PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتخاب بین آپاچی 180 - پالس 220 پ پالس 200ns نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

persi king
10-05-1392, 09:10 بعد از ظهر
سلام

آقا من بین خرید این 3 تا موتور موندم، از طرفی قیمت هندش رو که نگاه میکنم حدودا تو یه سطحه، اما اینجا از 6 تومان تا 9.5 متغیره. به نظرتون کدوم بیشتر میارزه؟

امکانات 200ns به اختلاف 4 تومنیش که واقعا پول زوره میارزه؟

من قدم 182 و وزنم 112 هستش.

یه مقایسه بین اینا توی موارد زیر میتونید داشته باشید؟
1- راحتی راکب و نرم بودن
2- لیز نخوردن و تعادل
3- استفاده شهری و ترافیک

معمار
10-05-1392, 09:24 بعد از ظهر
هر جور خودت میدونی 200 ان اس فقط عکس شو دیدم
من خودم پالس سوار (قبلا داشتم) از اپاچی خوشم نمیاد مخصوصا این جدیداش حال ادم و بد میکنه نگاهش میکنی (نظر منه) بعد اپاچی میگن اسفالت یه ذره خیس باشه لیز می خوره
220 هم موتور خوبیه

حالا پیشنهاد من اول ببین چه قدر پول داری یا چه قدر می تونی جوری کنی

اگه 6 تا 6.5 پول میخای بدی موتور به نظر من 220 بگیر
ولی اگه میخای تا 9.5 تا 10 بدی موتور یه داییلیم در حد پیدا میشه

persi king
10-05-1392, 11:14 بعد از ظهر
توی تاپیک پالس 200 ns هم این قیمتا رو گذاشته بودم، دوباره میزارم که مقایسه کنم"
قیمت آپاچی 180 با ای بی اس در دهلی 84565 روپیه معادل 1400 با دلار 3200 تومان میشه 4 میلیون و 480 هزار تومان
اینم لینکش: [Only registered and activated users can see links]

قیمت پولسار 200ns در دهلی 85379 روپیه معادل 1410 دلار با دلار 3200 تومان میشه 4 میلیون و 512 هزار تومان
[Only registered and activated users can see links]

قیمت پولسار 220 در دهلی 81967 روپیه معادل 1355 دلار با دلار 3200 تومان میشه 4 میلیون 336 هزار تومان
[Only registered and activated users can see links]

دایلیم نمیخوام، موتور شهری میخوام، من اهل موتور سواری حرفه ای نیستم. برای رفع نیازم دارم موتور میخرم. الای تکتاز 125 دارم اما خیلی سفته کمرم درد میگیره. یه موتور شهری میخوام.
تجربه آپاچی رو زیاد دارم. آپاچی خوبیش اینه جمع و جوره. امل تا حالا 220 سوار نشدم، میگن توی ترافیک اذیت میکنه و به خوش دستی آپاچی نیست. نمیشه لاستیک آپاچی رو عوض کرد و همونو بگیرم؟
با این قیمت فضایی پالس 200ns حذف میشه و بین 220 و آپاچی موندم.

معمار
10-05-1392, 11:55 بعد از ظهر
دایلیم نمیخوام، موتور شهری میخوام، من اهل موتور سواری حرفه ای نیستم. برای رفع نیازم دارم موتور میخرم. الای تکتاز 125 دارم اما خیلی سفته کمرم درد میگیره. یه موتور شهری میخوام.
تجربه آپاچی رو زیاد دارم. آپاچی خوبیش اینه جمع و جوره. امل تا حالا 220 سوار نشدم، میگن توی ترافیک اذیت میکنه و به خوش دستی آپاچی نیست. نمیشه لاستیک آپاچی رو عوض کرد و همونو بگیرم؟
با این قیمت فضایی پالس 200ns حذف میشه و بین 220 و آپاچی موندم.

