PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای حقیقی شدن یک رویا

PareKhat
06-01-1392, 04:59 بعد از ظهر
با عرض سلام خدمت تمام دوستان محترم.
من علی هستم کوچیک همتون از کرج.
راستش از بچگی خیلی دلم میخواست موتور سوار بشم و تجربه داشتنشو داشته باشم اما متاسفانه هر بار که خواسته خودمو بیان میکردم با یک جواب تکراری رو به رو میشدم: << حطرناکه!>>
اما حالا به جایی رسیدم که دستم تو جیب خودمه و اختیار کارمو دارم.
من هیچی از موتور نمیدونم حتی تا به حال ترک موتور هم ننشستم.از همه دوستان خواهش میکنم منم مثل داداش کوچیکشون.بهم راهنمایی بدن که چه موتوری بخرم.آیا خیلی سخته راه رفتن با موتور؟ راستی دوچرخه سوار خوبی هستم اگه ربطی داشته باشه به موتور.
من بودجه حدود 1 میلیون دارم از دوستان میخوام راهنمایی کنن که با این قیمت چه موتوری برای استفاده معمولی داخل شهر میتونم بخرم؟
نه سرعت زیاد مهمه نه برای جاهای ناهموار کوهستانی میخوام.
دمه همتون پیش پیش گرم.
یا علی

amo hosein
06-01-1392, 05:08 بعد از ظهر
سلام علی یه 125 ایرانی بگیر حالشو ببر

!NAVID!
06-01-1392, 05:31 بعد از ظهر
سلام علی خوش اومدی
میتونی برای شروع یه ۷۰ سی سی یا یه ۱۲۵ سی سی بگیری
من پیشنهاد میکنم که اول یه ۷۰ سی سی بخری باحاش تمرین کنی یکم که حرفه ای شدی بری سراغ ۱۲۵ سی سی ایشالا بعدشم موتور های بهتر
موفق باشی

Milad_2Rbo
06-01-1392, 05:33 بعد از ظهر
طرح ویو دست دو خوبه اگه بتونی بگیری.راحت تره ولی کلاج نداره.یعنی اتوماته.البته بالای 1/5 باید باشه
به خاطره بودجت.قدرت خریدت پایینه نمیتونی جز اشغالای ایرانی (سی جی) چیزه دیگه ای بگیری
یعنی هیچی از موتور بارت نیست دادا؟مثلا نیم کلاج یعنی چی؟

PareKhat
06-01-1392, 05:39 بعد از ظهر
سلام علی یه 125 ایرانی بگیر حالشو ببر
سلام دادا.قیمتاش چنده؟مارک و برند مختلف چی؟

Nobahar
06-01-1392, 05:43 بعد از ظهر
آقا گفتن پله به پله. ولی نه اینکه از 70 شروع کنی دونه دونه حجم هارو بری بالا.

شما یه سی جی دست بخر ولی خوب مارک درست حسابی که رو خرج نباشه. با همین یاد بگیر تا بعد.

PareKhat
06-01-1392, 05:45 بعد از ظهر
سلام علی خوش اومدی
میتونی برای شروع یه ۷۰ سی سی یا یه ۱۲۵ سی سی بگیری
من پیشنهاد میکنم که اول یه ۷۰ سی سی بخری باحاش تمرین کنی یکم که حرفه ای شدی بری سراغ ۱۲۵ سی سی ایشالا بعدشم موتور های بهتر
موفق باشی
سلام داداش.ممنونم.
دادا میشه یکم در مورد مدل هاش توضیح بدی؟

mahdi24
06-01-1392, 05:53 بعد از ظهر
همه ی مارک های 125 مثل همه و تفاوت چندانی نداره . البطه بجز کویر که یکم گرون تره و قدرتی تر . قیمت هاشم برای صفرش 1800 فکر کنم باشه و دسته دوم که به کارت بیاد میتونی از 400 تومن پیدا کنی . با 1 تومن یه موتور تمیز میتونی پیدا کنی . برای کلاه ایمنی هم حتما بالای 60 - 70 تومن خرج کن

