PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل برای انتخاب موتور...

OFF
02-02-1392, 12:58 بعد از ظهر
سلام به همه بچه های گل پرشین موتور. اول میخوام از همتون تشکر کنم بابت همه کمک هایی که تا الآن بهم کردین و بعدش یه مسئله برام پیش اومده که بازم به راهنماییتون احتیاج دارم.

الآن چند وقتی میشه که فکر عوض کردن موتور بدجوری توی ذهنمه و نمیخوام با عجله کردن یه گزینه اشتباه رو انتخاب کنم. با مشورتی که با چنتا از دوستان توی این سایت و جاهای دیگه کرده بودم دیگه تصمیمم رو گرفته بودم که بهترین موتور برای من دایلیم 250 ه که ولی با مطالبی که این چند روزه توی سایت خوندم یه مقدار دو دل شدم.
اول یه توضیح بدم که موتور رو برای چی میخوام شاید بهتر بتونین کمکم کنید.

تقریبا روزی 20-30 کیلومتر موتور سوار میشم. سرعت نمیرم ولی خب دوست دارم اگه خواستم موتور بره و کم نیاره. تقریبا همیشه تک سوار میشم. خیلی از موتور سر در نمیارم ولی خوشبختانه پدر گرامی دست به آچاره :D.

با توجه به این موارد بهترین موتوری که میتونم انتخاب کنم چیه؟ در ضمن قیافه موتور هم مهمه.
(هیوسانگ 250؟ دایلیم 250؟ مگلی 250؟ هوندا Cbr 150R ([Only registered and activated users can see links])؟ دربی؟)
پیشاپیش از همه تشکر میکنم

محمد سوزوکی@
02-02-1392, 01:03 بعد از ظهر
سلام/ببین داداش دربی رو اگه خریدی یه جورایی میشه بگی مشتریه اول وآخرش خودتی چون خریدوفروشش کمه.هیوسانگ هم یکم قیمتش بالاس هم اینکه خیلی داغ میکنه اما گزینه خوبی میتونه باشه.اگه قیافه میخای و خیلی از موتور مراقبت میکنی وبهش میرسی مگلی میتونه یک گزینه خوب باشه برات.اما میرسیم به دایلیم که میشه بگی تقریبا خوشکله اما موتور خوبیه. بنظر من اول دایلیم دوم هیوسانگ سوم مگلی چهارمcbr 150وپنجم دربی

reza11
03-02-1392, 12:11 بعد از ظهر
دایلیم بهترین گزینه است (نظر شخصی)هیوسانگ هم خوبه ها ولی هم داغ میکنه هم قیمتش بالاس اگه رانندگیت بیشتر از 1 ساعت باشه گردن و کمرت هم درد میکنه موفق باشی

معمار
03-02-1392, 12:41 بعد از ظهر
داداش شما که این همه صبر کردی یه مدتی دیگه هم صبر کن شاید قیمت ها اومد پایین

ilya_parvaz
03-02-1392, 01:34 بعد از ظهر
دایلیم بهترین گزینه است (نظر شخصی)هیوسانگ هم خوبه ها ولی هم داغ میکنه هم قیمتش بالاس اگه رانندگیت بیشتر از 1 ساعت باشه گردن و کمرت هم درد میکنه موفق باشی

سلام به دوستان
من هم به شدت این مشکل رو دارم
حتی کلاهم رو هم عوض کردم و کلاه کربن گرفتم که نزدیک 500 گرم سبکتره ، یه کم که مسیر باز میشه و خلوته به حالت قائم روی موتور میشینم و ...
ولی بازم آخرش هم گردن و هم کمرم به شدت درد میگیره، تازه خیلی ام خسته میشم و بعد موتور سواری انگار کوه کندم
احساس کردم شاید ماله کهولته سنو این حرفاست یا شایدم به خاطره حجمه موتوره، شاید موتورهای 4 سیلندر یا حجم سی سی بالا باید بهتر باشن... نمیدونم:au:
ولی الان که رضا جان هم این موضوع رو مطرح کرد به ذهنم رسید طرحه موضوع بکنم و از دوستان ریس سوار حالا اعم از سنگین و سبک، هیو سانگ و غیره اگر نظری دارن محبت کنن یا پیشنهادی، راه حلی ...
البته اگه وقت و کلاسشون اجازه داد (اینو گفتم که یه کم مجلس بی ریاتر بشه)
مخلصیم

محمد سوزوکی@
03-02-1392, 04:01 بعد از ظهر
ببین داداش گلم کلا ریس سوار شدن روش هایی برای خودش داره.نوع نشستن روی موتور تو مسافت های مختلف فرق میکنه.همه میگن با مگلی یکم رانندگی کنی زودی خسه میشی وداغون میشی در صورتی که من از اصفهان سوار موتور شدم اول شیراز از موتور پیاده شدم نه خسه شدم نه کمر درد گرفتم ونه هیچ چیزه دیگه.من زیاد موتور سواری بلد نیسم ودوستان استاد من هستن اما در کل میخاسم بگم که این کمر دردا وگردن دردا وخستگیا بخاطر بد نشستن روی موتور هست وباید اینا رو هر ریس سواری یاد بگیره تا این مشکلاتو نداشته باشه.بنظر من هم کلاه زیاد تاثیر نداره چون کلاه های مختلفی رو تجربه کردم واسه رانندگی

reza11
03-02-1392, 07:14 بعد از ظهر
ببین محمد جان حرف شما درمورد بد نشستن درست است ولی همه تو هیوسانگ این مشکلو دارن حرفه ای مبتدی نداره

ilya_parvaz
04-02-1392, 03:26 بعد از ظهر
ببین داداش گلم کلا ریس سوار شدن روش هایی برای خودش داره.نوع نشستن روی موتور تو مسافت های مختلف فرق میکنه.همه میگن با مگلی یکم رانندگی کنی زودی خسه میشی وداغون میشی در صورتی که من از اصفهان سوار موتور شدم اول شیراز از موتور پیاده شدم نه خسه شدم نه کمر درد گرفتم ونه هیچ چیزه دیگه.من زیاد موتور سواری بلد نیسم ودوستان استاد من هستن اما در کل میخاسم بگم که این کمر دردا وگردن دردا وخستگیا بخاطر بد نشستن روی موتور هست وباید اینا رو هر ریس سواری یاد بگیره تا این مشکلاتو نداشته باشه.بنظر من هم کلاه زیاد تاثیر نداره چون کلاه های مختلفی رو تجربه کردم واسه رانندگی

ممنون محمد جان که نظرت رو گفتی
دوستان دیگر هم لطفا در بحث شرکت کنن