ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش دو دستگاه بندیت اتاق جدید

mamal_honda
08-10-1392, 07:19 بعد از ظهر
لوازم فابریک دیسک جلو حرفه ای هم برگه اوراق داره 1999 اگزوز قهرمانی ک در میاد 7/500میلیون

موتور پلمب - تک استارت - دارای برگه گمرک اهواز 1999 در میاد 8 میلیون

موتور ها جفتش تو گمرک هستن در صورت پسند شما عزیزان بیرون می اید!

nima360
08-10-1392, 09:35 بعد از ظهر
پس عکس؟؟؟

rezamoto83657
08-10-1392, 09:55 بعد از ظهر
اون که برگ گمرک داره اگه تمیز و بی رنگ و برگش اصل و بشرط استعلام باشه 8 خریدارم نقد هر جای ایران که باشی

mamal_honda
08-10-1392, 11:48 بعد از ظهر
پس عکس؟؟؟

کس اپلود نمیشه هر کاری میکنم خریدار واقعی اگه باشی برات رو ایمیل میفرستم !

- - - Updated - - -

اون که برگ گمرک داره اگه تمیز و بی رنگ و برگش اصل و بشرط استعلام باشه 8 خریدارم نقد هر جای ایران که باشی

داداش اگه استعلام نداشت ک نمیگفتم بندیت فروشی !
تازه تو برگش 249 قید شده ن 200 این یکی از خاصیت های خیلی خیلی خوبشه

کوروش
09-10-1392, 01:14 قبل از ظهر
قوانین تاپیک فروش اینه که عکس گذاشته بشه-----شما میتونید تو خود سایت اپلود کنید همچنین این سایت هم برای اپلود پیشنهاد میشه :[Only registered and activated users can see links] در صورت نزاشتن عکس تاپیک قفل و حذف میشه

mamal_honda
09-10-1392, 11:04 قبل از ظهر
351053510635107

عکس های موتور برگ سبز

- - - Updated - - -

3510835109

عکس های اوراقی

ali_r
09-10-1392, 11:22 قبل از ظهر
اینا الان کدوم کشورن؟

mamal_honda
09-10-1392, 11:27 قبل از ظهر
داداش اینا تو گمرکن(انبار قضایی)

Milad-Suzuki
09-10-1392, 11:29 قبل از ظهر
لوازم فابریک دیسک جلو حرفه ای هم برگه اوراق داره 1999 اگزوز قهرمانی ک در میاد 7/500میلیون

بندیت برگه اوراق اتاق جدید 7.500 بعد با برگه سبز 8تومن
موتورها تو گمرک هستند یعنی چی داداش ؟
پسند کردیم میاد بیرون:297:
عکس های خود موتور هم که نذاشتی البته شاید تو گمرک ژاپن عکس گرفتی گذاشتی.
مدیران محترم لطفا نظارت مستمر و دقیق داشته باشند روی آگهی ها
چه وضع شه !!

ali_r
09-10-1392, 11:30 قبل از ظهر
داداش اینا تو گمرکن(انبار قضایی)

عکس هایی که گزاشتی مربوط به خارج از ایرانه
اینا همون موتورها هستن که گمرکیشون پرداخت نشده و بصورت قاچاق گرفته شده ؟

rezamoto83657
09-10-1392, 12:09 بعد از ظهر
آقا همون بندیت که میگی برگ سبزه ولی عکساش مشخصه خارج کشوره من میخوامش.الان باید چکار کرد که موتور دست ما برسه؟؟من یه تومن هم بابت باربری میدم که بیاد اهواز
چکار باید کرد؟؟؟کی میاد؟؟؟:[Only registered and activated users can see links]
راستی وقتی موتور خارج کشوره چطور برگ سبزش داخل کشور صادر شده؟؟؟؟:297::297:

nima360
09-10-1392, 02:36 بعد از ظهر
یه عکس هارلی هم میزاشتی مشتری بشیم....
دوست گرامی عکس از خود موتور بزار...

mamal_honda
09-10-1392, 07:31 بعد از ظهر
یه عکس هارلی هم میزاشتی مشتری بشیم....
دوست گرامی عکس از خود موتور بزار...

