PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشورت در مورد فروش موتور سیکلت

ali_r
24-02-1392, 08:43 بعد از ظهر
سلام دوستان عزیز
من یک سوال دارم
من کبیرمو میخوام بفروشم بنده تو استان آذربایجان شرقی هستم و طرفی که میخواد موتورمو بخره تو مشهد هستش عکس های موتور منو دیده و اصرار داره شماره حساب بدم پول واریز کنه بعد خودم براش با قطار بفرستم
خواستم بدونم پس اینجا تکلیف مدارکش چی میشه؟ خودش میگه مدارک رو هم پست کن
بنظرتون بعدا به مشکلی برنخورم؟

سایه
24-02-1392, 08:45 بعد از ظهر
سلام
دادا مدارکشو پست پیشتاز کن براش یا همون پست سفارشی

ali_r
24-02-1392, 08:58 بعد از ظهر
سلام
دادا مدارکشو پست پیشتاز کن براش یا همون پست سفارشی

آخه مدارک به اسم من هستش اون چیزی دستش رو نمیگیره
البته هنوز کارت موتور و کارت سوخت اینا هنوز نیومده

سایه
24-02-1392, 09:01 بعد از ظهر
دادا شما ی وکالت تام میدی باسند و همه چی براش پست میکنی .اون آقا هم دیگ خودش باید بره 2نبال کاراش .فقط خزج وکالت فک کنم 50الی 60 باشه نمیونم وا...

ali_r
24-02-1392, 09:26 بعد از ظهر
دادا شما ی وکالت تام میدی باسند و همه چی براش پست میکنی .اون آقا هم دیگ خودش باید بره 2نبال کاراش .فقط خزج وکالت فک کنم 50الی 60 باشه نمیونم وا...

بسیار عالی خیلی ممنون

foadnnsj
25-02-1392, 09:34 قبل از ظهر
داداش شما میتونی جای قطار با باربری بفرستی مدارکشم بدی دستشون و ازشون رسید بگیری اونا تحویل خریدار میدن

ali_r
25-02-1392, 09:59 قبل از ظهر
داداش شما میتونی جای قطار با باربری بفرستی مدارکشم بدی دستشون و ازشون رسید بگیری اونا تحویل خریدار میدن

ممنون منظور از باربری همون تیپاکس هستش؟

foadnnsj
25-02-1392, 10:05 قبل از ظهر
نمیدونم تیپاکسه اسمش؟؟؟؟ ولی فک نکنم
تو شهر ما مثلا نوشته باربری محمدی

کلی کامیون و اینا دارن میبری تحویلشون میدی میفرستن

شایسته فر
25-02-1392, 10:11 قبل از ظهر
باربری با تیپاکس فرق می کنه
باربری همونجایی هست که مثلا چندین کامیون و ترلی دارن و بار و مهموله ها رو با این وسایل به نقاط مختلف کشور میفرستن
معمولا سوله دارن
تو تهرانم تو فداییان اسلام باربری های مختلف زیاده
تیپاکس یه شرکته مثل پست خودمون ولی با سرعت بیشتر و هزینه نسبتا به صرفه تر

foadnnsj
25-02-1392, 10:16 قبل از ظهر
دقیقا درسته فقط یکم دیر به دست طرف میرسه اما خوب به صرفه ست فک کنم نهایتش 20 تومن بگیرن

ali_r
25-02-1392, 10:24 قبل از ظهر
دقیقا درسته فقط یکم دیر به دست طرف میرسه اما خوب به صرفه ست فک کنم نهایتش 20 تومن بگیرن

اگه اینطوری باشه که خیلی عالیه

راستش یادم رفت بگم من قبلا کبیر قبلیمو به این شخص فروختم واز اون لحاظ که خودش حضوری اومد بهم اطمینان داره بدبخت اون سری 100 خورده ای هزینه حمل موتورش شد تا مشهد چون بار اولمون بود اول سوار کردیم پشت اتوبوس بردیم تا تبریز بعد اونجا سوار قطار کردیم بردش مشهد

h0ssein
25-02-1392, 10:25 قبل از ظهر
سلام دوستان عزیز
من یک سوال دارم
من کبیرمو میخوام بفروشم بنده تو استان آذربایجان شرقی هستم و طرفی که میخواد موتورمو بخره تو مشهد هستش عکس های موتور منو دیده و اصرار داره شماره حساب بدم پول واریز کنه بعد خودم براش با قطار بفرستم
خواستم بدونم پس اینجا تکلیف مدارکش چی میشه؟ خودش میگه مدارک رو هم پست کن
بنظرتون بعدا به مشکلی برنخورم؟

دوست عزیز یکم مشکوک میزنه اینکه سریع گفته پول رو میریزم و شماره حساب بده یخرده با عقل جور در نمیاد.

یه شماره حساب بده که پول توش نباشه یا حسابتو خالی کن بعد بهش شماره حساب بده...

بعد از اینکه مطمئن شدی پول واریز شده میری پول رو تماماً از بانک برداشت میکنی بعد میری دنبال کاراش...
مواظب باش سرت :1: نره.

موفق باشی.

foadnnsj
25-02-1392, 10:26 قبل از ظهر
شما باز هزینه ی حمل رو از باربری بپرسید ولی چیزیو که مطمئنم اینه که از همه جا ارزونتر درمیاد

ali_r
25-02-1392, 10:31 قبل از ظهر
دوست عزیز یکم مشکوک میزنه اینکه سریع گفته پول رو میریزم و شماره حساب بده یخرده با عقل جور در نمیاد. یه شماره حساب بده که پول توش نباشه یا حسابتو خالی کن بعد بهش شماره حساب بده... بعد از اینکه مطمئن شدی پول واریز شده میری پول رو تماماً از بانک برداشت میکنی بعد میری دنبال کاراش... مواظب باش سرت :1: نره. موفق باشی. ممنون عزیز بابت راهنماییت راستش تو تاپیک اول یادم رفت بگم به طرف قبلا یه موتور فروختم و یه بار حضوری اومده بود و از اون لحاظ بهم اطمینان داره

yasharazary
25-02-1392, 11:58 قبل از ظهر
علی بولار دوز دیلر !!! با باربری بفرستی ارزون تر درمیاد!!

قضیه وکالت نامه رو هم که اونطرف توضیح دادم!

ali_r
25-02-1392, 12:32 بعد از ظهر
علی بولار دوز دیلر !!! با باربری بفرستی ارزون تر درمیاد!! قضیه وکالت نامه رو هم که اونطرف توضیح دادم! حله ... لطفا قفل بشه ممنون از همگی

شایسته فر
25-02-1392, 01:05 بعد از ظهر
قفل........