PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مگلی یا دایلیم

arash fallah
13-09-1392, 08:18 بعد از ظهر
سلام
تازه اینجا عضو شدم
ممنون میشم راهنماییم کنین
میخوام موتور بخرم خودم مگلی خوشم میاد ولی خیلیا میگن این کارو نکن البته موتورو واسه این که بخوام با کسی کل بندازم یا تاپ اسپیدشو برم نمیخوام
میخواستم بدونم با 6 تا 6.5 میتونم مگلی یا دایلیم تمیزو سروسالم بگیرم؟
بعضیا میگن دست نگه دار قیمتا داره میاد پایین نظر شما چیه ؟

کوروش
13-09-1392, 08:55 بعد از ظهر
شتاب سرعت زیبایی مگلی
کیفیت ارامش / و نرمی و کیفیت قظعات دیلیم

h0ssein
13-09-1392, 08:56 بعد از ظهر
:icon_pf _101_:

مگلی همش ضرره طرفش نرو ، حتی صفرش لامسب آشغاله یه مدت که روندی به خرج میفته این حرف من نیست حرف اونایی که این موتور رو داشتن...:121fs725372:

دایلییم بگیری بهتره و راضیت میکنه مگلی فقط شتاب و سرعت بیشتری داره که اونم خیلی به چشم نمیاد ، بودجتو یکم بیشتر کن با 6-6.5 دایلییم تمیز گیر نمیاد:fingersmiley:

ali_f
13-09-1392, 09:09 بعد از ظهر
مگلی رو امروز قیمت کردم 8/800

دوستان به نظرتون پایین مییاد؟؟

amir.cdi
13-09-1392, 09:14 بعد از ظهر
من میگم هیچ کدوم یدون ns 200 بخر سگش شرف داره

شایسته فر
13-09-1392, 09:37 بعد از ظهر
با 6 تومن ان اس میدن خریدارم

کوروش
13-09-1392, 10:06 بعد از ظهر
:icon_pf _101_:

مگلی همش ضرره طرفش نرو ، حتی صفرش لامسب آشغاله یه مدت که روندی به خرج میفته این حرف من نیست حرف اونایی که این موتور رو داشتن...:121fs725372:

دایلییم بگیری بهتره و راضیت میکنه مگلی فقط شتاب و سرعت بیشتری داره که اونم خیلی به چشم نمیاد ، بودجتو یکم بیشتر کن با 6-6.5 دایلییم تمیز گیر نمیاد:fingersmiley:
شتاب مگلی به چشم نمیاد ؟؟؟ تو یه موتور بگو تو ایران بتونه مگلی رو تو شتاب بگیره البته تو پلاک ملی هااااا
جز سری کی تی ام ها که اونا الان بالای 40 تومن هستن و تو درگ در حد موتور سنگین هستن
و نینجا کاربراتور و انژکتور که اونم پا به پایه ی مگلیه
بجز اینا هیچ کدوم ...
حتی زد ایکس 150 هم نمیتونه / پریشب درگ انداختم بیچاره تو اوتوبان جلو چند 100 نفر خوردو خمیر شد ابروش رفت:25r30wi:
پس شتابش کاملا به چشم میاد
سرعتشم کاملا در خوره یه موتور 250 هستش
و البته اینم بگم اب خنکه !!!
الانم به نظر من تمامیه موتور ها افت قیمت شدیدی کردن وقت خریدن نو و دسته دوم به نظرم الانه

معمار
13-09-1392, 10:32 بعد از ظهر
مگلی : شتاب و سرعت عالی - قیافه و صدا که دلبر - نیاز رسیدگی خیلی - کیفیت قطعات جالب نیست ولی خوب
دایلیم : خطای کیلومترش زیاده - ولی موتور بسیار مناسب برا مسافرت - کیفیت قطعاتشم خوبه