دایلیم موتور حرفه ای نیست که دایلیم اسپرت تورینگ موتور بچه فقر که باهاش میره پیست
و ازش تو شهر استفاده میکنن و اونایی هم که دارن باهاش سفر جاده ای طولانی رفتن خیلی ازش رازین
بعد اپاچی شتاب اولیه ی خوبی داره ولی پالس 220 هم اسپرت تورینگه خیلی بهتره از اپاچیه
برا استفاده طولانی مدت
کمتر خستت میکنه پایداریش بیشتره تو جاده
و بهترین نکته مثبت 220 اینه که رادیات روغن داره (روغن خنکه) تو استفاده طولانی مدت خیلی کمتر از
اپاچی و موتورهایی که رادیات ندارن داغ میکنه

persi king
11-05-1392, 12:27 قبل از ظهر
از این 220 شنیدم بر خلاف اینکه رادیاتور داره زود داغ میکنه. من تو جاده زیاد نمیرم همش طرفای تهران اون دور و بر بازار در حرکتم. این 220 اذیتم نمیکنه توی ترافیک؟

معمار
11-05-1392, 04:51 قبل از ظهر
از این 220 شنیدم بر خلاف اینکه رادیاتور داره زود داغ میکنه. من تو جاده زیاد نمیرم همش طرفای تهران اون دور و بر بازار در حرکتم. این 220 اذیتم نمیکنه توی ترافیک؟

دوست عزیز اگه میخای دقیق تر در مورد این موتور تحقیق کنی اساتید زیادی تو این سایت هست
مثله استاد شایسته فر و خیلی از دوستان
بهشون پیام خصوصی بده + ادرس تاپیکت تا بیان نظرشون ارئه بدن
ولی بیشتر برو سراغ کسایی که 220 دارن

h0ssein
11-05-1392, 08:25 قبل از ظهر
با سلام.
دوست عزیز من خودم 220 سوار شدم موتور فوق العاده عالییه از همه نظر (قدرت ، شتاب ، هندلینگ ، سرعت و ...)
اگه میخای پول بدی بده یه 220 بردار خداییش راضیت میکنه از همه نظر !
220 فقط یه عیب اره اونم لاستیک عقبشه که تو جاده های خیس اگه بخای موتور رو زیاد از حد بخابونی لیز میخوره که اونم
با تعویض لاستیک برطرف میشه !
درسته وزنش نسبت به حجمش یکم زیاده ولی همین وزن زیاد تو جاده تو سرعت بالا یه آرامش خاصی به
راکب میده و میشینه رو جاده !
برا مصارف شهری،بین شهری و حتی مسافرت های طولانی گزینه خوبیه !
همین رادیات روغنش خیلی بدرد میخوره و به راحتی موتور داغ نمیکنه !
از نظر کیفیت هیچی کم نداره ! لوازمشم که به راحتی گیر میاد !
من قبلا سوار شدم الانم یه پالس 180 دارم !
من از خانواده پالس بیشتر راضیم تا آپاچی !
آپاچی برا مسافرت های طولانی گزینه خوبی نیست ! آپاچی شاید شتاب اولیه بیشتری نسبت به پالس 180 داشته باشه ولی
با 220 اصلا قابل مقایسه نیست !
درمورد پالس 200ns هم هیچ حرفی برا گفتن ندارم چون با این قیمت به هیچ وجه ممکن نمیرزه !
بازم میل خودت...

persi king
11-05-1392, 11:01 قبل از ظهر
بین پالس 220 و آپاچی کدوم نرمتره؟

Milad_2Rbo
11-05-1392, 11:31 قبل از ظهر
به نظرم پالس 220 بهترین گزینست.بعدش اپاچی

h0ssein
11-05-1392, 04:13 بعد از ظهر
تو پست بالا گفتم آپاچی به هیچ وجه با پالس 220 قابل مقایسه نیست ،
آپاچی رو باید با پالس 180 مقایسه کرد حتی مقایسه با پالس 200 هم منطقی نیست !
پالس 220 2تا سروگردن از آپاچی بالاتره !
آپاچی 180 سی سی حجم داره پالس 220 سی سی ، اصلا با هم مقایسه نباید بشه ،
اگرم بشه 220 برنده میدونه از همه نظر ، (نرمی-شتاب-سرعت-هندلینگ-تهیه لوازم و...)
چون هردو رو سوار شدم میگم ، اینو وقتی فهمیدم که آپاچی تو سرعت 100 تقریبا زیر فشار بود ولی 220 براش هیچی نبود !

