ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مباحث پیرامون لاستیک

صفحه ها : 1 2 [3]

gongbok
04-11-1396, 05:04 بعد از ظهر
عذر میخوام باز پست میذارم
من کل گمرگ رو زیر و رو کردم لاستیک پیرلی مناسب رینگ 18 اینچ با سایز 120 عقب و 100 جلو پیدا نکردم چند تا بود که بهش واکس زده بودن میخواستن به عنوان اکبند قالب کنن!
برند جایگزینی که مثل پیرلی بشه تو پیچ و زمین خیس بهش اعتماد کرد چیه؟ قیمتش هم مهم نیست

Mohsen_14
06-11-1396, 08:41 بعد از ظهر
یاسا میگن بد نیست ولی شینکو نگیر که افتضاحه .
تو سایز های پایین لاستیک برند و جهانی گیرت نمیاد .

Saeedz300
09-11-1396, 05:17 قبل از ظهر
دوستان من دوروزه این سوال را ده بار به ده مدل مختلف پرسیدم دمتون گرم یک نفر جواب نداد! یعنی تاحالا برای هیچکس پیش نیومده تو جاده در حال حرکت سرعت بالا پنچر بشه لاستیکش؟ من هرکاری کردم نتونستم کنترل کنم خوردم زمین ، خودم و موتور هردو داغون شدیم ، در همچین موقعیتی چیکاربایدکرد؟

Babak
04-12-1396, 01:52 بعد از ظهر
دوستان من دوروزه این سوال را ده بار به ده مدل مختلف پرسیدم دمتون گرم یک نفر جواب نداد! یعنی تاحالا برای هیچکس پیش نیومده تو جاده در حال حرکت سرعت بالا پنچر بشه لاستیکش؟ من هرکاری کردم نتونستم کنترل کنم خوردم زمین ، خودم و موتور هردو داغون شدیم ، در همچین موقعیتی چیکاربایدکرد؟متاسفانه تو سرعت بالا فقط شانس بیاری نخوری زمین وگرنه زمین خوردن حتمیه البته استفاده از تیوپ لس خیلی کمک کننده است

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Babak
04-12-1396, 01:53 بعد از ظهر
عذر میخوام باز پست میذارم
من کل گمرگ رو زیر و رو کردم لاستیک پیرلی مناسب رینگ 18 اینچ با سایز 120 عقب و 100 جلو پیدا نکردم چند تا بود که بهش واکس زده بودن میخواستن به عنوان اکبند قالب کنن!
برند جایگزینی که مثل پیرلی بشه تو پیچ و زمین خیس بهش اعتماد کرد چیه؟ قیمتش هم مهم نیستبرو رپیدو ریس یا ایروموتور توی گمرک هستن اونها اصلشو دارن

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

saman_s906
12-07-1397, 11:21 قبل از ظهر
سلام دوستان. من لاستیکهای فابریک موتورم رو عوض کردم پیرلی پهن انداختم. االان لاستیکهای خودشو که 1000 تا راه رفته چند بفروشم؟موتور آر اس هست که لاستیکهاش با ان اس یکیه. سایز عقب mrf 130/70/17 و جلو
100/80/17
کسی قیمت داره؟

asuspc
12-07-1397, 05:50 بعد از ظهر
لاستیک فقط ایران یاسا :23:

Sn56
06-12-1397, 09:40 بعد از ظهر
سلام به همگی.
آقایون یه سوال دارم،دریک تاپیک دیگه پرسیدم کسی پاسخ نداد.گفتم درتاپیک خودش بپرسم بهتره.
داداشا کسی لاستیک سوالووswallowگل سامورایی،سایز ۱۷*۶۰*۱۵۰استفاده کرده؟
جایی خوندم این برند دربعضی سایزهاغیراستاندارد اعلام شده.
اگرکسی اطلاعات یاتجربه استفاده ازاین لاستیک رو داره لطفا راهنمایی کنه ممنون میشم.من تازه خریدم ۸۰۰تومن.

- - - Updated - - -

برای چرخ عقب دوک ۲۰۰میخواستم لاستیک بخرم.۱۳۰زیرش بودایران یاسا.ته موتورکلا گیج بودواذیت میکرد.استاندارد این موتور ۱۷*۶۰*۱۵۰هست.گفتم ۱۶۰بندازم خوشگل تربشه.امانمیشه.یه موتوری ساختن کاملا حساب شده ومهندسی.دست توش نمیشه ببری،ینی حتی یک سایز بزرگتر یاکوچکتر لاستیک جواب نمیده.
حالا کسی تاحالا تونسته واسه دوک چرخ عقب ،سایز ۱۶۰بندازه؟