هر موتوری که بگیری افت قیمت خودشو داره
اگه بهترین جنس ژاپنی دستتون باشه بهش نرسی از مگول بهتره میشه
اگه به همین مگول برسی در حد ژاپنی که نه ولی در حد خودش خوبه

flower
13-09-1392, 10:40 بعد از ظهر
دایلیم 4 ساله تو بازاره امتحانش را پس داده بیشترین خرابی صفحه کلاج و پمپ بنزینش بوده البته صفحه کلاج تو موتور من مشاهده نشده تا حالا و ns حدود شش ماهه اومده تو بازار هنوز زوده در موردش قضاوت کنید بخصوص لوازم یدکیش وحشتناک گرونه مثلا یکی از بچه ها از جلو تصادف کرده بود چراغ و کیلومتر کلا نابود شد حدود 2 میلیون خرج داره اگر کسی کمتر سراغ داره من خریدارم .

معمار
13-09-1392, 10:45 بعد از ظهر
برید تو سایت بالا نوشته درگ هیو و مگلی یو نگاه کنید جالبه و قشنگ
ولی همین چند متر اولش معلوم که مگول جلو تر و بقیش معلوم نیست

[Only registered and activated users can see links] A%AF&secfrdcodedvar=831d58c3cfeee43aee26f8be8d6bed46de4 1a391&btnSubmit=+&data%5Bcheckgetrequest%5D=true&frm-id=1386162975529f2b1fbd5fe

h0ssein
13-09-1392, 11:39 بعد از ظهر
شتاب مگلی به چشم نمیاد ؟؟؟ تو یه موتور بگو تو ایران بتونه مگلی رو تو شتاب بگیره البته تو پلاک ملی هااااا
جز سری کی تی ام ها که اونا الان بالای 40 تومن هستن و تو درگ در حد موتور سنگین هستن
و نینجا کاربراتور و انژکتور که اونم پا به پایه ی مگلیه
بجز اینا هیچ کدوم ...
حتی زد ایکس 150 هم نمیتونه / پریشب درگ انداختم بیچاره تو اوتوبان جلو چند 100 نفر خوردو خمیر شد ابروش رفت:25r30wi:
پس شتابش کاملا به چشم میاد
سرعتشم کاملا در خوره یه موتور 250 هستش
و البته اینم بگم اب خنکه !!!
الانم به نظر من تمامیه موتور ها افت قیمت شدیدی کردن وقت خریدن نو و دسته دوم به نظرم الانه

شما بگو 0 تا 100 رو تو 1هزارم ثانیه پر کنه و 299تا تاپ اسپیدش باشه من به شخصه زیر بارش نمیرم...
تو این جاده ها و این ترافیک 220 هم زیاده چه برسه به مگول...
کلا یکی دو تا مگول سراغ داشتم اینجا که اونم چند وقتیه دم تعمیرگا افتاده ، این شتاب و سرعت در مقابل کیفیت افتضاحش به هیچ وجه ارزش خرید نداره !

erfan.557
13-09-1392, 11:48 بعد از ظهر
هرچقدر پول بدی اش میخوری دیگه پول نینجا که نمیدی....
مگلی هم موتور خوبی هس.

Gladiator
14-09-1392, 04:10 قبل از ظهر
اگه قدت بالای 180 هست به هیچ وجه مگلی توصیه نمیشه ، مگلی فرم نشستنش طوریه که به مچ دستت خیلی فشار میاد ، اگه قدت بلند باشه مچ دردت خیلی زیاد میشه