persi king
11-05-1392, 10:42 بعد از ظهر
من توی اتوبان و بین شهری با موتور نمیرم، استفادم توی شهره. امروز یه دوری با پالس 220 زدم، نمیدونم من عادت نداشتم یا کنترلش به راحتی آپاچی نبود. احساس کردم کمکاشم سفت تره. اما شتابش از آپاچی خیلی بیشتر بود. من 2 تا اولویت دارم اول نرمی موتور و دومی هندلینگش. شتاب، سرعت، قیمت لوازم و ... برام توی انتخابم مهم نیست. با این اوصاف بازم میگید پالس 220 بهتره؟ این قسمت جلوش که ثابته توی لایی کشیدن منو اذیت میکرد حالا نمیدونم با تجربه بیشتر درست میشه یا نه.

h0ssein
12-05-1392, 08:13 قبل از ظهر
220 چون کنسول ثابته و از نظر هیکل بزرگتره یکم کنترلش سخته و همونطور که گفتی
نمیشه لایی کشید و توی ترافیک به مشکل برمیخوری !
اگه برا استفاده شهری میخای همون آپاچی بهتره ،
منم خودم 220 سوار شدم ولی بعد 180 خریدم چون تو شهر کنترلش راحت تره !

soleymani
12-05-1392, 11:20 قبل از ظهر
نظر شما چیه در مورد خرید آپاچی 180
یا پالس انجین مشکی هندل دار مدل 90
من هر دو رو هم دوست دارم
ولی نرمی موتور و راحتی و هندلینگ مهمی
به نظر شما پالس کمی خشک و سفت نیست نسبت به آپاچی؟
نظر دوستانم چیه؟

معمار
12-05-1392, 11:44 قبل از ظهر
داداش هر جور خودت میدونی ولی
نگاهیم به اونجر 220 یا 200 بنداز موتور خیلی خوبیه
بسیار نرمی و خوش نشین
و اون چیزیای که شما از یه موتور انتظار داشته باشی داره

به نظر من یه خوبی که اونجر داره ارتفاعش کم وزنشم یه کم زیاده تو سرعت بالا ادم وحشت نداره از موتور
ولی نشیمنش من و کشته

h0ssein
12-05-1392, 03:32 بعد از ظهر
نظر شما چیه در مورد خرید آپاچی 180
یا پالس انجین مشکی هندل دار مدل 90
من هر دو رو هم دوست دارم
ولی نرمی موتور و راحتی و هندلینگ مهمی
به نظر شما پالس کمی خشک و سفت نیست نسبت به آپاچی؟
نظر دوستانم چیه؟

هم آپاچی خوبه هم پالس 180 ، از نظر من
تو نرمی و شتاب آپاچی سره ولی توکیفیت پالس پیشی گرفته تو سرعت و خوش دستی هم تقریبا با هم برابرند !
ولی چون آپاچی نرم تره سواری باهاش راحت تره !
در کل از نمره 10 من به پالس 8 میدم به آپاچی 7 (با توجه به تجربه شخصی)
نظر دیگر دوستان محترمه !
موفق باشی.

persi king
12-05-1392, 06:25 بعد از ظهر
آقا من بالاخره با فاکتورهایی که داشتم آپاچی رو خریدم. موتور رو 5830 از شهریاری خریدم. 120 بیمه و 10 تومن هم بابت کارهای سند گرفت. روکش زین 20 تومن، قفل دیسک 25 تومن.به نظرتون چیز دیگه ای هم نیازه روش بندازم؟ روغن اولشو کی عوض کنم و بهترین مارک روغن چیه؟

معمار
12-05-1392, 07:55 بعد از ظهر
مبارک باشه
ای شا الله چرخش برات بچرخه
استفاده کنی با دل خوش در سلامتی کامل و بی درد سر

h0ssein
12-05-1392, 10:04 بعد از ظهر
آقا من بالاخره با فاکتورهایی که داشتم آپاچی رو خریدم. موتور رو 5830 از شهریاری خریدم. 120 بیمه و 10 تومن هم بابت کارهای سند گرفت. روکش زین 20 تومن، قفل دیسک 25 تومن.به نظرتون چیز دیگه ای هم نیازه روش بندازم؟ روغن اولشو کی عوض کنم و بهترین مارک روغن چیه؟

مبارک باشه خیرشو ببینی...
برا قشنگی میتونی نوار دور رینگ هم بندازی !
روغن هم بهران تکتاز بریز خوبه مطمئن باش بیخود پول اضافی بابت روغن نده !

