PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره جهت خرید موتور تریل

bulletproof
18-01-1392, 03:33 بعد از ظهر
سلام بچه ها من تازه عضو شدم
من میخواستم موتور خودم رو که سی جی هستش بفروشم و یه تریل بخرم.
آب و هرای اینجا (استان بوشهر شهر خورموج) خیلی گرمه و دوستان گفتن که موتورت باید رادیات آب داشته باشه.
من میخوام موتور هم سرعتی باشه هم قدرتی چون کوه خیلی میرم و نمیخوام موتورم برام دردسر بشه.
من یه سی جی تک تاز دارم میخوام بفروشم موتور بلند بگیرم یا همون دو منظوره بعد من توی استان بوشهر هستم همتون میدونید که جنوب گرمه.
اول همه گفتن فلات ولی یکی دوستان گفتن روان qm بگیر.
میخواستم نظراتتونو بگید که این موتور چه جوریه؟
من عادت دارم صدای موتورو در بیارم یعنی خیلی میگازونم و دلم میخواد موتور محکمی باشه و به این راحتیا بلا سرش نیاد.
خوشحال میشم کمکم کنید.

با سلام خدمت تمام بچه های پرشین موتور

alinozad
18-01-1392, 05:02 بعد از ظهر
تو اون آب و هوا با اون گازوندنی که شما میگی نه روان نه فلات نه شوکا نه پیشرو نه هیچ مارک دیگه ای!این موتورا تو آب و هوای معتدل وقتی زیاد میگازونی بلا سرشون میاد چه برس به گرما و رطوبت اونجا!!!به نظر من شما بگرد یه دومنظوره رادیات آب دار بگیر و روی رادیات آب هم یک فن خیلی خفن بذار تا جوش نیاره اگه نه این موتورارو بگیری چند ماهه داغون میشه چون قدرتشون بالاست و نتیجتا حرارتشون خیلی بالاتره و زود داغ میشن و توی اون آب و هوا از گرما میترکند!

bulletproof
18-01-1392, 06:10 بعد از ظهر
تو اون آب و هوا با اون گازوندنی که شما میگی نه روان نه فلات نه شوکا نه پیشرو نه هیچ مارک دیگه ای!این موتورا تو آب و هوای معتدل وقتی زیاد میگازونی بلا سرشون میاد چه برس به گرما و رطوبت اونجا!!!به نظر من شما بگرد یه دومنظوره رادیات آب دار بگیر و روی رادیات آب هم یک فن خیلی خفن بذار تا جوش نیاره اگه نه این موتورارو بگیری چند ماهه داغون میشه چون قدرتشون بالاست و نتیجتا حرارتشون خیلی بالاتره و زود داغ میشن و توی اون آب و هوا از گرما میترکند!

بابا این سی جی خودم باهاش 200 کیلومتر گاز پلمپ رفتم هیچی نگفت!
مگه روی qm رادیات نیست ؟

alinozad
18-01-1392, 06:21 بعد از ظهر
عزیزم شما هروقت تونستی با سی جی شیب 40 درجه رو با دنده 3-4 بری اونوقت سی جی رو با این موتورها مقایسه کن!
ضریب دنده و گیربکس،نسبت تراکم(مقدار کمپرس داخل سیلندر)،ضریب قدرتی و سرعتی یا همون خورشیدی عقب و جلو،همه و همه با هم فرق داره.با کراس که 5 کیلومتر صافی بری و زیاد گاز بدی داغون میشه!حالا تریل رو شما بکن 40 کیلومتر!البته اونم تو هوای خوب نه هوای گرمی مثل جنوب و نه هوای مرطوب!رطوبت هوا و گرمیش باعث میشه موتور خنک نشه.تو تابستونای مشهد وقتی زیاد به موتور گاز میدی جوشیدن روغن رو میتونی احساس کنی!رادیات روغن روان کمی به این قضیه کمک میکنه ولی شما یک موتور خر کار سرعتی میخای نه تریل!تریل قدرتیه مال بیابونه!تو بیابون نهایتا 5 کیلومتر تخته میری!نهایت سرعت تو خاکی 80 تاست!اونم مگه چقدر خاکی میری؟سی جی تنها موتوریه که تو تمام آب و هواها بصورت خر کار میشه ازش استفاده کرد.همون سی جی برای اون استفاده به نظر من عالیه.