PareKhat
06-01-1392, 05:54 بعد از ظهر
طرح ویو دست دو خوبه اگه بتونی بگیری.راحت تره ولی کلاج نداره.یعنی اتوماته.البته بالای 1/5 باید باشه
به خاطره بودجت.قدرت خریدت پایینه نمیتونی جز اشغالای ایرانی (سی جی) چیزه دیگه ای بگیری
یعنی هیچی از موتور بارت نیست دادا؟مثلا نیم کلاج یعنی چی؟
سلام آقا.والا تاحالا ترک موتور نشستم.نیم کلاج میدونم تو ماشین چیه رانندگی بلدم اما موتور نه!
ویو دست دو مدل 89 90 میشه خرید تا 1200 قیمت دارم و چنتا هستش.

Nobahar
06-01-1392, 06:02 بعد از ظهر
دوست عزیز کار شاقی نیست موتور سواری الکی استرس این دوستان رو نگیر :دی

وقتی زن ها میتونن پارک دوبل بزنن شما صد در صد میتونی روز اول یچرخ بزنی :دی

یه سی جی بگیر فقط به هیچ وجه تحت تاثیر شتاب کاذب موتور قرار نگیر. بار اول که میشینی پشت موتور چون دور و برت بازه و هوا جریان داره وقتی گاز میدی موتور دور میگیره خیلی حال میکنی. با سی جی جونت در خطره تمرین کن باهاش یاد بگیر زمین خوردن هات که تموم شد یه موتور بهتر بگیر که یه ترمز و شاسی درست حسابی داشته باشه.

کلااااااااااااااااااااااا ه حتما بگیر از همین روز اول به یه چیز اضافه رو سرت عادت کن که بعدا یهو سختت میشه بخوایی کلاه بذاری. سعی کن فک ثابت هم بگیری بدون و فک و فک متحرک ایمنیش کمتره ولی یکم راحت تره. مبلغ حدود 100 تومن هم بذار کنار برای کلاه یعنی 1 تومن داری قید صد تومنش رو بزن اصا اول برو کلاه بگیر. اگه خواستی بگیری من میتونم کمکت کنم. پنجشنبه با احتمال زیاد وقتم ازاد باشه اگه گمرک باز بود میتونیم بریم یه کلاه خوب با کمترین هزینه بخری.

Milad_2Rbo
06-01-1392, 06:04 بعد از ظهر
سلام آقا.والا تاحالا ترک موتور نشستم.نیم کلاج میدونم تو ماشین چیه رانندگی بلدم اما موتور نه!
ویو دست دو مدل 89 90 میشه خرید تا 1200 قیمت دارم و چنتا هستش.
رفیقات سی جی با طرح ویو ندارن بهت یاد بدن یه نمه!؟
یه امتحان کن ببین از سواریه کودوم بیشتر خوشت میاد
شما از کودوم شهری دادا؟
در ضمن اگه موتور گرفتی کلاه ایمنی فراموش نشه

PareKhat
06-01-1392, 06:46 بعد از ظهر
دوست عزیز کار شاقی نیست موتور سواری الکی استرس این دوستان رو نگیر :دی

وقتی زن ها میتونن پارک دوبل بزنن شما صد در صد میتونی روز اول یچرخ بزنی :دی

یه سی جی بگیر فقط به هیچ وجه تحت تاثیر شتاب کاذب موتور قرار نگیر. بار اول که میشینی پشت موتور چون دور و برت بازه و هوا جریان داره وقتی گاز میدی موتور دور میگیره خیلی حال میکنی. با سی جی جونت در خطره تمرین کن باهاش یاد بگیر زمین خوردن هات که تموم شد یه موتور بهتر بگیر که یه ترمز و شاسی درست حسابی داشته باشه.