Sino
14-09-1392, 10:53 قبل از ظهر
دوست من مگه هرروز میخوای بااونو این درگ کنی که شتاب میخوای؟؟ تا شتاب بگیری یه آدم محترمی میپیچه جلوت ... (بخصوص تاکسی ها)
کسی که موتور سواره و عشق درگ و سرعت اصلن طرف 250 نمیاد (لطفا واقع بین باشید حالا فرقی هم نمیکنه شتاب مگلی به چشم میاد نمیاد)
یه دایلیم بگیر حالشو ببر

arash fallah
14-09-1392, 02:17 بعد از ظهر
از همه بابت اینکه جواب منو دادن ممنونم ولی میخوام بدونم برای من که میخوام فقط برای جا به جایی داخل شهری ازش استفاده کنم (برا دل خودم میخوام باهاش دور بزنم ) و نه برای مسافرت و مسابقه و... اذیت میکنه به خرج میندازه یا نه چن نفر میگن خوبه چن نفر میگن بد لطفا از رو احساس شخصیتون به این موتور نگین چون جواباتون حتما رو خریدم تاثیر میزاره از یه طرفم دارم سرد میشم میگم برم آپاچی بگیرم

farshad 54
14-09-1392, 02:31 بعد از ظهر
واسه استفاده ای که شما داری همون آپاچی خوبه

بیخودی خدتو به دردسر ننداز

مگلی و دایلیم و هیوسانگ واسه کسایی خوبه که موتور سوارن و عشق موتور دارن و از پس مخارج و دردسراش بر میان

و حال میکنن هر چند وقت یه بار سه چهار ساعت تو تعمیر گاه باشن

ماکیاولی
14-09-1392, 02:40 بعد از ظهر
از همه بابت اینکه جواب منو دادن ممنونم ولی میخوام بدونم برای من که میخوام فقط برای جا به جایی داخل شهری ازش استفاده کنم (برا دل خودم میخوام باهاش دور بزنم ) و نه برای مسافرت و مسابقه و... اذیت میکنه به خرج میندازه یا نه چن نفر میگن خوبه چن نفر میگن بد لطفا از رو احساس شخصیتون به این موتور نگین چون جواباتون حتما رو خریدم تاثیر میزاره از یه طرفم دارم سرد میشم میگم برم آپاچی بگیرم

تو شهر بخوای با دایلیم جا به جا شی اذیت میشی
همون آپاچ خوبه
یا 220

ُSalarGorgani
14-09-1392, 02:41 بعد از ظهر
ببین ارش جان منیکه دارم واست مینویسم انواع موتورای بازار رو داشتم پس مگلی که اصلا فکرشو نکن دقیقا مثل این گوشی چینیای بی کیفت که های کوپی نوکیا یا سامسونگ میزنن میمونه ...دایلیم که واقعا کیفیتش بالاست من تو 1سال سواری اصلا نتونستم خرابش کنم دلیلشم همکاری شرکت هندا با این شرکته کره ایه الیاژانجین وبدنه خیلی عالیه.. ولی خب الان باید واس یه دایلیم تروتمیز 8تومان داشته باشی....و در اخر بهت پیشنهاد میکنم یه پالس220بخر همه جوره نسبت به پولی که میدی ارضات میکنه و از کیفیت قابل قبول و خوبی برخورداره و اپاچی هم نگیری بهتره ولی خوب موتور بدی نیست..

ماکیاولی
14-09-1392, 02:45 بعد از ظهر
ببین ارش جان منیکه دارم واست مینویسم انواع موتورای بازار رو داشتم پس مگلی که اصلا فکرشو نکن دقیقا مثل این گوشی چینیای بی کیفت که های کوپی نوکیا یا سامسونگ میزنن میمونه ...دایلیم که واقعا کیفیتش بالاست من تو 1سال سواری اصلا نتونستم خرابش کنم دلیلشم همکاری شرکت هندا با این شرکته کره ایه الیاژانجین وبدنه خیلی عالیه.. ولی خب الان باید واس یه دایلیم تروتمیز 8تومان داشته باشی....و در اخر بهت پیشنهاد میکنم یه پالس220بخر همه جوره نسبت به پولی که میدی ارضات میکنه و از کیفیت قابل قبول و خوبی برخورداره و اپاچی هم نگیری بهتره ولی خوب موتور بدی نیست..

