PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره برای خرید زنون

ali_r
06-07-1392, 11:15 قبل از ظهر
سلام
دوستان یدون زنون میخواتم روی سی جی نصب کنم چون روشنایی خودش خیلی کمه
یه چیزی تا حدود 100 تومن میخوام
زود خراب نشه
روشنایش خوب باشه
مارک معروف و خوب باشه
قابل نصب روی هر موتوری باشه

چی بخرم؟
ممنون

معمار
06-07-1392, 11:40 قبل از ظهر
زنون رو موتور خوب نیست یعنی رو هیچ موتور و ماشین خوب نیست
نباید رو موتور و ماشینی که خود کار خونه نبسته باشی ببندی
لامصب وقتی میخوره به چشم بعضی ها مثله خودم که چشم حساسی دارن
کوری چند ثانیه ای میاره
و اینم خودت بهتر میدونی که تو رانندگی باید با صدم ثانیه عکس العمل نشون بدی
و گرنه کارت تمومه

من خودم نیمیدونم ولی لامپ های زیادی هستن برا سی جی که نور خوب داشته باشن

- - - Updated - - -

اگه موتور و ماشین های خارجی زنون دارن
به خاطر اینه که رو این زنون تحقیق شده و کلی ازمایش کردن
که به چه زاویه بخوره شدت نورش چه قدر باشه و ...
که یه چیز درست حسابی از اب درمیاد که نمونشو تو خیابون ها میبینیم حال میکنیم

قضیه زنون تو ایران مثله قضییه اگزوز که
طرف میگه پورشه باکستر چه صدایی میده
بعد میگه چه کار کنم میگه خوب منم یه مته میزنم به منبع اگزوز یا داخل منبع اگزوز خالی میکنم
که پراید یا پژو هم مثله اون صدا بده
ولی هیچ وقت نمیگه که اگه کلی رو این اگزوز کار شده و کل سیستم اگزوزش شاید بیشتر از 30 م باشه
چه اگزوز چه زنون
و نیمگه که این کار من حاصل 10 دقیقه فکر کردنه
و اون ماشین خارجیه حاصل فکر کردن چندین متخصص و چندین روز و ساعته

ali_r
06-07-1392, 12:40 بعد از ظهر
فروشنده اینا رو بهم معرفی کرده ولی من فکر نکنم چیز خوبی باشه چینی هم هستش 80ت میگه

[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links]

senior.alireza
06-07-1392, 12:50 بعد از ظهر
توصیه من اینه که زنون نندازی چون ممکنه بعد از انداختنش پشیمون بشی ! کاسه چراغ سی جی نور رو خوب منعکس نمیکنه چه لامپ معمولی باشه چه زنون زیاد فرقی نداره نور پخش و پلا و رو درو دیوار میوفته تا رو زمین :gigglesmile: . ولی اگه میخوای زنون بگیری سعی کن دو کنتاکت بگیری و بندازی که هروقت زنون نخواستی یا تو ترافیک بودی از لامپ معمولی استفاده کنی . این مارک زنون و ترانسش که گفته بهت زیاد بد نیست

ali_r
06-07-1392, 01:03 بعد از ظهر
این خودش دوکنتاک هستش حالا فعلا روی سی جی میخوام ببندم بعدا وقتی موتورو عوض کردم احتمالا روی پالس یا آپاچی انداختم ولی میخوام بگیرم
تو بازار چه مارک های دیگه هستش؟
این خوبه/؟

ali_r
07-07-1392, 11:16 قبل از ظهر
plz help:hanghead:

Unregistered1
07-07-1392, 11:28 قبل از ظهر
داداش اکثر لامپهای زنون همون زنون ماشین هستش که فروشنده ها تکی میفروشن.....این برندایی که الان تو بازار هستش همشون یه جوره و چینی و با هم هیچ گونه فرقی ندارن.....
مگر اینکه بری زنونی بخری که 300 تومن پولش باشه....ضمنا" این زنونی که عکسشو گذاشتی تو گمرک قیمت تکش بین 25 تا 35 هستش....بهتره زنون با ترانس طلایی بگیری...معمولا" ترانس طلاییها بهتر و گرونترن....
اختلاف قیمت هم زیاد نیستش..10 هزار تومن....مارک فیلیپس الان تو بازار زیاده.....
از این حرفا که بگذریم اینو در نظر داشته باش که کاسه چراغ سی جی نورش متمرکز نیست....نورش پخشه..در و دیوارو بیشتر روشن میکنه تا جلوی راننده رو....حواست باشه لامپ زنونت ولتاژش با لامپای
فابریکت یکی باشه که خرابی به بار نیاره....
در آخر استفاده از زنون تو سی جی اصلا" توصیه نمیشه...شما میتونی از لامپای معمولیه طرح زنون استفاده کنی که نور بسیار خوبی داره...تنها فرقش با زنون قدرت پرتاب نورش هستش...یعنی وقتی پلیسی
بزنی فلش نمیزنه....ولی نورش عالیه...قیمتش هم نهایت 6هزار تومنه....برق موتورتو خراب نمیکنه.....کاسه چراغت رو هم خصوصا" عدسیشو آب نمیکنه..

