ندارم

خسته نباشید

sajjadme
03-11-1392, 11:36 بعد از ظهر
با این پول 7 تومن بهترین گزینه هارو دوستان زحمت کشیدن معرفی کردن اگر بازم قانع نشدید یه زحمت بکشید همه این موتور ها تاپیک مخصوص خودشون رو دارن مطالعه بفرمائید هر کدوم رو مصلحت دیدید بخرید

بنده دیگه نظری ندارم

خسته نباشید
خیلی ممنونم از شما اقا فرشاد گل اگه بازم دیدین نکته ای هست که به دردم بخوره ممنون میشم اگه بهم بگین

ماکیاولی
03-11-1392, 11:47 بعد از ظهر
دادا منم عاشق هیوسانگ هستم
اگه با 7 تومن پیدا کردی منم خبر کن

sajjadme
04-11-1392, 12:27 قبل از ظهر
جدا هیو نیکد دست دو درحد چنده.وهمین طور ns200

sajjadme
04-11-1392, 01:21 قبل از ظهر
اقا سعید لطفا شما هم یه راهنمایی بکنید

- - - Updated - - -

اقا سعید لطفا شما هم یه راهنمایی بکنید

mamal_honda
05-11-1392, 03:54 بعد از ظهر
داداش ی ax1 250 بگیر باهاش دور ایرانو بگرد تا بفهمی لذت موتور سواری یعنی چی !

sajjadme
06-11-1392, 12:21 بعد از ظهر
من تاپیک های مختلفی رو مطالعه کردم اما نتونستم نتیجه ی مطلوبی بگیرم
چیز هایی که فهمیدم:
دایچی:
شتاب وسرعت خوب
کیفیت بسیار خوب ترمز ها
مشکل ریپ زدن که اگه اشتباه نکنم آقای شایسته فر گفته بودن که تولید های جدید از 90 به این طرف این مشکل رو ندارن
کیفیت متوسط قطعات
دارای 4سوپاپ
رادیات آب نمیدونم مزیته یا نقص
سروصدای انجین که نمیدونم تو تولید های جدید برطرف شده یانه
کیفیت خوب قطعات سر سیلندر وانجین
کمیاب بودن قطعات نسبت به پالس
چسبندگی خوب توجاده
میگن از لحاظ کیفیت سیلندر بهتر از 220 هست
پالس 220:
شتاب سرعت کمتر نسبت به دایچی
کیفیت متوسط ترمز ها باتوجه به این که دایچی جلو دو دیسک اما 220 تک دیسک
مشکل ریپ زدن نداره اما لرزش بدنه داره
کیفیت خوب قطعات
دارای دو سوپاپ
رادیات روغن که باعث میشه موتور به ندرت جوش بیاره
انجین بی سروصدا
کیفیت کمتر قطعات سیلندر نسبت به دایچی
چسبندگی کم تو جاده
زیادیاب بودن قطعات در همه جا:297::11:.............

اگه چیزی مونده که نگفتم یا چیزی رو اشتباه گفتم شما اصلاح کنید درضمن قیمت دایچی وپالس رو (نو) ندارم ولی مثل اینکه دایچی ارزون تر از پالس هست
حالا نظر اساتید عزیز چیه من کدوم رو بگیرم
من به شتاب موتور زیاد اهمیت نمیدم ولی به سرعتش چرا من موتور رو برای مسافرت میخام ومعمولا تو تابستون و میخام موتوری که میگیرم تا چند ساعت بدون مشکل ویه کله 120 تا بره شما چی پیشنهاد میکنید ؟؟؟؟؟ دایچی؟یا ....پالس 220 ؟؟؟ یا چیز دیگه ای .....