راس میگه دادا دایلم با 6 تومن گیرت نمیاد
پالس 220 بگیر یه عمر مارو دعا کن:ایکس:hanghead::hanghead::hanghead::hanghe ad::hanghead::hanghead::hanghead::hanghead::hanghe ad::hanghead::hanghead::hanghead:

arash fallah
14-09-1392, 02:48 بعد از ظهر

خوب اگه دس نگه دارم مثلا تو بهار بگیرم که هم پولم بشه حدود 7 تومن و هم یه مدل دایلیم بیاد پایین اونوقت چی میتونم؟

معمار
14-09-1392, 02:52 بعد از ظهر
معلوم نیست چی میشه شاید گرون تر بشه شاید ثابت بمونه
باید ببینیم این توافقات 6 + ایران چی میشه به کجا میرسن عملی میشه یا نه
ولی هیچ چیز معلوم نمی کنه و هیچ کس هم نمیتونه پیش بینی کنه

arash fallah
14-09-1392, 02:54 بعد از ظهر
راس میگه دادا دایلم با 6 تومن گیرت نمیاد
پالس 220 بگیر یه عمر مارو دعا کن:ایکس:hanghead::hanghead::hanghead::hanghe ad::hanghead::hanghead::hanghead::hanghead::hanghe ad::hanghead::hanghead::hanghead:
ممنونم بابت راهنماییاتون اتفاقن یه رفیق دارم هیو داره میگه من قبلا مگلی داشتم نگیر بدرد نمیخوره یکی میگه خوبه برا تویی که نمیخوای بهش فشار بیاری بهش یکی میگه باید دست 2 خوب گیر بیاری که کار کنه واست
ما که بابت راهنماییتون که دعاتون میکینم ولی این آپاچی طرح جدیدا خیلی خوشم اومده یعنی من از همون اول عشق مگلی و آپاچی بودم ( هر دو هم که میگن...) ولی قسمت نشده تا الان.....

ُSalarGorgani
14-09-1392, 02:56 بعد از ظهر
شاید بشه دایلیم گیر اورد ولی همینطور که خدمتت عرض کردم 220خیلی موتور شیک و خوبیه و خوش بخر هم هست ولی دایلیم و مگلی و هیو خیلی سخت فروشه کسی که این موتورارو میخره دیگه باید فکر کنه همچین پولی نداشته یه چیزیه که حقیقته..

farshad 54
14-09-1392, 03:06 بعد از ظهر
حق با سالاره من نگفتم 220 بخر چون ممکنه بعضیا فکر کنن چون خودم 220 دارم الکی میخوام ازش تعریف کنم ولی خدا وکیلی 220 خیلی موتور خوبیه شتاب عالی سرعت خوب قیافه خوب

هزینه کم دو ساله زیر پامه فقط بنزین روغن و لنت و آچار کشی

هم باهاش تو شهر این ور اونور میرم به کارام میرسم هم با برو بچز میریم بیرون عشق و حال همه جوره جواب میده با 6700 هم میتونی یه صفرشو با خیال راحت بخری

در مورد اینکه سال دیگه چی میشه هم حتی نوستراداموس هم نمیتونه وضع این مملکتو پیش بینی کنه :icon_pf _37_:

soleymani
15-09-1392, 12:38 قبل از ظهر
برای استفاده شهری
آپاچی گزینه خوبی هست

hossein assassin
15-09-1392, 03:34 بعد از ظهر
از مگلی بکش بیرون که خرجش از نینجا هم بیشتر تره

arash fallah
15-09-1392, 06:41 بعد از ظهر

داداش دیگه دارم پشیمون میشم با وجود اینکه ازش خیلی خوشم میاد ولی شاید آپاچی گرفتم

- - - Updated - - -

داداش دیگه دارم پشیمون میشم با وجود اینکه ازش خیلی خوشم میاد ولی شاید آپاچی گرفتم

