PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره و کمک جهت خرید موتورسیکلت

ashkanaryaee
20-12-1391, 02:36 قبل از ظهر
سلام دوستان . من از موتور سر در نمیارم . اگه میشه یه راهنمایی بکنید میخوام یه موتور بگیرم از 250 سنگینتر نباشه .چون تازه کارم. :D کراس هم نباشه.
اولویت اولم قیافش هست .از اونا که قیافشون مث سنگیناست . بزرگ .رو باک میخوابن .
تا اونجا که ممکنه رو باک بتونم بخوابم.:18: :D از اینا . قیمت جهانیشم اگه دارید خیلی خوب میشه .
فقط برای رفت و امد ساده میخوام . ارتیس بازی و سرعت و اینا اصلا . مهم نیست.
من اربیل عراق هستم . اینجا همه جوره هست در دسترس .
خلاصه اینکه از باحالا باشه . مدل و قیمتشو لازم دارم . در کل اگه یه توضیحیم بدید در مورد تازه کاری خیلی دمتون گرم میشه . ♥ :grouphug:

Gladiator
20-12-1391, 10:16 قبل از ظهر
سلام دوستان . من از موتور سر در نمیارم . اگه میشه یه راهنمایی بکنید میخوام یه موتور بگیرم از 250 سنگینتر نباشه .چون تازه کارم. :D کراس هم نباشه.
اولویت اولم قیافش هست .از اونا که قیافشون مث سنگیناست . بزرگ .رو باک میخوابن .
تا اونجا که ممکنه رو باک بتونم بخوابم.:18: :D از اینا . قیمت جهانیشم اگه دارید خیلی خوب میشه .
فقط برای رفت و امد ساده میخوام . ارتیس بازی و سرعت و اینا اصلا . مهم نیست.
من اربیل عراق هستم . اینجا همه جوره هست در دسترس .
خلاصه اینکه از باحالا باشه . مدل و قیمتشو لازم دارم . در کل اگه یه توضیحیم بدید در مورد تازه کاری خیلی دمتون گرم میشه . ♥ :grouphug:

ایول داداش ، میتونی بهترین موتورارو بگیری ، تو 250 سی سی ها میتونی yamaha yzf-r250 رو بگیری اینم عکساش
2979029791
kawasaki ninja 250 و honda cbr250 هم موتورهای خوبی هستن تو کلاس ریس

majid_suzuki
20-12-1391, 09:40 بعد از ظهر
داداش واسه این بنده خدا عکس r1 گذاشتی میگی 250 بچه مردمو هوایی میکنی

!NAVID!
20-12-1391, 09:48 بعد از ظهر

r1??????????????
داداش کدوم یکیش r1 هست ؟؟؟؟؟؟

Gladiator
20-12-1391, 10:48 بعد از ظهر

دوست گرامی ، اینا هیچکدوم r1 نیست ، سری ریس یاماها همشون تقریبا شبیه همن ، شما برو عکسای r1 رو ببین با این فرق میکنه ، اینم عکس r1
29873
دادا اینا زمین تا زیرزمین فرقشونه ، از انجین و کله چراغش معلومه ، تازه r1 اگزوز زیر زینه ، مدل پاییناش اگزوز بغلن که بازم با این 250 فرق دارن

Nobahar
20-12-1391, 10:52 بعد از ظهر
نینجا و یاماها توصیه میشه. هوندا سی بی ار 250 چیز خوبی در نیومده. طبق گفته های دوستان تو همین سایت میگم.

majid_suzuki
21-12-1391, 09:39 قبل از ظهر
داداش من نمیدونستم yzf250 داریم اخه خیلی شبیه r1 بود .باید میبخشید

معمار
21-12-1391, 11:39 قبل از ظهر
داداش برو تو سایت
[Only registered and activated users can see links]
همه جور موتور و ماشینی داره و
قیمت های جهانیشم گذاشته و
توضیحات کوچیکی هم در مورد ماشین و موتور ها گذاشته

خلاصه بسته به پولت هر چی خریدی مبارکت باشه
چون اونجا دیگه باید فقط به فکر کیفیت و خیلی چیزای دیگه باشی

یاعلی

Gladiator
21-12-1391, 11:40 قبل از ظهر
داداش من نمیدونستم yzf250 داریم اخه خیلی شبیه r1 بود .باید میبخشید

خواهش میکنم :smilies(113):

ashkanaryaee
21-12-1391, 07:00 بعد از ظهر
داداش برو تو سایت
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
همه جور موتور و ماشینی داره و
قیمت های جهانیشم گذاشته و
توضیحات کوچیکی هم در مورد ماشین و موتور ها گذاشته