bnafsh
23-05-1392, 06:03 بعد از ظهر
آقا به سلامتی انشاللهمن خودم 220 دارم ولی دوستم 180 آپاچچچ داره،جفتمون از موتورامون راضی هستیم،چون میدونستیم واسه چه کاری میخوایم180 آپاچ به نظر من خیلی خوبه،220 رو هم که نگوووووووووووووووروغن بهران تکتاز 10 40 من هر سه باک بنزین عوض میکنم،تقریبا 1500 کیلومتر میرم بعد عوض میکنمدر ضمن به هیچ وجه من الوجوه سه ترکه نکن

جواد123
02-06-1392, 10:26 قبل از ظهر
دوستان عزيز
پالس ٢٠٠ ns با سه شمع و شتاب عالي براحتي سرعت رو به ١٢٠ ميرسونين
رادياتور بخوبي عمل ميكنه و در دور بالا صداي موتور عوض ميشه . توصيه ميكنم دنده ١و٢ رو پر نكنين اگه نه راكب عقبي خواهد افتاد :)
مصرف ١٠٠، ٣ ليتر و نور چراغ عالي با هندلينگ حرفه ايي براي راكباي حرفه ايي قابل توجه هستش.
من به اسم پالس الرژي داشتم ولي اين موتور رو پالس به حساب نيارين، تركيب زيبايي از ك.ت.م و كاواساكي با موتور كيپسي و شاسي زيباش زيباست
من گلگير عقب و توري بغل رو باز كردم، موتور مشكي بعد از شستن واقعا با ابهت حركت ميكنه
فقط اگه حوصله جواب دادن به مردم رو ندارين اين موتور نخرين، چون با ظاهر زيباش همه ازتون راجبش سوال دارن
خلاصه تاسوار نشدين قضاوت نكنين،من ٩ تومن خريدم و هفته ايي ١٠٠-٢٠٠ داره گرونتر ميشه
توجه كنين دور موتور با سرعت زياد به ردلاين ميرسه
من با دنده ٥ ، ١١٥ راحت رفتم و تا ١٣٥ هم با ٦ . كه البته هنوز جا داشت و دور موتور رو ٨ بود.

reza KTM
02-06-1392, 12:33 بعد از ظهر
شما اگر بین پالس و آپاچی موندید و اهل موتور سواری بدون دردسر هستید آپاچی خوبه نرمه
220 اسپرت تره
جفتشون خوبه
200 ان اس هم که خیلی ازش خوب میگن و سالاریه برا خودش اگر پول داری اونو بگیر اما این موتورم اسپرت تره
موتور خانوادگی و مناسب برای شهر آپاچی به نظر من

carradine
07-06-1392, 04:51 بعد از ظهر
سلام از نظر راحتی و کیفیت ساخت ، دوام طولانی و اذیت نشدن این سه موتور که گفتید بهتره یا موتورسیکلتهای معمولی؟(منظورم سی جی سی دی آی 125)

farshad 54
07-06-1392, 07:08 بعد از ظهر

درود

دوستان این بنده خدا موتورشو خرید تموم شد رفت :riz481:

M.amin
12-06-1392, 06:57 بعد از ظهر
دوستان عزيز
پالس ٢٠٠ ns با سه شمع و شتاب عالي براحتي سرعت رو به ١٢٠ ميرسونين
رادياتور بخوبي عمل ميكنه و در دور بالا صداي موتور عوض ميشه . توصيه ميكنم دنده ١و٢ رو پر نكنين اگه نه راكب عقبي خواهد افتاد :)
مصرف ١٠٠، ٣ ليتر و نور چراغ عالي با هندلينگ حرفه ايي براي راكباي حرفه ايي قابل توجه هستش.
من به اسم پالس الرژي داشتم ولي اين موتور رو پالس به حساب نيارين، تركيب زيبايي از ك.ت.م و كاواساكي با موتور كيپسي و شاسي زيباش زيباست
من گلگير عقب و توري بغل رو باز كردم، موتور مشكي بعد از شستن واقعا با ابهت حركت ميكنه
فقط اگه حوصله جواب دادن به مردم رو ندارين اين موتور نخرين، چون با ظاهر زيباش همه ازتون راجبش سوال دارن
خلاصه تاسوار نشدين قضاوت نكنين،من ٩ تومن خريدم و هفته ايي ١٠٠-٢٠٠ داره گرونتر ميشه
توجه كنين دور موتور با سرعت زياد به ردلاين ميرسه
من با دنده ٥ ، ١١٥ راحت رفتم و تا ١٣٥ هم با ٦ . كه البته هنوز جا داشت و دور موتور رو ٨ بود.