کلااااااااااااااااااااااا ه حتما بگیر از همین روز اول به یه چیز اضافه رو سرت عادت کن که بعدا یهو سختت میشه بخوایی کلاه بذاری. سعی کن فک ثابت هم بگیری بدون و فک و فک متحرک ایمنیش کمتره ولی یکم راحت تره. مبلغ حدود 100 تومن هم بذار کنار برای کلاه یعنی 1 تومن داری قید صد تومنش رو بزن اصا اول برو کلاه بگیر. اگه خواستی بگیری من میتونم کمکت کنم. پنجشنبه با احتمال زیاد وقتم ازاد باشه اگه گمرک باز بود میتونیم بریم یه کلاه خوب با کمترین هزینه بخری.

دمتگرم دادا خیلی دلم قرص شد اعتماد به نفس دادی.

- - - Updated - - -

شما از کودوم شهری دادا؟

داداش رفقامونم مثل خودمون سوسول هستن همه ماشین دارن نه موتور.
من کرج هستم.

- - - Updated - - -

دوستان برای خرید این موتوری که لطف کردین گفتین باید کجا برم.اینجا هم از این موتورها یا موتورهای طرح ویو پیدا میشه؟

komeil
06-01-1392, 08:56 بعد از ظهر
سلام علی آقا خوش اومدی.
به نظرم ویو یا طرح ویو نگیری بهتره آخه واسه شروع موتور سواری موتور کلاج دار بهتره!
مثه اینکه طرف رانندگی بلد نیست همون اول بهش ماشین اتومات بدی!
شما همون300 تا500 هزینه کن یه سی جی لگن بگیر که دستت را بیته.اگرم زمین خوردی دلت نسوزه.
بعد دو سه ماه هم عوض میکنی یه بزکشو میگیری.
فقط کلاه یادت نره!
+گواهینامه

erfan k
06-01-1392, 09:30 بعد از ظهر
داداش یه هوندا 125 سی دی لای لای دست دوم میتونی بگیری با این پول. بگیر باهاش یه چرخ بزن حال کن.

u know me or saw me
06-01-1392, 09:42 بعد از ظهر
سلام خدمت داداش گلمون
من به شما yamaha r1 رو پیشنهاد میدم نه به خاطر اینکه 1000سی سی هست بلکه بخاطر اینکه ادمو یاد بهشت میندازه.:icon_pf _99_:
شوخی کردم داداش منم با اینکه یه سی جی پکیده بگیریو بترکونیش بعد بری سراغ یه موتورخوب موافقم

02109002
06-01-1392, 09:55 بعد از ظهر
با عرض سلام خدمت تمام دوستان محترم.
من علی هستم کوچیک همتون از کرج.
راستش از بچگی خیلی دلم میخواست موتور سوار بشم و تجربه داشتنشو داشته باشم اما متاسفانه هر بار که خواسته خودمو بیان میکردم با یک جواب تکراری رو به رو میشدم: << حطرناکه!>>
اما حالا به جایی رسیدم که دستم تو جیب خودمه و اختیار کارمو دارم.
من هیچی از موتور نمیدونم حتی تا به حال ترک موتور هم ننشستم.از همه دوستان خواهش میکنم منم مثل داداش کوچیکشون.بهم راهنمایی بدن که چه موتوری بخرم.آیا خیلی سخته راه رفتن با موتور؟ راستی دوچرخه سوار خوبی هستم اگه ربطی داشته باشه به موتور.
من بودجه حدود 1 میلیون دارم از دوستان میخوام راهنمایی کنن که با این قیمت چه موتوری برای استفاده معمولی داخل شهر میتونم بخرم؟
نه سرعت زیاد مهمه نه برای جاهای ناهموار کوهستانی میخوام.
دمه همتون پیش پیش گرم.
یا علی

با سلام ...

علی جان ضمن

ضمن تبریک سال نو و خوش آمد گویی به شما

شما یه سی جی 125 بگیر

این تاپیک ها رو مطالعه کن :

[Only registered and activated users can see links]

با یکی از دوستانت که موتور سواری بلده برو تمرین

ایشاا... راحت و طی مدت کوتاهی میتونی با خیال راحت رانندگی کنی و ...

