PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک برای خرید طرح ویو

babak5452
04-06-1392, 01:09 قبل از ظهر
دوستان من ی بودجه ای در حد 700 الی 800 تومن دارم می خواستم ببینم با این بودجه می شه ی موتور طرح ویو که از لحاظ فنی سالم باشه خریداری کرد یا خیر و طرح ویو تا چه سالی به این قیمت میشه پیدا کرد

معمار
04-06-1392, 11:30 قبل از ظهر
با 700 800 تومن cg125 سالم تر گیر میاد مدل بالا تر گیر میاد

یا طرح ویو 125 مدل 83 یا 84
یا سی جی 125 مدل 85 یا86

babak5452
04-06-1392, 02:11 بعد از ظهر
با 700 800 تومن cg125 سالم تر گیر میاد مدل بالا تر گیر میاد

یا طرح ویو 125 مدل 83 یا 84
یا سی جی 125 مدل 85 یا86
حقیقتش من چون زیاد از موتور خوشم نمی یاد زیاد موتور سواری نکردم و فقد یکی دوبار خودم پشت فرمون نشتم ی بار پشت cg 125 نشستم احساس کردم هیچ کنترولی روش ندارم ولی ی دوباری پشت این طرح ویو ها نشستم حس می کردم بهش بیشتر مسلط هستم برا همین گفتم ی دونه بخرم اگه ی موقی بی وسیله می شم ازش استفاده کنم کلا دنبال ی موتور می گردم که با توجه به اینکه موتور زیاد سوار نمی شم و انچنان بلد نیستم رانندگی با موتور رو بتونم روش تسلط کامل داشته باشه
راستی اینم مد نظر داشته باشید که سلامت ظاهری زیاد برام مهم نیست بیشتر دنبال سلامت فنیش هستم و اگر موتور دیگه این به غیر از این طرح ویو ها به ذهنتون می رسه که مناسب شرایطی که من گفتم باشه یعنی بی کلاج باشه و برای ی آدم که مسلط نیست مناسب باشه بهم معرفی کنید

معمار
04-06-1392, 08:34 بعد از ظهر
شما که الان تازه کاری نمی خاد که حرکت بزنی
شما یه موتور کلاج دار بگیر که خوب تمرین کنی قشنگ اشنا بشی با
خیلی از مسائل موتور کلاج دار که موتور بی کلاج نداره بعد از یاد گیری کامل
اون موقع به صورت تخصصی تر بزن تو یه سبک

در مورد تسلط طرح ویو بیشتر از سی جی شکی نیست چون طراحیش با سی جی 20 سال فرق داره شایدم بیشتر

اگه شما یشتر هزینه کنی شاید بشه موتور بهتری پیدا کرد ولی تا 1200 موتور بهتر از سی جی و طرح ویو نیست

babak5452
05-06-1392, 01:36 قبل از ظهر
شما که الان تازه کاری نمی خاد که حرکت بزنی
شما یه موتور کلاج دار بگیر که خوب تمرین کنی قشنگ اشنا بشی با
خیلی از مسائل موتور کلاج دار که موتور بی کلاج نداره بعد از یاد گیری کامل
اون موقع به صورت تخصصی تر بزن تو یه سبک

در مورد تسلط طرح ویو بیشتر از سی جی شکی نیست چون طراحیش با سی جی 20 سال فرق داره شایدم بیشتر

اگه شما یشتر هزینه کنی شاید بشه موتور بهتری پیدا کرد ولی تا 1200 موتور بهتر از سی جی و طرح ویو نیست
lمی دونید مشکل اینه که من نمی خوام موتور سواری رو حرفه ای پیگیری کنم و در اصل می خوام این موتور رو بگیرم که برام کار دو چرخه رو بکنه یعنی نه می خوام باهاش تک چرخ بزنم و لایی بکشم نه می خوام باهاش تند برم شاید خیلی که ***زم 40 تا باهاش برم چون کلا از موتور می ترسم و اگه الان موتور براوو وجود داشت قطعا براوو می گرفتم من دنبال ی موتوری هستم که بتونم کنترلش کنم نه ی موتوری که بخاطر بلد نبودن موتور سواری هر روز باهاش زمین بخورم
بازم با این حال از راهنمایتون ممنون
راستی ی چندتا از این شرکتا که این موتور ها رو تولید می کنند می شه بهم معرفی کنید که رو مدل های مختلف طرح ویو تحقیق کنم نظرتون راجب خرید اسکوتر چیه اونا با این مقدار پولی که من می دم تا چه سالی می شه پیدا کرد ؟؟

معمار
05-06-1392, 08:16 قبل از ظهر
راستی ی چندتا از این شرکتا که این موتور ها رو تولید می کنند می شه بهم معرفی کنید که رو مدل های مختلف طرح ویو تحقیق کنم نظرتون راجب خرید اسکوتر چیه اونا با این مقدار پولی که من می دم تا چه سالی می شه پیدا کرد ؟؟

اگه بتونی یک م جور کنی شاید بشه طرح ویو مدل 85 گیر اورد

شرکت هایی که طرح ویو می زنن مثله
کویر - هرام - روان - زمرد - راکز - همتاز - پیشرو سفر - پیشرو پارس - ایران دوچرخ
ولی اسم کارخونه های موتور سازی و یه سرچ بزن بعد بری توشون
معمولا محصولاتشون و گذاشتن

babak5452
06-06-1392, 12:46 قبل از ظهر
اگه بتونی یک م جور کنی شاید بشه طرح ویو مدل 85 گیر اورد

شرکت هایی که طرح ویو می زنن مثله
کویر - هرام - روان - زمرد - راکز - همتاز - پیشرو سفر - پیشرو پارس - ایران دوچرخ
ولی اسم کارخونه های موتور سازی و یه سرچ بزن بعد بری توشون
معمولا محصولاتشون و گذاشتن
بازم بابت پاسخگویتون ممنون انشالله ی بودجه ای برسه بذاریم رو این بودجمون ی طرح ویو مدل بالاتر بگیریم تا زمستون صبر می کنم اگه بشه ی دونه قسطی می خرم که هم صفر باشه هم ارزون بشه موتور

معمار
06-06-1392, 03:57 بعد از ظهر
ادم وسیله صفر بخره ولی قسطی باشه اما خیالت همه جوره ازش راحته

وسیله کار کرده بخای بخری
یا باید فنی باشی که ببینی وسیله سالمه یا اگه خرابه چه قدر خرج داره
یا اینکه واقعا از یه نفر بخری که مطمئن باشی ازش

r.hasani7023
13-07-1392, 08:38 بعد از ظهر
سلام ، موتور رادسیون 91 1500کارکرد خیلی تمیز چند میتونم بفروشم؟