خلاصه بسته به پولت هر چی خریدی مبارکت باشه
چون اونجا دیگه باید فقط به فکر کیفیت و خیلی چیزای دیگه باشی

یاعلی

اقا دمد گرم . خیلی سایت باحالیه . به دردم میخوره . هنوز نرفتم کامل برگردم توش . فقط یه سر زدم . زبونش معلوم نیست چیه . دارم روش کار میکنم بکنمش فینگلیش ...:297:

ashkanaryaee
21-12-1391, 10:30 بعد از ظهر
دوستان نظرتون درمورد مگلی 125 آر چیه ؟ خوبه ؟ قیافش که خیلی خوبه . کیفیتش چطوره ؟ کسی داشته تاحالا ؟

Gladiator
22-12-1391, 12:31 قبل از ظهر
دوستان نظرتون درمورد مگلی 125 آر چیه ؟ خوبه ؟ قیافش که خیلی خوبه . کیفیتش چطوره ؟ کسی داشته تاحالا ؟

داداش شما میخوای موتور ژاپنی رو ول کنی بری سراغ چینی؟ مگلی 250 سی سیش همچین مالی نیس چه برسی به 125 ، اصلا موتورای ژاپنی حتی با موتورای اروپایی هم قابل قیاس نیستن داداش من ، من کاواساکی نینجا 250 رو پیشنهاد میکنم یا یاماها آر250 ، اگه سوزوکی 250 ریس هم پیدا کردی که محشره

شایسته فر
22-12-1391, 12:31 قبل از ظهر
مگه تو ایران هست؟

Gladiator
22-12-1391, 12:43 قبل از ظهر
مگه تو ایران هست؟

نه ولی تو اون سایتی که ایشون رفتن هست! ایشون اربیل عراق هستن ، دادا من اگه جای شما بودم یه cbr600rr میخریدم خلاص ، بنظر من بهترین موتوره ، حیف که ما تو ایرانیم:wall3:

sohail
22-12-1391, 12:58 قبل از ظهر
برادر توی اربیل هستند نه اردبیل خودمون :دی
رفت و آمد ساده ، کم مصرف ، بعنوان اولین موتور برای آماتورها و یادگیری
اول اینو بخونید بعد بریم سواری ([Only registered and activated users can see links])
اگر من بودم باچشم بسته میرفتم نینجا رو برمیداشتم اونم نه 250 نینجا 2013 بردار 300cc ABS ([Only registered and activated users can see links]) بعد یکسال بده 650 رو بردار مدلش رو هم بعد یکسال سواری از نینجا با نشستن و تست بین مارک های معتبر انتخاب کن(کو تا یکسال تا اون موقع مدل های جدید هم میاد)
299702997129972
کلا من بودم فقط توی این سایت میگشتم و اگر اونجا موجود بود برمیداشتم

البته شما دوست دارید روی باک بخوابید :D و این از راحتی شما در مسافت های طولانی کم میکنه ولی اگر میخواهی واقعا دراز بکشی باید سوپر اسپور ([Only registered and activated users can see links]) و یا ریس برداری و من بودم این کارو نمیکردم چون راحت نیستن
این مقایسه ها رو بخون
در سری های 250 میتونید مدل خوابیده هیوسانگ رو بردارید ولی باز هم پیشنهاد نمیکنم چون لذت سواری نینجا رو از دست میدید و داخل کشور هم میتونید سوار هیو بشید ولی نینجا :D
Hyosung is a giant and full race ([Only registered and activated users can see links]-2)
The ([Only registered and activated users can see links])Ninja is so good We want on ([Only registered and activated users can see links])e ([Only registered and activated users can see links])
One of Honda's hottest bikes but The Ninja might be the more fun ([Only registered and activated users can see links]-4)

[Only registered and activated users can see links]-2
[Only registered and activated users can see links] ki_ninja_250r/viewall.html

در نهایت هر چی خریدید تصاویرش رو هم با خلاصه سواری بعدا همینجا قرار بدید

ashkanaryaee
22-12-1391, 04:14 قبل از ظهر
برادر توی اربیل هستند نه اردبیل خودمون :دی
رفت و آمد ساده ، کم مصرف ، بعنوان اولین موتور برای آماتورها و یادگیری
اول اینو بخونید بعد بریم سواری ([Only registered and activated users can see links])
اگر من بودم باچشم بسته میرفتم نینجا رو برمیداشتم اونم نه 250 نینجا 2013 بردار 300cc ABS ([Only registered and activated users can see links]) بعد یکسال بده 650 رو بردار مدلش رو هم بعد یکسال سواری از نینجا با نشستن و تست بین مارک های معتبر انتخاب کن(کو تا یکسال تا اون موقع مدل های جدید هم میاد)
299702997129972
کلا من بودم فقط توی این سایت میگشتم و اگر اونجا موجود بود برمیداشتم