بعد از اینکه یاد گرفتی یهبودجه ای رو تایین کن برای خرید یک موتور سیکلت مطمئن تر ....

چند نکته رو یاد آوری میکنم :

کلاه ایمنی
تمرکز و حفظ آرامش در حین رانندگی
رانندگی با سرعت مطمئنه
عدم جوگیر شدن در حین رانندگی ( اولین شخصی که در این مرحله ضربه خواهد خورد خود شمایی پس به خاطر داشته باش )

موفق باشی داداش

PareKhat
06-01-1392, 11:05 بعد از ظهر
سلام علی آقا خوش اومدی.
به نظرم ویو یا طرح ویو نگیری بهتره آخه واسه شروع موتور سواری موتور کلاج دار بهتره!
مثه اینکه طرف رانندگی بلد نیست همون اول بهش ماشین اتومات بدی!
شما همون300 تا500 هزینه کن یه سی جی لگن بگیر که دستت را بیته.اگرم زمین خوردی دلت نسوزه.
بعد دو سه ماه هم عوض میکنی یه بزکشو میگیری.
فقط کلاه یادت نره!
+گواهینامه

داداش خیلی ممنونم.من دنبالشم اما نیست.یعنی هستا ولی چون من وارد نیستم همین لگن رو میخوان بهم بندازن 900 تومن مثلا.ولی سعی میکنم همینجا یکم یاد بگیرم تا موقع خرید زیاد تابلو نشه بلد نیستم.دستت درد نکنه آقا

- - - Updated - - -

داداش یه هوندا 125 سی دی لای لای دست دوم میتونی بگیری با این پول. بگیر باهاش یه چرخ بزن حال کن.

من که بلد نیستم چرخ بزنم ولی همین که بگیرم کلی حال میده.دمه شما گرم

- - - Updated - - -

سلام خدمت داداش گلمون
من به شما yamaha r1 رو پیشنهاد میدم نه به خاطر اینکه 1000سی سی هست بلکه بخاطر اینکه ادمو یاد بهشت میندازه.:icon_pf _99_:
شوخی کردم داداش منم با اینکه یه سی جی پکیده بگیریو بترکونیش بعد بری سراغ یه موتورخوب موافقم
راستش چون یه مسیر ثابت کوتاه رو میخوام باهاش برم فکر نکنم به ترکیدن برسه.با موتور 1000 فکر کنم قبل از نیت کردن برسم به هدف.

- - - Updated - - -

با سلام ...

علی جان ضمن

ضمن تبریک سال نو و خوش آمد گویی به شما

شما یه سی جی 125 بگیر

این تاپیک ها رو مطالعه کن :

با یکی از دوستانت که موتور سواری بلده برو تمرین

ایشاا... راحت و طی مدت کوتاهی میتونی با خیال راحت رانندگی کنی و ...

بعد از اینکه یاد گرفتی یهبودجه ای رو تایین کن برای خرید یک موتور سیکلت مطمئن تر ....

چند نکته رو یاد آوری میکنم :

کلاه ایمنی
تمرکز و حفظ آرامش در حین رانندگی
رانندگی با سرعت مطمئنه
عدم جوگیر شدن در حین رانندگی ( اولین شخصی که در این مرحله ضربه خواهد خورد خود شمایی پس به خاطر داشته باش )

موفق باشی داداش

خیلی ممنونم از شما تشکر میکنم و از تمام دوستان که منه تازه وارد رو نادیده نگرفتن و لطف کردن با حرفای ارزشمندشون راهنماییم کردن و بهم دلگرمی دادن.
من قول میدم از همین اول کار از تجربه دوستان استفاده کنم و به شکل اصولی پیش برم.امیدوارم یه روزی منه حقیر هم بتونم در کنار باقی دوستان باشم و لیاقت بدوش کشیدن اسم موتور سوار رو داشته باشم.
بازم از شما و تک تک دوستان ممنونم.

