توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : (2003 ) honda cbr 954
SaMaN.BiLiZ
22-07-1392, 04:37 بعد از ظهر
سلام دوستان
میخواستم ببینم این هوندا CBR 954 RR مدل 2003 چن قیمت میخوره ؟ خود صاحبش گفت زیر ۱۶ میلیون نمیده
به نظرتون قیمتش خوبه یا نه ؟
اگه میشه مشخصات دقیق این مدل ( 954 cbr ) هم بگین
این هم عکس هاش شرمنده یه کم حجم عکسها زیاده ولی کیفیت عکسها خیلی خوبه لطفا یه کم صبر کنین عکسها load بشه با تشکر
منتظر راهنمایتون هستم :X
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
- - - Updated - - -
برای بزرگ شدن اکس ها روی اکس کیلیک کنید
amir74
22-07-1392, 05:42 بعد از ظهر
9الی 12 فی می خوره
SaMaN.BiLiZ
22-07-1392, 06:01 بعد از ظهر
داداش امشب قراره بریم سر معامله ۱۳م راضی شده ۱۳م خوبه ؟ صاحبش گفت هیچ خرجی نمیخواد بکنیش همه چیزش اوکیه
به نظرت چی کار کنم ؟
hamed510
22-07-1392, 06:26 بعد از ظهر
این موتور همونطور که امیر گفت 12 به بالا نمیارزه بلاخره ماله 10-11 ساله پیشه!!!
درسته که استهلاک هوندا کمتر هس ولی بازم این دلیل نمیشه
البته به شرط سلامت کامل فنی و انجین پلمپ این قیمت میارزه
اروین
22-07-1392, 08:21 بعد از ظهر
برگه سبز دارش یکی از بچه ها داره میگه 35
SaMaN.BiLiZ
22-07-1392, 10:39 بعد از ظهر
سلام دوستان تشکر ویژه بخاطر راهنمایتون من این موتور رو به قیمت ۱۲م و ۵۰۰ت معامله کردیم و الان دستمه موتورو روشن کردم هیچ صدا از موتوریش نمیومد فقط تنها موردی که داشت وقتی روشن میکردم یه چراغ قرمز روشن میشد که تو این عکس هم مشخص هست
کنار چراغی که وقتی دنده خلاصه یه چراغ قرمز روشنه کسی میدون از چیه
hamed510
22-07-1392, 11:18 بعد از ظهر
درود
مبارکت باشه
احتمالا چراغ f1 باشه این یعنی موتور ایراد داره یه چیزی تو مایه های چراغ چک ماشین!!!!
شایسته فر
23-07-1392, 01:20 قبل از ظهر
از عکس ها مشخصه که قطعا موتور کار داره و باید خرج هایی بشه براش
حداقل چیزهایی که می خواد یه جفت لاستیک هست که بخوای دیابلو هم بندازی 1600 برات آب می خوره+ 100% لنت هم احتیاج داره که 3 دستش می کنه 750 تومن
لاستیک های فعلی متزلر هستش که هم سال تولیدش خیلی پایینه و هم وحشتناک سره
به لاستیک مرگ معروفه
اینا تازه اولیشه
ممکنه زنجیر تایم واجبم باشه که حدود 750 تومنم زنجیر و تعویضش میشه
کلگی و باکشم میاد رنگ باشه البته ممکنه از کیفیت بد عکس باشه که اینجوری دیده میشه
زنجیر چرخ واجبم هست
رنجیر درست حسابیم حدود 400 هزینه بر میداره
البته تا 700 تومن هم رنتال هست ولی یه چیز معقول همون 400-500 خوبه
کلا اگه انجین سالم باشه و بدون صدا باشه این خرجارو داره
خودتون ببینید می ارزه خریدش
ضمنا خرید موتور سنگین یه مسئله هست؛ نگهداریش یه مسئله چون خرج وحشتناک بالایی داره
و همینطور فروشش یه داستان ..... نه شاهنامست
- - - Updated - - -
برگه سبز دارش یکی از بچه ها داره میگه 35
اگه اون زردرو می گی باید بگم که اون جمع شده:4chsmu1:
SaMaN.BiLiZ
23-07-1392, 11:28 قبل از ظهر
سلام دوستان امروز یکی اومد نگاه کرد موتورو گفت همه چیزش اوکیه فقط لاستیک و لنت میخواد بخوام یه جفت لاستیک خوب و یه لنت خوب بندازم چن در میاد کلا برام ؟
farshad 54
23-07-1392, 11:30 قبل از ظهر
قیمت هارو آقای شایسته فر تو پست بالا نوشته :fingersmiley: لاستیک و لنت و بقیه چیزا
Unregistered1
23-07-1392, 12:08 بعد از ظهر
fi رو ببر یه جا نشون بده...ببین چرا روشنه....هر fi زدنی نشونه خرابی نیستش....البته اگه مطمئنی fi هستش....ممکنه چراغ بنزین...روغن ...و یا چیز دیگه باشه....fi هم میتونه از اگزوز...تمیز نبودن فیلتر هوا...وغیره باشه..
