توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی خرید موتور
bugatti
01-10-1392, 01:44 قبل از ظهر
با سلام . بنده حدود 13-14 تومن پول دارم و یه موتور میخام که قشنگ و با کیفیت باشه.
انتخاب های خودم :
یه دایلیم تیپ 2 صفر که 1- 2 تومن خرجش کنم (ولی قیافش ریس نیس و فرمونش )
یه هیوسانگ دست دوم (میگن هیوسانگ تو ترافیک خاموش میشه و از این حرفا)
در ضمن میخام باهاش برم سرکار (ممکنه ترافیک باشه)
Afshin007
01-10-1392, 08:48 قبل از ظهر
سلام عزیز دایلیم گزینه خیلی خوبیه و با کیفیت فقط به شرط اینکه دنبال شتاب و سرعتو این حرفا نباشی راستشو بخای من اگه باشم و قرار باشه انقد خرج کنم میرم سمت هیوسانک که تو شتاب و سرعتم حرفایی داره واسه گفتن فکر کنم با این پول یه مدل91 تمیزشو بتونی بگیری تو ترافیکم کمی داغ میکنه تا اونجایی که میدونم خاموش نمیکنه //// یا علی
omid kawasaki
01-10-1392, 12:26 بعد از ظهر
دایلیم موتور با کیفیتی هستش ولی شتاب و سرعتش در حد موتورای 250 دیگه نیست. در کل موتوری نیست که بخواد اذیتت کنه و خرج رو دستت بزاره./ هیوسانگ شتاب و سرعت خوبی داره داغ میکنه ولی مشکلی پیش نمیاد هزینه نگهداریش زیاده لوازمش گرونه // این دو موتورم برای ترافیک ساخته نشدن و کلا تو ترافیک راحتی یه موتور استریت رو قطعا ندارن ...
farshad 54
01-10-1392, 12:59 بعد از ظهر
دایلیم واسه شما که میخوای هر روز از موتور استفاده کنی و باهاش بری سر کار و برگردی کاملا مناسبه شتاب و سرعتش هم کافیه خرجشم کمتره موتور اذیت کنی هم نیست
هیوسانگ هم موتور خوبیه ولی به درد استفاده روزمره و واسه زیر پا نمیخوره
اگه واسه استفاده روزمره و زیر پا میخوای + عشق و حال دایلیم
اگه فقط واسه عشق و حال میخوای هیو سانگ
معمار
01-10-1392, 04:18 بعد از ظهر
موتور های 250 موتوری نیستن که بخای برا استفاده روزانه داشته باشی مگر این که مایه دار باشی هزینه نگه داری موتور برات زیاد مهم نباشه
اگه نگاه کنی بیشتر دوستانی که 250 دارن در کنارش هم یه موتور با حجم پایین هم دارن
این موتور ها هم نمیشه 10 دیقه به بزاریشون یه جایی مگه این که واقعا از جاش مطمئن باشی
با 14 هیو مدل 91 و دایلیم هم فکر کنم تیپ 2 صفرش 13 باشه
این نظر منه که یه موتور با حجم پایین بخر اگر هم داری که هیچی
ماکیاولی
01-10-1392, 04:24 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
آب خنک
bugatti
01-10-1392, 04:27 بعد از ظهر
ممنون از تمامی دوستان
من بیشتر دنبال قیافه و شتابم و البته کیفیت هم خیلی مهمه. مسیر هر روزه ام 80% اتوبان (امام علی) و شریعتی که کمی ترافیک داره وکلا 1 ساعت رو موتورم.
هیوسانگ تمیز پیدا کنم خرج اساسی نداره؟(بیشتر هزینه هایی که در مورد هیو میگن پر خرجه مثلا چیه؟).
- - - Updated - - -
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
آب خنک
این الکی گرونه با بودجه من همخونی نداره
ماکیاولی
01-10-1392, 04:46 بعد از ظهر
ممنون از تمامی دوستان
من بیشتر دنبال قیافه و شتابم و البته کیفیت هم خیلی مهمه. مسیر هر روزه ام 80% اتوبان (امام علی) و شریعتی که کمی ترافیک داره وکلا 1 ساعت رو موتورم.
هیوسانگ تمیز پیدا کنم خرج اساسی نداره؟(بیشتر هزینه هایی که در مورد هیو میگن پر خرجه مثلا چیه؟).
- - - Updated - - -
این الکی گرونه با بودجه من همخونی نداره
خوب شما گفتی 13.14 اینم 15 تومنه برا همین گفتم :)
اینو صفر میتونی بگیری و مطمئن تری
و خوب برندش هم هونداست دیگه :)
6 دنده
آب خنک بودن و وزن کمترش تو ترافیک شهری کمک میکنه
bugatti
01-10-1392, 04:49 بعد از ظهر
اهان این مدل 150 که جثه کوچیکی داره(قد من 190) و سرعت و شتابش کمه .
bugatti
01-10-1392, 08:16 بعد از ظهر
موتور های 250 موتوری نیستن که بخای برا استفاده روزانه داشته باشی مگر این که مایه دار باشی هزینه نگه داری موتور برات زیاد مهم نباشه
اگه نگاه کنی بیشتر دوستانی که 250 دارن در کنارش هم یه موتور با حجم پایین هم دارن
این موتور ها هم نمیشه 10 دیقه به بزاریشون یه جایی مگه این که واقعا از جاش مطمئن باشی
با 14 هیو مدل 91 و دایلیم هم فکر کنم تیپ 2 صفرش 13 باشه
این نظر منه که یه موتور با حجم پایین بخر اگر هم داری که هیچی
نه یه هوندا معمولی هم دارم
گفتم که:
معمار
01-10-1392, 08:27 بعد از ظهر
بستگی داره به کارکرد و نحوه استفاده طرف و ...
ولی این سوال باید از یه کسی که هیو داره بپرسی
گرچه اکثر دوستان دیگه مثله قدیما فعالیت نمی کنن ولی میتونید از طریق پ خ با کسانی که هیو دارن در ارتباط باشید
به احتمال زیاد جوابتون و میدن
فقط میتونم بگم که تو خرید اصلا عجله نکن و با صبر و حوصله بگرد تا یه موتور تر و تمیز پیدا کنی
ایلیا
01-10-1392, 10:26 بعد از ظهر
هیوسانگ تا وقتی سرپاست خوبه. اما اگه به خرج بیفته اساسی اذیت میکنه به اضافه اینکه اگه میخوای به خرج نیفته هزینهی تعمیرات و نگهداریت میره بالا. یعنی باید روغن درجه 1 بریزی، چون انژکتوریه 1 باک در میون سوپر بزنی و ... . در کل وقتی 18 تومن پول موتور میدی نباید انتظار داشته باشی خرج ماهانهش پایین باشه.
ضمنا اینم بگم، شما که 1 ساعت رو موتوری بهتره هیوسانگ نخری، چون موتور ریس هست و شما هر چقدرم که قد بلند باشی بالاخره باید رو موتور دراز بکشی و این یعنی فشار به مچ و کتف و کمر؛ یعنی بعد از یکی دو ماه که حسابی پزشو به دوستات دادی، دلتو میزنه
bugatti
02-10-1392, 10:13 قبل از ظهر
ممنون از تمامی دوستان عالی بود:flower4: و پس به این نتیجه رسیدم که یه هیو تر وتمیز پیدا کنم و بهش رسیدگی کافی کنم بهترین گزینست .( در ضمن من نه پول روغن میدم نه
بنزین چون هم تعویض روغنی داریم و هم یه کارت سوخت نیسان...:biggrin: )