توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پالس 200ns یا دایلیم 250؟
carradine
11-06-1392, 01:52 بعد از ظهر
سلام .درحال حاضر سی جی 125 دارم ولی من قصد خرید یک موتورسیکلت جدید دارم که بین پالس 200ns و دایلیم شک دارم.از دوستان تقاضا دارم از لحاظ مشخصات فنی ، راحتی (چه سرنشین و چه راکب) کیفیت و دوام ، رسیدگی کمتر ، و ...تجربیات و معلومات خودشون رو ارائه بدن.پالس 200 نو یا دایلیم دست دوم؟ پالس 200 نو یا دایلیم نو؟! با تشکر
farshad 54
11-06-1392, 03:18 بعد از ظهر
درود
دایلیم امتحانشو پس داده و موتور خوب و با کیفیتی هست ضمن اینکه 250 هم هست و قیافش اسپرت هم هست
200 ns تازه اومده معلوم نیست چی از اب در بیاد البته چون تولید باجاج هست احتمال اینکه کیفیتش بد باشه کمه
در کل من اگه بخوام بین این دو موتور یکیو انتخاب کنم دایلیم رو انتخاب میکنم
موفق باشید
Babak
11-06-1392, 04:03 بعد از ظهر
اگر مصراف بیتر توی شهر هست و تردد داخل شهری هر روزبرای کار داری فکر می کنم پالس بهتره چون جمع و جور کردنش و پارک کردن و دزد خورش کمتر از دایلیم بالاخره داخله شهره یه زمین خوردن ساده دایلیم فلاپش بخواد عوض بشه حداقل باید روی 300 تومان حساب کنی اگر نه برای دور زدن و سفرهای کوتاه داخل شهری و خارج شهری بخوای دایلیم بهترینه.
معمار
11-06-1392, 04:19 بعد از ظهر
من با بابک کاملا موافقم
اگه فقط مصرف داخل شهر دارید ان اس
ولی اگه مسافت طولانی یا گاهی اوقات یه برون شهری یا گاهی هم یه مسافرت دایلیم
ان اس یه موتور تقریبا به روزیه کم مصرف تر از دایلیم مناسب داخل شهر و در سبک استریت موتور ها قرار میگیره
ولی دایلیم وزن به نسبت ان اس بالاتری داره برا مسافت طولانی عالیه و به نظر من باد شکنی خیلی خوبی داره
استقامت عالی در جاده داره و در سبک اسپرت تورینگ موتورها قرار میگیره
هر دلیل باعث بد بودن موتور دیگه نیست هر کدوم نقطه ضعفی برا خودش دارن
وسیله خریدن یه بحث و نگه داریش یه بحث دیگه
ولی به نظر من اگه داشته باشی هزینه نگه داری دایلیم و دایلیم برداری بهتره فقط مصرفش یه خورده زیاده
اونم تو شهر و تو ترافیک به خاطر هیکل گندش نمیشه زیاد لایی کشی کنی
carradine
11-06-1392, 06:28 بعد از ظهر
من با بابک کاملا موافقم
اگه فقط مصرف داخل شهر دارید ان اس
ولی اگه مسافت طولانی یا گاهی اوقات یه برون شهری یا گاهی هم یه مسافرت دایلیم
ان اس یه موتور تقریبا به روزیه کم مصرف تر از دایلیم مناسب داخل شهر و در سبک استریت موتور ها قرار میگیره
ولی دایلیم وزن به نسبت ان اس بالاتری داره برا مسافت طولانی عالیه و به نظر من باد شکنی خیلی خوبی داره
استقامت عالی در جاده داره و در سبک اسپرت تورینگ موتورها قرار میگیره
هر دلیل باعث بد بودن موتور دیگه نیست هر کدوم نقطه ضعفی برا خودش دارن
وسیله خریدن یه بحث و نگه داریش یه بحث دیگه
ولی به نظر من اگه داشته باشی هزینه نگه داری دایلیم و دایلیم برداری بهتره فقط مصرفش یه خورده زیاده
اونم تو شهر و تو ترافیک به خاطر هیکل گندش نمیشه زیاد لایی کشی کنی
سلام منظور از هزینه نگهداری چیه؟ دایلیم چه هزینه هایی داره که ان اس نداره؟ من بیشتر میخوام برم سر کار و برگردم مسیرم هم هم توی اتوبان هست هم توی شهر کلا رفت و برگشت حدود 22 کیلومتر هست.حالا شاید زد به سرم یه مسیر خارج از شهر هم رفتم یه سوالی که برام پیش اومده زمین خوردنه که زیاد ازش میگن. مگه قراره زمین بخوریم؟ مگه زمین خوردن با این موتورها احتمالش بیشتر از سی جی هست؟ در ضمن لاغر اندام هستم و وزن کمی هم دارم(گفتم شاید گفتنش تاثیر داشته باشه)
Babak
11-06-1392, 06:46 بعد از ظهر
زمین خوردن یه احتماله که توی هر موتوری هست.
اگر کاره روزانه اتون زیاد با موتور سروکار ندارین می تونه دایلیم گزینه خوبی باشه.
کلا دایلیم موتوری نیست که که خیلی توی شهر چرخیدن باهاش راحت باشه بخاطره هیکل و وزنه 160 کیلویش.ولی برای رفتن و برگشتن باشه خوبه ولی بخای بری سره کار بهد کاره بانکی داشته باشی بری بانک باهاش بری یه خرید کنی و بخای بری مرکز شهر تو ترافیک برای کاری و رنده کاریت هم هر روز اینجوری باشه نه بدرد نمی خوره.