ماکیاولی
06-11-1392, 12:56 بعد از ظهر
دادا به نظر شما فقط خوبی های دایچی رو دیدی

دایچی فکر میکنم دیگه تولید نمیشه
و پشتیبانی قطعات خوبی نداره
توی جاده هم فکر نکنم کارایی دایچی از بهتر باشه220

sajjadme
06-11-1392, 01:05 بعد از ظهر
درمورد رادیات که واقعا نمیدونم اب بهتره یا روغن هرکی یه چی میگه تو مقایسه ی دایلیم وپالس 229 نوشته بو روغن خنکه که بهتر از هیچی .یعنی آب بهتره؟
یکی از اساتید به من پخ داد که دایچی بگیر و رادیات روغن بگیر ونصبش کن .یعنی رادیات روغن بهتره ؟؟
لطفا به این سوال وهمچنین سوال بالا پاسخ بدین

- - - Updated - - -

مطمئنین که دیگه تولید نمیشه .....؟؟؟؟؟؟؟
میشه با دلیل بگین که چرا توی جاده کارایی خوبی نداره ؟؟؟؟
پالس یا دایچی ,کودومشون تو تابستون باسرعت 120 یه کله مسافت بیشتری رو برن بدون اینکه به موتور فشار بیاد

ماکیاولی
06-11-1392, 01:14 بعد از ظهر
من تخصص زیادی ندارم
ولی کیفت بهتر پالس
به ندرت جوش آوردنش
رادیات روغنش
بودن قطعات و تعمیرکارش
به شما توی سفر و جاده اطمینان بیشتری میده

معمار
06-11-1392, 01:25 بعد از ظهر
درمورد رادیات که واقعا نمیدونم اب بهتره یا روغن هرکی یه چی میگه تو مقایسه ی دایلیم وپالس 229 نوشته بو روغن خنکه که بهتر از هیچی .یعنی آب بهتره؟
در مورد روغن خنک و اب خنک دایچی چیزی نمیدونم
ولی روغن خنک بودن 220 از هیچی بهتر به این دلیل که حداقل برا خنک تر شدن قطعات انجین یه چیزی داره
- - - Updated - - -

مطمئنین که دیگه تولید نمیشه .....؟؟؟؟؟؟؟
بله تا 91
میشه با دلیل بگین که چرا توی جاده کارایی خوبی نداره ؟؟؟؟
کارایی که داره به شرط استفاده صحیح ولی نباید انتظار حتی دایلیم و ازش داشته باشی
پالس یا دایچی ,کودومشون تو تابستون باسرعت 120 یه کله مسافت بیشتری رو برن بدون اینکه به موتور فشار بیاد
هیچ کدام
به هر حال موتور 220 و 250 جاست نیمشه خیلی زیاد بهش فشار بیاری
گولدینگ ویج که نیست

موفق باشی

sajjadme
06-11-1392, 01:35 بعد از ظهر
واقعا حق انتخاب کسایی که انقدر عاشق موتور سواری هستن باید اینقدر محدود باشه واقعا متاسفم
به جای اینکه موتور های با کیفیت .جیدید و با تکنولوژی بالا که مسلما امنیت بیشتری رو برای راکب فراهم میکنه رو باقیمت پایین تر به مردم عرضه کنن میان موتورایی که اندکی بهدرد میخورن رو میارن گلاب به رو تون ببخشید این حرفو میزنم میان میرینن توش بعد میان میگن تلفات موتور زیاده :mad_majidonline::icon_pf _99_::khak::23:

بگذریم کلا رادیات روغن بهتره یا آ یه توضیح کوچیکم بدین؟؟:4chsmu1:

Babak
06-11-1392, 03:41 بعد از ظهر
آب خنک خنک کاریش بهتره بخاطره فن و تشکیلاتی که داره.
تز من میشنوی اصلا دنباله موتوره چینی نرو دایچی هر من تو خیابون بوده دیده لش شده بود .ولی پالس 220 اینطور نیست.
220 بخر باخیاله راحت تابستون گازشو بگیر هر روز برو حاج بکنده و بیا.:acigar:

sajjadme
07-11-1392, 11:42 بعد از ظهر
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون واقعا فکر نمیکردم انقدر منو راهنمایی کنید بسیار ممنون:thanks::bighug::happy4::pm:
یه سری قیمت میخاستم تورشت همه دست دو دارن
قیمت 1-پالس 220 2-اونجر 220 3-200ns l