هر وقت تونستی با خودت دوربین ببر داخل انبار قضایی من ب تو ax1 خودمو مجانی میدم

- - - Updated - - -

آقا همون بندیت که میگی برگ سبزه ولی عکساش مشخصه خارج کشوره من میخوامش.الان باید چکار کرد که موتور دست ما برسه؟؟من یه تومن هم بابت باربری میدم که بیاد اهواز
چکار باید کرد؟؟؟کی میاد؟؟؟:[Only registered and activated users can see links]
راستی وقتی موتور خارج کشوره چطور برگ سبزش داخل کشور صادر شده؟؟؟؟:297::297:

داداش معظرت تو اون تایپیک نوشتم یادم رفت اینجا بنویسم!!
این عکس در حد خود اون موتوره !!
ن خود موتور

- - - Updated - - -

عکس هایی که گزاشتی مربوط به خارج از ایرانه
اینا همون موتورها هستن که گمرکیشون پرداخت نشده و بصورت قاچاق گرفته شده ؟

بعضیاشون اره داداش بعضیاشون تو انتخابات سال 88 ک اوضاع خیلی خراب بود میگرفتن میبردن!!
کار نداشتن برگه سبز داشته باشهیا نداشته باشه یا پلاک باش 250 های خارجی ب بالا رو همه جم کردن

- - - Updated - - -

بندیت برگه اوراق اتاق جدید 7.500 بعد با برگه سبز 8تومن
موتورها تو گمرک هستند یعنی چی داداش ؟
پسند کردیم میاد بیرون:297:
عکس های خود موتور هم که نذاشتی البته شاید تو گمرک ژاپن عکس گرفتی گذاشتی.
مدیران محترم لطفا نظارت مستمر و دقیق داشته باشند روی آگهی ها
چه وضع شه !!

اره همون چیزی ک دیدی درسته!!
لطفا اسپم الکی نکن خریدار نیستی از تایپیک برو بیرون!!

amir74
10-10-1392, 11:11 قبل از ظهر
دوست عزیز الان ما بخوایم بندیت برگه سبزدارو چکار باید کنیم واس خریدش؟بیانه باید به شما بدیم؟

rezamoto83657
10-10-1392, 11:13 قبل از ظهر
آقا عکس رو ولش کن
من بندیت برگه سبز رو میخوام.نقد.کی میرسه دستم؟؟
روال کارت چه جوریاست؟؟؟

salar125
10-10-1392, 01:52 بعد از ظهر
تا اونجايي كه من ميدونم روال كار اينا اينجوريه كه شما يه بيعانه پيش ميدي تا ايشون موتورو برات بخرن.

بعد كه موتور خريداري شد ... شما بايد بري اونجا موتورو ببري خونت

اگه هم رفتي و موتورو پسند نكردي يا يه مشكلي داشت و نخواستيش بيعانه پر.... يا همون دود ميشه ميره هوا.

اگه هم خواستي نديد موتورو برات ميفرستن ولي پولشو تا قرون آخر ازت ميگيرن و رسيدن و نرسيدن موور هم گردنت خودت.
حالا موتور ميخاي بسم الله..:29:

mamal_honda
10-10-1392, 05:43 بعد از ظهر
تا اونجايي كه من ميدونم روال كار اينا اينجوريه كه شما يه بيعانه پيش ميدي تا ايشون موتورو برات بخرن.

بعد كه موتور خريداري شد ... شما بايد بري اونجا موتورو ببري خونت

اگه هم رفتي و موتورو پسند نكردي يا يه مشكلي داشت و نخواستيش بيعانه پر.... يا همون دود ميشه ميره هوا.