Sino
15-09-1392, 07:44 بعد از ظهر
داداش دیگه دارم پشیمون میشم با وجود اینکه ازش خیلی خوشم میاد ولی شاید آپاچی گرفتم - - - Updated - - - داداش دیگه دارم پشیمون میشم با وجود اینکه ازش خیلی خوشم میاد ولی شاید آپاچی گرفتم و خلاصه برای دوستمون آرش برای تردد درون شهری بهترین گزینه ها با 6ت : پالس 220 آپاچی 180 بهترین گزینه با 8ت : دایلیم و اگر گواهینامه نداری, هیچکدام ...

arash fallah
16-09-1392, 09:09 قبل از ظهر
Ye soal meglio mishe ba hamin govahiname mamoli rond ya bayad...?

hamed510
16-09-1392, 11:02 قبل از ظهر
میخوام موتور بخرم خودم مگلی خوشم میاد ولی خیلیا میگن این کارو نکن البته موتورو واسه این که بخوام با کسی کل بندازم یا تاپ اسپیدشو برم نمیخوام
میخواستم بدونم با 6 تا 6.5 میتونم مگلی یا دایلیم تمیزو سروسالم بگیرم؟
بعضیا میگن دست نگه دار قیمتا داره میاد پایین نظر شما چیه ؟

مگلی اگه بتونی از پس دردسراش بر بیایی و دست به آچار هم باشی بخر ولی خودت گفتی که اهل سرعت و شتاب نیستی پس دور مگلی رو خط بکش!
با این پول باید از دست بخری و خوب بگردی مدل 90 مگلی گیرت میاد و 89 دایلیم.
بهترین گزینه خرید پالس 220 هس اگه دلت نمیاد صفرشو بخری در حدش رو بگیر هم افت قیمتشو کرده و هم پول اضافی میمونه جیبت.
بله شاید قیمتا بیاد پایین شایدم نیومد!!! هیچ چیزی قابل پیش بینی نیس!!! یهو صبح دیدی مذاکرات بهم خورده و....

شایسته فر
16-09-1392, 01:31 بعد از ظهر
Ye soal meglio mishe ba hamin govahiname mamoli rond ya bayad...?
زبان فروم فارسی هست
لطفا فارسی تایپ کنین

meisam
16-09-1392, 05:24 بعد از ظهر
مگلی یعنی موتور سوار ادم
دایلیم یعنی آدم سوار موتور
حالا میخوای موتور سوار شی یا به موتور سواری بدی؟؟؟

Sino
16-09-1392, 05:53 بعد از ظهر
بله دوست من ..با همین گواهینامه موتور ,میتونی هر موتور سیکلت پلاک دار قانونی و سندداری را سوارشی.

arash fallah
16-09-1392, 06:19 بعد از ظهر
مگلی اگه بتونی از پس دردسراش بر بیایی و دست به آچار هم باشی بخر ولی خودت گفتی که اهل سرعت و شتاب نیستی پس دور مگلی رو خط بکش!
با این پول باید از دست بخری و خوب بگردی مدل 90 مگلی گیرت میاد و 89 دایلیم.
بهترین گزینه خرید پالس 220 هس اگه دلت نمیاد صفرشو بخری در حدش رو بگیر هم افت قیمتشو کرده و هم پول اضافی میمونه جیبت.
بله شاید قیمتا بیاد پایین شایدم نیومد!!! هیچ چیزی قابل پیش بینی نیس!!! یهو صبح دیدی مذاکرات بهم خورده و....
نه این که نباشم کی از سرعت بدش میاد
دس به آچارم راستش خوب نی ولی .......

- - - Updated - - -

زبان فروم فارسی هست
لطفا فارسی تایپ کنین

ببخشید شرمنده

- - - Updated - - -

بله دوست من ..با همین گواهینامه موتور ,میتونی هر موتور سیکلت پلاک دار قانونی و سندداری را سوارشی.
ممنون چون شنیده بودم 250 ها رو باید......