ماکیاولی
08-11-1392, 02:35 قبل از ظهر
220=6800
اونجر=6200
ان اس=8600
حدودا
دقیق ترش رو میتونی بزنی نمایندگی

sajjadme
08-11-1392, 06:16 بعد از ظهر
ممنون .قطعاتی که نیازه همیشه در دسترس باشه وموقع موتور خریدن باید دید اونا تو بازار پیدا میشن یا نه.چه قطعاتی هست مثلا برای پالس 220 یا اونجر یا دایچی کلا چه قطعاتی مهمه

hossein assassin
08-11-1392, 06:18 بعد از ظهر
derbi 160--- پیشنهاد میشه
megelli 250 - type 2 91
daelim 250 type 1 91
apachi 180
pulse 220---- پیشنهاد میشه

shahin.r1
08-11-1392, 08:51 بعد از ظهر
داداش به دایلیم 91 که پولش نمیرسه

mohsen46
09-11-1392, 06:26 بعد از ظهر
ns کارکرده بهترین گزینه هست

Erfan Ts
09-11-1392, 07:43 بعد از ظهر
اصلا به این موتور های تایوانی و چینی و کره ای نمیشه اطمینان کرد.....اول میان تبلیغ و تعریف میکنن وقتی ملت همه خریدن یه هو خبر میرسه که شرکت مونتازگرش :) دیگه قطعات نمیزنه.....و تولیدش متوقف شده.....بعد اینجاست که یه فلاپ سادش که 5 هزار تومن بیشتر نبود میشه 150 هزار تومن!!!!

رسول2
12-11-1392, 08:13 بعد از ظهر
سلام اگه تریل سواری و پول بیشترمیدی یک crmبگیر

sajjadme
28-11-1392, 07:06 بعد از ظهر
متاسفانه نصف پولم رفت و الان 3680000دارم:icon_pf _99_::i'm ok::icon_pf _52_:

پشیمان
28-11-1392, 08:01 بعد از ظهر
سلام به نظر من چون شما میگی زیاد به مسافرت با موتور علاقه داری باید یه چیزی بخری که یدکش هم در شهر هایی به جز تهرانم گیر بیاد پالس خوبه ولی یدکش فقط در شهر های بزرگ گیر میاد به نظر من اگه یه تریل زیپ استار 200 یا احسان 200 بگیری خوبه چون همه جا یدکشون هست ولی نباید زیا باهاشون تخته رفت

sajjadme
22-12-1392, 02:38 بعد از ظهر
به نظر شما با تا 35 م چه موتوری خوبه (پلاک ملی وهم از این تردد غیر مجاز ها-درمورد هردو نظر بدین)

ali_r
22-12-1392, 02:43 بعد از ظهر
35میلیون یا 3.5 میلیون؟

sajjadme
22-12-1392, 03:14 بعد از ظهر
35 م واسه خودم نمیخوام البته فعلا

حسن موتوری
22-12-1392, 03:35 بعد از ظهر
داداش با 7 تومن میتونی SUZUKI GSF 250 Bandit خشک بگیری:icon_pf (95):

sajjadme
18-01-1393, 07:10 بعد از ظهر
داداش سوزوکی بندیت مشکلات موتوری نداره؟؟؟؟؟قطعاتش یافت میشه تا چه حد قطعاتش تو بازار هست

teyyeb
18-01-1393, 09:49 بعد از ظهر
داداش گرفتی ما رو ...اول میگی 7 میلیون بعد میگی نصفش کم شد بعد میای میگی 35 میلیون :297:
تازه همه جور موتوری ام دوست داری !!
اول بگو فازت چیه تا دوستان بتونن راهنماییت کنن

sajjadme
18-01-1393, 10:25 بعد از ظهر
سلام دوست عزیز ببخشید سو تفاهم شده پول من که نصف شده ولی اون 35 تومن مال من نیست و برای من هم جور نشد فامیلم داشت و میخواست بگیره وگرفت
من هم موتور ریس دوست دارم ولی اونقدر پول ندارم
نیکد دوست دارم اما نیکد خوب پلاک ملی نداریم
فرق بین استریت و نیکد نمی دونم چیه ولی موتور تو سبک بندیت و هورنت و zeal 250هم دوست دارم
تریل هم بدم نمیاد ولی 3سبک بالا رو بیشتر میپسندم
درضمن موتور 4WEELهم دوست دارم
من کلا عاشق موتور سیکلت هستم :flower4::8::31::33::17:
حالا چند تا سوال دارم میخوام بدونم که:
yamaha zeal 250 و honda hornet 250 وsuzuki bandit 250 که چهار سیلندر هستند
1-نمیشه براشون پلاک گر فت؟
2-اگه نمیشه اینایی هم که پلاک هستن پلاکاشون جعلی هست و غیر قانونی هستند؟
3-اگه میشه اینارو پلاک کرد چه جوریه چرا پس از اول باپلاک نمیفروشن آیا هزینه ی زیادی داره؟؟؟
هرکی جواب این سوالارو میدونه بگه یک دنیا ممنونم:thanks:
ولی حالا فکر نکنید من حتما میرم این موتور هارو میگیرم فقط میخوام بدونم چه طوریه میخوام به بهترین گزینه برای خودم برسم ممنون