اگه هم خواستي نديد موتورو برات ميفرستن ولي پولشو تا قرون آخر ازت ميگيرن و رسيدن و نرسيدن موور هم گردنت خودت.
حالا موتور ميخاي بسم الله..:29:
داداش اگه موتور باز باشی ک 100% پسندش میکنی!!
اگه بندیت به این تمیزی برگ سبز با ان قیمت گیرت اومد من بهت ax1 خودمو میدم !!
موتور برگ سبزداداش کسی کاری ب کارش نداره پس 100% ب دستت میرسه!

- - - Updated - - -

آقا عکس رو ولش کن
من بندیت برگه سبز رو میخوام.نقد.کی میرسه دستم؟؟
روال کارت چه جوریاست؟؟؟

داداش روال کار اینه ک اول پولو کامل میگیرم !!
چون از پول ک تو به من میدی من فقط 200 هزار سود میکنم!!
موتور هم ی هفته ای دستت میرسه !!
اگه بخوای خودمم میارمش برات تا اهواز 500 میگیرم !!

- - - Updated - - -

دوست عزیز الان ما بخوایم بندیت برگه سبزدارو چکار باید کنیم واس خریدش؟بیانه باید به شما بدیم؟

ن داداش پولو باید کامل بدی

amir74
10-10-1392, 10:01 بعد از ظهر
خیلی جالبه.
اینطوری تو اینترنت حتی یک موتور هم نمی فروشی.
چون بچه های این سایت از این حرفا زرنگ ترن

hamed510
10-10-1392, 10:04 بعد از ظهر
دوست عزیز شما چه تضمینی میدی که پولو کامل به حسابت ریختیم موتور رو تحویل میدی!!!؟
همینجوری الکی که نمیشه به کسی پول داد!!
اینطوری همه میگن موتور دارم پولشو کامل بده میارم واست!! فرار کرد چی!!!؟(بلانسبت سوتفاهم نشه)

rezamoto83657
10-10-1392, 11:23 بعد از ظهر

دوست عزیز چه تضمینی هست برا این کار که موتور برسه دستم(باعرض پوزش-سوتفاهم نشه)
دوستان کسی هست اطمینان کنه من دومیش باشم؟؟؟؟؟

محمدفضل
11-10-1392, 12:16 قبل از ظهر

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

ن داداش پولو باید کامل بدی

دوستان بدویین بیاین اینجا دارن ax1 خیرات میکنن.!! آقای زرنگ تو درباره اعضای این باشگاه چی فکر کردی؟تو موتوراتو بیار بزار تو حیاط خونت اگه کپی این دوتا عکسی که گذاشتی باشه و با این مشخصات ٬ مرد نباشم اگه نیام هردوش رو ببرم.خوبه؟

salar125
11-10-1392, 12:36 قبل از ظهر
از اونجايي كه خودم موتور بازم هيچوقت نديد موتور نميخرم. و از دوستان عاجزانه خواهش ميكنم موتور نديد نخرين.
هيچوقتم تنهايي سر يه موتور برا خريدش نميرم... حتما بايد مكانيكم باهام باشه تا برم!

موتور توي انبار قضايي از دور ديديش ميگه سالم و تميزه؟؟؟
بزرگترين موتور بازاي ايران هم جرات نميكنن از راه دور موتوري رو ببين و بدون روشن كردن و سوار شدنش بگن سالمه يا نه!!!
حالا شما چطور ميگي تميزه و سالمه الله و اعلم.

من چندين سال قبل يك بار با گرگي انسان نما معامله كردم آنهم برا يكي از دوستان... موتورو بهمون داد ولي اگه نميداد بهتر بود.
هنوزم شرمندگيش برام مونده. با اينكه خودم چندين بار رفتم و موتور خوب براش خريدم و با بهترين قيمت بهش دادم ولي بازم .... :icon_pf _99_:

به همين خاطر ديگه نميخام نديد خريد كنم و دوست ندارم اين تجربه برا ساير دوستان هم تكرار بشه.