شایسته فر
18-01-1392, 06:29 بعد از ظهر
بابا این سی جی خودم باهاش 200 کیلومتر گاز پلمپ رفتم هیچی نگفت!
مگه روی qm رادیات نیست ؟
شما با سیجی 200 کیلومتر رفتی!!!!
دمت گرم!!!!
داداش اون موتورهایی که می گی هم رادیات روغن هستن؛ اونچنان فرقی نمی کنه
شما باید دنبال موتوری باشی که رادیات آب داشته باشه تا دمای موتور و انجینت از یه حدی بالاتر نره و بیشترین راندمان رو داشته باشه
سمت شما مگه به موتور های اماراتی گیر مدن؟

Nobahar
18-01-1392, 06:32 بعد از ظهر
نه اینجوریا هم نیست که شما میگی دوست عزیز. روان یه موتور دو منظورست تو شهر و جاده هم جواب میده. ولی پیشنهاد میشه به این دوستمون یه موتور رادیاتور اب دار بگیرن. روان دو مدل داره qm و rv. مدل rv رادیات روغن داره که تاثیر انچنانی نداره شاید فن بذاری خیلی تاثیر داشته باشه. من خودم همیشه با موتور تخته گاز میرم تا حالا هم موتوری مشکلی پیش نیومده. ولی مطمئن باش به خرکاری سی جی نمیرسه. اگه از سی جی خوشت نمیاد برو سراغ موتور های شهری خرکار مث پالس و اپاچی.

خداییش پالس موتور خرکاریه من 6 ماه به این موتور فقط گاز دادم اصلا مراعاتش رو نکردم. از لحظه ای که گرفتم شروع کردم به گاز دادن همون 0 کیلومتر تو اتوبان سربالایی باش 115 اومدم. من با پالس جوری میرفتم که صدی 4 . 4.5 میسوزوند خودت حسابش رو بکن. موتور انصافا مث روز اول نرم کار میکرد وقتی فروختمش.

sorush
19-01-1392, 01:42 بعد از ظهر
الان یکی نیست به من بگه موتورردایات دار اب چه ربطی به هوای گرم سرد داره اصلا رادیات برای منطقه گرم نیست برای موتوری که حرارت تولیدیش مضاعف باشه
شمابهتر بری سراغ موتوری که حرارت کمی داشته باشه وگرنه گرمم که باشه اب جوش میاره دمای کارکردیک موتورهواخنک بیشتر ازاب خنک هست وهیچ موتور قدرت پایین رادیات ابی نداره ولایلشم علمی وتخصصی
اگرم باشه تکنولوژی پیشرفته ای داره وقیمتشم گران.

legend761
19-01-1392, 02:06 بعد از ظهر
سلام بچه ها من تازه عضو شدم
من یه سی جی تک تاز دارم میخوام بفروشم موتور بلند بگیرم یا همون دو منظوره بعد من توی استان بوشهر هستم همتون میدونید که جنوب گرمه.
اول همه گفتن فلات ولی یکی دوستان گفتن روان qm بگیر.
میخواستم نظراتتونو بگید که این موتور چه جوریه؟
من عادت دارم صدای موتورو در بیارم یعنی خیلی میگازونم و دلم میخواد موتور محکمی باشه و به این راحتیا بلا سرش نیاد.
خوشحال میشم کمکم کنید.

