توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش هندا cg 125 ژاپن
hamed mozafary
23-12-1391, 02:55 بعد از ظهر
مدل 1371 موتور بازسازی شده رینگ اسپرت لاستیکا نو مدارک:سند کارت سوخت پلاک قدیم قیمت 700 مقطوع موتورم شهرستان خمینه هرکی پسند کنه تهران میتونم بفرسمش با اتوبوس فقط تماس 093349023003003830039
Mr.Reza
23-12-1391, 03:14 بعد از ظهر
قیمت؟
hamed mozafary
23-12-1391, 03:17 بعد از ظهر
قیمت؟
قیمتو بالا دادم 700
ایلیا
23-12-1391, 03:27 بعد از ظهر
سلام دوست عزیز
جسارتا فقط محض اطلاع خدمتتون بگم. من نمیدونم کدوم شهرستان تشریف دارین، ولی این موتور تو تهران اینقدر نمیارزه به چند دلیل :
1- چون پلاک نمیکنن، یه جورایی یعنی موتور مدارک نداره و اگه بره رو کفی دیگه بهت نمیدن ( میگن میره واسه اسقاط و ... )
2- چون پلاک نمیکنن، شرکتای معتبر بیمههم از بیمه کردن موتور شونه خالی میکنن و میپیچوننت.
3- در صورتی که کارت سوخت گم بشه دیگه کارت سوخت بهت نمیدن به دلایل بالا.
4- درسته انجین ژاپنی و کم استهلاکه و سگش میارزه به تیزرو و طرح سی.جی.، اما به هر حال عمر مفیدش تموم شده و تو خرجه.
5- در صورت سرقت به راحتی نمیشه پیداش کرد و در صورت کشف، زمان بیشتری میبره تا به دست صاحبش برسه ( این یعنی خوابیدن تو پارکینگ راهنمایی رانندگی و هزینهی بیشتر ) مث موتور خودم.
سوار شدن رو این موتور تو تهران یه جورایی مث سوار شدن موتور اماراتیه . هرجا مامور ببینتت میگه بزن کنار. چون خودم این موتورو داشتم و همهی مواردیو که واستون گفتم به عینه واسم اتفاق افتاده.
hamed mozafary
23-12-1391, 03:36 بعد از ظهر
سلام دوست عزیز
جسارتا فقط محض اطلاع خدمتتون بگم. من نمیدونم کدوم شهرستان تشریف دارین، ولی این موتور تو تهران اینقدر نمیارزه به چند دلیل :
1- چون پلاک نمیکنن، یه جورایی یعنی موتور مدارک نداره و اگه بره رو کفی دیگه بهت نمیدن ( میگن میره واسه اسقاط و ... )
2- چون پلاک نمیکنن، شرکتای معتبر بیمههم از بیمه کردن موتور شونه خالی میکنن و میپیچوننت.
3- در صورتی که کارت سوخت گم بشه دیگه کارت سوخت بهت نمیدن به دلایل بالا.
4- درسته انجین ژاپنی و کم استهلاکه و سگش میارزه به تیزرو و طرح سی.جی.، اما به هر حال عمر مفیدش تموم شده و تو خرجه.
5- در صورت سرقت به راحتی نمیشه پیداش کرد و در صورت کشف، زمان بیشتری میبره تا به دست صاحبش برسه ( این یعنی خوابیدن تو پارکینگ راهنمایی رانندگی و هزینهی بیشتر ) مث موتور خودم.
سوار شدن رو این موتور تو تهران یه جورایی مث سوار شدن موتور اماراتیه . هرجا مامور ببینتت میگه بزن کنار. چون خودم این موتورو داشتم و همهی مواردیو که واستون گفتم به عینه واسم اتفاق افتاده.
داداش گلم این موتور بخوام رینگو لاستیکاشو باز کنم رد کنم بره 300 پر میکنه درسته این موتور پلاک قدیمه تو تهرانو نمیدونم شهر ما هر وقت بگیرنش به 2روزه درش میارم چون مشکل قانونی نداره دزدی هم نیست تازه این قیمت هم تو این بازار دوپرخه هم نمیدن به ادم اینجور موتورا طلبه ایه این پستو نذاشتم مشکلای این موتورو بگین گفتم هرکی خواست من در خدمتم فدا همتون
Amir 1986
23-12-1391, 05:11 بعد از ظهر
داداش موتور اسقاطی هستش
به درد تردد نمیخوره و اگه موتورو بگیرن دیگه رفته ، البته رینگای خیلی خوشگلی داره ، به نظرم اوراق کنی بفروشی شاید بهتر دستتو بگیره !
تهران اگه موتور بگیرین ، نصف قیمت خریدش باید خرج کنی تا در بیاد ، اگه همه مدارکش کامل باشه ، حیفم هست اوراق بشه
نمیدونم پلام قدیمیه سند میزنن یا نه ؟!
ولی معمولا این موتورارو برای لوازم و به صورت کیلویی میفروشن !
مگه طالبش پیدا بشه و به عنوان یه مدل خاص بخردش که موتورش شما به نظرم رینگاش عوض شده ، همین طور کمکای عقبش !
به نظرم قیمت یکم بالا هستش !
سرسیلندرش فابریک هستش یا عوض شده ؟!
قیمت کمتر هم راه داره یا نه ؟!
hamed mozafary
23-12-1391, 09:25 بعد از ظهر
داداش موتور اسقاطی هستش
به درد تردد نمیخوره و اگه موتورو بگیرن دیگه رفته ، البته رینگای خیلی خوشگلی داره ، به نظرم اوراق کنی بفروشی شاید بهتر دستتو بگیره !
تهران اگه موتور بگیرین ، نصف قیمت خریدش باید خرج کنی تا در بیاد ، اگه همه مدارکش کامل باشه ، حیفم هست اوراق بشه
نمیدونم پلام قدیمیه سند میزنن یا نه ؟!
ولی معمولا این موتورارو برای لوازم و به صورت کیلویی میفروشن !
مگه طالبش پیدا بشه و به عنوان یه مدل خاص بخردش که موتورش شما به نظرم رینگاش عوض شده ، همین طور کمکای عقبش !
به نظرم قیمت یکم بالا هستش !
سرسیلندرش فابریک هستش یا عوض شده ؟!
قیمت کمتر هم راه داره یا نه ؟!
امیرجان داداش موتور برا تهران این وضعیتو داره تو شهرستان کسی کاری نداره کسی خریدار باشه باش راه میام یه بار دیگه هم گفتم این موتور به درد همه کس نمیخوره برا اهلش با ارزشه
Hamed 021
24-12-1391, 09:31 قبل از ظهر
به درد تهران نمیخوره مگر اینکه انجینش بندازی رو یه 125 ایرانی که پلاک ملی داشته باشه ولی دیگه نمیشه فروخت باید خودت مصرف کننده باشی
hamed mozafary
24-12-1391, 01:58 بعد از ظهر
هرکس قصد خرید داشت فقط تماس تخفیفم داره یا علی تمام.....
hamed mozafary
26-12-1391, 02:25 بعد از ظهر
update.....
hamed mozafary
09-01-1392, 10:59 بعد از ظهر
فروخته شد قفل شود با تشکر