دوستان خواهشا نه نديد خريد كنيد و نه نديده پولي برا موتوري بديد!

mamal_honda
11-10-1392, 01:29 قبل از ظهر
خیلی جالبه.
اینطوری تو اینترنت حتی یک موتور هم نمی فروشی.
چون بچه های این سایت از این حرفا زرنگ ترن
داداش من مشتری زیاد برا موتور دارم اگه اینجا میزارم بخاطر اینه ک هم بچه های دیگه موتور دار شن و از این ورزش لذت ببرن هم شاید موتور زودتر فروش بره !!
وگرنه من مدونم تو خریدار نیستی !!
بلکه شاید بتونم بگم تو از اون دسته ای ک میری تو پیست با موتورای مردم حال میکنی !!

- - - Updated - - -

دوست عزیز شما چه تضمینی میدی که پولو کامل به حسابت ریختیم موتور رو تحویل میدی!!!؟
همینجوری الکی که نمیشه به کسی پول داد!!
اینطوری همه میگن موتور دارم پولشو کامل بده میارم واست!! فرار کرد چی!!!؟(بلانسبت سوتفاهم نشه)
داداش من تضمینم حرفمه !!
و بخاطر ی موتور 250 بی ارزش اعتبار خودمو خراب نمیکنم ک فردا موتور 1800 گلدوینگ بخواد رو دستم بمونه !!

- - - Updated - - -

دوستان بدویین بیاین اینجا دارن ax1 خیرات میکنن.!! آقای زرنگ تو درباره اعضای این باشگاه چی فکر کردی؟تو موتوراتو بیار بزار تو حیاط خونت اگه کپی این دوتا عکسی که گذاشتی باشه و با این مشخصات ٬ مرد نباشم اگه نیام هردوش رو ببرم.خوبه؟
خدا شاهده اصلا خودت تا حالا موتور سنگین داشتی!!؟ طرف من ax1 ک سوار میشم مدارک نداره ولی 17 قیمتشه !!
من فکر کردم علاقه مند ب موتور هستن گفتم بزارم ک استفاده کنن !!
لطفا اگر خریدار نیسی اسپم نکن از تایپیک برو بیرون !!

- - - Updated - - -

از اونجايي كه خودم موتور بازم هيچوقت نديد موتور نميخرم. و از دوستان عاجزانه خواهش ميكنم موتور نديد نخرين.
هيچوقتم تنهايي سر يه موتور برا خريدش نميرم... حتما بايد مكانيكم باهام باشه تا برم!

موتور توي انبار قضايي از دور ديديش ميگه سالم و تميزه؟؟؟
بزرگترين موتور بازاي ايران هم جرات نميكنن از راه دور موتوري رو ببين و بدون روشن كردن و سوار شدنش بگن سالمه يا نه!!!
حالا شما چطور ميگي تميزه و سالمه الله و اعلم.

من چندين سال قبل يك بار با گرگي انسان نما معامله كردم آنهم برا يكي از دوستان... موتورو بهمون داد ولي اگه نميداد بهتر بود.
هنوزم شرمندگيش برام مونده. با اينكه خودم چندين بار رفتم و موتور خوب براش خريدم و با بهترين قيمت بهش دادم ولي بازم .... :icon_pf _99_:

به همين خاطر ديگه نميخام نديد خريد كنم و دوست ندارم اين تجربه برا ساير دوستان هم تكرار بشه.

دوستان خواهشا نه نديد خريد كنيد و نه نديده پولي برا موتوري بديد!
داداش کسی ک موتور باز باشه با ی نگاه ب انجین میتونه بفهمه موتور رنگ داره ایا؟بازشده؟شرجی داره !!
این ضعف ک با مکانیک میری داداش ن زرنگیهر وقت خودت موتورتو تعمیر کردی بیا این حرفو ب من بزن !!
داداش فک کنم موتور بازای ایران منظورت با خودته ک باید برا خرید موتور با خودت مکانیک میبری !!
داداش اون بلا سرت ب من چ ربطی داره تو!!
خریدار ک نیستی لطفا اسپم نکن !!