sajjad_trax
07-12-1397, 01:27 بعد از ظهر
سلام من دیروز دو حلقه لاستیک عقب و چلو
رفتم ایران یاسا برا پالس 180 الان خیلی کم لاستیک جلو به گلگیر گیر میکنه صدا میده چیکا میتونم بکنم؟

zontesr
18-04-1398, 06:43 بعد از ظهر
سلام من با صد و بیست ها پنچر کردم هیچ اتفاقی نمیوفته البته تیوبلس بود فقط باد خالی کرد همین موتور سفت شد انگار داری نمور ترمز میگیری زیاد نشون نداد برا من البته شاید من شانس آوردم :))

naghme
24-01-1399, 10:34 قبل از ظهر
از نظر فنی و جنس به کار رفته تو تولید رینگ و لاستیک خودرو ([Only registered and activated users can see links]) با موتور سیکلت چه تفاوتی وجود داره؟

نیما نادری
24-01-1399, 10:41 قبل از ظهر
استاندارد متداول در تولید رینگ آلمینیومی خودرو و موتورسیکلت

به نام (JWL (Japan Light Alloy Wheel standard

و با لوگو زیر متمایز میشه

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

arash_sard
22-02-1399, 11:16 قبل از ظهر
دوستان شمارلاستیک عقب من 130/70/12 هست . این شماره توو بازار پیدا نکردم ولی 120/70/12 پیدا کردم . چنجا پرسیدم گفتن میشه جا انداخت و مشکلی نیست . دوستان کسی تجربه ای داره ؟

farshad 54
22-02-1399, 11:52 قبل از ظهر
مشکلی نداره میخوره بهش فقط لاستیکی که گفتی یه سایز باریک تر از قبلیس

Alireza Farzin
22-02-1399, 05:26 بعد از ظهر
دوستان شمارلاستیک عقب من 130/70/12 هست . این شماره توو بازار پیدا نکردم ولی 120/70/12 پیدا کردم . چنجا پرسیدم گفتن میشه جا انداخت و مشکلی نیست . دوستان کسی تجربه ای داره ؟

سلام,
اگر میخوای از لحاظ اعداد و ارقامی بدونی که با هم چه تفاوت هائی دارند به شرح زیره,

# عدد وسط عدد ارتفاع فاق هست و بستگی داره به عدد اول که پهنای لاستیک هست,

# 130 میلیمتر پهنای لاستیکه, ولی "70" به معنای فاق 70 میلیمتری نیست, عدد فاق درصدی از پهنای(عدد اول) لاستیکه که در این لاستیک, اندازه فاق میشه 70 درصد 130 میلیمتر, به عبارتی 91 میلیمتر,
# لاستیک دوم میشه 70 درصد 120 میلیمتر, به عبارتی 84 میلیمتر,

در واقع نه تنها لاستیک دوم, عرضش 10 میلیمتر کمتره, بلکه فاقش هم 7 میلیمتر کمتره,

پیمان اسماعیلی
11-05-1399, 10:44 بعد از ظهر
سلام بچه ها
نهایت سایز لاستیک جلو عقب برای rs200 چنده؟

- - - Updated - - -

سلام بچه ها

linux_linda
11-05-1399, 11:48 بعد از ظهر
چرا رو بعضی از لاستیک ها کلمه Radial خورده این یعنی چی؟

farshad 54
12-05-1399, 06:32 قبل از ظهر
سلام بچه ها

- - - Updated - - -

سلام بچه ها

همون سایز فابریک خودش بهتره برای جلو

ولی عقب رو تا سایز 140 هم بندازی جوابه

پیمان اسماعیلی
12-05-1399, 10:26 قبل از ظهر
پس تا ۱۴۰ مشکل نداره
البته لاستیک خودش ۱۳۰ ایران یاسائه بدک نیست ولی فوقالعاده هم نیست
تو فکرشم سوالو گل سامورائی۱۰۰/۸۰ برای جلو و ۱۴۰/۷۰ برای عقب بندازم

پیمان اسماعیلی
02-08-1399, 06:57 بعد از ظهر
همون سایز فابریک خودش بهتره برای جلو

ولی عقب رو تا سایز 140 هم بندازی جوابه

تو سایت های هندی دیدم 150/60/17 رو بدون دستکاری میندازن رو آر آس
کسی از دوستان تجربه داره؟