ولی یه وسیله فقط صبح بری سره کار عصر هم باهاش بیای خونه اون خوبه و آخر هفته ها هم بری یه دلی به جاده بدی دیگه عالیه
flower
11-06-1392, 07:24 بعد از ظهر
از لحاظ کیفیت و سواری بیرون شهر و لوازم یدکی فقط دایلیم از لحاظ سواری تو شهر ان اس خیلی راحتره در ضمن مصرفش با دایلیم یکیه ولی یاتاقان بودن این موتور تو ذوق می زنه.
rooshak
12-06-1392, 12:13 قبل از ظهر
دایلیم بهتر
Gladiator
12-06-1392, 07:49 قبل از ظهر
بنظر من پالس 200ns از دایلیم بهتره ، درسته که تازه اومده و هنوز امتحانشو پس نداده ، ولی کمپانی باجاج کیفیت موتوراش عالین ، بنظر من حتی از دایلیم هم بهتر ، موتور 200ns موتوریه که هم به درد تو شهر میخوره هم جاده ، دایلیم همچین أش دهن سوزی هم نیست ، من سوار شدم اصلا خوشم نیومد ، 3 سال پالس 200 داشتم خیلی هم ازش راضی بودم ، قطعا این 200ns هم موتور فوق العاده ایه ، از لحاظ راحتی که مطمئن باش 200ns از دایلیم راحتتره
معمار
12-06-1392, 11:55 قبل از ظهر
سلام منظور از هزینه نگهداری چیه؟ دایلیم چه هزینه هایی داره که ان اس نداره؟ من بیشتر میخوام برم سر کار و برگردم مسیرم هم هم توی اتوبان هست هم توی شهر کلا رفت و برگشت حدود 22 کیلومتر هست.حالا شاید زد به سرم یه مسیر خارج از شهر هم رفتم یه سوالی که برام پیش اومده زمین خوردنه که زیاد ازش میگن. مگه قراره زمین بخوریم؟ مگه زمین خوردن با این موتورها احتمالش بیشتر از سی جی هست؟ در ضمن لاغر اندام هستم و وزن کمی هم دارم(گفتم شاید گفتنش تاثیر داشته باشه)
وزرن راکب بی تاثیر نیست تو کنترل موتور در شرایط های مختلف ولی داشتن امادگی جسمانی از وزن هم مهم تره
درسته قرار نیست که زمین بخوری منظور دوستان این که با دایلیم زمین بخوری فلاپاش شاید
بشکنه ترک برداره خط بیوفته و ... که افت قیمت میاره
ولی برا ان اس یه گارد می بندی بخوری هم زمین چیز زیادی نمیشه فقط رنگ گارد میره
هزینه نگه داری یعنی این که تمامی خرج هایی که باید برا وسیله بکنی
مثلا هر 10 ه تا برا پراید باید بری 60 ه ت بدی روغن ولی برا 405 هر 10 ه تا 80 ه ت
بیمه برا پراید 450 برا 405 600
لنت برا پراید 40 ه ت ولی برا 405 70
قیمت هایی که گفتم دقیق دقیق نیست ولی برا توضیح دادن کامل بود
و در مورد خرج هایی که برا دایلیم بکنی باید از یکی بپرسی که دایلیم داره
flower
12-06-1392, 02:24 بعد از ظهر
بنظر من پالس 200ns از دایلیم بهتره ، درسته که تازه اومده و هنوز امتحانشو پس نداده ، ولی کمپانی باجاج کیفیت موتوراش عالین ، بنظر من حتی از دایلیم هم بهتر ، موتور 200ns موتوریه که هم به درد تو شهر میخوره هم جاده ، دایلیم همچین أش دهن سوزی هم نیست ، من سوار شدم اصلا خوشم نیومد ، 3 سال پالس 200 داشتم خیلی هم ازش راضی بودم ، قطعا این 200ns هم موتور فوق العاده ایه ، از لحاظ راحتی که مطمئن باش 200ns از دایلیم راحتتره
1 سال بعد مشخص می شه از لحاظ حجم انجین اصلا قابل مقایسه نیست کلا اکثر پالس ها 6 ماه بعد سرو صدای انجینش در می یاد همیشه موتور را سوار شید بعد اظهار نظر بفرمایید من شخصا هر دو تاش را سوار شدم دست اخر دایلیم را انتخاب کردم از لحاظ قیافه پالس بهتره از لحاظ لوازم یدکی مطمئن باش قیمتش کمتر از دایلیم نیست.
carradine
12-06-1392, 08:27 بعد از ظهر
وزرن راکب بی تاثیر نیست تو کنترل موتور در شرایط های مختلف ولی داشتن امادگی جسمانی از وزن هم مهم تره
درسته قرار نیست که زمین بخوری منظور دوستان این که با دایلیم زمین بخوری فلاپاش شاید
بشکنه ترک برداره خط بیوفته و ... که افت قیمت میاره
ولی برا ان اس یه گارد می بندی بخوری هم زمین چیز زیادی نمیشه فقط رنگ گارد میره
هزینه نگه داری یعنی این که تمامی خرج هایی که باید برا وسیله بکنی
مثلا هر 10 ه تا برا پراید باید بری 60 ه ت بدی روغن ولی برا 405 هر 10 ه تا 80 ه ت
بیمه برا پراید 450 برا 405 600
لنت برا پراید 40 ه ت ولی برا 405 70
قیمت هایی که گفتم دقیق دقیق نیست ولی برا توضیح دادن کامل بود
و در مورد خرج هایی که برا دایلیم بکنی باید از یکی بپرسی که دایلیم داره
ممنون. این امادگی جسمانی کجاها بدرد میخوره.لطفا مثالی بزنید.منظور زور و قدرت هست یا انعطاف بدنی؟ این قیافه دایلیم اینقدر ها که میگن بد نیست خودم ظاهرش رو بیشتر از ان اس دوست دارم
معمار
12-06-1392, 08:44 بعد از ظهر
ممنون. این امادگی جسمانی کجاها بدرد میخوره.لطفا مثالی بزنید.منظور زور و قدرت هست یا انعطاف بدنی؟ این قیافه دایلیم اینقدر ها که میگن بد نیست خودم ظاهرش رو بیشتر از ان اس دوست دارم
امادگی تمامی عضلات بدن در هر شرایط مهم
ولی مهم ترینشون مچ دست و پا - ساق پا - کمر - گردن
mentiroso
12-06-1392, 08:49 بعد از ظهر
پالس 200ns بدون شک الان بهترین گزینه بازار هست (اگه بتونی با قیمتش کنار بیای ) .تعجب میکنم دوستان میخوان موتورشون فروش بره که پیشنهادات دیگه ای دارن (اگه اینطوری هست که بیا من بهت irdoco v6 140 بدم).