ARSH
11-10-1392, 01:32 قبل از ظهر
دوست عزیز دوستانی مثل محمد فضل به اندازه کافی موتور داشتن که دربارش اضهاره نظر کنن
حالا یه شبیه سازی انجام میدیم !!!
بنده یه AX1 دارم خب ؟ خیلی هم تمیزه / عکساش در دسترسم نیست موتور هم خونه عموم تو لاهیجانه موتور در حد سالم سالم کارکرد 1500 تا واقعی همه چی فابریک
این عکس خودش نیست ولی دقیقا همین شکلی و در این حد هست
[Only registered and activated users can see links]

قیمت 4 میلیون و 500
شما 4/500 رو به من میدید من دو هفته دیگه موتور رو به شما میرسونم
آیا شما میدی ؟ چون شمایی 3 تومن میفروشم 3 تومن رو به حساب من میریزید ؟ که موتور رو دو هفته دیگه تحویل بدم ؟
دوست عزیز ! شما خودتو بزار جای ما قراره موتوری که ندیدیم رو بخریم ؟ مثل این میمونه ننه بابای آدم بلند شن برن خواستگاری یه دختری شما حتی اسم دختره رو هم ندونی ! بعد یه ماه عروستو بیارن تحویلت بدن ببینی اونی که فکر میکردی تو رویاهات نیست و تقریبا 8 مرحله پرت تر از رویاهاته !!!

شما به جای اینکه بگی حرفم سنده باید بگی شما مبلغ رو بدید
من یه چک یا سفته دو برابر پولتون بهتون میدم به عنوان اعتماد سازی و تضمین
موقعی که موتور رو تحویل گرفتید پک یا سفته رو میدید به من !

اینطوری که نمیشه راحت به شما اعتماد کنیم حتی اگه شما فرساده خدا باشی!

mamal_honda
11-10-1392, 01:42 قبل از ظهر
دوست عزیز دوستانی مثل محمد فضل به اندازه کافی موتور داشتن که دربارش اضهاره نظر کنن
حالا یه شبیه سازی انجام میدیم !!!
بنده یه AX1 دارم خب ؟ خیلی هم تمیزه / عکساش در دسترسم نیست موتور هم خونه عموم تو لاهیجانه موتور در حد سالم سالم کارکرد 1500 تا واقعی همه چی فابریک
این عکس خودش نیست ولی دقیقا همین شکلی و در این حد هست
[Only registered and activated users can see links]

قیمت 4 میلیون و 500
شما 4/500 رو به من میدید من دو هفته دیگه موتور رو به شما میرسونم
آیا شما میدی ؟ چون شمایی 3 تومن میفروشم 3 تومن رو به حساب من میریزید ؟ که موتور رو دو هفته دیگه تحویل بدم ؟
دوست عزیز ! شما خودتو بزار جای ما قراره موتوری که ندیدیم رو بخریم ؟ مثل این میمونه ننه بابای آدم بلند شن برن خواستگاری یه دختری شما حتی اسم دختره رو هم ندونی ! بعد یه ماه عروستو بیارن تحویلت بدن ببینی اونی که فکر میکردی تو رویاهات نیست و تقریبا 8 مرحله پرت تر از رویاهاته !!!

شما به جای اینکه بگی حرفم سنده باید بگی شما مبلغ رو بدید
من یه چک یا سفته دو برابر پولتون بهتون میدم به عنوان اعتماد سازی و تضمین
موقعی که موتور رو تحویل گرفتید پک یا سفته رو میدید به من !

اینطوری که نمیشه راحت به شما اعتماد کنیم حتی اگه شما فرساده خدا باشی!

