PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره خرید موتور تا سقف7میلیون.کمک فوریییی...

evilsson
07-09-1392, 01:27 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان گلم بروبچ پرشین.دوستان بین من میخوام خرید کنم وبین این 2تا موتور مگلی و دایلیم موندم.از یه طرف مگلی دست دوم زیاده اصفهان و هست ولی میترسم بخاطر اینکه توی مقایشه ها خوندم میگن کیفیت پایینه و خرابی داره و... ولی دایلیم از یه طرف یه دونه هم دست دوم پیدا نکردم ومیگن بی آزاره و...
الان یه مگلی قرمز92 باکارکرد5000تامیگه فنی و شاسی وبه شرط سلامت میدم که بتونم ببرم نشون بدم وظاهرشم تاجایی که آشنا هستم نگاه کردم سلامت بود...!
با یه تعمیرکار آشنا درجه1 توی اصفهان هم صحبت کردم گفت هیچکدوم رونگیر وپالس200 ان اس بگیر ولی بودجم به دست دومشم نمیرسه!!!دیگه واقعا گیج شدم چیکارکنم...از یه طرفم عاشق مگلی و دایلیمم...توی بقیه پالس و آپاچی هم دوس ندارم اصلا و دوستان پیشنهاد ندین لطفا...
یه راهنمایی بکنید ببینم چیکارکنم؟!!بیشتر از هفت هم نمیتونم هزینه کنم فقط لطفاااااا دوستان زود کمکم کنید.
بازم ببخشید سرتون رو درد آوردم و...
مخلص همه.

ماکیاولی
07-09-1392, 01:43 بعد از ظهر
پالس آپاچی که دوس نداری
ان اس دست دوم هم که میگی پولت نمیرسه
دایلیم هم که میگی گیر نمیاد (حق هم داری دایلیمی که 7 تومن گیر بیات احتمالا خیلی سواری داده)
با خیال راحت بگو میخوام مگلی بخرم دیگه:دی

evilsson
07-09-1392, 01:52 بعد از ظهر
نه اصلا اینجوری نیس با خیال راحت بگم...از هرطرف که میرم جلو به یه مشکلی برمیخورم.امروز ازساعت9:30صبح تا1ظهر تد خیابون و جاهایی که بورس موتور هست چرخیدم ولی میگفتم دایلیم دست دوم میگفتن نه ولی مگلی داریم.هرجامیرفتم هیوسانگ و مگلی دست دوم بود اما هرجارو گشتم حتی تو نت دایلیم اصفهان نیست!!!خوب وقتی پولم نمیرسه به پالس200 ان اس چیکارکنم!!!!!!!؟الان دست دومش هست قرمز میگه 8500.خوب 500تومنم تخفیف بگیرم نمیتونم!
اگه با خیال راحت میگفتم میرفتم میخریدم نه اینکه بیام اینجا مشاوره بگیرم!

Mr.Line
07-09-1392, 01:56 بعد از ظهر
یکی از بچها یه دایلیم سفید داره خوش قیمته ولی اصفهان نیست سواریش هم گرفتن حرف نداره !

evilsson
07-09-1392, 02:18 بعد از ظهر
متاسفانه مشکل اینجاست که اصفهان موتور بالای 180 سی سی باید صاحب اصلی موتور که سند بنامشه موقع تعویض پلاک و بنام زدنش باید باشه...!!!قانون جدیدی که یکی دوماهه گذاشتن.

- - - Updated - - -

دوستان خیلی سرشون شلوغه و دیگه تحویل نمیگیرن!!!!خواهش میکنم کمک کنید دوستان و راهنمایی کاملی بکنید من چیکار کنم آخه...!!!!!!!

معمار
07-09-1392, 02:18 بعد از ظهر
اگه بتونی پول جور کنی و طرف و رازی کنی الباقی پول و یکی دو ماه بهش برگردونی