عابدی
19-01-1393, 03:30 بعد از ظهر
1-معمولا نمیشه چون اوراقی هستند و سنشون گذشته ولی تو این موتور ها داشتن برگه یا سند یا فرمان امام و اینا اهمیت داره و موقعی که بگیرن موتورو با استفاده ازاینا میشه حالا با پارتی بازی یه کاری کرد
2پلاکاشون اکثرن پلاک قدیم هست در غیر اینصورت احتمالا جعلیه
3-نمیشه
به نظرم شما با تریل شروع کن تا ایشاللا موتورای بهتر

sajjadme
20-01-1393, 04:13 بعد از ظهر
1-(اگه موتور برگ سبز داشته باشه)یعنی میشه با پارتی بازی و هزینه پلاکملی جدید گرفت؟
2-بعد اگه بشه و پلاک روهم مثلاگرفتیم...پلیس یکی ازاین موتورایی که نام برده شده رو باپلاک ببینه گیر نمیده ؟؟؟؟؟
ممنون :2:برای مثال یه سوزوکی بندیت پلاک دار[Only registered and activated users can see links]

saman zx
21-01-1393, 11:11 قبل از ظهر
نیکد دوست دارم اما نیکد خوب پلاک ملی نداریم
فرق بین استریت و نیکد نمی دونم چیه

چرا نیکد خوب نداریم پس هیو gtn چیه ؟

فرق نیکد و استریت تو اسم شون و در کل یکین

تنها راه شما افزایش بودجست
یا با همین بودجه تا موتور ها گرون تر نشده یه پالس 220 بگیری

sajjadme
20-02-1393, 07:30 بعد از ظهر
هیو نیکد قیمتش بالاس و به نظرم نمی ارزه وپالس خوبه ولی سروصدا و لرزش داره واینکه بازم به قیمتش نمی ارزه یه موتور220cc رو 7م بخرم؟؟؟؟ من یکم نظرم به پیشرو 250 جلب شده قیمتش خوبه نسبت به کارایی اش قدرتش هم خوبه سرعتشم خوبه کیفیتش هم متوسطه 22لیترم باکشه ومصرفشم3.5 درضمن خوب 250 هم هست به نظرتون چه طوره :hanghead:؟؟؟؟؟به نظرتون از نظرفنی میشه باهاش 1-خارج شهر و 2-خارج استان
رفت آیا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟:297:

farshad 54
20-02-1393, 07:38 بعد از ظهر
دوست گرامی

شما اطلاعاتت از موتور صفر هست بعد دوستانی که تجربه دارن بهت پیشنهاد میدن باز میای یه چیز دیگه میگی خودت هر موتوری صلاح میدونی بخر

پیشرو 250 هم بسیار موتور خوبیه تو شتاب و سرعت هم همه 250 ها رو لوله میکنه کیفیتشم از همه موتورها بهتره خارج شهر و حتی خارج ایران هم میتونی باش بری از نظر فنی هم رو دستش موتور 250 نداریم

مدل 93 هم نداره چون اینقدر موتور خفنی بود دیگه تولید نمیشه

آقا بخر پیشرو 250 رو خیرشو ببینی

MANHUNT
20-02-1393, 11:24 بعد از ظهر
داداش یه چیزی میگم بدون فردا پشیمون نشی تو این بازه قیمتی چیزی جز پالس 220 بگیری ضرر کردی این بار هزارم ما وظیفمون انجام دادیم بقیش با خودت

sajjadme
03-03-1393, 02:43 قبل از ظهر
منظورتون رو گرفتم اقا فرشاد گل از شما ممنونم که منو راهنمایی کردین و همین طور از manhunt عزیز و بقیه بچه های خوب پرشین موتور که منو راهنمایی کردن:consoling2::pm::thanks:

نظرم قطعی شد رو دو تا محصول باجاج که زیاد باهم فرق ندارن بین اونجر و پالس 220البته یه ان اس هم هست ولی فکر نکنم به درد مسافرت بخوره حالا نظرتون چیه چون میخوام تا تیر ماه موتور رو بگیرم ؟؟؟؟؟؟

دیگه تاپیک داره کم کم به انتهاش میرسه

ولی درکل منو ببخشید که اینقدر اذیتتون کردم و هی این موتور اون موتور میکردم ..............ولی تقصیر من چیه ......پول ندارم همینی هم که دارم با هزار ید یختی جم کردم والله بالله دارم قسم کبیره میخورم از

غذا زدم گذاشتم کنار برا موتور میدونید از کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عاشق موتور بودم ولی ازموقعی که تصمیم گرفتم که باید <<موتور سوار >> بشم یعنی تقریبا دوم راهنمایی بودم این همه سال پول جمع کردم از خورد خوراک وخوش گذرونیم زدم از عشق و حال جوونیم زدم به امید این که یه روز یه موتور خوشگل بگیرم باهاش برم مسافرت اما هنوز موتور دلخواهم رو نمیتونم بگیرم :wall3:و هر سال شاهد این بودم که قیمت موتور بالا و بالاتر میره و ارزش پول من داره کم تروکمتر میشه هر روز از ارزوهام دور تر ودور تر میشدم وهمین طور دارم دورتر میشم به خدا دیگه داره گریه ام در میاد.......................................... ...:sad:
ببخشید بچه ها .........سرتون رو درد اوردم ببخشید اگه ناراحتتون کردم ولی چی کار کنم درد دل کرد باهاتون ...........:consoling2::hanghead:

ولی درکل دیگه اخرشه این یه ذره هم راهنمایی کنید شرم کم میشه

بوس برای همه تون

farshad 54
03-03-1393, 01:40 بعد از ظهر
عزیز برادر

ما هم چون میدونیم پول به راحتی به دست نمیاد بهت پیشنهاد پالس 220 رو اکثرا دادیم

حالا که با این سختی پول جمع کردی پس موتوری بخر که لااقل اذیتت نکنه و بتونی باش حال کنی و سختی هایی که بابت پولش کشیدی رو از تنت بیرون کنه که اون موتور چیزی نیست جز همانا پالس 220 :16:

sajjadme
04-03-1393, 12:13 قبل از ظهر
اقا فرشاد عزیز ... من اگه موتور بگیرم برام مثل کفش میشه یعنی هرجا بخوام برم باموتور میرم ....وچون دانشگام فومن هست باید میانگین هفته ای چهار بار برم فومن و بیام یا تو بهار و تابستون مسافرت زیاد برم میخوام اذیتم نکنه به نظر شما ns 200-avenger 220-pulse 220..............کدوم؟؟؟؟؟خواهشمن م اساتید دیگر هم ابراز نظر کنن ممنون

MANHUNT
04-03-1393, 12:27 قبل از ظهر
فدايي داري داداش ايشالا همون چيزي كه باب ميلته ميگيري حال ميكني ماهم مثل خودت هستيم داداش پول با زحمت بدست مياريم بچه مايدار هم نيستيم ادمايي مثل ما هر وسيله بگيرن چون باسش زحمت زياد كشيدن قدرشو ميدونن مثله من كه جرات نميكنم تو خاك ببرم حالا در كل داداش پالس ٢٢٠ موتور قدرتي سرعتي هستش يعني ساخته شده براي سرعت فاصله بين دندهاش زياده و اينكه شما با كمترين فشار به موتور ميتوني راحت به مسافرت بري مثلا تو سرعت ١٢٠ فشاري رو موتور نيست در حالي كه نهايت سرعت اونجر ١٢٥ هستش راديات روغن داره عمر مفيد خوبي داره كم خرج هستش اگه ميخواي رخ داشته باشه قرمزشو بگير حالشو ببر داداش گل

