PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش فوری موترو جترو 150 سی سی...

h0ssein
23-02-1392, 01:12 بعد از ظهر
دوستان موتور هیچ عیبی نداره چون میخام یه 220 بردارم پول نیاز شدم وگرنه نمیفروختمش...
مشخصات:
موتور جترو 150 سی سی-مدل 87 آلبالوئی-30000 کارکرد-مدارک کامل-بیمه نداره-تمیزه تمیز و تضمینی-در بهترین شرایط آبندی شده.
5 دنده-نمایانگر دنده دیجیتال-روغن هر 1000-1500 تا تعویض شده-سه سال زیر پامه ازش راضیم.
انقد که خرج این موتور کردم خرج خودم نکردم. روغنش تازه عوض شده-تایر عقب 100% (تازه تعویض) و تایر جلو حدودا 60%.
اگزوز سی جی شکاری انداختم روش که تو شتاب گیری و سرعت تاثیر زیادی داشته-برا فروش اگزوز فابریک تحویل داده میشه.
خط و خش نداره الا چندتا رو باک و بدنه که خیلی به چشم نمیاد-زمین خوردگی یکی دو دفه داشته اونم به موتور آسیبی نزده.
هنوز نفسه موتور بازه خداییش سی جی رو میخوره دوترکه با سی جی درگ زدم تقریبا پا به پاش رفتم. ولی با اگزوز خودش پیاده ازت سبقت میگیره. :دی
کیلومتر تازه تعویض (به دلیل شکستگی) شتاب خوبی داره (به نسبت سی سی کمی که داره و هیکلش) همینطور نسبت به مدل های جدیدش خیلی سرتره...
سرعت 105تا رو تنهایی رفتم بیشترم نمیره منم خیلی بهش فشار نیاوردم.
دو ترکه سه ترکه 95 تا 100تا رو میره به شرط اینکه جاده سربالایی نباشه. :دی
از نظرفنی سالمه فقط شیشه خطر عقب و راهنماهای عقب شکسته با چسب چسبوندم که اونم اصلا پیدانیست.
موتور شاخی نیست ولی از سی جی خیلی سرتره،
محل بازدید: اصفهان-شهرستان نجف آباد
قیمت: 980تومان،اگه بیام اصفهان هیچی کم نمیکنم ولی داخل شهرستان با خریدار یه کوچولو کنارمیام.
درسته بیمه نداره و موتور ایرانیه ولی واقعا بهش رسیدم (اینو یه موتور سوار واقعی میفهمه)...
پس خاهشا در مورد قیمت بحثی نباشه...
برا سواری شهری و تازه واردا موتور خوبیه (از نظر شتاب-نرمی-هندلینگ و غیره فقط سرعتش با سی جی یکیه)
یکمم خاکی و گلی شده که وقت نکردم تمیز کنم،تمیز کردم چندتا عکس بهتر میذارم...
لطفا خریدار واقعی تماس بگیره.
09130891354
اینم لینک عکسها:
[Only registered and activated users can see links]

n!nja
23-02-1392, 03:33 بعد از ظهر
سلام.
داشی قیمت یخرده بالا نیست؟
من فعلا از خرید 220 طرف نظر کردم تا گواهینامه بگیرم و یکم تجربه م زیاد بشه...
از این سی جی لگن هم خوشم نمیاد اگه قیمت رو یکم پایین بیاری من خریدارم
راستی باهاش میشه همه جا رفت پلیس گیر نمیده؟به اینور اونور گیر نمیکنه؟

h0ssein
23-02-1392, 03:42 بعد از ظهر
سلام.
ن پلیس گیر میده ن به اینور اونور گیر میکنه!!
مگه کامیونه!!!!
قیمت به هیچ وجه کم نمیشه چون به نظر خودم پایین هم هست.
اگه واقعا خاستی چون همشهریم هستی باهات یه خورده کنار میام.
بهم پ خ بده.

h0ssein
25-02-1392, 10:06 قبل از ظهر
فروخته شد به n!nja...
اصن کسی نگا به این تاپیک ما نکرد حالا اگه موتور نینجا-هیو یا 220 بود صفحات تاپیک از شمارش انگشتان خارج بود...:acigar:

قفل بشه لطفا...

شایسته فر
25-02-1392, 10:09 قبل از ظهر
قفل ........