اگه میتونی بیا تهران تا دلت بخاد زیاد ولی یه سری کلاه بردار هم پیدا میشه

کوروش
07-09-1392, 02:24 بعد از ظهر
مگلی سالمش واقعا موتوره خوبیه البته یه مگلی سالم که هنوز تو خرج نیوفتاده باشه !!!
دیلیم هم بد نیست با کیفیته
هیو هم که قیمتش خیلی بالاتره
ان اس هم خوبه
اپاچی جدید هم خوبه
کلا هرچی بگری از به قیمت خوب و تمیزه مظمعن باش ضرر نمیکنی فوق میفروشیش دیگه !!!
خیلی عجله داری واسه خرید با یکی هماهنگ کن بیا از تهران بخر همین جا هم سند بزن به نامت ور دار ببر/نشد وکالت تام ازش بگیر خیلی راحت

evilsson
07-09-1392, 02:27 بعد از ظهر
اتفاقا تهران هم توفکرش بودم بیام ولی کسی رو ندارم باهاش برم که حسابی فنی و ظاهر موتور سر دربیاره...!!!نمیتونم همینجورشم به زور پول دارم جور میکنم ونمیخوام خیلی برم زیربار قرض...
ولی اصفهان خوبی که داره یه تمیرکار تووپ و آشنا سراغ دارم که چندتا موتورسنگین داره ومسابقه حرفه ایی میده و تعمیرکارموتورسنگینه و کارش اینه...
مگلی 92 قرمزه رو میگفت اگه مشکلی داشت تو قلنامه مینویسیم که پس میگیرم ازت...!
ولی چشم ترس شدم از بس بدگفتن خیلی ها ازش و خیلی ها هم میگن خوبه!

ماکیاولی
07-09-1392, 02:33 بعد از ظهر
اتفاقا تهران هم توفکرش بودم بیام ولی کسی رو ندارم باهاش برم که حسابی فنی و ظاهر موتور سر دربیاره...!!!نمیتونم همینجورشم به زور پول دارم جور میکنم ونمیخوام خیلی برم زیربار قرض...
ولی اصفهان خوبی که داره یه تمیرکار تووپ و آشنا سراغ دارم که چندتا موتورسنگین داره ومسابقه حرفه ایی میده و تعمیرکارموتورسنگینه و کارش اینه...
مگلی 92 قرمزه رو میگفت اگه مشکلی داشت تو قلنامه مینویسیم که پس میگیرم ازت...!
ولی چشم ترس شدم از بس بدگفتن خیلی ها ازش و خیلی ها هم میگن خوبه!

داداش همینو بگیر انشالا که خیره
چند میده/؟

evilsson
07-09-1392, 02:41 بعد از ظهر
میگه 7500 اگه خواست یه تخفیف هم بهت میدم...!!!
ولی تو فکرشم بودم بیام تهران خرید کنم بهتره چون اونجا تنوع بیشتره و بهتره ولی کسی رو ندارم ببرم موتور رو ببینه سالمه فنیش و...مشکلم همینه وگرنه اگه کسی بود هماهنگ میکردم میومدم یکی دو روزه همونجا هم سند میزدم و...

ZirCgari
07-09-1392, 02:45 بعد از ظهر
مگلی شگفتی تاریخ !

evilsson
07-09-1392, 02:50 بعد از ظهر
چه تشبیه جالبی!!!!!
احتمالا کسی رو پیدا کنم تهران بیام اونجا باهاش برم گمرک وببینیم و اگه شد بردارم و همونجا هم تعویض پلاک و ... وبعدم بیارمش تا اصفهان...
ولی چی بردارمممممممممممممممممممم مممم!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_pf _99_::icon_pf _99_::icon_pf _99_:

h0ssein
07-09-1392, 03:29 بعد از ظهر
بابا خوب مگه مجبوری موتوری برداری که پولت نمیرسه؟ مگلی صفرش چه کرده که حالا کارکردش باشه؟ اگه 7.5رو بدی مگلی بخری دیگه یه قرون برات نمیمونه که بخای خرجش کنی...
با این پول میتونی 220 صفر یا کارکرده در حد بگیری کلی پول هم اضاف میاری کلی هم بهت حال میده ! مواظب باش ، ببین داری چیکار میکنی...
مشکلت با 220 چیه؟ موتور خوبیه بهش فکر کن...

evilsson
07-09-1392, 03:36 بعد از ظهر
والا مشکلی با 220 ندارم..تنها مشکلم سلیقه منه که نمیپسنده این موتور و خوشم نمیاد ازش...
حالا بحث این نیس که چقدر خرج کنم.بحث اینکه اصا مگلی تمیز بردارم یا اصلا سمتشم نرم ودایلیم بردارم؟؟؟!!!!!!!!!

h0ssein
07-09-1392, 03:45 بعد از ظهر
سمت مگلی به هیچ وجه نرو مخصوصا کارکرده اگه بتونی دایلییم در حد پیدا کنی خیلی خیلی بهتره و اصن با مگلی قابل قیاس نیستش...