داداش من هرفتو کامل قبول دارم اما این اکس وانی ک شما گذاشتید ک انگار مچالش کردن انداختن تو اشغالی ک !!!
من نمونه اینو بهت میدم 2/5 تا حالا انجینشم باز نشده !!تازه یکم از اینم تمیزتره !!
اگه منظورتون چک باشه روال کارم اره چک بگید بهتون میدم !!
اما موتور جا موتور دستتون نمیدم !!شما پولو بریزی تو حساب من من همون جا ی چک نصف قیمتی ک دستم داد برات مینویسم میدم !!
و موقع تحویل موتور ازت میگیرمش !!
کارمم تضمینه!!

ARSH
11-10-1392, 01:59 قبل از ظهر
دوست عزیز این موتور من نیست من تو عمرم ax1 از نزدیک ندیدم و سوار نشدم !!!!!!!! صرفا جهت مثال گذاشتم اینو من تو اینترنت نه چیزی میفروشم نه چیزی میخرم خواستم تداعی شه حرکت
چک نصف مبلغ نمیتونه تضمین باشه تضمین دو برابر مبلغ پرداختی هست نه چکی که حامل باشه طرف بره بگیره به شما رکب بزنه
جکی تضمین دو برابر مبلغ
اعتماد سازی بحثش جداست شما خوت میدونی عاقلی
به من ربطی نداره روند کاری شما ، شما مختاری هرطور دوست داری کار کنی
ولی اعتماد سازی اینطوریه به نظره من . مثلا یه بابایی میاد 5 میلیون میده به شما بابت یه موتور و شما قول میدی که دو هفته ای بهش بدی موتور رو
10 میلیون چک تضمینی یا سفته تضمینی میدی به ایشون اگه خدای نکرده بلانسبت شما خدانکرده یه وقت یه مشکلی پیش اومد شما نتونستی موتور رو بدی و گوشیت افتاد تو آب خاموش شد طرف دستش به یه جا بند باشه و از خریدش مطمئن باشه . شما برای ما از خودمون محترم تر و با اعتماد تر ولی رفاقت سره جاش کار سره جاش ! شما موقع کار به برادرت هم اعتماد نکن تا کار خودت خراب نشه
از نظره من اینطوری میتونه معامله خوی باشه
دو برابر مبلغ تضمین شه
موفق باشید

mamal_honda
11-10-1392, 02:22 قبل از ظهر
دوست عزیز این موتور من نیست من تو عمرم ax1 از نزدیک ندیدم و سوار نشدم !!!!!!!! صرفا جهت مثال گذاشتم اینو من تو اینترنت نه چیزی میفروشم نه چیزی میخرم خواستم تداعی شه حرکت
چک نصف مبلغ نمیتونه تضمین باشه تضمین دو برابر مبلغ پرداختی هست نه چکی که حامل باشه طرف بره بگیره به شما رکب بزنه
جکی تضمین دو برابر مبلغ
اعتماد سازی بحثش جداست شما خوت میدونی عاقلی
به من ربطی نداره روند کاری شما ، شما مختاری هرطور دوست داری کار کنی
ولی اعتماد سازی اینطوریه به نظره من . مثلا یه بابایی میاد 5 میلیون میده به شما بابت یه موتور و شما قول میدی که دو هفته ای بهش بدی موتور رو
10 میلیون چک تضمینی یا سفته تضمینی میدی به ایشون اگه خدای نکرده بلانسبت شما خدانکرده یه وقت یه مشکلی پیش اومد شما نتونستی موتور رو بدی و گوشیت افتاد تو آب خاموش شد طرف دستش به یه جا بند باشه و از خریدش مطمئن باشه . شما برای ما از خودمون محترم تر و با اعتماد تر ولی رفاقت سره جاش کار سره جاش ! شما موقع کار به برادرت هم اعتماد نکن تا کار خودت خراب نشه
از نظره من اینطوری میتونه معامله خوی باشه
دو برابر مبلغ تضمین شه
موفق باشید
داداش اومدیم طرف زد ب سرش از موتور زده شد اونوقت کی جواب منو میده !!
حقیقتا من قبلا اول خرید میکردم بعد کل پولو ی جا میگرفتم اما بعد دو دفعه موتور گرون رو دستم موند دیگه از این کارا نکردم !!
موتوری رو اوردم ک مشتریش همه کس نبود !!
موتوری ک خودم 45 میلیون خریده بودم دادمش 34 !!
این انصافه اخه !!؟
شما همش فقط برا خودتون قضاوت میکنید اما نمیگید طرف حقم داره سرش کلاه رفته شاید زیاد نتونه ب کسی اعتماد کنه !!
بعدشم من ک گفتم بخاطر ی موتور 8 تومنی نمیام اعتبار خودمو خراب کنم شاید تو این سایت ی مشتری گیرم اومد برا موتورای بالاتر ک سود بیشتری توش گیرم بیاد !!
مطما باش با اعتماد کردن ب من چیزی رو از دست نمیدی داداش !

farshid37
11-10-1392, 11:21 قبل از ظهر
چک دو برابر که هیج من با چک ده برابر مبلغ پرداختی هم حاضر نبستم به کسی که نمی شناسم پول بدم. همین حالا یکی از دوستان قدیمیم کم آورده 2 میلیون پول ناقابل رو کشیده بالا ازش 3 تومان چک هم دارم ولی به درد نمی خوره. کلا ترجیح می دم گرون بخرم ولی ریسک احمقانه نکنم.

Sino
11-10-1392, 11:31 قبل از ظهر
آقای ممل هوندا..هیچکس ندید 8 م که هیچی 8 هزارتومن هم به شما نمیده... اینکه پول و کامل بده برات میارم.کاملا گویای این است که موتور قاچاق و مدارک جعلیه.

mamal_honda
11-10-1392, 11:40 قبل از ظهر

بندیت ها جفتش فروخته شد.
خیلی ممنون از مدیر سایت.
لطفا قفل شود.

- - - Updated - - -

آقای ممل هوندا..هیچکس ندید 8 م که هیچی 8 هزارتومن هم به شما نمیده... اینکه پول و کامل بده برات میارم.کاملا گویای این است که موتور قاچاق و مدارک جعلیه.
داداش میبینی ک با این وجود بازم بعضی ها تو این سایت ب من اعتماد کردن و موتور و خریدند!
و الان بدون چک دادن!!
طرف 16 میلیون ب من داده که 500 برام انعامی!!
تازه از تبریز هم برام پول ریخته !!
و موتورشو 2 هفته ی دیگه میخواد بیاد تحویل بگیره!

- - - Updated - - -

بعدشم تازه داداش بقول این رفیقمون اول برو با 125 دستتو گرمکن بعد بیا 250 سوارشو !!

- - - Updated - - -

قفل...

rezamoto83657
11-10-1392, 11:49 قبل از ظهر
:4chsmu1::4chsmu1:

salar125
11-10-1392, 12:16 بعد از ظهر
داداش میبینی ک با این وجود بازم بعضی ها تو این سایت ب من اعتماد کردن و موتور و خریدند!
و الان بدون چک دادن!!
طرف 16 میلیون ب من داده که 500 برام انعامی!!
تازه از تبریز هم برام پول ریخته !!
و موتورشو 2 هفته ی دیگه میخواد بیاد تحویل بگیره!

تو گفتي و ما هم باورمون شد...:gigglesmile:

برو.... برو خدا روزيتو جاي ديگه اي بده.
بچه هاي اينجا خيلي زرنگتر از اوني هستند كه هر تازه رسيده اي بخواد بزاره تو پاچشون.:20:

ali_r
11-10-1392, 12:33 بعد از ظهر
قفل میشه