توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره خريد مگلي مدل 91 با 7000كاركرد
حجت کمایی
13-07-1392, 10:17 بعد از ظهر
من يه مگلي پيدا كردم مدل 91 هست و رنگ بدنه مشكي با تنه قرمز ظاهريش خوبه تميز هست ولي بدنش دست كه ميزني بعضي قسمت هاي بدنه شله .و پيچاش افتاده و پيچ نداره گلگير عقب هم نداره لاستيك عقب و جلو 80 درصد هست كاركردش 7000 هست و بيمه نداره بدنش خيلي تميزه حتي خش هم روش نيست .ميدونم كه مگلي بدنش نياز به رسيدگي داره من مشكلم رو قيمتشه ميگه 6مليون به نظر شما گرون نيست عكسشم گزاشتم مال همين موتوره
کوروش
13-07-1392, 11:52 بعد از ظهر
نه 6 تومن خیلی خوبه الان مدل 89 رو میگن 66 بخر خوبه ولی کمترش کنی عالی میشه 300 تومنی واسه خرج بنده/سند وبیمه کم کنی معامله ی شرینی واست میشه
حجت کمایی
14-07-1392, 11:25 بعد از ظهر
ديروز بهش گفتم نميخوامش .بعد امروز زنگ زد گفت چك دارم بيا ببرش 5500 .موتورو خودم ديدم ولي ميترسم مشكل داشته باشه كه به اين قيمت ميده اخه صاحبش وارد نيست 40 سالشه گفته اينو 5ماه پيش به جا طلبش 7500 ورداشته حالا اگه ديگه نخواستم بخرمش چون 1ماه ديگه بايد برم سربازي اشنا دارم كه خدمتم نزديك خونمون باشه ولي بازم نميشه حساب كرد .شمارشو بهتون ميدم عكساشم دارم اپالود ميكنم براتون مال اصفهانه .هركي خواست بخره .من باهاش دور زدم موتورش هيچ صدايي نداشت حتي رو دست انداز بردمش كمكش عالي بود رفتم شهر با يه 92 كاركرده دور زدم هيچ فرقي باهم نداشتن .ميگفت 9200 .مدل 92 رو برج 5