توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی خرید موتور اسپورت
hossein4494
16-06-1392, 02:47 بعد از ظهر
خسته نباشید
چند وقتیه که تصمیم به خرید موتور اسپرت گرفتم
با 3.500 یا نهایتا 4 میلیون چه موردی رو پیشنهاد میکنید؟
1-بالای 200cc
2-پلاک ملی باشه و مشکلی واسه ترددش نباشه
3-حتما چراغ گرد باشه یا حداقل بشه چراغشو با مدل گرد تعویض کرد
4-دسته دوم تمییز،لزوما نباید صفر باشه.چون میدونم با این پول نمیشه صفرش رو خرید
اگه با این بودجه بشه 250cc خرید نظرم بیشتر رو 250
اوایل نظرم رو مارک پیشرو پارس بود ولی از یه سری پرسیدم میگفتن چینیه و کیفیت پایینتری نسبت به بقیه داره
خلاصه اینکه انتظار دارم برادرانه منو راهنمایی کنید که ایشالا ما هم به جمعتون اضافه بشیم
بی نهابت ممنون
معمار
16-06-1392, 03:01 بعد از ظهر
سلام خدمت جناب عالی و به جمع ما خوش اومدی
پیشرو ظاهر فیربنده ای داره و قشنگ و همون طور که میدونید کیفیت خوبی نداره
ولی با توجه به بودجتون و انتظار از موتور
پیشرو پارس مدل 90
و ... دیگه چیزی یادم نمیاد
ولی با 4 م :
پالس 180 مدل 90 - اپاچی مدل 90 -پالس 135 در حد صفر - و انواع موتور ترکیده - و مگول (مگلی) مدل 88 شاید
ولی یه پیشنهاد دارم اینه که یا بذار تاپول تون جمع بشه بتونی یه موتور خوب بگیری
یا بسته به توان پرداختتون موتر اقساطی یا شرایطی بردارید
hossein4494
16-06-1392, 05:26 بعد از ظهر
سلام خدمت جناب عالی و به جمع ما خوش اومدی
پیشرو ظاهر فیربنده ای داره و قشنگ و همون طور که میدونید کیفیت خوبی نداره
ولی با توجه به بودجتون و انتظار از موتور
پیشرو پارس مدل 90
و ... دیگه چیزی یادم نمیاد
ولی با 4 م :
پالس 180 مدل 90 - اپاچی مدل 90 -پالس 135 در حد صفر - و انواع موتور ترکیده - و مگول (مگلی) مدل 88 شاید
ولی یه پیشنهاد دارم اینه که یا بذار تاپول تون جمع بشه بتونی یه موتور خوب بگیری
یا بسته به توان پرداختتون موتر اقساطی یا شرایطی بردارید
خیلی ممنونم از شما
بودجم همون 4 میلیونه(حالا خییییلی فشار بیارم دویست،سیصد تومن اضافه کنم)
قصد خرید مارک پیشرو پارس رو ندارم
چن اولین تجربمه میخوام یه موتور تمیز و بدون خرج و از همه مهمتر با کیفیت از نظر قطعات کارخونه بخرم
یعنی با 4 میلیون نمیشه یه موتور خوب با حجم 200 تا 250cc خرید
فکر میکردم با این بودجه انتخاب های زیادی دارم
لطفا این موتورایی که پیشنهاد میکنین زیر 200cc نباشه
قسطی مد نظرم نیست
چراغ گرد هم مد نظرتون باشه(پست اول) :jaru:
یه سوال آپاچی 220 اومده تو ایران؟
ویرایش:با این بودجه پالس200 یا پالس 220 تمیز گیر میاد؟
معمار
16-06-1392, 09:45 بعد از ظهر
خیلی ممن
ونم از شما
چراغ گرد هم مد نظرتون باشه(پست اول)
یه سوال آپاچی 220 اومده تو ایران؟
ویرایش:با این بودجه پالس200 یا پالس 220 تمیز گیر میاد؟
خاهش میکنم
در مورد اپاچی 220 اصلا وجود داشته باشه یا نه تو ایران باشه یا نه نمی دونم
ولی پالس 200 مدل 88 و 220 فکر نکنم گیر بیاد اگر هم باشه ترکیده
قصد تمسخر ندارم ها ولی با این پول مرد اون موقعی که دستت باز بود انتخاب های زیادی میتونستی بکنی
در مورد چراغ گرد یا باید بری پالس 180 مدل 90 یا بوکسر 150 صفر که تقریبا 3500 و 3600 هست بگیری
farshad 54
17-06-1392, 05:22 بعد از ظهر
با این پول فقط به پالس 180 و آپاچی 180 میتونی فکر کنی دوست عزیز ولا غیر که هم خیالت بابت لوازم و سایر چیزاش راحته و هم اینکه همیشه راحت فروش میرن
به 250 اصلا با این پول فکر نکن
hossein4494
17-06-1392, 09:13 بعد از ظهر
خاهش میکنم
در مورد اپاچی 220 اصلا وجود داشته باشه یا نه تو ایران باشه یا نه نمی دونم
ولی پالس 200 مدل 88 و 220 فکر نکنم گیر بیاد اگر هم باشه ترکیده
قصد تمسخر ندارم ها ولی با این پول مرد اون موقعی که دستت باز بود انتخاب های زیادی میتونستی بکنی
در مورد چراغ گرد یا باید بری پالس 180 مدل 90 یا بوکسر 150 صفر که تقریبا 3500 و 3600 هست بگیری
فکر نمیکردم اوضاع اینقدر خراب باشه
بیشتر نظرم رو پالس 200 هست.به نظرتون بودجه ام رو تا چقدر ببرم بالا که یدونه تمیزشو بخرم؟
پسر عموم دو سه هفته پیش یه rkv 200 خرید 2.800 خیلی هم تمیز(خوب خریده؟) واسه پالس 200 با این بودجه بهش گفتم گفت میتونی یه تمیزشو پیدا کنی،به قیمتای اینترنتم توجه نکن
با این پول فقط به پالس 180 و آپاچی 180 میتونی فکر کنی دوست عزیز ولا غیر که هم خیالت بابت لوازم و سایر چیزاش راحته و هم اینکه همیشه راحت فروش میرن
به 250 اصلا با این پول فکر نکن
مارک پالس بهتره یا آپاچی؟
با این قیمتا کلا 250 رو از ذهنم بیرون کردم
معمار
17-06-1392, 09:34 بعد از ظهر
فکر نمیکردم اوضاع اینقدر خراب باشه
بیشتر نظرم رو پالس 200 هست.به نظرتون بودجه ام رو تا چقدر ببرم بالا که یدونه تمیزشو بخرم؟
پسر عموم دو سه هفته پیش یه rkv 200 خرید 2.800 خیلی هم تمیز(خوب خریده؟) واسه پالس 200 با این بودجه بهش گفتم گفت میتونی یه تمیزشو پیدا کنی،به قیمتای اینترنتم توجه نکن
مارک پالس بهتره یا آپاچی؟ (پالس)
با این قیمتا کلا 250 رو از ذهنم بیرون کردم (کلا فکر شو نکن)
حداقل 5 م رو بدی پالس 200 تمیز
در مورد خرید هر وسییله باید بری بگردی و بچرخی و به چند نفر سفارش کنی که
وسیله مورد نظرتو تو بهترین وضعیت و شرایط و ارزش داشته باشه که پول بدی بهش
با دیدن چند تا اگهی اینترنتی ک نمیشه قیمت و بدست اورد
soleymani
17-06-1392, 11:27 بعد از ظهر
دوست عزیز تا 4 میلیون
آپاچی 89 یا 90
پالس 180 89
بهترین گزینه ها هست از نظر بنده
Gladiator
18-06-1392, 12:05 قبل از ظهر
به آپاچی فکر نکن ، اگه چراغ گرد میخوای فقط پالس 180 البته زیر 200 سی سیه دیگه:25:، در غیر اینصورت فقط پالس 200 مدل 89 رو میتونی با 4 تا 4.5 بگیری ، بهترین گزینست ، به موتورای چینی هم به هیچ وجه فکر نکن ، موتورای باجاج خیلی با کیفیتن مونتاژشون هم خوبه ، واسه فروشش هم به مشکل برنمیخوری پول نقدن ، پالس بخر حالشو ببر :happy4:
hossein4494
18-06-1392, 08:53 قبل از ظهر
حداقل 5 م رو بدی پالس 200 تمیز
در مورد خرید هر وسییله باید بری بگردی و بچرخی و به چند نفر سفارش کنی که
وسیله مورد نظرتو تو بهترین وضعیت و شرایط و ارزش داشته باشه که پول بدی بهش
با دیدن چند تا اگهی اینترنتی ک نمیشه قیمت و بدست اورد
دیونگیه آدم واسه یه موتور 5 تومن خرج کنه
ولی خوب با این اوضاع انتخاب دیگه ای هم نمیمونه
خیلی ممنون
دوست عزیز تا 4 میلیون
آپاچی 89 یا 90
پالس 180 89
بهترین گزینه ها هست از نظر بنده
خیلی ممنون
ترجیح میدم بودجمو بیشتر کنم تا اینکه زیر 200 بگیرم
به آپاچی فکر نکن ، اگه چراغ گرد میخوای فقط پالس 180 البته زیر 200 سی سیه دیگه:25:، در غیر اینصورت فقط پالس 200 مدل 89 رو میتونی با 4 تا 4.5 بگیری ، بهترین گزینست ، به موتورای چینی هم به هیچ وجه فکر نکن ، موتورای باجاج خیلی با کیفیتن مونتاژشون هم خوبه ، واسه فروشش هم به مشکل برنمیخوری پول نقدن ، پالس بخر حالشو ببر :happy4:
خیلی ممنونم داداش
این پست خیلی منو امیدوار کرد
اگه بشه با 4.500 یدونه 200 تمیزشو گرفت خیلی خوب میشه
از یکی شنیدم میگفت قیمت موتور تو فصل سرما(پاییز و زمستان)پایین میاد.درسته؟به نظرتون تا چه حد پایین میاد؟
Gladiator
18-06-1392, 09:23 قبل از ظهر
خیلی ممنون
ترجیح میدم بودجمو بیشتر کنم تا اینکه زیر 200 بگیرم
خیلی ممنونم داداش
این پست خیلی منو امیدوار کرد
اگه بشه با 4.500 یدونه 200 تمیزشو گرفت خیلی خوب میشه
از یکی شنیدم میگفت قیمت موتور تو فصل سرما(پاییز و زمستان)پایین میاد.درسته؟به نظرتون تا چه حد پایین میاد؟
خیلی پایین نمیاد ، یه زمانی بود که تو فصل سرما افتش محسوس بود ، الان دیگه بلانسبت شما همه کاسب شدن ، با آغاز فصل گرما افزایش قیمت داریم و در پایان فصل گرما قیمتا فیکس میشه و دیگه بالا نمیره ولی پایین هم نمیاد ، اگرم بیاد خیلی کم ، شما بگردی میتونی با این قیمت یه 200 تمیز بخری داداش ، هم رخش خوبه ، هم سواریش خیلی خوبه ، کیفیتش تو موتورای موجود در بازار عالیه ، لوازمشم که همه چیش هست ، خراب نمیشه که لامصب
hossein4494
18-06-1392, 03:03 بعد از ظهر
خیلی پایین نمیاد ، یه زمانی بود که تو فصل سرما افتش محسوس بود ، الان دیگه بلانسبت شما همه کاسب شدن ، با آغاز فصل گرما افزایش قیمت داریم و در پایان فصل گرما قیمتا فیکس میشه و دیگه بالا نمیره ولی پایین هم نمیاد ، اگرم بیاد خیلی کم ، شما بگردی میتونی با این قیمت یه 200 تمیز بخری داداش ، هم رخش خوبه ، هم سواریش خیلی خوبه ، کیفیتش تو موتورای موجود در بازار عالیه ، لوازمشم که همه چیش هست ، خراب نمیشه که لامصب
از اینکه وقتتون رو واسه بنده گذاشتین بسیار ممنونم
امیدوارم یدونه تمیزش به پستم بخوره
فقط میمونه 2 سوال:
1- میشه چراغ پالس 200 رو با چراغ گرد تعویض کرد؟(البته زیادم مهم نیست ولی خوب اگه بشه خیلی خوبه)
2-سقف سرعتش چقدره؟
Gladiator
18-06-1392, 07:18 بعد از ظهر
از اینکه وقتتون رو واسه بنده گذاشتین بسیار ممنونم
امیدوارم یدونه تمیزش به پستم بخوره
فقط میمونه 2 سوال:
1- میشه چراغ پالس 200 رو با چراغ گرد تعویض کرد؟(البته زیادم مهم نیست ولی خوب اگه بشه خیلی خوبه)
2-سقف سرعتش چقدره؟
شدن که میشه ولی پیشنهاد نمیکنم این کارو بکنی چون هزینش زیاده
نهایت سرعتش 130 کیلومتر بر ساعته ، بکشیش هم بیشتر نمیره هر کی هم میگه بیشتر میره موتورشو دستکاری کرده (تعویض خورشیدی)
hossein4494
19-06-1392, 08:02 قبل از ظهر
ببخشید که اینقدر سوال میکنم
الان قیمت 200 جدید رو دیدم نوشته بود 8.600 مگه فرقش با مدل قدیمی چیه که اینقدر تفاوت قیمتشونه؟
تفاوت ظاهری هم دارن؟
Gladiator
19-06-1392, 09:12 قبل از ظهر
ببخشید که اینقدر سوال میکنم
الان قیمت 200 جدید رو دیدم نوشته بود 8.600 مگه فرقش با مدل قدیمی چیه که اینقدر تفاوت قیمتشونه؟
تفاوت ظاهری هم دارن؟
فرقشون اینه که اینی که شما دیدی 200ns هست و اونی که من به شما پیشنهاد کردم 200dtsi ، این 200ns جدیده تازه وارد بازار شده و چهار سوپاپه رادیاتور آب داره و سه شمعه ترمز عقبش دیسکه و کمک عقبش از نوع تک کمک وسطه لاستیکاش هم یه نموره پهنتره و از لحاظ ظاهری هم خب باهم فرق دارن ، 200dtsi از سال 88 فکر کنم وارد بازار شده دو سوپاپه و رادیاتور روغن داره دو شمعه ترمز عقبش کاسه ایه و کمکای عقبش هم جفته ، ولی من شخصا تیپ قدیمشو بیشتر میپسندم خیلی خوش استیل تره ، خودم اردیبهشت 89 یدونه صفرشو خریدم و تا همین چند ماه پیش داشتمش ، مثل عروسک بود فروختمش
این عکسای 200ns
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
این عکسای 200dtsi
اینم عکسای عروسکم ، مبارک صاحبش
hossein4494
19-06-1392, 08:02 بعد از ظهر
بسیار ممنونم از شما داداش خیلی کمک کردی :24:
فکر کنم واسه اولین تجربه همون مدل قدیمی بهتر باشه
ایول به سلیقت داداش خداییش عروسکه
منم گفتم اگه گیرم اومد یه مشکیشو بخرم(شیک تره)
اگه سوال دیگه ای واسم پیش اومد بازم مزاحم میشم
بازم ممنون