ایلیا
07-09-1392, 04:07 بعد از ظهر
اگه اینقدر که گفتی احتیاج به موتور داری که هیچ ... ولی اگه عجله نداری یه کم صبر کن.

ماکیاولی
07-09-1392, 04:21 بعد از ظهر
سمت مگلی به هیچ وجه نرو مخصوصا کارکرده اگه بتونی دایلییم در حد پیدا کنی خیلی خیلی بهتره و اصن با مگلی قابل قیاس نیستش...

د رخ مگلی گرفتتش بذار بگیره
آقا بخر 220 اصلا قیافه نداره نرو سمتش، که هیچ دخملی نمیاد سمتت:)

- - - Updated - - -

اگه اینقدر که گفتی احتیاج به موتور داری که هیچ ... ولی اگه عجله نداری یه کم صبر کن.

یعنی قراره موتور بیاد پایین؟:thanks:

شایسته فر
07-09-1392, 04:58 بعد از ظهر
دوستان یکم این اسپم های قشنگتونو نگه دارین و تو شب زنده داران خودتونو خالی کنین
ممنون از توجهتون

معمار
07-09-1392, 07:20 بعد از ظهر
اقا حسین قشنگ گفت
اگه تمام پول بدی و ...
ولی پالس و اونجر 220 خیلی عالی به نسبت خودشون

ولی بازم یه مدتی دیگه صبر کن ببینم توافقات 6 + ایران به کجا میریسه
شاید شاید ارزون تر بشه

evilsson
07-09-1392, 11:50 بعد از ظهر
دوستان من ازتون کمک خواسم و خواستم مشاوره بگیرم اما انگار بعضی دوستان شوخی دارن و وبجای کمک به چیزای حاشیه که بدون شناخت نسبت به طرفی که مشکل داره پیام میدن...
(مرسی از شماجناب شایسته فر با جمله زیباتون)
من دوستان میخوام همچین پولی بدم ترجیح میدم برای چیزی بدم که عشقمه و به دلم بشینه و لذت ببرم نه موتوری که دوس ندارم اصلا و به دلم نمیشینه...حتی اگه ((هوندا چه برسه مثلا به پالس 220))باشه..!
(دوستان ولی قصد توهین ندارم و بگم موتور بدی من آدم بدسلیقه ام که نمیپسندم...)
حالا یکی میگه مگلی نخر چینی و... یکی میگه سالمش خوبه یکی میگه دایلیم نگیر تو بورس نیس.یکی میگه کلا نخر!!!!!دیگه واقعا گیج شدم وازتون خواهشا راهنمایی مثبت و مفید میخوام که به نتیجه برسونه منو...

بازم ببخشید از همه اگه کلامم تند بود یا...سرتونم درد آوردم

farshad 54
08-09-1392, 12:01 قبل از ظهر
عزیز برادر در نهایت شما میخوای موتور بخری شما باید خوشت بیاد شمام قراره پولشو بدی خوب و بدشم واسه شماست

مگلی موتور خوشگلی هست ولی هزینه نگه داریش بالاست و اگه با اذیتاش مشکلی نداری خیلی هم خوبه

دایلیم هم با 7 تومن چیز خیلی تمیزی گیرت نمیاد 200 ns هم باز پولت نمیرسه

از بقیه موتور ها هم که خوشت نمیاد

میمونه همون مگلی دو دو تا چارتا کن ببین بخری بعدش پشیمون نمیشی برو بخر به سلامتی

موفق باشی

شایسته فر
08-09-1392, 12:45 قبل از ظهر
دادا
با 7 تومن دایلیم 89 گیرت میاد
زیاد دویده ما بازم اگه تمیزشو گیر بیاری ارزش داره
مگلی هزینه نگهداریش زیاد نیست؛ اتفاقا خیلی چیزاش با موتور های دیگه کی هست ولی چیزی که مطرحه کیفیت پایین قطعات و مونتاژ هست
باید دست به چار باشی و همیشه بهش برسی
یه سری مشکلات ذاتی هم داره مثل بلبرینگ ها
بلبرینگ چرخ عقبشم عوض کنی حله
البته کلا از قسمت بلبرینگ ضعیفه و بیشتر دچار مشکل میشه اما مشکل اصلی همون چرخ عقبه

