توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خریدار تریل روان
Hamed 021
27-12-1391, 03:02 بعد از ظهر
سلام دوستان من خریدار یه تریل روان تمیز وکارکرده و قیمت مناسب هستم کسی سراغ داشت یه خبری بده فقط تهران باشه
yasharazary
27-12-1391, 04:25 بعد از ظهر
یدونه 88 کیو ام با 11 ماه بیمه و لاستیک عقب صافه تمیز و سالم سراغ دارم----
یدونه هم 90 کیو ام رادیات دار در حد---4 ماه بیمه لاستیک هردو 70% سراغ دارم هرکدومو خواستی پ خ بده====هردو موتور در شهرستان بناب
Hamed 021
27-12-1391, 05:08 بعد از ظهر
یدونه 88 کیو ام با 11 ماه بیمه و لاستیک عقب صافه تمیز و سالم سراغ دارم----
یدونه هم 90 کیو ام رادیات دار در حد---4 ماه بیمه لاستیک هردو 70% سراغ دارم هرکدومو خواستی پ خ بده====هردو موتور در شهرستان بناب
اگه تهران بود بهتر بود میتونستم ببینمشون
yasharazary
27-12-1391, 05:10 بعد از ظهر
مدل 90 رو من همه جوره تضمین میکنم بیا نخواستی مال خودم---خسارتت رو هم میدم!هیچ عیبی نداره!!!!خواستی پ خ بده
firebird69
28-12-1391, 11:41 بعد از ظهر
سلام روان مدل 90 آر وی - نارنجی رنگ لاستیک 70% - بیمه تا برج 5 سال 92- قیمت 2700 رشت هستم اگه خواستی پ خ کن
Nobahar
28-12-1391, 11:53 بعد از ظهر
من یه روان دارم ولی نمیخوام به بچه های سایت بفروشم. چون منو اذیت کرده نمیخوام کس دیگه رو اذیت کنه. ایراداتش رو میگم. و موقع فروش همه رو رفع میکنم. اینطوری حداقل میدونی موتوری که سوارش میشی واقعا چه مشکل هایی داشته. اگه خواستی قیمت توافقی.
مشکل برقی نداشت و نداره.
مشکل سیلندر روغن سوزی پیستون شاتون و .... نداره و نداشته
کاربرات و .... مشکل نداره و نداشته
گیربکس یبار دنده خورد کرده با گیربکس فابریکی کارخونه تعویض شده (هیچکس وقتی دنده خورد میکنه اصلی نمیندازه من 320 تومن پول گیربکس دادم بچه های سایت هم میدونن)
کلاجش هم رد میکنه موقع نیم کلاج که هنوز ایرادش رو دقیق نفهمیدم از چیه.
کمک های جلو مشکلی ندارن
کمک عقب مشکلی نداره فقط بوش اتصالش خراب شده من گیر نیاوردم حوصله هم نداشتم باز کنم ببرم بگردم دنبالش. اصا ایرادی نیست که تو خیابون متوجهش بشی افرود هم بری شاید متوجه نشی فقط زمانی که چرخ عقب از زمین جدا میشه حس میکنی لقیش رو.
بیمه هم 10 11 ماه داره. اگه خواستی در خدمتم قیمت هم توافقی هست.
کارت سوخت هم تازه گرفتم از شانسم 100 تا توش بنزین داشت :دی
خارج از بحث(واسه سی جی که یدفعه سوخت و تعویض کردم 1000 تا بنزین صد تومنی توش بود :دی کلا از تعویض کارت شانس میارم:دی
Hamed 021
29-12-1391, 08:08 قبل از ظهر
من یه روان دارم ولی نمیخوام به بچه های سایت بفروشم. چون منو اذیت کرده نمیخوام کس دیگه رو اذیت کنه. ایراداتش رو میگم. و موقع فروش همه رو رفع میکنم. اینطوری حداقل میدونی موتوری که سوارش میشی واقعا چه مشکل هایی داشته. اگه خواستی قیمت توافقی.
مشکل برقی نداشت و نداره.
مشکل سیلندر روغن سوزی پیستون شاتون و .... نداره و نداشته
کاربرات و .... مشکل نداره و نداشته
گیربکس یبار دنده خورد کرده با گیربکس فابریکی کارخونه تعویض شده (هیچکس وقتی دنده خورد میکنه اصلی نمیندازه من 320 تومن پول گیربکس دادم بچه های سایت هم میدونن)
کلاجش هم رد میکنه موقع نیم کلاج که هنوز ایرادش رو دقیق نفهمیدم از چیه.
کمک های جلو مشکلی ندارن
کمک عقب مشکلی نداره فقط بوش اتصالش خراب شده من گیر نیاوردم حوصله هم نداشتم باز کنم ببرم بگردم دنبالش. اصا ایرادی نیست که تو خیابون متوجهش بشی افرود هم بری شاید متوجه نشی فقط زمانی که چرخ عقب از زمین جدا میشه حس میکنی لقیش رو.
بیمه هم 10 11 ماه داره. اگه خواستی در خدمتم قیمت هم توافقی هست.
کارت سوخت هم تازه گرفتم از شانسم 100 تا توش بنزین داشت :دی
خارج از بحث(واسه سی جی که یدفعه سوخت و تعویض کردم 1000 تا بنزین صد تومنی توش بود :دی کلا از تعویض کارت شانس میارم:دی
برای موتور خودمم دیروز این اتفاق افتاد دنده 1 رد میکرد تا راه بیافته موتور سازمیگفت احتمال زیاد از همون گیربکس باید باشه یا صفحه موتور
Nobahar
29-12-1391, 02:29 بعد از ظهر
گیر بکس نیست از صفحه هست یا فنر هاش خراب شده یا خود صفحه تموم شده. در کل اگر میخوایی فروشنده هستم. خواستی پیام خصوصی بده که دیگه نیام اینجارو چک کنم
ali2240
15-01-1392, 10:55 قبل از ظهر
من یه دونه 90 rv دارم
نارنجی کارکردشم زیر 2000هستش
توی همین 2000 تا تا الان 4بار روغن تعویض کردم و روغن الف توش ریختم
یه دونه از فلاپهای بغل باکش(سمت راست) رو هم تعویض کردم
از نظر مکانیکی هم به غیر از باتریش که بخاطر استفاده کم برای استارت یه مقدار ضعیف شده مشکل دیگه نداره
اینم عکس که دوستان خواسته بودن
31367
31366