توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خریدار موتور تا 4 تومن نو و کارکرده تمییز بصورت شرایطی
saeid249
15-10-1392, 11:48 بعد از ظهر
با درود خدمت دوستان عزیز
آقا ما روزانه باید یه مسیر کوتاهی رو بریم سرکار و برگردیم که مسیر اینقدر کوتاه نیست که با پای پیاده بریم و هر روزم باید برا این مسیر ماشین رو روشن کنیم که اندازه یه gmc مصرف سوخت دارم . یه موتور نو یا کارکرده ترو تمییز میخوایم در حد 4تومن (ترجیحا rkv 200) بصورت شرایطی که شرایطش رو هم فروشنده بگه ببینم به ما میخوره یا نه
البته یه موتور باشه که یه وقت خانم بچه ها رو سوار کردیم اون بالا بالا ننشسته باشن که کسی از دور ببینه فکر کنه سوار گردن ما شدن
قربون همه تون
کوروش
16-10-1392, 01:32 قبل از ظهر
با درود خدمت دوستان عزیز
آقا ما روزانه باید یه مسیر کوتاهی رو بریم سرکار و برگردیم که مسیر اینقدر کوتاه نیست که با پای پیاده بریم و هر روزم باید برا این مسیر ماشین رو روشن کنیم که اندازه یه gmc مصرف سوخت دارم . یه موتور نو یا کارکرده ترو تمییز میخوایم در حد 4تومن (ترجیحا rkv 200) بصورت شرایطی که شرایطش رو هم فروشنده بگه ببینم به ما میخوره یا نه
البته یه موتور باشه که یه وقت خانم بچه ها رو سوار کردیم اون بالا بالا ننشسته باشن که کسی از دور ببینه فکر کنه سوار گردن ما شدن
قربون همه تون
شما با 4 تومن میتونی پالس انجین سیفید/ پالس انجین مشکی
اپاچی طرح قدیم 180 و 160
اونجر که خیلی راحتی داره و تقریبا طرح هارلی دیودسون هستش و کیفیتی عال داره
و خیلی موتور های دیگه
واگر در اخر ار کی وی هم بد نیست
البته اگر 4 نقد دارید اگر 4 تومن کامل شراطی باشه که بحثش جداست
saeid249
16-10-1392, 10:56 قبل از ظهر
ممنونم ازت آقا کوروش عزیز
همچین شرایطی شرایطی هم نیست . دو سه هفته دیگه یکی دو تومن میاد دستم و مابقیش هم میتونم باز یکی دو ماهه بدم . ماه بعد موعد بیمه ماشینمه و یه چک دارم که خودش حدود دو تومن میشه والا نقد میتونستم ماه بعد بردارم و از اونور هم دم عیده و دست و بالم تنگه به قول بچه ها.
MANHUNT
17-10-1392, 12:29 بعد از ظهر
دوست عزيز شما صفر پالس ١٣٥ رو بگير عالي هست قيمتش ٤٣٠٠ هستش كم مصرف زيبا شتاب خوب خوش دست هستش براي ترافيك تهران عاليه تا ميتوني موتور صفر بخر داداش
h0ssein
17-10-1392, 01:24 بعد از ظهر
دوست عزیز شما کجا میشینی؟
من موتورم رو گذاشتم برا فروش پالس 180 به 3500 مدل 89.
اگه اصفهان هستین میتونیم مامله کنیم.
saeid249
17-10-1392, 03:06 بعد از ظهر
دوست عزيز شما صفر پالس ١٣٥ رو بگير عالي هست قيمتش ٤٣٠٠ هستش كم مصرف زيبا شتاب خوب خوش دست هستش براي ترافيك تهران عاليه تا ميتوني موتور صفر بخر داداش
با درود و سپاس از راهنمایی ت داداش گل . من تهران نیستم . حقیقتش من یه خرده هیکلم بزرگه و اصلا دوست ندارم وقتی سوار میشم موتور زیر پام شبیه سه چرخه باشه حالا پالس 135 دیدم سوارش میشم ببینم چه شکلی میشه . من نمیخوام با موتور کورس بذارم با همون ماشینمم بیشتر از 110 تا نمیرم . یه مسیر 2-3 کیلومتری هست تا محل کارم که روزی یه بار شایدم دوبار میام و برمیگردم . نظرت در مورد دایچی 250 چیه برا من که نمیخوام به موتور فشار بیارم؟؟
- - - Updated - - -
دوست عزیز شما کجا میشینی؟
من موتورم رو گذاشتم برا فروش پالس 180 به 3500 مدل 89.
اگه اصفهان هستین میتونیم مامله کنیم.