سلام خوش اومدی ... مطمئنا موتور توی آب و هوای گرم و شرجی زود تر خراب میشه ولی اوطوریا هم که میگن نیست من خودم توی جزیره قشم منبع گرما و شرجی زندگی میکم متین کیو ام طرح روان دارم دو ماه و نیمی میشه که گرفتم تا حالا هم 2500 تا

رفته حتی صبر نکردم آب بندیش تموم شه بعد از 100 تا اولی انداختمش توی ریگ بیابون و شیب زدن تا خرخره گازوندمش تا رد لاین دنده 2 و 3 تا حالا که هیچیش نشده فقط تو موتور لرزه افتاده که اونم ماله اینه که خیلی گازوندمش و پریدم که با یه آچار کشی

درست میشه قبلشم یه آپاچی 160 داشتم بعد از آب بندی باهاش رفتم آفرود بد جوری هم بهش فشار آوردم از کیلومتر 2000 تا 8000 هر روز باهاش شیب میزدم ولی چیزیش نشد . اگه بتونی روان qm بگیری خیلی خوبه نترس تو گرما چیزیش نمیشه نا سلامتی

روانه .

bulletproof
19-01-1392, 02:17 بعد از ظهر
الان یکی نیست به من بگه موتورردایات دار اب چه ربطی به هوای گرم سرد داره اصلا رادیات برای منطقه گرم نیست برای موتوری که حرارت تولیدیش مضاعف باشه
شمابهتر بری سراغ موتوری که حرارت کمی داشته باشه وگرنه گرمم که باشه اب جوش میاره دمای کارکردیک موتورهواخنک بیشتر ازاب خنک هست وهیچ موتور قدرت پایین رادیات ابی نداره ولایلشم علمی وتخصصی
اگرم باشه تکنولوژی پیشرفته ای داره وقیمتشم گران.

والا همه میگن رادیات آب داشته باشه برا منطقه شما خوبه شما اولین نفری هستید که میگید ربطی نداره!
خوب وقتی موتور حرارت تولیدیش بیشتر باشه تو هوای گرم هم بیشتر تر میشه دیگه !

bulletproof
19-01-1392, 03:29 بعد از ظهر
سلام خوش اومدی ... مطمئنا موتور توی آب و هوای گرم و شرجی زود تر خراب میشه ولی اوطوریا هم که میگن نیست من خودم توی جزیره قشم منبع گرما و شرجی زندگی میکم متین کیو ام طرح روان دارم دو ماه و نیمی میشه که گرفتم تا حالا هم 2500 تا

رفته حتی صبر نکردم آب بندیش تموم شه بعد از 100 تا اولی انداختمش توی ریگ بیابون و شیب زدن تا خرخره گازوندمش تا رد لاین دنده 2 و 3 تا حالا که هیچیش نشده فقط تو موتور لرزه افتاده که اونم ماله اینه که خیلی گازوندمش و پریدم که با یه آچار کشی

درست میشه قبلشم یه آپاچی 160 داشتم بعد از آب بندی باهاش رفتم آفرود بد جوری هم بهش فشار آوردم از کیلومتر 2000 تا 8000 هر روز باهاش شیب میزدم ولی چیزیش نشد . اگه بتونی روان qm بگیری خیلی خوبه نترس تو گرما چیزیش نمیشه نا سلامتی

روانه .

مرسی داداش! اصلا امیدوارم کردی به روان QM :happy4:

- - - Updated - - -

راستی بچه ها روان QM یه دنده جلو 4 تا عقب میخوره ؟ یا مثل سی جی کار میکنه ؟
کسی از قیمتش خبر داره ؟ شرکت روان هنوز تولید میکنه QM رو ؟ دست دو چند گیر میاد ؟
انگار مسابقه 20 سوالیه :gigglesmile:

sorush
19-01-1392, 04:50 بعد از ظهر
متوجه نشدی اصل مطلبو رادیات برای انجینی مد نظرهست که دمای کارکرد موتور باید پایین باشه ودرموتورهای تک سیلندر حرارت پایین باعث کاهش قدرت میشه نه افزایش
اگه خواستی وارد وادی حوض بشی برات بعدا مفصل میگم که قضیه چیه مردم ول کن مردم ایران فکرمیکنن یا خیلی اقتصاد دان هستن یا سیاستمدار و مهندس و طراح خلاصه مردم ایران اندشن
مثلا ترموستات اتومبیل پراید72درجه نوشته یعنی دمای نرمال کارکرد انجین و تبادل گرما بین محفظه احتراق با سیلندر هست
درموتورهواخنک تک سیلندر حجم پایین دمای گرمای هدایت شده به بلوکه سیلندربه125درجه سانتیگراد میرسه برای چی بماند که باید درهمچین دمایی کارکنه
اگه فکرمیکنی موتورت توی گرما جان نداره بخاطرابخنک بودن یانبودنش نیست بلکه بخاطر دانسیته مولکول های هوا هست
اگه میخوای موتوربخری برای افرود crf250xیاwr450fکه هزینه بالایی داره هم برای سواری وپلاک ولی یه عمر اسوده خاطر هستی