hamed510
06-01-1392, 11:26 بعد از ظهر
داداش چرا خودتو و بچه ها رو علاف کردی!؟:دی(شوخی)
من هم اولین بار هیچی از موتور حالیم نبود 4-5 سال پیش اولین بار که سوار موتور شدم اصلا یه حس عجیبی نسبت به موتور داشتم
بنظر من اگه واقعا به موتور علاقه داشته باشی کاری نداره موتور سواری. برو یه جای باز که دیوار و مانع نداشته باشه و خاکی هم نباشه سوار موتور شو مثل ماشین کلاج دنده یک گاز بده آروم کلاچ رو وردار میبینی که را میفته وقتی که را افتاد یکمی گاز بده ببین چجوری بعدش کم کم دنده بالاتر بده بزن ترمز دوباره راه بیفت و همینطور ادامه بده قلق موتور دستت بیاد! شقل قمر که نمیخوایی بکنی:دی
متاسفانه اینقدر تو خانواده هامون گفتن موتور خطرناکه که آدم برا اولین بار واقعا میترسه!
این حرکت ها رو با یه موتور که از دوستان یا فامیل تهیه کردی تمرین کن خوب یاد بگیر
بعدش یه سی جی در حد بگیر که تو دستت خرج نذاره به تدریج همه حرکات رو با موتور یاد میگیری تاکید میکنم اگر به مــــــــــــــــوتــــــ ـــــــــــور واقعا علاقه داشته باشی!!!
موفق باشی

PareKhat
06-01-1392, 11:38 بعد از ظهر
داداش چرا خودتو و بچه ها رو علاف کردی!؟:دی(شوخی)
من هم اولین بار هیچی از موتور حالیم نبود 4-5 سال پیش اولین بار که سوار موتور شدم اصلا یه حس عجیبی نسبت به موتور داشتم
بنظر من اگه واقعا به موتور علاقه داشته باشی کاری نداره موتور سواری. برو یه جای باز که دیوار و مانع نداشته باشه و خاکی هم نباشه سوار موتور شو مثل ماشین کلاج دنده یک گاز بده آروم کلاچ رو وردار میبینی که را میفته وقتی که را افتاد یکمی گاز بده ببین چجوری بعدش کم کم دنده بالاتر بده بزن ترمز دوباره راه بیفت و همینطور ادامه بده قلق موتور دستت بیاد! شقل قمر که نمیخوایی بکنی:دی
متاسفانه اینقدر تو خانواده هامون گفتن موتور خطرناکه که آدم برا اولین بار واقعا میترسه!
این حرکت ها رو با یه موتور که از دوستان یا فامیل تهیه کردی تمرین کن خوب یاد بگیر
بعدش یه سی جی در حد بگیر که تو دستت خرج نذاره به تدریج همه حرکات رو با موتور یاد میگیری تاکید میکنم اگر به مــــــــــــــــوتــــــ ـــــــــــور واقعا علاقه داشته باشی!!!
موفق باشی

دست شما درد نکنه دادا.
من اصلا نمیخوام حرکت بزنم و این حرفا فقط میخوام خیلی ساده سواری کنم.به امید خدا یاد میگیرم.شرمنده شما و دوستان هم شدم.ببخشید.

hamed510
06-01-1392, 11:47 بعد از ظهر
بله باید پشتکار و تمرین کنی قلق موتور دستت میاد!
نه داداش چه مزاحمتی شما هر سوالی داری بپرس ما در خدمتیم

hamedcivil1
07-01-1392, 12:06 قبل از ظهر
شما از کودوم شهری دادا؟

سی جی با طرح ویو دیگه چیه؟

PareKhat
07-01-1392, 06:06 قبل از ظهر
بله باید پشتکار و تمرین کنی قلق موتور دستت میاد!
نه داداش چه مزاحمتی شما هر سوالی داری بپرس ما در خدمتیم

ممنونم از لطفتون

- - - Updated - - -

سی جی با طرح ویو دیگه چیه؟

فکر کنم منظورشون سی جی یـــــا طرح ویو بود.