شتاب خیلی بالا ..کیفیت بالای قطعات-استهلاک پایین- وزن و راحتی -رخ زیبا و استریت بودن از ویژگی های پالس 200ns هست.
نمایندگی که من پرسیدم گفت به لحاظ قطعات و خدمات مشکلی وجود نخواهد داشت.در ضمن پالس مثل پول نقده
ولی اگه نظر خودم رو میخوای (تو شرایط شما بودم) برو یه پالس 180 ترجیحا dtsi اگه نبود همون ug4 بگیر کارت راه میوفته (پول الکی هم خرج نکن) حالا 20-30 کیلومتر سرعت کمتر توفیری نمیکنه.
carradine
15-06-1392, 08:35 بعد از ظهر
سلام ممنون از دوستان .هنوز در حال بررسی هستم. یه موتور سیکلت هندا 150 رپسول مدل 2005 دیدم میگفت 13 تومن.حدود 6 هزار تا رفته بود. میخواستم ببینم کسی تجربه این موتور رو داره.از لحاظ راحتی و رانندگی طولانی مدت، کیفیت قطعات ، شتاب و سرعت در مقایسه با ان اس و دایلیم چطوره؟
Gladiator
18-06-1392, 07:58 قبل از ظهر
15 میلیون اگه میخوای بدی خب چرا هیوسانگ برنمیداری دوست گرامی ، اگه موتوری میخوای که هم اسپرت و خشگل باشه و هم زیر پات باشه بدون شک 200ns بخر ، اگه فقط برای آخر هفته ها و گهگاه میخوای سوار شی به هیوسانگ فکر کن ، بین دایلیم و 200ns بدون شک 200ns رو بردار ، مطمئن باش پشیمون نمیشی ، موتورای باجاج واقعا با کیفیتن ، فقط روغن خوب و به موقع عوض کن مرگ ندارن
carradine
18-06-1392, 08:19 بعد از ظهر
15 میلیون اگه میخوای بدی خب چرا هیوسانگ برنمیداری دوست گرامی ، اگه موتوری میخوای که هم اسپرت و خشگل باشه و هم زیر پات باشه بدون شک 200ns بخر ، اگه فقط برای آخر هفته ها و گهگاه میخوای سوار شی به هیوسانگ فکر کن ، بین دایلیم و 200ns بدون شک 200ns رو بردار ، مطمئن باش پشیمون نمیشی ، موتورای باجاج واقعا با کیفیتن ، فقط روغن خوب و به موقع عوض کن مرگ ندارن
15 تومن که ندارم بدم در ضمن همیشه میخوام سوار بشم هیو سخته برای جثه من هم بزرگه
Gladiator
18-06-1392, 08:26 بعد از ظهر
15 تومن که ندارم بدم در ضمن همیشه میخوام سوار بشم هیو سخته برای جثه من هم بزرگه
پس برای شما موتور خیابونی مناسبه ، پالس 200 صفرش 6400 هست و من پیشنهاد میکنم ، 200ns صفرش حدود 8500 تا 9 هست و عالیه ، پالس 220 هم 6800 قیمت صفرشه ، هر سه موتور با کیفیت و زیبان ، بین اینا یکی رو انتخاب کن
ozgur.adam
18-06-1392, 10:32 بعد از ظهر
سلام من دایلیم دارم چون فقط موتور کاور دار دوس دارم دایلیم خریدم موتور خیلی خوبیه خرج زیادی نداره اگه زمین نخوری کیفیت و راحتیش حرف نداره هر کی میبینه میپورسه کلا اگه واسه رفتو برگشت واسه کار بخوای خوبه اما واسه تردوده زیاد تو ترافیک خستت میکنه دیگه تو ترافیک شهر میدونی رعایت نمیکنن ماشینا بازم اگه سوالی داری بپرس خوشحال میشم کمکت کنم
rabinhoodpir
19-06-1392, 12:03 قبل از ظهر
من 220 پالس 20000 تا یه کله کار کرده , همش این هندیا رو دعا میکنم :4chsmu1:
رخ خوب کیفیت بالا بی صدا نرم
از معایبشم مانور بین ماشینا یکم سخته ولی من دیگه دستم اومده اگزوزمو عوض کنم دیگه فک کنم خیلی بهتر بشه
سر خوردن که مشکل همه متور هندیاست و ظاهرا با تعوض لاستیک درست میشه ولی خب هنوز قسمت ما نشده اسه میریم آسه میایم تا لیز نخوریم :sleep:
carradine
19-06-1392, 11:39 قبل از ظهر
سلام من دایلیم دارم چون فقط موتور کاور دار دوس دارم دایلیم خریدم موتور خیلی خوبیه خرج زیادی نداره اگه زمین نخوری کیفیت و راحتیش حرف نداره هر کی میبینه میپورسه کلا اگه واسه رفتو برگشت واسه کار بخوای خوبه اما واسه تردوده زیاد تو ترافیک خستت میکنه دیگه تو ترافیک شهر میدونی رعایت نمیکنن ماشینا بازم اگه سوالی داری بپرس خوشحال میشم کمکت کنم
ممنون اینکه میگن شروع حرکت با دنده یک خیلی کند و سنگین هست دقیقا چقدر کنده؟ یه بار یادم یکی نوشته بود دوپشته سرابالایی میخواستم حرکت کنم راه نمیرفت! یعنی از یه سی جی 125 هم کمتره؟
moto gp
28-06-1392, 01:59 قبل از ظهر
- - - Updated - - -
عزیز هم دایلیم هم 200ns از موتورهای با کیفیت هستند.شما باید ببینی مسیری که میری چقدر به ترافیک میخوری؟مطمنئا دایلیم برای ی مسیر پر ترافیک خسته کنندست با توجه به مانور پایین تر نسبت به 200ns و وزن بیشتر نسبت به اون.در مورد خرج هم که اگه به موقع به روغن و آبشون برسی خرج خاصی نداره فقط ی موضوع هست که بیشتر بر میگرده به همون فلاپای دایلیم که اگه خدا نکرده بخوری زمین خرج رو دستت میذاره اما 200ns فلاپ نداره و گاردی که داره محافظ خوبیه برای موتور.از لحاظ سرعت و شتاب هردوی این موتورها میتونن راضیت کنن.از لحاظ قیافه هم دایلیم ظاهری اسپورت تر داره و به نظر من قشنگ تره.خودم باشم دایلیم میگیرم با توجه به اینکه انتظارم رو از موتور میدونم شما هم باید شرایط خودتون رو ببینید به چه موتوری میخوره.
carradine
06-07-1392, 05:30 بعد از ظهر
سلام
یه دایلیم دست دوم رو میگفت ١١ تومن.800 کیلومتر راه رفته بود مدل 91. دوتا سوال دارم یکی اینکه از کجا میشه فهمید که ایا این موتور خوب اب بندی شده یا نه؟ ایا روغن مناسب داشته یا نه؟و ایا با توجه به شرایط بازار الان با این قیمت خریدن درست هست؟
در ضمن یه پالس زرد هم میگفت ٩ تومن ولی میگن ان اس صدای تانک میده!
Unregistered1
06-07-1392, 05:57 بعد از ظهر
دوست عزیز اول اینکه دوستانی که میگن دایلیم کنده و شتاب اولیش کمه...منظورشون در مقایسه با دیگر 250های موجود تو بازار هستش نه مقایسه با سی جی 125..!! و اینم اضافه کنم کمبود شتاب دایلیم نسبت به
دیگر 250ها خیلی زیاد نیست و شاید اختلافش با هیو تو شروع حرکت به اندازه یه موتور باشه...اینکه هم میگن دو پشته تو سربالایی راه نمیرفت بازم در مقایسه با دیگر 250ها هستش...چون اسب بخارش کمتر از هیو یا نینجا
هستش.....دایلیم از هر لحاظ از پالس ns سرتر هستش...شاید پالس فقط لوازمش ارزونتر باشه ولی از لحاظ قدرت..سرعت..شتاب..زیبایی..کیف یت..استیل..و....از پالس ns سرتره... ضمنا" دایلیم تورینگه و استیل نشستنش
راحته...دایلیم موتور شهری هستش و تو شهر باهاش هیچ مشکلی نداری... و از اونجایی که اب خنک هستش تو ترافیک هم باهاش مشکلی نداری...یه مقدار از نظر جثه از پالس بزرگتره که اونم اگه تنها ایرادش برای استفاده
تو شهری باشه...خیلی محاسنم میتونه داشته باشه...بزرگیه جثه به ابهت و زیبایی موتور و همینطور هندلینگ و مقاومت در برابر باد و ....کمک میکنه...و همینطور برای استفاده خارج از شهر(مسافرت)...
صدای اگزوز دایلیم نمیگم خیلی خوبه چون به هر حال تک سیلندره ولی به هر حال نسبت به پالس میتونی صدای بهتری ازش بگیری....
در کل دوست عزیز پیشنهاد من انتخاب دایلیمه...مطمئنا" انتخاب بهتر و عاقلانه تری هستش.... البت نظر دوستان هم محترمه...
معمار
06-07-1392, 10:19 بعد از ظهر
کسی که میره ns میخره برا استفده تو شهر میخاد
یکی دوست داره جدید ترین موتور بازار و سوارشه خوب قضیش فرق میکنه
ولی در صورتی که به جای اینکه 9 م بدی به اون 5700 میدی پالس 180
مگه تو شهر میخای چه کار کنی که 9 م بدی
ولی 9 یا 10 بدی دایلیم حداقل برا این میدی که بری سفر و مسافت طولانی
Kami
06-07-1392, 10:25 بعد از ظهر
پالس قطعات بیشتر ، ارزون تر ، تعمیرگاه های بیشتر
دایلیم تاپ اسپید بالاتر ، شاید کیفیت برتر
کلا کلاس بندی این 2 موتور با هم فرق داره
پالس 200 ان اس باید با دوک 200 مقایسه بشه
معمار
06-07-1392, 10:35 بعد از ظهر
پالس 200 ان اس باید با دوک 200 مقایسه بشه
مقایسش کردیم
و دعوا هم شد
حیف که فضا مجازیه یعنی دوستان با قمه میوفتادن به جون هم
h a m i d
07-07-1392, 01:30 قبل از ظهر
تمام پستارو خوندم من. با توجه به نیازت نظر منم رو پالس۱۸۰. تو شهری میخوای چند تا سرعت بری که نکشه موتورت؟ دایلیم تو ترافیک اعصابتو خط خطی میکنه. مانورش کمه.ان اس باز بهتره.۱۸۰ هم که موتور کوچیکو بی دردسریه که منم نظر دوستانو تایید میکنمو جای این همه هزینه پالس۱۸۰ میگرفتم
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 4
hosein_dig
07-07-1392, 08:38 قبل از ظهر
180موتور خوبو کم خرجیه ولی تاپ نیس
البته انتخاب تاپ خرج تاپ هم داره
دایلیم قطعات گرون ولی با کیفیت . یبار فلاپهاشو باز کنید متوجه میشید
ان اس مطمن باشید یه سال طول میکشه تا قطعاتش بیاد من سر 220تجربشو دارم
ببین چی میخای یه موتور خاص یا یه وسیله شهری که باید دلتم بیاد کنار خیابون ولش کنی بری
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
معمار
07-07-1392, 09:14 قبل از ظهر
ببین چی میخای یه موتور خاص یا یه وسیله شهری که باید دلتم بیاد کنار خیابون ولش کنی بری
این کنار خیابون گذاشتن یه امر مهمیه
مخصوصا موتور همش فکرت پیش موتور
ولی 180 یا بوکسر 125 و 150 اینجور نیست با خیال راحت تر میزاریش و میری
Unregistered1
07-07-1392, 09:34 قبل از ظهر
دقیقا" درسته....این دوتا موتورو نمیشه با هم مقایسه کرد...چون تو یه کلاس نیستن....ولی اگه از این نظر بخوای مقایسه کنی که با فلان قدر بودجه چه موتوری بخرم بهتره...خوب به هر حال دایلیم از شرایط بهتری
برخورداره....ولی به قول دوستان شما باید ببینی از موتورت چه استفاده ای داری؟؟چه انتظاری داری؟؟پالس ns هم تو راه رفتن مشکلی نداره و کم نمیاره....ولی 9 میلیون نمی ارزه...با 5 تا 6 تومن 180 یا 220 کار کرده میخری...
این که موتورو دم در بخوای بزاری واقعا" موضوع مهمیه....من خودم با نینجا میرم سر کار...ولی جای موتورم امنه....اگه امن نباشه یه لحظه هم ارامش ندارم......
carradine
07-07-1392, 02:50 بعد از ظهر
دقیقا" درسته....این دوتا موتورو نمیشه با هم مقایسه کرد...چون تو یه کلاس نیستن....ولی اگه از این نظر بخوای مقایسه کنی که با فلان قدر بودجه چه موتوری بخرم بهتره...خوب به هر حال دایلیم از شرایط بهتری
برخورداره....ولی به قول دوستان شما باید ببینی از موتورت چه استفاده ای داری؟؟چه انتظاری داری؟؟پالس ns هم تو راه رفتن مشکلی نداره و کم نمیاره....ولی 9 میلیون نمی ارزه...با 5 تا 6 تومن 180 یا 220 کار کرده میخری...
این که موتورو دم در بخوای بزاری واقعا" موضوع مهمیه....من خودم با نینجا میرم سر کار...ولی جای موتورم امنه....اگه امن نباشه یه لحظه هم ارامش ندارم......
سلام از دوستان متشکرم. من واقعا از ظاهر پالس 180 خوشم نمیاد و گرنه خودم هم دلم نمیاد این هم پول برای موتور بدم.پالس 200 هم بخاطر بعضی مسائل شک دارم مثل قیمت بالا نسب به کیفیت موتور، بحث یاتاقانی بودن چون هفته ای یک یا دوبار ر میرم بیرون از شهر که رفت و برگشت توی جاده حدود یک ساعت طول میکشه. صدای زیادی که میگن میده و از این قبیل مسائل.
Unregistered1
07-07-1392, 03:02 بعد از ظهر
پس اگه خارج از شهر هم استفاده میکنی و از قیافه 180هم خوشت نمیاد...سعی کن بری سراغ دایلیم....اگه قراره پول ns بدی و ضرورتی واسه خریدش نداری بین دایلیم و ns بدون
کوچکترین شک و تردید دایلیمو بردار.....دایلیم موتور بسیار بی آذاری هستش....و نسبت به پالس تو خیلی از موارد برتری داره....قطعات دایلیم نسبت به مابقی 250 ها ارزونتره...ولی نسبت به پالس گرونتره...
البت ns هم جدید اومده و مطمئنا" لوازمش فعلا" هم کمه و هم گرون....
hamed mozafary
07-07-1392, 03:22 بعد از ظهر
من با حسین موافقم دایلیم گزینه درست تریه ولی به نظر من جفت موتورو سوار شو هر کدوم که باب میلت بودو بر دار جفت موتور از کمپانی خوبی اومدن بیرون و کیفیت مطلوبو دارن موفق باشید
Unregistered1
07-07-1392, 03:45 بعد از ظهر
الان تو همین سایت یه دایلیم بسیار تمیز و خوشرنگ اگهی شده 7.500....قیمتش خیلی مناسبه....برو داداش یه نگاهی بش بنداز
carradine
07-07-1392, 05:12 بعد از ظهر
من با حسین موافقم دایلیم گزینه درست تریه ولی به نظر من جفت موتورو سوار شو هر کدوم که باب میلت بودو بر دار جفت موتور از کمپانی خوبی اومدن بیرون و کیفیت مطلوبو دارن موفق باشید
اخه کیه که بده سوار شیم):
- - - Updated - - -
Unregistered1
07-07-1392, 05:19 بعد از ظهر
داداش همین موتورایی که دوستان واسه فروش گذاشتنو برو سوار شو اگه خوشت اومد بخر...این که دیگه کاری نداره....پالس ns هم که تفاوت انچنانی با 220 نداره...
h0ssein
07-07-1392, 05:37 بعد از ظهر
سلام از دوستان متشکرم. من واقعا از ظاهر پالس 180 خوشم نمیاد و گرنه خودم هم دلم نمیاد این هم پول برای موتور بدم.پالس 200 هم بخاطر بعضی مسائل شک دارم مثل قیمت بالا نسب به کیفیت موتور، بحث یاتاقانی بودن چون هفته ای یک یا دوبار ر میرم بیرون از شهر که رفت و برگشت توی جاده حدود یک ساعت طول میکشه. صدای زیادی که میگن میده و از این قبیل مسائل.
داداش ظاهر 180 و 200 که خیلی فرقی نمیکنه که شما میگی از ظاهر 180 خوشم نمیاد ! ایناهم همش حرفه مفته که میگن چمیدونم تو
جاده کم میاره یا نمیدونم یکم که داغ کرد صدا تانک میده وو این حرفا ! من خودم 180 دارم بیشتر از شما هم بیرون میرم هنوز دوهفته نشده نزدیک
2000 تا باهاش رفتم ساعت و اینا هم سرش نمیشه صداشم که یه نمور اگه خیلی خیلی داغ کرد صدا موتور سنگین میده
اونم اصلا معلوم نیست مگر که خیلی دقت کنی یه چیزایی بفهمی ! با 5-6 تومن میتونی یه 220 ترتمیز بگیری باهاشم هرجا میخای بری برو
راضیت میکنه وقتی گرفتیو سوار شدی میفهمی من چی میگم ! من این حرفارو زدم که خیالتو از بابت پالس راحت کنم چه تو شهر چه تو بیابون ! من به نوبه خودم تمامی محصولات باجاج رو تایید میکنم ولی 200ns رو نمیدونم راجع بهشم اطلاعات ندارم !
اینم بگم که دایلیم هم خوبه ! اما من جای شما بودم 220 برمیداشتم حالا بازم میل خودت.......
carradine
07-07-1392, 07:06 بعد از ظهر
داداش همین موتورایی که دوستان واسه فروش گذاشتنو برو سوار شو اگه خوشت اومد بخر...این که دیگه کاری نداره....پالس ns هم که تفاوت انچنانی با 220 نداره...
بدیش اینه که من اصفهان هستم
hosein_dig
07-07-1392, 08:04 بعد از ظهر
من پالس داشتم قدم 185ایناس 90کیلو هم وزنمه شاید باورت نشه دایلیم از پالس راحت تره . اگه قرارنیس تو ترافیک بموتی و جای پناسب برای پارک داری دایلیم بهتره چون آب خنکه اصطهلاکش کمتر از پالسه فلاپ هاش هم صدا نداره تو سرعت تو دسته و با باد شوت نمیشی ( البته نه خیلی شدید) ترمز هاش 100مرتبه از پالس بهتره قفل نمیکنه .البته توجه داشته باش پول یه پراید تمیزو داری میدی موتور(10-12میلیون .هم کولر داره هم بخاری سقفم بالاسرته )
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
hamed mozafary
07-07-1392, 10:14 بعد از ظهر
- - - Updated - - -
موتور من هست اگه تو شهر ما بودی میومدی میبردیش سواریتو ازش میگرفتی ببینی باب میلت هست یا نه
اخه کیه که بده سوار شیم):موتور من هست اگه تو شهر ما بودی میومدی میبردیش سواریتو ازش میگرفتی ببینی باب میلت هست یا نه
جانسون
08-07-1392, 01:37 قبل از ظهر
منم با داچ حسین موافقم و تو خرید داییلیم شک نکن من خودم بعد هیو میرم دایلیم سواری ...هم از نظر قیمت هم قیافه هم سرعت از هر نظر که بگی سره...
painkiller
09-11-1392, 03:27 قبل از ظهر
موتور م دایلیم تیپ2 هست دوست گرامی اگر پول در حد 10500 یا 10 داری هزینه کنی شک نکن دایلیم سر تره اگه نه همون 200 صفر بخر.تو سرمای 15 درجه زیر صفر انجین 15 ساعت خاموش بدون چرخوندن دسته گاز تک استارت روشن میشه.
برای مسافتهای طولانی عالی و راحت و نرم
ترمز های بسیار قوی.هندلینگ بالا .انژکتوری .لاستیک فابریک 140 کره ای( تابستون وقتی آسفالت گرمه سر پیچ ها خوابوندمش رکاب مالیده زمین سر نخورده ولی نکنید که خطر داره :4chsmu1:)
تو مسیرم همیشه تو ترافیکم زیاد فرقی نداره تو ترافیک نموندم مثل موتورهای معمولی رد میکنم تو فکر لایی بازی هم نباش که کلا 30 ثانیه دیرتر رسیدن بهتر تا شل و پل رفتن به درمانگاه !سرعت نهایی هم158 تا رفتم بدون لرزش بوده که سرعت رو بیخیال بین علما بحث بمیان میاد که زیاد نشون میده :s (9):
اگر تسلت پیدا کنی روندنش از cg هم راحتره.وقتی بری تو بحث کیفیت چیزی که کره میساره خیلی بهتر از هنده
اینو هم توجه کن اگه دایلیم یا هیوسانگ مگلی cbr کاواساکی و از این تیریپ موتورای 250 پلاک بخری تو خیابون جلب توجه میکنه ولی ns یک چهارم هم بچش نمیاد که خوب برای بعضی ها خیلی مهمه :26:
oldsnake
09-11-1392, 08:27 قبل از ظهر
اینو هم توجه کن اگه دایلیم یا هیوسانگ مگلی cbr کاواساکی و از این تیریپ موتورای 250 پلاک بخری تو خیابون جلب توجه میکنه ولی ns یک چهارم هم بچش نمیاد که خوب برای بعضی ها خیلی مهمه :26: دوست عزیز کی همچین حرفی زده که 200ns جلب توجه نمی کنه ؟؟؟؟ من 6 روز این موتور خریدم مردم مارو سرویس کردن نمیزارن 2 دقیقه با این موتور بریم بیرون آبندیش کنیم . سر کوچه میری یا رو دست تکون میده میگه آقا این رو از کجا خریدی؟ چنده ؟ ازش رازی هستی و.... نیم ساعت وقت آدم رو میگیرن تو میدون سپاه 10 دفعه سربازای پادگان و خود پلیس راهنمایی رانندگی ازم سوال کرد و همشون میگن خیلی موتورت شیکه . تو ترافیک خورشید یا رو با بنز E300 مرغ خریده بود میخواست بره اونور خیابون یو دیدم یکی دستش رو گذاشت رو کمرم گفت خیلی موتورت شیکه چند ؟ همیشه صدقه رد کن . همکارای بازاری خودمون از موقعی که مناین موتور گرفتم هی روشون رو اونور میکنن چش ندارن ببین . دم مغازه یارو قیافش دادمیزنه خلافه اومده از من مشخصات و قیمت موتور رو میپرسه . من میترسم این موتور رو ببرم بیرون بعد شما می گی تو چشم نیست ؟؟ همون طوری که برای مگلی و... تو چشمن این موتور هم تو چشم هستش مخصوصا که خبر از افزایش قیمت این موتور هستش .
- - - Updated - - -
اینو هم توجه کن اگه دایلیم یا هیوسانگ مگلی cbr کاواساکی و از این تیریپ موتورای 250 پلاک بخری تو خیابون جلب توجه میکنه ولی ns یک چهارم هم بچش نمیاد که خوب برای بعضی ها خیلی مهمه :26: دوست عزیز کی همچین حرفی زده که 200ns جلب توجه نمی کنه ؟؟؟؟ من 6 روز این موتور خریدم مردم مارو سرویس کردن نمیزارن 2 دقیقه با این موتور بریم بیرون آبندیش کنیم . سر کوچه میری یا رو دست تکون میده میگه آقا این رو از کجا خریدی؟ چنده ؟ ازش رازی هستی و.... نیم ساعت وقت آدم رو میگیرن تو میدون سپاه 10 دفعه سربازای پادگان و خود پلیس راهنمایی رانندگی ازم سوال کرد و همشون میگن خیلی موتورت شیکه . تو ترافیک خورشید یا رو با بنز E300 مرغ خریده بود میخواست بره اونور خیابون یو دیدم یکی دستش رو گذاشت رو کمرم گفت خیلی موتورت شیکه چند ؟ همیشه صدقه رد کن . همکارای بازاری خودمون از موقعی که مناین موتور گرفتم هی روشون رو اونور میکنن چش ندارن ببین . دم مغازه یارو قیافش دادمیزنه خلافه اومده از من مشخصات و قیمت موتور رو میپرسه . بردمش دانشگاه همه دختر پسرا دورم جمع شدن هو ووو کشیدن با با موتور و... میخواستن شوخی شوخی باکم رو خط بکشن موتور رو برداشتم سریع بردم خونه . الان مجبور شدم بالا پایین موتور رو آیه ی قرآن بچسبونم . من میترسم این موتور رو ببرم بیرون بعد شما می گی تو چشم نیست ؟؟ همون طوری که برای مگلی و... تو چشمن این موتور هم تو چشم هستش مخصوصا که خبر از افزایش قیمت این موتور هستش .
painkiller
10-11-1392, 02:10 قبل از ظهر
حالا ملت زامبی بازی در میارن که گفتن نداره از نظر ظاهری شما بیا سوار مگلی شو ببین از نینجا 20 میلیونی بیشتر تو چشه ! ملت چیزای جدیدو میبینن هی میپرسن و چیزی که زیاد بشه دیگه عادی میشه 200ns اونقدر زیاد میشه که پشت هر چراغ قرمزیدونه میبینیش مثل پالس 200 180 135 :2i8d4ao:
oldsnake
12-11-1392, 10:49 قبل از ظهر
حالا ملت زامبی بازی در میارن که گفتن نداره از نظر ظاهری شما بیا سوار مگلی شو ببین از نینجا 20 میلیونی بیشتر تو چشه ! ملت چیزای جدیدو میبینن هی میپرسن و چیزی که زیاد بشه دیگه عادی میشه 200ns اونقدر زیاد میشه که پشت هر چراغ قرمزیدونه میبینیش مثل پالس 200 180 135 :2i8d4ao:
فعلا مردم به نون شبشون هم محتاج هستن .چون 180 زیاد هستش دلیل نمیشه 200 هم همین طوری بشه . والا اون موقع که ارزونی بود 220 به اندازه 180 نتونست فروش کنه وای به حال این . موقع خریدش هم تو شهباز و هم تو گمرک همه میگفتن این موتور خیلی کم تولید میشه و مخاطب خاص خودشرو داره و هی به من می گفتن از این 180 بخر 200 رو ول کن حتی من گفتم مگلی بخرم افراد می گفتن کلا اگر برای رفت و آمد شهر می خوای و خرجش کم باشه قطعاتش در دسترس باشه برو سراغ یه موتور دیگه دور این دوتا موتور رو خط بکش ولی آخر من 200ns خودم رو خریدم . ( البته من از خدامه زیاد بشه چون راحتر میارم بیرون )
Pedrum
14-11-1392, 11:28 بعد از ظهر
دوستان در آخر باید منم بگم جفتشو سوار شدمو نظر خودم پالسه200 ns،نرمیو راحتیش یه دونست!
Alireza.BMW
16-11-1392, 12:10 قبل از ظهر
دوست منم یه پالس 200 داره سیار موتور خوبیه دایلیم فلاپ داره که بشکنه قیمتش کم نیست و جمع کردنش سخته تو ترافیک و مصرفش بیشتره راحتیشم به این دلیل به پالس نمیرسه چون پالس موتور تو شهریه. انتخاب خوبی کردی مبارکت باشه.در ضمن پالسو تو فروش رو هوا میزنن مخصوصا 200ns رو
kia51
22-02-1393, 03:13 بعد از ظهر
هر جی باشه موتور 250 یه چیز دیگه است برا طالبش
hosein_dig
09-03-1393, 07:19 قبل از ظهر
دایلیم صدی 3.5میسوزونه
ظاهر اسپرت داره ولی عرضش زیاد برای ترافیک اذیت میشی
فنشم تو ترافیک روشن بشه تو تابستون اذیت میکنه
ان اس میگن شتابش محشره ولی بازم میگن پالس سوار شده
توی ترافیک راحتی خیلی کم مصرفه قدرتش با دایلیم برابره . تا 135کیلومتر هم براحتی میره
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
FARSHAD_TORNADO
09-03-1393, 09:07 قبل از ظهر
قدرت مانورت با ns خیلی بیشتره. من بودم اگه برای مصرف شهری میخواستم ns رو انتخاب میکردم.
CHELSEA
09-03-1393, 10:03 قبل از ظهر
ns که کاربراتوری موتورش!!!به نظر من دایلیم بهتره.هم واسه مسافرت خوبه هم تو شهر.ظاهرشم که خیلی از ns قشنگتره.سرعتشم که nsرو بترکونی 130 تا بره اما دایلیم تا 160 میره و 145 تا هم مثل آب خوردن برات میره.وقتی تو جاده خارج از شهر هستی میفهمی دایلیم چقدر بهتره.
[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]
بعدم هرچی پول بیشتری بدی آش بیشتری میخوری.اختلاف قیمت این 2تا موتور نزدیک 4/5 میلیون.پس بازم مشخصه دایلیم کره ای از هر مظر بهتر از nsهندی هست:laie_14::fingersmiley:
hosein_dig
09-03-1393, 12:12 بعد از ظهر
دایلیم من بادمه دوازده اینا بود پالسم ده چطوری حساب کردید چهار تومن اختلافو؟
CHELSEA
09-03-1393, 12:21 بعد از ظهر
دایلیم من بادمه دوازده اینا بود پالسم ده چطوری حساب کردید چهار تومن اختلافو؟
مدل 93 دایلیم تیپ 2حدود 13 تومنه.بزنگ کویرموتور بهت میگه.پالس nsهم بهنرین رنگ(زرد) 8800 تا 9 تومن.
حالا شما اختلاف قیمتو خساب مد
hosein_dig
12-03-1393, 08:43 قبل از ظهر
حرف شما درست ولی دوست خودم ان اس رو خرید ده
خدارو شکر دایلیم گرون نشد. اگه 93 باشه سیزده 92 صفر تیپ دوشو میشه دوازد هم خرید
Arash-The-Rider
12-03-1393, 09:41 قبل از ظهر
الان 200ns تو اصفهان 9200 ! نایاب شده....
خداییش اصلن به قیافش نمی خوره 9200. موتور واقعا خوبیه من سوار شدم ولی عمرا کسی فکر کنه بالاتر از 6 تومن بالاش پول دادی. یارو زیاد تو بازار نباشه فکر می کنه پالس 180 سوار شدی.
ابهتی که دایلیم داره این موتورای هندی (البته جز اونجر !!) عمرا به پاش برسن...
Sooli
14-03-1393, 12:02 بعد از ظهر
آقا به نظر بنده نمیارزه ۱۰ تومن بدی موتور هندی
اون موقع که ۸/۵ بود میارزید ولی حالا نه مگر اینکه کسی پول دایلیم نداشته باشه...
۱۰۰٪ دایلیم بهتره
hosein_dig
14-03-1393, 12:08 بعد از ظهر
اون موقعم هشتو نیم بود همه میگفتن نمیارزه وایسید ارزون میشه
اصلا نمیشه این دو موتورو با هم مقایسه کرد
پالس سواریش راحت تره ولی دایلیم زیبا تره
ان اس خیلیییییی زیاد شده
برعکس دایلیم
dr.fonghazmic
15-03-1393, 11:46 قبل از ظهر
به نظر من اول ببین چه استفاده ائ از موتورت میکنی،کجا میخای پارکش کنی،چقدر میخای خارجه شهر بری؟ اینا مسایلی که برای انتخاب موتور خیلی مهمه.
من ۲ ساله پالس۲۲۰ دارم،مسیرمم از خونه تا محل کارم ۲۵ کیلومتره یعنی رفت و برگشت اگه جائی نرم میشه ۵۰ کیلومتر.
باهاش تو ترافیک میرم، خیلی جاها پارکش میکنم، ولی اصلا باهاش بار کشی نمیکنم اما تو ترافیک باید مواظب اگزوزش باشم. مثلا جاهائی که من ممکنه بخوام پارکش کنم اگه هیوسانگ باشه حتما آسیب میبینه یا خطش میندازن!!! من میخواستم ۲۰۰ns بخرم، موتور دوستممو سوار شدم ولی اون جوری که انتظار داشتم باهاش حال کنم نکردم،خودم از ۲۲۰ راضیم البته اگه از ۱ سری مشکلاتش مثل صدا دادن فلاپا،زشت بودن فلاپو... بگذری.
MANHUNT
15-03-1393, 05:59 بعد از ظهر
سلام خدمت شما دوست عزیز پالس 200 ان اس استریت هستش یعنی مخصوص خیابون شتابی خوبی سرعت خوبی داره رادیات اب داره سه شمع هستش در کل برای داخل شهر از دایلیم بهتر هستش اما با این قیمت نمیارزه زمستون پایینترین قیمت فروش 8 میلیون بود خوب این از این اما دایلیم اسپرت تورینگ هستش که برای مسافرت بسیار عالی هستش اینم رادیات داره و انژکتور هستش اما برای داخل شهر نکنه مناسب نباشه اما به خوبی پالس 200 ان اس نیست شما بسده به نیازت میتونی یکی از این دو موتور رو انتخاب کنی باز ادم 12500 بده پول دایلیم هر کی ببینه حال میکنه اما خدایی 9400 بدی پول پالس 200 ان اس هیچ بنی بشری نمیفهمه این موتور انقدر پولش هست اما تکنولوژی خوبی داره