evilsson
08-09-1392, 12:53 قبل از ظهر
والا آدمی نیسم که فقط کاربکشم از موتور وبخوام بد استفاده کنم...ولی اونقدر هم حرفه ایی نیسم توی دست به آچار بودن موتور حقیقتش ولی آماتور هم نیسم...
همونجور که موتور بهم حال میده اخلاقم جوریه که دوس دارم بهش حال بدم ور برم و تروتمیز نگهش دارم و بهش برسم وعلاقه دارم اصا///ولی خوب چندنفری ترسوندنم سرمگلی!آخه شانس من نمیدونم چرا دایلیم دست دوم انقدر کم هست.اصفهان که اصلا نیس!!!!!!!!!ولی یه دونفر هم گفتن مگلی دست دوم تمیز برداری کابرات و همین بلبرینگ که شما گفتی عوض کنی درست میشه و...
ولی هنوزززز نتونستم تصمیم بگیرم.چرا اونم به این خاطره که این پول برای یکی مثل من کم پولی نیس و به این راحتی بدست نیاوردم دوس ندارم اتفاقاتی بیافته که با پشیمونی برسم و اصلا با ضرر بفروشمش!!!!

شایسته فر
08-09-1392, 12:58 قبل از ظهر
ضرر زیاد که تو ذاته این موتوره!!
البته اگه مشتریشو گیر بیاری شاید حتی سودم بکنی روش اما عرف بازار ضرر بالای این موتوره
بلبرینگ؛ کاربرات
بعضا مشکل برقیم دارن
البته نه به طور جدی

evilsson
08-09-1392, 01:14 قبل از ظهر
جناب شایسته فر از ضرر منظورم این بود که بخرم و فقط اذیت کنه و یه سواری نده و خرابی و با خاطره بد وبا ضرر بفروشم ضرر مالی که نه اون زیاد مهم نیس ولی از اون لحاظ میگم...
بعد حالا بنظر شما بیاک تهران یکیو پیدا کنم برم دنیال یه دایلیم تمیز یا این مگلی قرمز مدل92 با کارکرد5000تا وبقول خودش از لحاظ فنی و شاسی وبدنه به شرط میده وگفت اگه خریدی و بردی مشکل فنی داشت و... ازت پس میگیرم.
ظاهرشم من نگاه کردم تمیز بود خداییش نخوام بزنم تو سر مال...
ولی 2تا جنبه داره:1 اینکه بگیم طرف عشق موتور و هی عوض میکنه و میفروشه البته مغازه دار بود وفقط هم موتور سنگین داشت...2اینکه سواریش رو کرده و افتاده به خرج ومشکلاتش و اذیتش کرده حالا میخواد بفروشه.میگه 7500 ولی 7 میده...

شایسته فر
08-09-1392, 01:18 قبل از ظهر
من بودم به شخصه میرفتم سمت دایلیم
درسته زیبایی مگولو نداره اما به مراتب اذیتش کمتره
البته اگه تمیزشو پیدا کنی که فکر می کنم پیدا میشه

evilsson
08-09-1392, 01:24 قبل از ظهر
بازم خیلی خیلی ممنونم از راهنمایت...دمتم گرم داداش گلم.
الانم که فکرشو میکنم اول تمیز دایلیم حالا تهران یا اصفهان هرجا که به بودجم بخوره اگه نشد ودیگه بدشانسی من بود میرم یه مگلی خیلی تمیز و سالم پیدا میکنم...
اینجوری بهتره.

شایسته فر
08-09-1392, 01:25 قبل از ظهر
ایشالا بهترین انتخوابو داشته باشی
یا علی

3PEHR
08-09-1392, 02:29 قبل از ظهر
دوست عزیز شما زیاد به حرف بقیه گوش نکن . من خودم هم میخام مگلی بگیرم یکی میگه خوبه یکی میگه بده , یکی مسخره میکنه , جسارت به دوستان نباشه منظورم اینه که سلیقه ها مختلفه .
بعدشم داداشم موتورسواری عشقه, ببین دلت کدوم ور میکشه :):)