- - - Updated - - -
لاستیک خوب پیرلی یا دانلوپ بنداز...دانلوپ عقب نیمه اسلیک 1.200 تا 1.150...جلو 750 تا 900.... بنت خوب داریوش و محک میدن 400 ولی جای دیگه همون لنتو میده 250 تا 300....
لنت 80 تومنی هم هستش که مالی نیست ولیپاسخگو هستش....لوازم از مرادی بخر نسبت به بقیه با انصاف تره...واسه تعمیر و اچار کشی هم برو پیش همون مرادی....
حواست باشه اینا دست به این موتورا بزنن مایه سنگینی ازت میگیرن...بپا تو پاچت نره...تا جایی که میتونی خودت دست به کار شو...
علی جانسون هستش که تقریبا" از پس خیلی از کارا بر میاد...بیشتر واسه سرویس کردن و اچار کشی و روغنو ..فیلتر هوا...شستشو انژکتور از این حرفا...بهش زاگ بزن یه مبلقی باهاش طی کن...میاد خونتون واست انجام میده...
سایه
23-07-1392, 12:59 بعد از ظهر
داداش موتور جون سختی برداشتی مبارک باشه. لاستیک شیمانو هم بد نیس ولی همون ژاپنی یا آلمانی بندازی جونت درامان تره.ما ی بچه ها داره 929 دریچه اگزوز رو نصفه باز کرده موتور شتاب فرق کرده کمتر بش فشار میاد ی نیم دور موتورم تفاوت داره .البت بازم بپرس اگ خواستی این کارو انجام بدی.
farshad 54
23-07-1392, 02:06 بعد از ظهر
fi رو ببر یه جا نشون بده...ببین چرا روشنه....هر fi زدنی نشونه خرابی نیستش....البته اگه مطمئنی fi هستش....ممکنه چراغ بنزین...روغن ...و یا چیز دیگه باشه....fi هم میتونه از اگزوز...تمیز نبودن فیلتر هوا...وغیره باشه..
- - - Updated - - -
لاستیک خوب پیرلی یا دانلوپ بنداز...دانلوپ عقب نیمه اسلیک 1.200 تا 1.150...جلو 750 تا 900.... بنت خوب داریوش و محک میدن 400 ولی جای دیگه همون لنتو میده 250 تا 300....
لنت 80 تومنی هم هستش که مالی نیست ولیپاسخگو هستش....لوازم از مرادی بخر نسبت به بقیه با انصاف تره...واسه تعمیر و اچار کشی هم برو پیش همون مرادی....
حواست باشه اینا دست به این موتورا بزنن مایه سنگینی ازت میگیرن...بپا تو پاچت نره...تا جایی که میتونی خودت دست به کار شو...
علی جانسون هستش که تقریبا" از پس خیلی از کارا بر میاد...بیشتر واسه سرویس کردن و اچار کشی و روغنو ..فیلتر هوا...شستشو انژکتور از این حرفا...بهش زاگ بزن یه مبلقی باهاش طی کن...میاد خونتون واست انجام میده...
حسین این بنده خدا بچه مشهده :26:
Unregistered1
23-07-1392, 02:11 بعد از ظهر
عجب....حواسم نبود...تو مشهد سنگین سوار که زیاد هست....من 3 تا دوست اونجا دارم که هر 3تاشونم سنگین سوارنو هم تو کار خریدو فروش....
همیشه هم تو پیستن و یا واسه اسکورت میرن...اگه واسه کارای موتور به مشکل برخوردی بگو معرفی کنم بری پیششون...
شایسته فر
26-07-1392, 09:06 قبل از ظهر
دنلوپ نیمه اسلیک 1150-1200 من می خوام!!!!!
کسی با این قیمت بیاره 100 هم شیرینی میدم بهش!!!
190 جی پی 1800 هستش
قیمت پرت ندین لطفا!!
یه توصیه هم می کنم
لنت و لاستیک==جون
پس لطفا از هرچی می زنین از این دوتا نزنین
ضمنا زنجیر چرخم حتما نیاز هستش تعویض بشه علاوه بر لنت و لاستیک:consoling2: