توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تریل ایرانی
amer
08-08-1392, 07:04 بعد از ظهر
سلام
یه سوال از استادان میخواستم بدونم بهترین موتور تریل ایرانی که سرعت بالایی داشته باشه و کمکش خوب باشه وقدرت داشته باشه هست یا نه؟
Erfan Ts
08-08-1392, 07:44 بعد از ظهر
سلام
یه سوال از استادان میخواستم بدونم بهترین موتور تریل ایرانی که سرعت بالایی داشته باشه و کمکش خوب باشه وقدرت داشته باشه هست یا نه؟
درود.
تقریبا همه تریل های ایرانی سر ته شان یه جوره...یعنی همشون زیاد فرقی با هم ندارن همگی از یه طرح ساخته و به صد نام تغییر کردن !!! : )
فکر نکنم هیچ تریل ایرانی این خصوصیاتی که مد نظر شماست رو داشته باشه ....ولی جترو 150 طرح ایکس ال به نظرم خوب باشه چون هم سادست هم ارزونه تازه ظاهرشم حداقل شبیه موتور ژاپنه :) :)
معمار
10-08-1392, 03:42 بعد از ظهر
تریل برا چه کاری میخاید ؟
برا تردد تو شهر یا افرود (چه جور افرودی ؟) ؟
- - - Updated - - -
و چه قدر هزینه میخاید بکنید ؟
احمد.سوزوکی
10-08-1392, 07:54 بعد از ظهر
من این موتورو پیشنهاد میکنم ازنظرکیفیت(عالی)
shandal
24-10-1393, 10:48 قبل از ظهر
سلام
سلام دوست من
اگه نخوای زیاد دنبال موتور بگردی، تریل رادیسون 200 بگیری خوبه. از 250 بهتره.
shahriarr
24-10-1393, 04:35 بعد از ظهر
فلات250/200***کویر فقط 250///روان 200
فلات دوست
25-10-1393, 08:40 قبل از ظهر
سلام
دوست عزیز موتور من تریل فلات 200 ایرانی هستش و :
برطبق تحقیقات و پرس و جو کلا تریل ایرانی حداکثر سرعتی که بهش فشار نیاد 90 هستش
در مورد کمک هم من که راضی هستم و خیلی خوبه
و برا قدرتش هم کم نمیاره
فقط انتظار کارکرد تریل خارجی از تریلهای ایرانی به هیچ وجه نداشته باش و با این ذهنیت ایرانی نخر که زود پشیمون میشی
به قول قدیمی ها پول بده ، پلو بخور
sepehr ninja
25-10-1393, 08:18 بعد از ظهر
سلام دوستان من تریل سوار نیستم اما واسه چند ماه تا بعد عید میخوام یکی بگیرم تا بعد بریم همون ریس خودمون..
به نظرتون کویر رادیسون 200 یا 250 چطوره دیگه چند ماه رو که جواب میده ؟ آفرودی هم مصرفم نیست تو شهر میرم میام قیمتش رو هم اگر کسی داره ممنون میشم بگیرد...
IRgragh
25-10-1393, 08:38 بعد از ظهر
سلام
رادیسون رو اگه واسه افرود نمیخوایین موتور خوبی برای شهر هست اما برای افرود اصلا پیشنهاد نمیکنم .
sepehr ninja
25-10-1393, 08:49 بعد از ظهر
سلام
رادیسون رو اگه واسه افرود نمیخوایین موتور خوبی برای شهر هست اما برای افرود اصلا پیشنهاد نمیکنم .
ممنون نه اصلا واسه آفرود نمیخوام فقط قیمتش رو دارین من همین الان تو راه نمایشگاه کویرم ببینم قیمتش چنده
فلات دوست
27-10-1393, 08:53 قبل از ظهر
ممنون نه اصلا واسه آفرود نمیخوام فقط قیمتش رو دارین من همین الان تو راه نمایشگاه کویرم ببینم قیمتش چنده
برو به تاپیک قیمت روز موتورها
[Only registered and activated users can see links]
power
28-10-1393, 04:04 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان بنده قصد خرید تریل دارم موندم چی بگیرم اونقدر تو بازار مدل های زیادی هست گیج شدم.تا ۶ میلیون هزینه میخام بکنم و حتما هم صفر میخام .
ب نظر دوستان چه موتوری بگیرم.
shahriarr
28-10-1393, 05:36 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان بنده قصد خرید تریل دارم موندم چی بگیرم اونقدر تو بازار مدل های زیادی هست گیج شدم.تا ۶ میلیون هزینه میخام بکنم و حتما هم صفر میخام .
ب نظر دوستان چه موتوری بگیرم.
توی این بازار الان صفر بخری انگار 3 برابر یا 2 برابر فقط پول اضافه دادی
با شیش میشه تریل خارجی خوب گرفت
صفرم میخوای فلات روان کویر خوبه