PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره برای خرید دو منظوره.

MOHAM2AD
08-10-1392, 12:43 بعد از ظهر
سلام.دو ستان یه موتور دو منظوره خوب که صفرش موجود هست و کیفیت ساخت خوبی نسبت به بقیه داره به من معرفی میکنید؟منظورم تو ایرانی-چینی ها هست آخه بودجه نهایتا تا 7 ملیون.فقط صفرش موجود باشه.ممنون اگه راهنمایی کنید.خودم از اینا خوشم اومده >:پیشرو گلد ,داییچی nms 200,...,ولی کلا نظر من را بیخیل بشید وبین موتور های صفر دومنظوره یکی بهم معرفی کنیذ.مثلا نگید روان چون صفرش نیست ممنون...

معمار
08-10-1392, 01:08 بعد از ظهر
مثلا نگید روان چون صفرش نیست ممنون...

چرا روان صفرش نیست ؟
qm یا rv ؟

موتور و برا افرود میخای یا استفاده شهری ؟

- - - Updated - - -

تریل های ایرانی تا 7 م
قیمت ها برا چند وقت پیش حالا نمیدونم پایین اومدن یا نه ( که اومده )
فلات 250 طرح کی تی ام 5800 - 5900
دلتا 250 - 5 م
روان 5600
rv-x 250 شرکت چابکرو البرز - 7100 7200

اما موتور بالای 11 12 م موتور های خوبی هستن اما پولشون هم خوبه
مثله ریجو 200 و cpi 250

smirin0ff
08-10-1392, 02:49 بعد از ظهر
داداش من فلات 250 دارم خیلی راضی هستم از همه لحاظ مخصوصا صداش و قدرتش. اسیتلشم که واقعا حرف نداره. شک نکن تو فلات

MOHAM2AD
08-10-1392, 07:15 بعد از ظهر
من فک میکردم فلات 250 و روان 200 ززدیگه تولید نمیشن ؟؟؟؟؟؟روان 200 الان صفرش هست؟؟؟؟؟

- - - Updated - - -

ممنون بیشتر آفرود.

- - - Updated - - -

فلات 250 را که خیلی میپسندم .ولی از یکی شنیدم دیگه صفرش نیست؟سرکارم گذاشته بوده؟

ali_r
08-10-1392, 07:22 بعد از ظهر
من فک میکردم فلات 250 و روان 200 ززدیگه تولید نمیشن ؟؟؟؟؟؟روان 200 الان صفرش هست؟؟؟؟؟

- - - Updated - - -

ممنون بیشتر آفرود.

- - - Updated - - -

فلات 250 را که خیلی میپسندم .ولی از یکی شنیدم دیگه صفرش نیست؟سرکارم گذاشته بوده؟

روان 200 و فلات 250 جفتشون تو بازار موجود هستش(خشک)

MOHAM2AD
08-10-1392, 07:32 بعد از ظهر
پس به نظر دوستان فلات 250 بهترین گزینه هست؟ قدرتش نسبت rvx250تست شده یا پیشرو 250؟

- - - Updated - - -

راستی دوستان بین روان 200و فلات 250 کدوماشون کیفیت ساخت بدنه و به نظرتون عمر بیشتری دارن؟

ali_r
08-10-1392, 07:42 بعد از ظهر
پس به نظر دوستان فلات 250 بهترین گزینه هست؟ قدرتش نسبت rvx250تست شده یا پیشرو 250؟

- - - Updated - - -

راستی دوستان بین روان 200و فلات 250 کدوماشون کیفیت ساخت بدنه و به نظرتون عمر بیشتری دارن؟

[Only registered and activated users can see links]

MOHAM2AD
08-10-1392, 07:48 بعد از ظهر

تقریبا جفتشون را خوندم .هر کی یه چیزی گفته .فقط فهمیدم فلات یه خورده جون دار تره صداشم باحال تر ولی هیچ چیز در مورد مقایسه باروان نبود ن نه که نباشه ولی نظر ها متفاوت بود.کیفیت ساخت خیلی برا مهمه .کیفیت ساخت بدنه و شاسی و کمک ها..و عمر موتور خیلی... برام صدا و زیباییو چیز های دیگه مهم نیست .می خوام یه موتور عمری بخرم.