Gladiator
08-09-1392, 01:22 بعد از ظهر
داداش شما موتورو برای چه نوع استفاده ای میخوای بخری؟ ببین مگلی نیم ساعت پشتش بشینی مچات به فنا میره ، به ویژه شما اگه قدت بالای 180 سانتیمتره اصلا طرف مگلی نرو چون مچ دردت شدیدتر میشه و این موتور به درد قد بالای 180 نمیخوره ، این موتور سواری خوبی نداره ، لرزش داره و ترمزاشم ضعیفه ، ولی تا دلت بخواد شتاب اولیه خوب و استایل باحالی داره ، شاسیش خیلی خوبه ولی بقیه بخشای موتور فوق العاده بی کیفیته ، این یک واقعیته ، هر موتوری معایب و محاسنی داره ، هیوسانگ هم که الان صفرش حدود 19 میلیون تومنه عیب و ایراد کم نداره ، ولی مگلی معایبش از مزایاش خیلی بیشتره ، حالا خود دانی داداش ، اگه با ضرر زیاد و مچ درد مشکلی نداری و دوس داری هر روز یه سر به تعمیرگاه بزنی مگلی رو بخر ، من اگه جای شما بودم صبر میکردم ، چون هم قیمتا رو به پایینه و فوقشم اگه ارزون نشه یه وام دو سه تومنی میگرفتم میذاشتم رو پولم ns یا دایلیم میخریدم ، مطمون باش پشیمون نمیشی

Sino
08-09-1392, 02:08 بعد از ظهر
اقتصادی ترین موتور دایلیم..یکم صبر کن

evilsson
08-09-1392, 03:52 بعد از ظهر
داداش شما موتورو برای چه نوع استفاده ای میخوای بخری؟ ببین مگلی نیم ساعت پشتش بشینی مچات به فنا میره ، به ویژه شما اگه قدت بالای 180 سانتیمتره اصلا طرف مگلی نرو چون مچ دردت شدیدتر میشه و این موتور به درد قد بالای 180 نمیخوره ، این موتور سواری خوبی نداره ، لرزش داره و ترمزاشم ضعیفه ، ولی تا دلت بخواد شتاب اولیه خوب و استایل باحالی داره ، شاسیش خیلی خوبه ولی بقیه بخشای موتور فوق العاده بی کیفیته ، این یک واقعیته ، هر موتوری معایب و محاسنی داره ، هیوسانگ هم که الان صفرش حدود 19 میلیون تومنه عیب و ایراد کم نداره ، ولی مگلی معایبش از مزایاش خیلی بیشتره ، حالا خود دانی داداش ، اگه با ضرر زیاد و مچ درد مشکلی نداری و دوس داری هر روز یه سر به تعمیرگاه بزنی مگلی رو بخر ، من اگه جای شما بودم صبر میکردم ، چون هم قیمتا رو به پایینه و فوقشم اگه ارزون نشه یه وام دو سه تومنی میگرفتم میذاشتم رو پولم ns یا دایلیم میخریدم ، مطمون باش پشیمون نمیشی

والا قد من179-180 هست و مصرف موتور هم اولش عشق به موتورو موتور سواریه که دارم و دوم برای رفتن به سرکار و آخر هفته هم گردشی اینور و...
میگم ازاون مصرف کننده های نیسم که فقط سواری بگیرم مراقبت زیاد میکنم و آدمی هستم که ماشینم یه صدای کوچیکم بده سریع میرم برای ببینم چشه وخلاصه اینجوریم.
من ظاهر هردو موتور رو میپسندم یعنی اونقدر تفاوتی نداره برام.اما خوشگلی مگلی و اون صدای اگزوزشه که یکم قلقلکم میده...ولی ایلیم رو هم خیلی میپسندم...
از اونا هم نیسم یخوام کل بندازم و بی احتیاطی اصلا...موتور سواری رو من به منطقی رانندگی و آروم رفتن و حال کردنای اینجوری دوس دارم نه کل بندازم و لایی بکشم و...نه که تند نرم چرا اونم حال خودشو داره دروغ نگم ولی خوب به اون سمت بیشتر میکشه علاقم...همینجوریش پولم وامه و دیگه بیشتر از 7تومن نهایتا 7500 نمیتونم هزینه کنم...