ali_r
07-07-1392, 11:33 قبل از ظهر
داداش اکثر لامپهای زنون همون زنون ماشین هستش که فروشنده ها تکی میفروشن.....این برندایی که الان تو بازار هستش همشون یه جوره و چینی و با هم هیچ گونه فرقی ندارن.....
مگر اینکه بری زنونی بخری که 300 تومن پولش باشه....ضمنا" این زنونی که عکسشو گذاشتی تو گمرک قیمت تکش بین 25 تا 35 هستش....بهتره زنون با ترانس طلایی بگیری...معمولا" ترانس طلاییها بهتر و گرونترن....
اختلاف قیمت هم زیاد نیستش..10 هزار تومن....مارک فیلیپس الان تو بازار زیاده.....
از این حرفا که بگذریم اینو در نظر داشته باش که کاسه چراغ سی جی نورش متمرکز نیست....نورش پخشه..در و دیوارو بیشتر روشن میکنه تا جلوی راننده رو....حواست باشه لامپ زنونت ولتاژش با لامپای
فابریکت یکی باشه که خرابی به بار نیاره....
در آخر استفاده از زنون تو سی جی اصلا" توصیه نمیشه...

ممنون به این میگن یه نظر خوب و کامل

پس نتیجه میگیریم توصیه نمیشه چون نور رو پخش میکنه و به درد سی جی نمیخوره
ولی اگه اصرار داشتم بخرم زنونی بخرم که ترانسش طلایی باشه فیلیپس هم باشه چه بهتر

دمت گرم

راستی از کجا بدونم لامپ زنون ولتاژش با لامپای
فابریکت یکی باشه که خرابی به بار نیاره....؟؟؟

Unregistered1
07-07-1392, 11:38 قبل از ظهر
ممنون به این میگن یه نظر خوب و کامل

پس نتیجه میگیریم توصیه نمیشه چون نور رو پخش میکنه و به درد سی جی نمیخوره
ولی اگه اصرار داشتم بخرم زنونی بخرم که ترانسش طلایی باشه فیلیپس هم باشه چه بهتر

دمت گرم

راستی از کجا بدونم لامپ زنون ولتاژش با لامپای
فابریکت یکی باشه که خرابی به بار نیاره....؟؟؟

خواهش میکنم داداش....درسته فیلیپس خوبه...
هم رو پایه لامپ فابریک موتور خودت و هم رو پایه لامپ زنون و یا دیگر لامپها حک شده....

yasharazary
09-07-1392, 11:28 قبل از ظهر
زنون که روی روان خیلییییییییییی حال میده!!

اگه حوصلش رو داری برو بناب -- میلاد موتور منو بیاره مال منو باز کن ببر استفاده کن ---- من لازمش ندارم!!! اینطوری دیگه لازم نیس 80 تومن پیاده شی!

erfan.557
09-07-1392, 12:07 بعد از ظهر
من رو موتورم بسته بودم میشه گف رانندگی بدون زنون تو شب واسم غیر ممکنه اگه باتری خوب ببندی و به موقه شارژ کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد .
یکی از خوباش فیلیپسه که جفتش تغریبا 300 هس که واسه ماشینه ولی به موتورم میخوره .
بری چراغ برق بهتره.

ali_r
09-07-1392, 12:19 بعد از ظهر
زنون که روی روان خیلییییییییییی حال میده!!

اگه حوصلش رو داری برو بناب -- میلاد موتور منو بیاره مال منو باز کن ببر استفاده کن ---- من لازمش ندارم!!! اینطوری دیگه لازم نیس 80 تومن پیاده شی!

ممنون یاشار جان
اونجوری که من تحقیق کردم برای سی جی خوب نیست و نور رو پخش میکنه
یکی از بچه ها از همونی که بالا عکسشو گزاشته بودم خریده بود اصلا راضی نبود و پشیمون بود

amir74
09-07-1392, 12:39 بعد از ظهر
سر زنون که بستی یه افتامات بزار

Unregistered1
09-07-1392, 12:40 بعد از ظهر
علی جان بیخیال زنون رو سی جی شدی...؟؟بهترین کارو میکنی...زنون به درد سی جی نمیخوره...به غیر از اینکه پاسخگو نیست خرابی هم به بار میاره....روان فضای کاسه چراغش بزرگه
و هم جای خنک شدن داره و هم فاصله طلق با لامپ بیشتره...ضمن اینکه کاسه چراغش نورو خیلی خوب متمرکز میکنه...

ali_r
09-07-1392, 12:46 بعد از ظهر
اره بیخیالش شدم
ممنون از همه دوستانی که کمک کردن

ali_r
09-07-1392, 03:05 بعد از ظهر
لطفا قفل بشه

Kami
09-07-1392, 03:06 بعد از ظهر
قفل میشه