ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره جهت تریل آمیکو 150

ViViD
21-07-1392, 07:05 بعد از ظهر
با سلام خدمت اساتید گرامی

دنبال یک موتور تریل می گشتم که یکی از دوستان گفت یک موتور آمیکو تریل 150 داره که از اوراقی گرفته من هرچی توی نت گشتم اطلاعاتی درباره این موتور نیافتم اگر اطلاعاتی دارید ممنون میشم کمکم کنید

با تشکر

ارادتمند وحید

farshad 54
21-07-1392, 07:15 بعد از ظهر
درود

موتور بسیار بی کیفیت و با عرض پوزش آشغالی هست اصلا ارزش خرید به نظر من نداره حتی صفرش

موفق باشید

ViViD
21-07-1392, 09:32 بعد از ظهر
یعنی حتی اگر مفت هم بده ارزش نداره؟

معمار
21-07-1392, 09:42 بعد از ظهر
یعنی حتی اگر مفت هم بده ارزش نداره؟

معذرت میخام شما پولتو میخای بریزی دور بخر

یه سوال
چه قدر میخای هزینه کنی ؟
و برا چه کاری میخای ؟

ViViD
21-07-1392, 10:56 بعد از ظهر
معذرت میخام شما پولتو میخای بریزی دور بخر

یه سوال
چه قدر میخای هزینه کنی ؟
و برا چه کاری میخای ؟

داداشم انگار منظورم رو بد عنوان کردم
موتور رو مجانی میدن بهم بجای لطفی که برای ایشون کردم به عنوان هدیه موتور رو میخواد بده بهم چون میدونست دنبال تریل میگشتم هر چقدر هم اصرار کردم پول قبول نکرد و موتور مجانی برای من تمام شده است
حالا مثل معروف که میگن مفت باشه کوفت باشه همینه دیگه یعنی بازهم ارزش نداره؟؟

- - - Updated - - -

قصد وسیله نقلیه دم دستی رو دارم و هزینه هم چه بهتر که اصلاً هزینه ای براش نکنم چون ماشین دارم فقط برای خرید مایحتاج کوچک منزل همچون نان و از این زمره مسائل موتور میخواستم تهیه کنم

amir74
21-07-1392, 11:03 بعد از ظهر
اینقدری هم که می گید بد نیست در حد 700 تا 1تومن تو این بازار می ارزه.فقط سر صدا یه مقدار داره سرعت نمی ره ولی قدرتی من یکی از دوستام داره تو کوه قدرتش بدک نیست کار راه می ندازه

amo hosein
21-07-1392, 11:13 بعد از ظهر
اگه میتونی پلاک ملی کنی خرجش کن.ولی اگه با برگه اوراق داده چیزای اساسی رو درست کن و استفاده کن تا یه روزی ازت بگیرن بخوابونن.

ViViD
21-07-1392, 11:37 بعد از ظهر
خودم یک طرح هوندا 125 با مارک تیزتک دارم که مدارک هیچی نداره کلاً هیچ رقم مدارکی نداره تمیز هم هست و همه چیش سالمه ولی خوشم نمیاد از طرح هوندا چون تو خیابان خیلی زیاد از این مدل استفاده میشه
بهمین خاطر میخوام تریل بگیرم و این مورد به نظر مناسبتر از موتور خودم هست از لحاظ خودم که بیشتر تریل می پسندم

کسی از دوستان مشخصات دیگری از این مدل نداره موتورش چه برندی هست یا اطلاعات فنی دیگر؟

m-s-d
21-07-1392, 11:39 بعد از ظهر
بقول بعضی از دوستان مفت باشه ... باشه، اینکه دیگه فکر کردن نمی خواد که

Mr.Reza
21-07-1392, 11:52 بعد از ظهر
اقایون این آمیکو 150 همون امیکو سفیداس که دسته سپاهه

amir74
22-07-1392, 12:01 قبل از ظهر
می تونی یه مدرک هندا گیر بیاری شماره شاسی و انجین اون هندارو بکوبی روی امیکو

Mr.Reza
22-07-1392, 12:06 قبل از ظهر
اقا کسی نیست جواب مارو بده اگه از اونا باشه من خریدارم

ViViD
22-07-1392, 12:07 قبل از ظهر
می تونی یه مدرک هندا گیر بیاری شماره شاسی و انجین اون هندارو بکوبی روی امیکو

ببخشید دقیق متوجه نشدم یعنی مدارک یک طرح هوندا رو گیر بیارم و شماره شاسی و شماره انجین هوندا رو بزنم روی این موتور؟ آخه مگه تو کارت موتور نمیزنه مثلاً آمیکو یا تیزتک یا پیشرو و ..... با اینش چکار کنم؟؟؟

amir74
22-07-1392, 12:13 قبل از ظهر
الان دقت کنی همین طرح هنداها رو انجینش مثلا نوشته ایندرو تو کارت و باک موتور خورده مثلا تک تاز این که دلیل نمی شه.شما گواهی نامه داشته باش با کلاه پلیسم گیر داد یه نگا می کنه موتورومیره سر در نمیاره موتور چندسیلندر هست چیزی هم نیست که تو چشم باشه.

- - - Updated - - -

یکی از دوستان ایکس ال 125 داشت تو کارتش دقیقا یادم نیست یا پیشرو 125 زده بود یا 200 هیچ پلیسی هم کارش نداشت.

amo hosein
22-07-1392, 12:20 قبل از ظهر
اقایون این آمیکو 150 همون امیکو سفیداس که دسته سپاهه
اگه منظورت باک شتری های قدیم سپاهه؟آره.ولی 186 که فکر میکنی نیست.

hosin suzuki
22-07-1392, 12:47 قبل از ظهر
دوستان من دقیق میدونم این موتور که دوستمون میگن چیه این موتور اسمش امیکو150 هست و طرح ایکس ال هست بعضیاشون روی باکش نوشتهamxبعضیاشونم نوشته امیکو من تو سپاه تحویلم بوده و سوار شدم خیلی هم نرم هست چون شاسی ایکس ال رو داره 4رنگ هم داره قرمز و سفید و مشکی وابی که بیشتر به بنفش میخوره.ضعف این موتور فقط لرزش انجین هست که اونم پیچ های دسته موتور رو از نوع الیاژ خشک بندازی حل میشه.سرعتش90kmهست که اگه خورشیدی عقب رو تعویض کنی و هندایی بندازی اگه موتور سالم باشه130km.میره الان هم کم کم زیاد تمیز هم نباشه موتور شما 1میلیون ارزش داره.منم الان یدونه طرح ایکس ال دارم فقط امش پیشرو150هست خیییییییییییلی ازش راضی هستم

ViViD
23-07-1392, 08:54 بعد از ظهر
سلام

بالاخره موتور رو آورد و من رو خیلی شوکه کرد در صورتی که نمیتونستم بهش نه بگم و قبولش نکنم

ولی موتور داغونه هندل نداره سیم گاز نداره کیلومترشمار نداره لاستیکاش باید عوض بشه یکی از دسته موتورها که به شاسی متصل میشه روی شاسی شکسته
سیم کشیش ناقصه خیلی هم کثیف و پرازخاک بود

این عکس زمان تحویل گرفتن موتور گاری
33088

نشستم تمامش رو باز کردم هرچی بدرد نمیخورد رو انداختم دور مخصوصاً قسمتهای پلاستیکی که همه تو آفتاب ترک برداشته بودند و شاسی رو لخت کردم و با گازوئیل شستم
عکس شاسی بعد از شستشو با گازوئیل
33089

حالا از آنجایی که کلاً بار اولم هست که اینجور موتوری دارم و حتی تعویض دنده هاشو بلد نیستم چطوری هست منتظر نظرات و پیشنهاداتتون هستم

ارادتمند وحید

معمار
23-07-1392, 09:36 بعد از ظهر
اقا وحید اگه موتور ژاپنی باشه ادم زورش نمیاد خرجی روش کنه
اما این ایرانی چینیه و ...
هر جور خودت دوست داری اگه میتونی اسقاطش کن بره کم خودتو اذیت کن

ViViD
23-07-1392, 10:18 بعد از ظهر
سلام
مرسی از نظرت دوست عزیزم

منظور از اسقاط چیه؟ یعنی مراکز خودرو فرسوده اینو میگیرن و بجاش تسهیلات خاصی میدن؟؟؟

معمار
23-07-1392, 10:41 بعد از ظهر
منظور از اسقاط چیه؟ یعنی مراکز خودرو فرسوده اینو میگیرن و بجاش تسهیلات خاصی میدن؟؟؟

منظور از اسقاطی که من میگم نه این که مثله ماشین بدی
یعنی خیلی از موتور سازیا این جور موتور ها رو برمیدارن خودشون به مرور زمان هر قطعه ای که به دردشون بخوره برمیدارن
و خلاصه بعد از یه مدتی میبینی که موتور فقط شاسیش مونده

و فکر نکنم که مراکز خودرو های فرسوده موتور هم اسقاط کنن
تازه تسهیلات به ماشیناش نمیدن چه برسه به موتور

hamed510
23-07-1392, 11:21 بعد از ظهر
داداش اینو رد کن بره هیچ سودی واست نداره موتور چینی رو چه به بازسازی کردن!!!؟ این عمرشو کرده انجینش ترکیده دیگه کارایی لازمو نداره
اگه خیلی به مبحث بازسازی علاقمندی برو یه موتور پدر و مادر دار بگیر قشنگ بازسازیش کن و هم لذتشو میبری و هم یه عمر برات کار میکنه مثله اسب!!!

ViViD
24-07-1392, 01:09 قبل از ظهر
خوب حالا گفتن چند نکته خالی از لطف نیست:
- من زاهدان زندگی میکنم و پیدا کردن موتور پدر و مادر دار تقریباً غیرممکن هست.
- برای خرید موتور هزینه ای در نظر نگرفتم و چون این مجانی دستم اومد گفتم راه بندازمش برای کارهای معمولی منزل مناسبه.
- اگر بخوام موتور خوبی از برند خوبی بخرم باید هزینه زیادی کنم یا کلی هزینه حمل و نقل از کلانشهر های بدم تا اینجا بیارنش.
- برای این موتور هم هزینه ای که در نظر دارم جهت تعمیرات خیلی پایین هست اگر کمبود قطعه داشته باشه از اوراقی های موتور و به قیمت پایین تهیه میکنم نه اینکه بخوام جنس نو بخرم و بازم هزینه زیادی باید تقبل کنم

کلاً مسئله هزینه برای من خیلی مهمه چون هیچ پولی برای اینکار در نظر نگرفتم.......

hamed510
24-07-1392, 11:36 قبل از ظهر
خوب حالا گفتن چند نکته خالی از لطف نیست:
- من زاهدان زندگی میکنم و پیدا کردن موتور پدر و مادر دار تقریباً غیرممکن هست.
- برای خرید موتور هزینه ای در نظر نگرفتم و چون این مجانی دستم اومد گفتم راه بندازمش برای کارهای معمولی منزل مناسبه.
- اگر بخوام موتور خوبی از برند خوبی بخرم باید هزینه زیادی کنم یا کلی هزینه حمل و نقل از کلانشهر های بدم تا اینجا بیارنش.
- برای این موتور هم هزینه ای که در نظر دارم جهت تعمیرات خیلی پایین هست اگر کمبود قطعه داشته باشه از اوراقی های موتور و به قیمت پایین تهیه میکنم نه اینکه بخوام جنس نو بخرم و بازم هزینه زیادی باید تقبل کنم

کلاً مسئله هزینه برای من خیلی مهمه چون هیچ پولی برای اینکار در نظر نگرفتم.......

چرا استان خودتون هم موتور زیاده مخصوصا کراس و تریل فقط باید بگردی و پیدا کنی
خوب هزینه ی بازسازی این موتور اینقدری هس که شما میتونید با اون پول یه تریل ایرانی جهت رفت و آمد یا به گفته ی خودتون خرید وسایل انجامش بدین
موفق باشید

معمار
24-07-1392, 03:34 بعد از ظهر
برای خرید موتور هزینه ای در نظر نگرفتم و چون این مجانی دستم اومد گفتم راه بندازمش برای کارهای معمولی منزل مناسبه.

برادر من چرا این قدر خودتو اذیت میکنی
یه 125 بخر خیلی راحت بی درد سر کم هزینه و ...
و هر جور که بخای مقایسه کنی با با این تریله یه 125 خیلی سر تر و
مطابق با نیاز های شما و خیلی مسائل دیگه

ViViD
24-07-1392, 08:52 بعد از ظهر
از تمام عزیزانم تشکر میکنم بابت راهنمایی

از اونجایی که اوقات فراغت زیادی دارم تصمیم گرفتم خیلی آروم آروم این موتور رو تر و تمیز کنم و تا جایی که شد بدون خرج راه بندازمش ولی اگر دیدم هزینه که قراره براش بکنم خیلی سربه فلک میزنه میدمش اوراقی یک انجین موتور روسی 350 سی سی میگیرم و ادامه کار اسپید باگی رو که الان شاسی آماده هست رو انجام میدم

باز هم ممنون از تمام دوستان

motorex
28-08-1392, 01:31 بعد از ظهر
سلام دوستان من یه موتور امیکو 150 پیدا کردم تمیزه میده 600 تومن مدارک هم همه چی داره به نظر شما ارزش خریدن داره شاسیش محکم هست یا نه من این موتور رو واسه کوه میخوام قدرت لازم رو داره یا نه خیلی ممنون میشم اگه به سوالام جواب بدین.

motorex
28-08-1392, 02:29 بعد از ظهر
از استادان این سایت خواهش میکنم هر چه زود تر به سوالم پاسخ بدن چون خیلی برام ضروریه

معمار
28-08-1392, 06:10 بعد از ظهر
سلام دوستان من یه موتور امیکو 150 پیدا کردم تمیزه میده 600 تومن مدارک هم همه چی داره به نظر شما ارزش خریدن داره شاسیش محکم هست یا نه من این موتور رو واسه کوه میخوام قدرت لازم رو داره یا نه خیلی ممنون میشم اگه به سوالام جواب بدین.

اگه اونایی باشه که دست بسیج و سپاه که یک کلام سرطانه
ولی اگه از اونایی باشه که طرح xl باشه بد نیستن ولی ماله افرود رفتن هم نیستن

motorex
28-08-1392, 06:22 بعد از ظهر
میخوام بدونم شاسیش محکم هست یا نه که یه انجین دیگه بندازم روش

معمار
28-08-1392, 06:30 بعد از ظهر
شاسیش نمیدونم چه طور باشه ولی ارزش این کار ها رو نداره براش انجام بدی

شما که میخای هزینه کنی این موتور و بخری و ی انجین بندازی روش
خوب یه هوندا xl 125 تر و تمیز بخر مدل 83 یا 84 از این اشغالا خیل بهتره

motorex
28-08-1392, 06:39 بعد از ظهر
[url][Only registered and activated users can see links][
/url]
اینم عکسش

- - - Updated - - -

اینم عکسش

[Only registered and activated users can see links]

ViViD
28-08-1392, 10:21 بعد از ظهر
من همین مدل رو داشتم که خوشبختانه دادم اوراقی از دستش راحت شدم ولی شاسی محکمی داشت اما صاحب قبلیش چند دفعه باهاش پریده بود شاسی رو شکونده بود و دوباره جوش داده بود به عبارت دیگر این موتور برای پریدن و آفرود سنگین نیست ولی برای رفتن به آفرودی که در محیط خاکی اما صاف باشه بدک نیست ولی موتور ضعیفی داره و دسته موتورهای روی پوسته خیلی زود میشکنه.... دسته موتورهای موتوری که داشتم هر 2 تا شکسته بود

yosof
03-09-1392, 09:45 قبل از ظهر
موتور آمیکو ایکس ال 150 (amico 150xl) یکی از تریل های فوق العاده بی کیفیته که تا حالا در ایران عرضه شده.دقیقا مثل تراکتوره .
ضمن اینکه بعد از مدتی تمام قطعات به صدا میوفته .
در سالهای80 تا 82 که اوج فروش این موتور بود هم نمیتونستی حتی تو گمرک قطعاتشو پیدا کنی الان که دیگه اصلا پیدا نمیشه یا اگر هم باشه قیمتش بالاست.