- - - Updated - - -

منظورتون دوستان از صبرکردن تا کیه آخه؟؟؟مثلا تو برج 10 بخرم اواخر بدج 9؟!!!!اینکه میگین یکم صبرکن من فکرنمیکنم پایینتر از این بیاد ولی بازم عجله نمیکنم و به حرفتون گوش میدم...

evilsson
09-09-1392, 03:02 بعد از ظهر
دوستان عزیزم یه راهنمایی کنید لطفا...
مگلی مدل 92 قرمز با کارکرد5000تا در حده صفره و بدون خط و خش وبقول خودش ازنظر فلاپ و شاسی و موتوری به شرط میدم که مشکلی داشت ازت پس میگیرم میگفت7500 ولی گفت بخوای پایین ترم میدم فکرکنم7000 بده...
مگلی مدل 90 قرمز با کارکرد5000تا درحده صفره و بدون خط و خش وسالم.فنی و بدنه رو به شرط میده بهم وبقول6300 میگه تهش وخودشم نمیدونم تیپ چنده!!!؟صفرگرفته وازاولم دست خودش بوده...
دایلیم مدل 89 مشکی مات باکارکرد9000تاسالم و بیمه تامهر93 وتمام فابریک وبادزدگیر به شرط میگه اینم و بدون خط وخشه ودرحده...میگه7300 ولی پایین ترم میاد...

چیکارکنم به نظر شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راسی دوستان مگلی 90 تیپ1 هست یا2؟؟؟اگه خواسم بردارم تیپ1 بردارم یا2؟چه فرقی باهم دارن؟؟؟

ماکیاولی
09-09-1392, 04:32 بعد از ظهر
دوستان عزیزم یه راهنمایی کنید لطفا...
مگلی مدل 92 قرمز با کارکرد5000تا در حده صفره و بدون خط و خش وبقول خودش ازنظر فلاپ و شاسی و موتوری به شرط میدم که مشکلی داشت ازت پس میگیرم میگفت7500 ولی گفت بخوای پایین ترم میدم فکرکنم7000 بده...
مگلی مدل 90 قرمز با کارکرد5000تا درحده صفره و بدون خط و خش وسالم.فنی و بدنه رو به شرط میده بهم وبقول6300 میگه تهش وخودشم نمیدونم تیپ چنده!!!؟صفرگرفته وازاولم دست خودش بوده...
دایلیم مدل 89 مشکی مات باکارکرد9000تاسالم و بیمه تامهر93 وتمام فابریک وبادزدگیر به شرط میگه اینم و بدون خط وخشه ودرحده...میگه7300 ولی پایین ترم میاد...

چیکارکنم به نظر شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راسی دوستان مگلی 90 تیپ1 هست یا2؟؟؟اگه خواسم بردارم تیپ1 بردارم یا2؟چه فرقی باهم دارن؟؟؟

شایسته فر
09-09-1392, 05:00 بعد از ظهر
منم دایلیمو پیشنهاد میدم
اما این مشکی مات بودنش ممکنه فلاپاش ترکیده باشه و کلا رنگ شده باشه!!

farshad 54
09-09-1392, 05:54 بعد از ظهر
نه بابا دایلیم فابریک رنگ مشکی مات هم داره خیلیم کمه

همین دایلیم مشهدی رو میگه

شایسته فر
09-09-1392, 06:41 بعد از ظهر
مشکی مات نیست که
فقط متالیک نیست!!

farshad 54
09-09-1392, 06:49 بعد از ظهر
همونه دیگه

evilsson
09-09-1392, 11:16 بعد از ظهر
دایلیم درسته همونه که تومشهده...یعنی رنگش خوب نیست وممکنه خوب نباشه بدنش ونفهمم چون متالیک نیست وراحت میشه درستش کردکه کسی نفهمه منظورتون اینه؟؟؟
دوستان فرق این 2تا تیپ مگلی چیه؟؟؟ هیچکدومش پس خوب نیست واصا پیشنهادهم نمیدین بردارم پس...؟
ظاهر مگلی واین قسمت اگزوز زیر صندلیش وخوشگلیش قلقلکم میکنه دروغ نگم ولی ازاونورم دودلم برم سمتش چون میگین کیفیتش پایینه ولی دایلیم هم خوشگله ولی خوب...نمیدونم والا.