ali_r
08-10-1392, 08:01 بعد از ظهر
تقریبا جفتشون را خوندم .هر کی یه چیزی گفته .فقط فهمیدم فلات یه خورده جون دار تره صداشم باحال تر ولی هیچ چیز در مورد مقایسه باروان نبود ن نه که نباشه ولی نظر ها متفاوت بود.کیفیت ساخت خیلی برا مهمه .کیفیت ساخت بدنه و شاسی و کمک ها..و عمر موتور خیلی... برام صدا و زیباییو چیز های دیگه مهم نیست .می خوام یه موتور عمری بخرم.

honda1000
08-10-1392, 08:02 بعد از ظهر
داداش یک نصیحت میکنم واقعا جدی بگیر!!مگه 7 ملیون پولت رو از سر راه اوردی که میخوای بدی برای موتور ایرانی بیخیال-اگه ایرانی میخوای برو دست دوم بگیر که بیشتر از 2500ندی براش-با7ت برو یکcrmیا کادیکس با مدارک بگیر قول میدم یک بار سوارش بشی دیگه ایرانی هارو رایگان هم نخری

ali_r
08-10-1392, 08:19 بعد از ظهر
داداش یک نصیحت میکنم واقعا جدی بگیر!!مگه 7 ملیون پولت رو از سر راه اوردی که میخوای بدی برای موتور ایرانی بیخیال-اگه ایرانی میخوای برو دست دوم بگیر که بیشتر از 2500ندی براش-با7ت برو یکcrmیا کادیکس با مدارک بگیر قول میدم یک بار سوارش بشی دیگه ایرانی هارو رایگان هم نخری

حرف اقا میلاد کاملا تایید میشه
بهترین پیشنهاد رو کرد حالا تصمیم با خودتونه

معمار
08-10-1392, 10:06 بعد از ظهر

در حرف شما شکی نیست
ولی باید این و هم در نظر داشت که یه crm - kdx یا هر چیزی مثله اینا که تا 7 م
این و باید در نظر داشته باشی که برگه سبز بهت میدن یا شاید گیر بیاد پلاک قدیم
که هر دوتاش اگه یه زمانی در شرایطی که واقعا نیاز داری به موتور
بخای بیای بیرون تو خیابون مامور بهت گیر میده و موتور و راهی پارکینگ میکنه (در صورت گرفتن)
بعد مدل پایین گیر میاد که اونم انقدر ازش کار کشیدن و زدنش به دل افرود موتور به ... رفته
و بازم اگه خونه ادم یه جایی باشه که مامور کاری نداشته باشه به شرط موتور سالم
واقعا نباید یه از این داخلی بخری

amir74
08-10-1392, 10:11 بعد از ظهر
دوستان ایکس ال 150 سی سی مثل این ایکس ال جدیدا سپاه با مدارک کامل چند می ارزه؟موتورای خوبی هست؟

MOHAM2AD
08-10-1392, 11:02 بعد از ظهر
دوستان آخه می خوام بی درد سر سوار شم و تازه کار هم در امر آفرود هستم.

honda1000
09-10-1392, 10:36 قبل از ظهر
stormعزیز وجدانا پاره دوزمانه به این موتور های خشک ایرانی و چینی میرزه
الان هم توسایت ها میبینم که کادس بوش بامدارک رو4قیمت میدن ولی با7ت میشه بهترین کادکسو سوار شد
درضمن رفیمون هم که موتور رو برای آفرود میخواد نه مصرف شهری!! آفرود= فقط دوزمانه
باز هم خودت میدونی محمدجان فقط خواسم بهت بگم 7ملیون پول ب راحتی به دست نیامده که بخوای به راحتی بریزی تو آّب
این هم نمونه ای از کادیکس

معمار
09-10-1392, 10:43 قبل از ظهر
الان هم توسایت ها میبینم که کادس بوش بامدارک رو4قیمت میدن ولی با7ت میشه بهترین کادکسو سوار شد
باز هم خودت میدونی محمدجان فقط خواسم بهت بگم 7ملیون پول ب راحتی به دست نیامده که بخوای به راحتی بریزی تو آّب

خوب منم گفتم که اگه سالمش گیر بیاری نباید از این تولید داخلیا بخری

اما اینم در نظر داشته باشی که فقط برا افرود استفاده کنی
فکر یه دوری تو خیابون بزنی و نداشته باشی

MOHAM2AD
09-10-1392, 11:52 قبل از ظهر
این هم نمونه ای از کادیکس
ممنون که دقیق پاسخ میدید.می خواستم نظرتون را راجب به dt 200بپر سم که تر تمیز امارات چند در میاد؟و این که خدایی وقتی میری فلات یا دلتا را بعد یک سال کارکردن نگاه میکنی مثل این هست که یاماها یا کاوازکی 30 سال کار کرده باشن.نظرم عوض شد .چون خدایی تو شهر ما هم پلیس مثل تهران خیلی گیر نمیده و من اصلا روان و فلات را این جا خیلی کم میبینم ولی در عوض تا دلتون ب خواد امارات پر هست چه کفی و چه دو منظوره و کراس.پر ریخته به خدا اندازه cg این جا ترل امارات میبینید.نمیدونم گلپایگان اومدید یانه؟ آخه کوهستانی هست و برای آفرود خوب.می خواستم یه موتور امارات برای یه تازه کار خدایی من در امر آفرود تازه کار محسوب میشم.معرفی کنید که خیلی هم وحشی نباشه.مدارکم اصلا دیگه مهم نیست.ولی کراس دوست ندارم.ببشید که سرتون را درد اوردم.)(یه خورده قیمتش پایین باشه برم با بقیه اش کلاه و تجهیزات بخرم .آخه جون آدم هم مهمه..)

ali_r
09-10-1392, 12:10 بعد از ظهر
دوزمانه میخوای بگیری یا سوپاپدار؟نظرت چیه؟ الان تصمیم گرفتی امارات بگیری؟

honda1000
09-10-1392, 12:11 بعد از ظهر
ممنون که دقیق پاسخ میدید.می خواستم نظرتون را راجب به dt 200بپر سم که تر تمیز امارات چند در میاد؟و این که خدایی وقتی میری فلات یا دلتا را بعد یک سال کارکردن نگاه میکنی مثل این هست که یاماها یا کاوازکی 30 سال کار کرده باشن.نظرم عوض شد .چون خدایی تو شهر ما هم پلیس مثل تهران خیلی گیر نمیده و من اصلا روان و فلات را این جا خیلی کم میبینم ولی در عوض تا دلتون ب خواد امارات پر هست چه کفی و چه دو منظوره و کراس.پر ریخته به خدا اندازه cg این جا ترل امارات میبینید.نمیدونم گلپایگان اومدید یانه؟ آخه کوهستانی هست و برای آفرود خوب.می خواستم یه موتور امارات برای یه تازه کار خدایی من در امر آفرود تازه کار محسوب میشم.معرفی کنید که خیلی هم وحشی نباشه.مدارکم اصلا دیگه مهم نیست.ولی کراس دوست ندارم.ببشید که سرتون را درد اوردم.)(یه خورده قیمتش پایین باشه برم با بقیه اش کلاه و تجهیزات بخرم .آخه جون آدم هم مهمه..)
اگه ابنو میخواییش من در خدمتم
dtwr200درحد
قیمت8
خواستی کمتر هم میدم