MAJIDMA
07-12-1400, 04:09 بعد از ظهر
سلام دوستان عزيز اخيرا موتور SYM لاكي 185 گرفتم، خوب شكر خدا اصلا قابل مقايسه با موتورهاي قبلي ام نيست و شتاب فوق العاده اي داره و در شهر و جاده عالي بوده، مشكل اينجاست كه هفته پيش در بارندگي شهر متوجه شدم با سرعت 25 تا هم چرخ عقب در حال كشيده شدن است. با سرعتي رفتم كه نخواهم ترمز بگيرم ولي در دور ميدان با اينكه موتور را خم نكردم زمين خوردم، با شركت سهند سيكلت صحبت كردم گفتند كه ما مجوز ورود لاستيك خارجي نداريم و بنده هم توان خريد لاستيك خارجي ندارم لاستيك هاي فعلي ياسا است ولي مخصوص روزهاي باراني و برفي نيست و فقط در خشكي كار ميكند. لاستيك عقب 110/70*17 است . اول اينكه ميتوانم لاستيك هاي 120 يا 130 استفاده كنم و اينكه لاستيك داخلي براي روزهاي برفي چه لاستيكي را پيشنهاد ميكنيد لطفاً پاسخ دهيد. سپاسگذارم

- - - Updated - - -

سلام دوستان عزيز اخيرا موتور SYM لاكي 185 گرفتم، خوب شكر خدا اصلا قابل مقايسه با موتورهاي قبلي ام نيست و شتاب فوق العاده اي داره و در شهر و جاده عالي بوده، مشكل اينجاست كه هفته پيش در بارندگي شهر متوجه شدم با سرعت 25 تا هم چرخ عقب در حال كشيده شدن است. با سرعتي رفتم كه نخواهم ترمز بگيرم ولي در دور ميدان با اينكه موتور را خم نكردم زمين خوردم، با شركت سهند سيكلت صحبت كردم گفتند كه ما مجوز ورود لاستيك خارجي نداريم و بنده هم توان خريد لاستيك خارجي ندارم لاستيك هاي فعلي ياسا است ولي مخصوص روزهاي باراني و برفي نيست و فقط در خشكي كار ميكند. لاستيك عقب 110/70*17 است . اول اينكه ميتوانم لاستيك هاي 120 يا 130 استفاده كنم و اينكه لاستيك داخلي براي روزهاي برفي چه لاستيكي را پيشنهاد ميكنيد لطفاً پاسخ دهيد. سپاسگذارم

hilayjoon
21-02-1401, 11:18 قبل از ظهر
یه تجربه ای خدمت دوستان درمورد برند لاستیک عرض کنم
بنده فکر میکردم لاستیک یزد جنس خوب و قابل اعتمادیه تا اینکه یه مشکلی برام پیش اومد و اتفاقی برای سه نفر دیگه هم همین مشکل رو مشاهده کردم که لاستیک های یزدتایر آج جدید که میگن مناسبه بارندگیه و برای پالس و اپاچی استفاده میشه تیکه های آج خورده وسطش شروع به بلند شدن میکنه و‌ کف لاستیک کج میشه و از حالت بالانس در میاد و مدام ضربه میزنه. لاستیک من نو بود این اتفاق برام افتاد و هزینه ۶۵۰ هزار تومنی رو دستم گذاشت وجالبه هیچ گارانتی ای هم نداره.
دوستان توصیه من اینه یزد نخرید . حتی ایران یاسا با همه آشغال بودن و خشک بودنش از یزد خیلی خیلی خیلی با دوام تره حداقلش هزینه رو دستتون نمیذاره

- - - Updated - - -

دوست عزیز من هم یاسا و هم یزد رو امتحان کردم هیچ فرقی ندارن هر دو لیز میدن.
هر دو آشغالن یزد دوام بسیار کمتری نسبت به یاسا داره. من میگم یه یاسا با گل و عاج متفاوت بگیرید از مدلهایی که مخصوص بیرون جاده هست و تیوبلس هم هستن.

- - - Updated - - -

هر دو آشغالن یزد دوام بسیار کمتری نسبت به یاسا داره. من میگم یه یاسا با گل و عاج متفاوت بگیرید از مدلهایی که مخصوص بیرون جاده هست و تیوبلس هم هستن.

- - - Updated - - -

motorbimeh
02-03-1401, 02:03 بعد از ظهر
سلام اگ شاخص بندی رتبه ها رو بدونید، انتخاب بهتری خواهید داشت:

با توجه به نظر سنجی‌های انجام شده، افراد لاستیک‌های داخلی را انتخاب و خریداری می‌کنند که کیفیت بالاتری نسب به سایر تایر‌ها داشته باشند. یک لیست مشخص با درصد‌های ارزیابی شده از نظر‌های مشتری‌ها با عنوان رتبه بندی کیفیت لاستیک‌های ایرانی، بهترین تایر‌ها عبارتند از:

تایر بارز: ۷۴ درصد
کویر تایر: ۱۰ درصد
یزد تایر: ۶.۵ درصد
ایران تایر: ۵ درصد
تایر دنا: ۴.۵ درصد