شایسته فر
09-09-1392, 11:34 بعد از ظهر
نه عزیز دل برادر
گفتی مشکی مات من گفتم اگه مشکی مات باشه(چون مشکی ماتو باید ببری برات درست کنن) ممکنه مشکل داشته باشه
ولی این موتور رنگش فابریکه؛ به این نمیگن مات
این فقط متالیک نیست همین!!!

evilsson
09-09-1392, 11:44 بعد از ظهر
اره بیخیال دایلیم شدم چون دوره نسبت به من اصا وکسی رو پیدانکردم وتا بگردم بازم دنبال دایلیم...(بازم ممنون از لطفتون جناب شایسته فر)
این تیپ 1 و 2 مگلی توی فنی اش هم تاثر داشته که بهتر باشه و یا فقط ظاهر بوده وچه فرقایی دارن باهم.از چه مدلی به بعد تیپ 2 هست؟؟؟مدل90 هم تیپ2 یا 92تیپ 2 هست فقط؟؟؟
یا دیگه جلوی علاقه به مگلی رو بگیرم ودیگه 100%برم سمت دایلیم؟؟؟لامصب خیلی خوشگله و صداش رو بدجور رو مخمه و دوس دارم...:icon_pf _99_::icon_pf _99_::icon_pf _99_:

evilsson
11-09-1392, 02:47 بعد از ظهر
دوستان یه 2تا دایلیم پیدا کردم سایتاش رو میزارم نظر بدین چندبخرم خوبه؟؟؟؟ببخشیداااا شرمنده همتونم که اذیتتون میکنم و...
1- [Only registered and activated users can see links]
2- [Only registered and activated users can see links]
قیمتش الان چند هست؟؟؟هردوش هم مال یکیه فکرمیکنم یا دلال بود یا موتور فروشی چیزی چون از طرز برخورد و 2تادایلیم داشتن و...
سفیده رو میگه9500 ولی میگه بیا نیاز مالی دارم و بیا ببین بات راه میام...
مشکی رو میگه9000 ولی اینم میگه هر دوبه شرط و... بیا بات راه میام...

farshad 54
11-09-1392, 07:59 بعد از ظهر
قیمتاش خیلی پره

سفیده اگه همونطور که گفته باشه تا 9 تومن خوبه

مشکی رو هم اگه بتونی 8200 بخری خوبه البته اگه کارکردش زیر 9000 تا باشه

شایسته فر
11-09-1392, 11:56 بعد از ظهر
شما که می خوای 9 هزینه کنی می تونی مدل 91 و دمبی جدید بخری!!

evilsson
12-09-1392, 12:34 قبل از ظهر
تا9 تومن که نمیتونم هزینه کنم...متاسفانه خواستم از شما دوستان بپرسم چنده قیمتش یارو پرت نمیگه...که دیدم پرت هم نگه بازم نمیتونم هزینه کنم...
من نهایتا 7تومن بیشتر نمیتونم...

ماکیاولی
12-09-1392, 02:35 قبل از ظهر
من بازم میگم بهترین موتور با 7 میلیون پالس 220 صفر هست
الان 6.700 ـــه
هزینه نگه داریشم کمه
اونم نسبت به موتور دست دوم
خوب نگه داری کن تا حدود2 سال و 20000 تا کارکرد فقط روغن و بنزین بزن
یه فلاپ بهش بندازی 500 تومن رخش هم عالی میشه
موتور دست دوم بگیری اونم مگلی
بعد چند هفته متوجه بشی
توپیش فلانه
زنجیرش بهمانه
کاسد نمد اونجوریه
صفحه ضعیفه
تازه متوجه میشی همه ی پولتو دادی برا موتور زیر باز قرض هم رفتی حالا دوباره برو زیر بار قرض تا درستش کنی

شایسته فر
12-09-1392, 09:32 قبل از ظهر
در مورد هزینه های بعد از خرید کمی تا قسمتی حق با ماکیاولی هست!

evilsson
12-09-1392, 02:47 بعد از ظهر
من بازم میگم بهترین موتور با 7 میلیون پالس 220 صفر هست
الان 6.700 ـــه
هزینه نگه داریشم کمه
اونم نسبت به موتور دست دوم
خوب نگه داری کن تا حدود2 سال و 20000 تا کارکرد فقط روغن و بنزین بزن
یه فلاپ بهش بندازی 500 تومن رخش هم عالی میشه
موتور دست دوم بگیری اونم مگلی
بعد چند هفته متوجه بشی
توپیش فلانه
زنجیرش بهمانه
کاسد نمد اونجوریه
صفحه ضعیفه
تازه متوجه میشی همه ی پولتو دادی برا موتور زیر باز قرض هم رفتی حالا دوباره برو زیر بار قرض تا درستش کنی