sajjadme
04-03-1393, 01:40 قبل از ظهر
آقا فرشاد عزیز ممنون از شما
میدونید من موتوری میخوام که برام مثل کفش بشه چون اگه موتور بگیرم میخوام هرجا برم با اون برم ودرضمن من دانشگام فومن هست و میانگین باید هفته ای 4بار برم وبیام وتو بهار و تابستون هم میخوام زیاد سفر برم چون خیل مسافرت دوست دارم
به خواطر همین نمیخوام موتور هم از نظر نوع نشستن وهم از نظر سرعت وهم از نظر اصطحلاک قطعاط خسته کننده باشه حالا با این تفاسی بین 3موتور ذکر شده از شرکت باجاج کدوم رو توصیه میکنید واگر هم تو این رنج بهتر از باجاج هست که میدونم نیست بهم بگید ممنون درضمن اساتید دیگر هم ابراز نظر کنن استقبال میکنیم

- - - Updated - - -

قیمت پالس 220 توو رشت 7200 هست خیلی بالا رفته قیمت اونجر و ان اس رو هم توو رشت ندارم توو تهران این سه موتور چه قیمته هاااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

- - - Updated - - -

فکر کنم اسم شما مصطفی بود حالا درکل آقای manhuntعزیز نوکرم ...قربون شما بشم ...ممنون شما محبت داری حرفتون درسته مثلا اگه توخیابون دیده باشی معمولا ماشین های این پولدارا اکثرا کثیف و خاکی هستن ...نه اینکه اونا زحمت نکشیدن بعضی هاشون واقعا جون کندن به اینجا رسیدن ول چون مدت زیادی پولدار شدن دیگه براشون عادی شده ولی خوب یه عده ای هم بادزدی و بدبخت کردن مردم فقیر و متوسط جامعه به این جاها رسیدن ولی این درست نیست که این مسئله رو عمومیت بدیم و بگیم که همه پولدارا دزدن ......ولی بگذریم داشتم میگفتم که ماها قدر موتورامون رو میدونیم چون با زحمت زیاد بدستشون میاریم ولی بازم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
واقعا معاشرت با شما ها با این که نمی بینمتون ولی برام خیلی لذت بخشه:grouphugg::flower4::pm:

stoncold
04-03-1393, 07:35 قبل از ظهر
داداش حتما میخوای نو بگیری
دایلیم بگیر دسته دو خیلی بهتره

- - - Updated - - -

یچیزی میگم داداش ببین همیشه یادت باشه موتور صفر کیلومتر خریدی بردی خونتون خاستی بفروشی یک تومن تا دوتومن زیر اون قیمتی هم که خریدی ازت بر نمیدارن پس موتور صفر نگیر اصلا با کارکرد کم بگیر
یه دایلیم بگیر مدل پایین تر خیال خودتو راحت کن از پالسو پولسارو این موتورا درپیت هندی و کره ای هم هم خیلی سرتره
دربی هم خیلی موتور خوش رخ و نازیه و کم خرج ولیکن 160 سی سی هستو یکم ضعیفه و 140 تا شاید نره
سی بی ار 150 هم میتونی بگیری
همه اینایی گفتم یا باید یکم پولتو تقویت کنی یا مدل پایین ترشو بگیری که از این موتورایی دوستان پیشنهاد کردن خیلی با اصلو نسب دارترن

farshad 54
04-03-1393, 03:00 بعد از ظهر
ston جان ممنون که همه تلاشتو برای بدبخت کردن این بنده خدا کردی

دربی و سی بی آر بخره که تا آخر عمر بمونه بیخ ریشش یا با کلی ضرر و التماس بفروشه ؟

این بابا میگه از شیکمم زدم پول جمع کردم بعد شما این موتور هارو بهش پیشنهاد میکنی ؟

والا من 10 سال دارم پولسار و پالس سوار میشم خدا وکیلی خرجش از موتور ژاپنی کمتره همه جام باهاشون رفتم آخ نگفته والا کامیکس و دی تی و کیپس داشتم خرجشون بیشتر از این به قول شما هندیا بود