امیر علی110
07-01-1392, 10:53 قبل از ظهر
سلام علی آقای گل به پرشین خوش اومدی.
منم بهت سی جی رو پیشنهاد میکنم چون همه چیزاش سگیه با سی جی موتور سواری یاد بگیری همه فوت فن موتور سواری رو یاد میگیری راحت میتونی موتور را دیگرو هم برونی.
بهت پیشنهاد میکنم ویو نخری چون فرق موتور با دوچرخه فقط یه کلاج و دنده هستش یکمم سنگینه .
شما میخوای موتور سواری یاد بگیری نه دوچرخه سواری موتور بدون کلاج همون دوچرخه سواریه دیگه.
شما تو موتور سواری فقط:
1دنده عوض کردن
2با کلاج بازی کردن
3یکم حفظ تعادل
4جلوگیر از جو گیر شدن رو یاد میگیری همین.

PareKhat
07-01-1392, 06:37 بعد از ظهر
سلام علی آقای گل به پرشین خوش اومدی.
منم بهت سی جی رو پیشنهاد میکنم چون همه چیزاش سگیه با سی جی موتور سواری یاد بگیری همه فوت فن موتور سواری رو یاد میگیری راحت میتونی موتور را دیگرو هم برونی.
بهت پیشنهاد میکنم ویو نخری چون فرق موتور با دوچرخه فقط یه کلاج و دنده هستش یکمم سنگینه .
شما میخوای موتور سواری یاد بگیری نه دوچرخه سواری موتور بدون کلاج همون دوچرخه سواریه دیگه.
شما تو موتور سواری فقط:
1دنده عوض کردن
2با کلاج بازی کردن
3یکم حفظ تعادل
4جلوگیر از جو گیر شدن رو یاد میگیری همین.

دمتگرم داداش.ممنون.سی جی به قیمت پیدا نمیکنم

معمار
07-01-1392, 06:47 بعد از ظهر
یه خرده بیشتر خرج کن یه پولسار 180 مدل 83 - 84 تر و تمیز بخری .
شیتون بازار هست از پارکینگ های راهنمایی هم می تونی گیر بیاری
این بگم که شاید یه ذره خرج داشته باشه

PareKhat
07-01-1392, 08:05 بعد از ظهر
یه خرده بیشتر خرج کن یه پولسار 180 مدل 83 - 84 تر و تمیز بخری .
شیتون بازار هست از پارکینگ های راهنمایی هم می تونی گیر بیاری
این بگم که شاید یه ذره خرج داشته باشه

دستت درد نکنه رفیق ولی من تا حالا موتور سوار نشدم نمیتونه انتخاب خوبی باشه برام

امیر علی110
07-01-1392, 09:29 بعد از ظهر
دمتگرم داداش.ممنون.سی جی به قیمت پیدا نمیکنم

تو همین سایت پست بده که خریدار یک سی جی تمیز (هر چی که دلت میخواد)شاید بتونی پیدا کنی.

hamedcivil1
07-01-1392, 09:48 بعد از ظهر
یعنی چی از پارکینگ راهنمایی ... یعنی میخوای بگی بریم مثلا باج بدیم و موتور مردمی رو بخریم که قید موتور رو زدن

میشه یه سوزوکی دی ار 200 اس ای گیر اورد مفت اینطوری؟؟؟

معمار
07-01-1392, 09:58 بعد از ظهر
دستت درد نکنه رفیق ولی من تا حالا موتور سوار نشدم نمیتونه انتخاب خوبی باشه برام

انتخاب خوبی هست به نسبت 125 ولی همون طور که گفتم
یه خرده باید بوجتونو ببرید بالا + یه ذره خرج داره

- - - Updated - - -

یعنی چی از پارکینگ راهنمایی ... یعنی میخوای بگی بریم مثلا باج بدیم و موتور مردمی رو بخریم که قید موتور رو زدن

اولا که باج نمی دی میری تو مزایده شرکت می کنی اگه بردی بقیه مراحل و ادامه می دی
دوما ( موتور مردمی رو بخریم که قید موتور رو زدن ) درست میگی
سوما (میشه یه سوزوکی دی ار 200 اس ای گیر اورد مفت اینطوری؟؟؟ ) فکر نکنم

PareKhat
08-01-1392, 05:54 قبل از ظهر
تو همین سایت پست بده که خریدار یک سی جی تمیز (هر چی که دلت میخواد)شاید بتونی پیدا کنی.