والا میدونم پالس موتور خوبیه ولی چه جوری بگم حاضر نیسم انقدر پول بدم برای این موتوری که نه دوسش دارم و نه به دلم میچسبه...!!!من بخاطر این حاضرم خرید کنم تو این رنج چون عشق این 2تا موتور رو دارم و اگه عشقش نباشه که حال نمیده . و نمیطلبه...نمیدونم حسم رو درست بیان میکنم ولی دوس دارم به دلم باشه و به دلم بچسبه تو این قیمت میخوام خرید کنم...

شایسته فر
12-09-1392, 02:55 بعد از ظهر
دنبال دایلیم باش
دایلیم احمد جلیلی هم که اگهیش هست 6.600 میگه من سواری گرفتم ازش
می خواستیم برای علی جانسون ور داریم که پول علی جور نشد و قسمت احمد شد
موتور بدی نیست

evilsson
12-09-1392, 03:16 بعد از ظهر
دیگه گیج شدم...یکی میگه نخر و یکی میگه اینا رو نخر وووووو خیلی حرفای دیگه که هرکی یه چیزی میگه...
تصمیم رو گرفته بودم دیگه اما بازم دودلم...
اولین باره که نمیتونم تصمیم بگیرم...یه بار میگم دایلیم یه بار مگلی و...اصا گیج شدم واقعا.

شایسته فر
12-09-1392, 03:19 بعد از ظهر
:icon_pf _99_::icon_pf _99_::icon_pf _99_:
ببین کدوم گزینه بهتره
توکل کن به خدا
بهترین چیزو برات رقم میزنه

evilsson
12-09-1392, 03:34 بعد از ظهر
:icon_pf _99_::icon_pf _99_::icon_pf _99_:
ببین کدوم گزینه بهتره
توکل کن به خدا
بهترین چیزو برات رقم میزنه

دیگه فکرکنم شاکی شدی از دستم ویه چندتا فحشم دادی...شرمنده دیگه پست نمیدم...ببخشید اگه سرتونم درد آوردم

شایسته فر
12-09-1392, 03:36 بعد از ظهر
تصمیم گیری همیشه سخته
اما زیاد از حد هم حساس نشو
یهو دلو بزن به دریا و با پشتوانه ی عقلی برو جلو
البته دل هم خیلی خیلی مهمه

armin32
12-09-1392, 07:39 بعد از ظهر
اون دوتا موتور که آگهی رو گذاشتی سفید 8500 نهایتش 8700
مشکی هم 7500 تا 7800 البته در صورت سالم بودن انجین و فلاپا
.
.
.
.
ولی به قول محمد حسین دایلیم این دمبی جدیدا که تیز (مدل 91) خیلی خوشگلتر :clap:
خودم دنبال یه دایلیم 91 میگردم :20::icon_pf _96_:

evilsson
12-09-1392, 11:21 بعد از ظهر
دنبال دایلیم باش
دایلیم احمد جلیلی هم که اگهیش هست 6.600 میگه من سواری گرفتم ازش
می خواستیم برای علی جانسون ور داریم که پول علی جور نشد و قسمت احمد شد
موتور بدی نیست

خیلی هم خووب...آگهیش کجا هست؟؟؟موتور بدی نیست یا موتور خوبیه خداییش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!

- - - Updated - - -

اون دوتا موتور که آگهی رو گذاشتی سفید 8500 نهایتش 8700
مشکی هم 7500 تا 7800 البته در صورت سالم بودن انجین و فلاپا
.
.
.
.
ولی به قول محمد حسین دایلیم این دمبی جدیدا که تیز (مدل 91) خیلی خوشگلتر :clap:
خودم دنبال یه دایلیم 91 میگردم :20::icon_pf _96_:

100%خوشگله والا بدمم نمیاد بخرم ولی مشکل اینجاست که اونقدر نمیتونم هزینه کنم داداش گلم...
من نهایتا بتونم 7 تومن خرید کنم...

شایسته فر
12-09-1392, 11:23 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links]
من دوری که زدم باهاش هیچ ایرادی نداشت
بازم از نظر فنی چکش حتما خودت