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

MOHAM2AD
09-10-1392, 12:22 بعد از ظهر
دوزمانه میخوای بگیری یا سوپاپدار؟نظرت چیه؟ الان تصمیم گرفتی امارات بگیری؟
آره خدایی امارات خیلی بهتره آخه امروز رفتم یه چرخی زدم خدایی ترل ایرانی مدل 90به پایین را نمیشه بش نگاه کرد.والا خیلی فرق نمیکنه آخه من دقیقا حساب بانکی را میگم :7285200.تازه می خوام کلاه و تجهیزات جنس خوب هم بگیرم .ولی 4زمانه که بهتره ولی با این بودجه گیر میاد چیزی؟

- - - Updated - - -

اگه ابنو میخواییش من در خدمتم
dtwr200درحد
قیمت8
خواستی کمتر هم میدم

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
موتور از خودتونه؟خدایی تمیزه .ولی من تا حالا dt سوار نشدم فقط از دور دیدم خوشم اومده.8تومن ندارم خدایی .تازه کلاه و تجهیزات ب خوام خوب بخرم فک کنم 2تومن مایش بشه میمونه 5 تومن که فک کنم باید مدل پایین بگیرم.بعد اگه بیام تهران موتور بگیرم باید چجوری بیارمش؟

ali_r
09-10-1392, 12:27 بعد از ظهر
آره خدایی امارات خیلی بهتره آخه امروز رفتم یه چرخی زدم خدایی ترل ایرانی مدل 90به پایین را نمیشه بش نگاه کرد.والا خیلی فرق نمیکنه آخه من دقیقا حساب بانکی را میگم :7285200.تازه می خوام کلاه و تجهیزات جنس خوب هم بگیرم .ولی 4زمانه که بهتره ولی با این بودجه گیر میاد چیزی؟

- - - Updated - - -

موتور از خودتونه؟خدایی تمیزه .ولی من تا حالا dt سوار نشدم فقط از دور دیدم خوشم اومده.8تومن ندارم خدایی .تازه کلاه و تجهیزات ب خوام خوب بخرم فک کنم 2تومن مایش بشه میمونه 5 تومن که فک کنم باید مدل پایین بگیرم.بعد اگه بیام تهران موتور بگیرم باید چجوری بیارمش؟

سوپاپدار میتونی klx250 _ xl250
دوزمانه میتونی kdx250 ,200 _ tsr200 _ wr 200_ rmx250
بگیری

MOHAM2AD
09-10-1392, 12:34 بعد از ظهر
خدایی با بودجه من klx 250تمیز پیدا میشه؟؟؟؟/فک کنم اسب بخارش از همه هم کمتر باشه برا من که تازه کارم بهتره؟پلاکش صفر 36 میلیون هست درسته؟

ali_r
09-10-1392, 12:40 بعد از ظهر
خدایی با بودجه من klx 250تمیز پیدا میشه؟؟؟؟/فک کنم اسب بخارش از همه هم کمتر باشه برا من که تازه کارم بهتره؟پلاکش صفر 36 میلیون هست درسته؟

اره این 9 تومن معامله شده
2007

- - - Updated - - -

یکم مدل پاینش به بودجه تو میخوره

MOHAM2AD
09-10-1392, 12:41 بعد از ظهر
ممنون .فک کنم بهترین انتخاب همین باشه برام.ممنون از دئوستانی که کمک کردن.klx 250

ali_r
09-10-1392, 12:43 بعد از ظهر
اگه سوال دیگه ای هم نداشته باشی قفلش کنم

honda1000
09-10-1392, 12:46 بعد از ظهر
اوردن که میدی باربری یا زیر اتوبوس و.. میبریش
تجهیزات نمیخریدی شاید معاملون میشد - ول با5ت بگرد دنبال kdx

MOHAM2AD
09-10-1392, 01:20 بعد از ظهر
اوردن که میدی باربری یا زیر اتوبوس و.. میبریش
تجهیزات نمیخریدی شاید معاملون میشد - ول با5ت بگرد دنبال kdx
ممنون خودم عاشقشم ولی پولش شرمندتون میشدم.

- - - Updated - - -

قفل بشه ممنون.

ali_r
09-10-1392, 01:29 بعد از ظهر
قفل.........