roland
19-01-1392, 05:42 بعد از ظهر
کیو ام هم یکی پایین ما بقی بالا هست
کیو ام و آر وی صفر موجود نیست!
اگه هم باشه شنیدم 4.600-4700 قیمت میخوره

بسته به مدل و تمیزی موتور حدودا از 2-2.200 شروع میشه به بالا

من یه آر وی مدل 90 / 6 ماهه دوم 1000 کیلومتر کارکرد 3.300 قیمت دارم البته کمتر هم میداد!

موفق باشی

دوستان میان توضیح میدن دقیقا چه خبره

legend761
19-01-1392, 06:24 بعد از ظهر
البته من تو مسافرتی که تو عید نوروز به مشهد داشتم برای تهیه خورشیدی آدرس خیابون خرمشهری فکر میکنم اسمش بود رو بهم دادن یه فروشگاه بود توی اون خیابون بود که 4-5 تا qm صفر با 1 دونه rv قرمز

مدل 91 جیگر کیلومتر دیجیتال رو داشت گفت همشو تازه آوردیم . qm ها رو سوال نکردم اما rv رو گمون کنم میگفت 6500 qm هم رنگای آبی - زرد - سفید و بقیشو دیگه یادم نیست چه رنگی داشت . اگه بتونی از

مشهد تهیه کنی خیلی خوبه .

bulletproof
19-01-1392, 06:28 بعد از ظهر
البته من تو مسافرتی که تو عید نوروز به مشهد داشتم برای تهیه خورشیدی آدرس خیابون خرمشهری فکر میکنم اسمش بود رو بهم دادن یه فروشگاه بود توی اون خیابون بود که 4-5 تا qm صفر با 1 دونه rv قرمز

مدل 91 جیگر کیلومتر دیجیتال رو داشت گفت همشو تازه آوردیم . Qm ها رو سوال نکردم اما rv رو گمون کنم میگفت 6500 qm هم رنگای آبی - زرد - سفید و بقیشو دیگه یادم نیست چه رنگی داشت . اگه بتونی از

مشهد تهیه کنی خیلی خوبه .

ای ماشالله! 6500 ؟ اینجا یه زمانی تریل ax-1 1200 بود حالا روان میگن 6500! وام خرید موتور هم میدن ؟

roland
19-01-1392, 06:41 بعد از ظهر
قیمت رو واسه خودش پرونده دقیقا همین کاری که دیگه کل ملت بهش دیگه عادت کردن

قضیه پراید 0 کیلومتر رو یکی خرید 14 و خورده ای یه سال کارکردش رو یکی گزاشته 16
:riz481:

legend761
19-01-1392, 06:43 بعد از ظهر
ای ماشالله! 6500 ؟ اینجا یه زمانی تریل ax-1 1200 بود حالا روان میگن 6500! وام خرید موتور هم میدن ؟

البته rv مدل 91 که از پلنگ مازندران هم کمیاب تره 6500 میگفت . دیگه باید بسوزیم و بسازیم . اما qm ها باید ارزون باشه همون 4500 که دوستمون اشاره کرد باید باشه

amiri_m
21-01-1392, 02:20 قبل از ظهر
البته rv مدل 91 که از پلنگ مازندران هم کمیاب تره 6500 میگفت . دیگه باید بسوزیم و بسازیم . اما qm ها باید ارزون باشه همون 4500 که دوستمون اشاره کرد باید باشه

نظرتون در مورد str 200 کویر چیه؟من شش ماهه دارم آخ نگفته اونم تو زابل