با درود آقا حسین عزیز
داداش حسین من استان فارسی ام ولی محل کارم عسلویه است (جم) . مشخصات موتورت و اگه برات امکان داره عکس و شرایط مورد نظرت رو برام پیام خصوصی میکنی؟
بازم ممنونم که وقت گذاشتی
saeid249
17-10-1392, 03:44 بعد از ظهر
با سپاس از همه عزیزان
دوستان بسته به نیاز من نظرتون رو درباره دایچی 250 هم بگید لطفا . برا منی که نهایت سرعتم 60 کیلومتره فکر نکنم خرج رو دستم بذاره یا اذیت کنه . نظر اساتید هم محترمه
h0ssein
17-10-1392, 04:05 بعد از ظهر
دایچی خیلی خریدار نداره تو خریدوفروشش به مشکل برمیخوری نه که موتور بدی باشه ها نه ، ولی خوب همچین شاخ هم نیست ، اگه بتونی از این هندیا پالس و آپاچ برداری بهتره چون اهل فشار آووردن به موتور نیستی میتونه خرید عالی و خوبی باشه و همیشه راضی نگهت داره و از رانندگی لذت میبری،
چون خیلی مسیرت طولانی نیست بیخیال دایچی شو چون اصطحلاکش بالاست و چینی هم هست امکانش وجود داره که خوب عمل نکنه،
من از دایچی زیاد خوبی نشنیدم بودن کسایی که ناراضی بودن حالا میل خودت،
من جای شما بودم آپاچ میگرفتم چون لذت سواری که آپاچ داره تو کلاس 180 و 200 و همینطور 250(البت بعضی هاشون)هیچ موتوری نداره
MANHUNT
17-10-1392, 11:52 بعد از ظهر
من دو سال دايچي ٢٥٠ داشتم تا حالا إز يه موتور انقدر راضي نبودم هر بلايي سرش بياري اخ نميگه اخر افتادم تو قرض دادم به داييم با ضرر دادم اما انقدر دوستش داشتم كه به دلال ندادم دادم به داييم كه دو تا كوچه پايينتر از خونه ماست من باهاش ٢١ هزار كيلومتر رفتم داداشم الان داره اونم ٢٥ هزارتا رفته به غير از روغن و بنزين هيچ خرجي نداشت من با اون موتور يه بلايي سر پالس و اپاچي ميوردم كه پالس ٢٢٠ پشم بود چه برسه به ٢٠٠ و١٨٠ باسه همين هندي سوارا خوششون نمياد از دايچي كه اسمش چينيه موتورش موتور سوزوكي ٢٥٠جي ان هستش كه تو چين بومي شده منم درشت اندام هستم دايچي به ماها خيلي مياد
h0ssein
18-10-1392, 08:08 قبل از ظهر
من دو سال دايچي ٢٥٠ داشتم تا حالا إز يه موتور انقدر راضي نبودم هر بلايي سرش بياري اخ نميگه اخر افتادم تو قرض دادم به داييم با ضرر دادم اما انقدر دوستش داشتم كه به دلال ندادم دادم به داييم كه دو تا كوچه پايينتر از خونه ماست من باهاش ٢١ هزار كيلومتر رفتم داداشم الان داره اونم ٢٥ هزارتا رفته به غير از روغن و بنزين هيچ خرجي نداشت من با اون موتور يه بلايي سر پالس و اپاچي ميوردم كه پالس ٢٢٠ پشم بود چه برسه به ٢٠٠ و١٨٠ باسه همين هندي سوارا خوششون نمياد از دايچي كه اسمش چينيه موتورش موتور سوزوكي ٢٥٠جي ان هستند
شما با موتور کشتی میگیری یا میزاریش رو اتو پایلوت که میگی 220پشم بود؟
دایچی شاید شتاب و سرعتش از 220بیشتر باشه ولی اینودیگه همه میدونن که پالس از نظر کیفیت قطعات و لذت سواری از دایچی خیلی سره!
دوستمون هم گفت من مسیر دوسه کیلومتری رو میرم سرعت بالانمیرم کشتی نمیگیرم رو اتو پایلوت هم نمیزارم وگرنه قطعا دایچی گزینه خوبی بود حتی از هیو و نینجا سرتر بود!
رو موتورتون تعصب نداشته باشید سعی کنید بااستفاده از تجربه و علمتون دیگران رو راهنمایی کنید
MANHUNT
18-10-1392, 11:25 قبل از ظهر
حسين جان دوست خوبم از روي تعصب حرف نزدم از روي تجربه بود صد در صد شك نكن بعد من از نظر شتاب و سرعت گفتم دوست عزيز حرفاي من رو يه بار ديگه بخون الان من دايچي ٢٥٠ ندارم يعني هيچ تعصبي هم ندارم شما هم دوست من مطلب هارو با دقت بيشتري مطالعه فرماييد بحث من شتاب بود نه كيفيت وگرنه بله پالس كيفيت بهتري دارد
hamidsh8582
19-12-1392, 06:48 بعد از ظهر
سلام. یه پالس 200 نقره ای نوک مدادی هست. لوازم فابریک و انجین پلمپ. فنی سالم. مدل 87 بی رنگ. تماس بگیر صحبت کنیم 09354998582
مدارک کامل. بیمه تا 4/6/93 داره...