دوست عزیز به درد شما فقط پالس 220 میخوره تهرانم قیمتش 6800 هست نمایندگی بدون بیمه - شما 220 بخر اگر پشیمون شدی من آدرس میدم بیا منو یه فصل بزن دلت خنک شه :121fs725372:

stoncold
04-03-1393, 03:18 بعد از ظهر
داش فرشاد اینکه موتور دوزمانه خرجش بالاست اصلا شکی توش نیست همون بنزین خورش دوتا این موتوراست من بحثم سر کشور ساخت موتور بودش وگرنه که چرا بد بخت بنده خدا
بره از چند نفر دیگم سوال کنه خلاصه من راهنماییش کردم
موتورای کشور هندی که همه ملتش گشنه هستن کجا و موتورای ژاپن و کره که مهد موتور سواری هستن کجا:26:
اقا بر. چینی بخر هندی بخر خیرشو ببینی اپاچی بخر پولسارو پالس بخر
فک کنم فقط ما ایرانی ها خیلی عشقه پولسارو پالسیم و از خود هند هم بیشتر موتوراشو سوار میشیم:25r30wi:
موفق باشی داداش

farshad 54
04-03-1393, 05:07 بعد از ظهر
داداش من

فکر میکنی اگر موتورهای جدید ژاپنی با قیمت مناسب تو ایران بود کسی به پالس وآپاچی و ........ نگاه میکرد اصلا

یه مشکل دیگه هم هست اونم اینه که ژاپن موتور حجم پائین دیگه نمیزنه

موتور های با کیفیت هم که قیمتاش تخیلی هست

پس با شرایط موجود من عرض کردم بهترین و کم خرج ترین موتور های بازار همین هندی مندیان

وگرنه شما موتور ژاپنی با قیمت این موتور هندیا مدل سال سراغ داری 4 زمانه که همه چیش مثل این موتور ها تو بازار باشه ؟

ولی با این حرفت موافقم ما ایرانیا جزو بدبخت ترین آدمای دنیائیم چون همه چی اینجا زوریه و حق انتخاب نداری

پس اگر قراره یکی رو راهنمائی کنیم باید همه چیو در نظر بگیریم

stoncold
04-03-1393, 05:50 بعد از ظهر
حرفت درست
ولی بین بدو بدتر میشه بدو انتخاب کرد
یه موتور ژاپنی بعد از بیست سال کار زدن میبینی باز خرجش از این موتور هندی مندیا و چینی پینیا کمتره
در کل واسه این دوستمون شاید همین پالس بهتر باشه:4chsmu1: اسه بره اسه بیاد که موتورش خراب نشه

sajjadme
04-03-1393, 11:04 بعد از ظهر
فک کنم فقط ما ایرانی ها خیلی عشقه پولسارو پالسیم و از خود هند هم بیشتر موتوراشو سوار میشیم
موفق باشی داداش
ston عزیز ممنون از راهنماییات ولی ما ایرانیا عاشق این موتورا نیستیم
بخاطر این همه هندی میگیرن چون بودجه محدوده ..........چون تو این رنج قیمت موتوری با این کیفیت نداریم که اصطحلاکش کم باشه ...کیفیت قطعات خوب باشه ... مصرف بنزینش کم باشه....
چی بکنیم نداریم ...موتوری بااین شرایط تو این رنج قیمت که نو هم باشه نداریم.............
شما میگی دایلیم بخر دست دو .....دایلیم سالم دست دو کم کارکرد 7 تومن هیچ جای دنیا پیدا نمیشه
میگی cbr 150بخر اونم که جون نداره من هفت روز هفته رو موتور سوارم موتر واسم مثل کفش میشه بع هندا قطعاتش گرونه نمیشه
دربی 160 هم که از دایلیم گرون تره اونم هیچی
فقط میمونه محصولات محترم شرکت باجاج
بازم ممنون که وقت گذاشتی راهنماییم کردی ولی چه بکنیم انتخابمون با این اوضاع محدوده

sajjadme
08-03-1393, 12:39 قبل از ظهر
الووو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

farshad 54
08-03-1393, 02:24 بعد از ظهر
دوستان همه جور راهنمایی کردن و تمام اطلاعاتی که نیاز بود فکر کنم به دست آوردین و با توجه به نیازتون میتونید انتخاب مناسب رو انجام بدید

دیگه فکر نکنم نیازی به ادامه تاپیک باشه

موفق باشید

از همه دوستان هم که کمک کردن ممنون

قفل میشه ...