چند مورد پیدا کردم دارم میرم امروز ببینم.1 ویو و 2 تا 125 اما هیچ کدوم کویر نیست ویو پیشرو هست و یکی از 125 ها پارس صنعت شیراز.

- - - Updated - - -

یه سوال دارم.یعنی پلیس موتور رو ببره باید قیدشو بزنم؟

- - - Updated - - -

انتخاب خوبی هست به نسبت 125 ولی همون طور که گفتم
یه خرده باید بوجتونو ببرید بالا + یه ذره خرج داره[
داداش منظور شما از این که خزج داره یعنی چی؟

امیر علی110
08-01-1392, 09:06 قبل از ظهر
اگه سی جی داشته باشی(داغون)پلیس برد دیگه قیدشو باید بزنی چون اینقدر اینورو اونور میندازن که موتور نابود میشه. ولی اگه موتورت خوب باشه با ارائه مدارک میتونی موتور تو از پارکینگ بگیری.
منظور از خرج داره اینه که باید بودجتو ببری بالا.
داداش علی زیاد رو برند تمرکز نکن سی جی همش یکیه.

امیر علی110
08-01-1392, 10:18 قبل از ظهر
موتور خریدی تو همین تایپیک اعلام کن چی خریدی برام مهمه.

معمار
08-01-1392, 10:56 قبل از ظهر
داداش منظور شما از این که خزج داره یعنی چی؟

منظور از بودجتون و ببری بالا یعنی حداقل 300 تا 500 ببری بالا
منظور یه ذره خرج داره شاید لازم بشه یه تعمیری بهش بکنی به قیافش برسی

PareKhat
11-01-1392, 06:04 بعد از ظهر
سلام داداش های گلم.دست همتون درد نکنه.آخرش با دلگرمی های شما ما هم یه موتور خریدیم اولین تجربه سواری با موتور رو خیلی جالب انجام دادم.یه موتور طرح ویو قرمز خریدم مدل آذر 90 با 9 ماه بیمه.قیمت رو هم با هزار بدبختی 1050 با کلاه و دزدگیر تموم کردم.هیچ کسی رو نداشتم باهام بیاد سر قرار برای همین مجبور شدم تنها برم.تو اولین روز که همون روز خرید بود اولین باری که سوار شدم 20 متر نرفته بودم خوردم زمین بعد داخل شهر با فروشنده بودیم بنزین تموم شد با هزار بد بختی رسوندیمش پمپ بنزین،فروشنده قول داده بود بیارتش کرج چون از خیابون شاپور تهران خریدم اما بد قولی کرد و در کمال ناباوری چون هیچ کسی رو نداشتم باهام باشه موتور رو بیاره و پول هم نداشتم وانت بگیرم و کسی هم خونه نبود که اونجا بگم حساب میکنم مجبور شدم خودم با موتور تا کرج بیام!3 ساعت تو راه بودم.خدارو شکر سالم رسیدم و اتوبان مشکلی پیش نیومد اما خیلی جالب دقیقا وقتی خیالم راحت شد که دارم به خونه میرسم سر کوچه خوردم زمین و یه قطعه از جلوی موتور شکست که دوستان تعمیر کار گفتن اسمش فلاپ هستش اونجا بود که یاد حرف داداش گلم افتادم که اینجا گفتن آدم نباید جوگیر بشه.خلاصه خیلی خیلی مخلصتونم اگه این تاپیک رو مدیران محترم نبندن بازم سوالاتمو میپرسم چون من هیچی بلد نیستم و خرید موتور تازه شروع کار بود.خیلی گلید.ممنونم از همتون.