البته درسته ایشون موتورشون رو خریدند ولی خوب میتونه این تاپیک مبنا قرار بگیره برای خیلی از کسایی که میخوان بین این سه موتور انتخاب داشته باشن .

جناب جواد 123 از موتورتون تو تاپیک 200 ان اس عکس بزارید و اونجا مطالب بیشتری برامون از معایب و مزایاش بگین .
البته هنوز میشه همین حدود قیمت پیدا کرد همچین هم هفته ای 200 نرفته روش !!! (به قیمتهای گمرک توجه نکنید !!! )
الان هم همین حدوده و نهایت پر پر همون 9.300 تا 9.400 هستش (البته قیمت بیشتر هم میدن ولی موقع خرید میان پایین)

قیمت شرکتی این موتور حدود 8.300 هستش و تا چند وقت پیش هم با 7.740 ثبت نام داشت (تحویل 2و3 و این اواخر4 ماهه)
منم احتمالا موتورمو بفروشم و یه آلبالوییش رو بخرم ... منتها من بیشتر از 8.300 نمیتونم بدم براش .
به نظرتون میاد پایین تر تو زمستون ؟؟؟؟

ایلیا
13-08-1392, 12:05 قبل از ظهر
قطعا تو زمستون باید بیاد پایین تر و افت قیمتشون از 3هفته پیش که هوا شروع کرد به سرد شدن شروع شده. یادمه قبلا از شهباز که میومدم بالا تا 9.500 هم قیمت میدادن ان.اس رو، ولی الان رسیدن به 9.100 و مطمئن باشین پایین ترم میاد ... التبه اگه این گمرکیا بذارن.

CGL 125
23-01-1393, 09:51 قبل از ظهر
200ns مدل 93 را همین الان شهریاری قیمت میده 8600 البته جای چونه داره یک کلام نیست .:28:

parivar
04-04-1393, 06:18 بعد از ظهر
من تقريبا تمام اين باجاجي ها رو داشتم يعني 180 - 200 - 220 الان هم 200 ns دارم من البته از موتور بازهاي قديميم و ماستهامو كيسه كردم . توي اين 4 مدل پالس هر كدام داراي خصوصيات خودشون هستن . 180 چراغ گرد موتور خوش ركاب و جمع و جوري هستش كه تا پارسال قيمت كاملا نرمالي داشت (4200 )ولي الان تا جايي كه من ميدونم ديگه چراغ گرد نميزنه و كنسول 200 را روش گذاشته(ديجيتالي) و قيمتش 6200 شده . اينم بگم كه 180 توي دنده سه شتاب خوب مي گيره.مدل 200 بنظر من توي فرمون گرفتن انگار با آدم مي خواد بجنگه و توي شتاب فكر كنم از 180 كند تره. اما 220 بنظر من موتور شهري نرم و توي ترافيك و حركت و ترمز پي در پي كمتر خسته مي كنه از طرفي چون كنسول ثابت هستش (سيستم چراغهاي جلو ) نرمي فرمان براي راننده كاملا محسوس هست.و در آخر 200 ns من حدود يه ساله كه اينو خريدم بنظر من موتور عجيب غريبي هستش در وهله اول توي دنده يك و دو اونجور كه بخواي برات شتاب بگيره همچين خبري نيست وقتي ميخواي دنده سه بري انگار دنده 3 قبلا خودش جا رفته بود و شما مثل اينكه بيخود زحمت كشيدي و كلاج گرفتي و دنده عوض كردي ،صداي اگزوز توي شتاب 40 تا 60 يه حس خوبي ميده ولي يه كم كه سرعت بيشتر شد اون حس به سرعت تخليه ميشه و يه حس ديگه ايجاد مي كنه كه اين حس كمي به حس در كنار موتور آب ايستادن شبيه تره تا يه موتور تقريبا اسپورت .از نظر راحتي در رانندگي در شهر هيچوقت 220 نميشه چون كلاسشون هم يكي نيست ولي در سر جمع از نظر كنترل - ترمزها و تيپ موتور راضي كننده هستش .انشاءالله از سري بعد ديگه اينقدر روده درازي نخواهم كرد و اگه نكته خاصي باشه در مورد 200 ns به عرض عزيزانم خواهم رسوند.