البته شما دوست دارید روی باک بخوابید :D و این از راحتی شما در مسافت های طولانی کم میکنه ولی اگر میخواهی واقعا دراز بکشی باید سوپر اسپور ([Only registered and activated users can see links]) و یا ریس برداری و من بودم این کارو نمیکردم چون راحت نیستن
این مقایسه ها رو بخون
در سری های 250 میتونید مدل خوابیده هیوسانگ رو بردارید ولی باز هم پیشنهاد نمیکنم چون لذت سواری نینجا رو از دست میدید و داخل کشور هم میتونید سوار هیو بشید ولی نینجا :D
Hyosung is a giant and full race ([Only registered and activated users can see links]-2)
The ([Only registered and activated users can see links])Ninja is so good We want on ([Only registered and activated users can see links])e ([Only registered and activated users can see links])
One of Honda's hottest bikes but The Ninja might be the more fun ([Only registered and activated users can see links]-4)

[Only registered and activated users can see links]-2
[Only registered and activated users can see links] ki_ninja_250r/viewall.html

در نهایت هر چی خریدید تصاویرش رو هم با خلاصه سواری بعدا همینجا قرار بدید

اقا من بیچاره قلبم با نور ماه کار میکنه اونوخت شما گذاشتی یه همچین صحنه هایی رو ببینم .!:2i8d4ao:
من منصرف شدم خدایی . بخدا جدی میگم . چون خودم خیلی صحنه ها دیدم وحشتناک . هی میگفتم اشکال نداره . رعایت میکنم اروم میرونم .
منطقی میرونم. ولی داداش موتور یه جوریه اگه تو رعایت کنی دیگران رعایتت نمیکنن و فقط شخص موتورسوار ضرر میکنه .
بله من اربیل عراق هستم . اینجا 1000 هم دیدم . کلا همه جورش هست اینجا . ولی نه خدایی منصرف شدم . هرچند خیلی علاقه دارم به موتور. فقط هم برا صداش و قیافشه .
حالشم به اینه که ببینم نه اینکه داشته باشم . از اینا گذشته اینجا اصلا رانندگی بلد نیستن که اینم باز به انصرافم کمک میکنه .
یه ماه پیش هم خواستم نینجا 250 بگیرم ولی گفتم بذارم برا بعد از عید.
خدایی خیلی دمد گرمه داداش که اون عکسارو گذاشتی . به جرات میتونم بگم که این حادثه هارو به واضحی روز از من دور کردی .
ینی اگرم واقعی نباشن اون عکسا باز میشه با چشم بازتر تصمیم گرفت . نمیدونم والله. من که فعلا منصرفم تا صد سال دیگه.
حالا اگه صد سال دیگه عمر باقی بود میام اینجا موضوع جدید میزنم :4chsmu1:
انقد فیلم موتور سنگین دارم که تا صد سال دیگه تامین باشم . :D
اقا ببخشید طولانی شد . بازم ممنون بابت راهنماییهاتون دوستان . خیلی اقایید .:thanks::icon_pf (3)::20::16: ♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Felez_zangzade
22-12-1391, 05:25 قبل از ظهر
داداش خوش به حالت هر موتوری می تونی سوار شی. ولی خوب چه فایده، باید همش جلوتو نگاه کنی نری رو مین!

معمار
24-12-1391, 10:48 قبل از ظهر
داداش دقیقا نمی دونم
ولی قیمت ها رو به یورو گذاشته احتمالا از سوئد یا سویس باشه

کامران.
27-12-1391, 09:22 قبل از ظهر
سلام من هفته پیش یه موتور خریدم از تهران 17 شهریور خودم شهرستانیم، خشک مدل 91 پلاک ملی... فروشنده بهم میگه تنها راه سند زدن اینه که یه نفر پیدا کنم بچه تهران باشه بعد به اسم اون سند بخوره بعدا اون طرف بیاد به اسم من بزنه..... اولش اینکه من کسی تو تهران ندارم دومشم اینکه راه دیگه ای نیست مسقیم به اسم خودم بشه ؟؟؟؟؟؟؟ خواهش میکنم یه راهنمایی بکنید بدجور حالمو گرفتن..

معمار
27-12-1391, 09:51 قبل از ظهر
چرانمی تونی مگه 18 سالت کامل نیست یا تکلیف سربازیت مشخص نیست ؟

کامران.
27-12-1391, 10:49 قبل از ظهر
چرانمی تونی مگه 18 سالت کامل نیست یا تکلیف سربازیت مشخص نیست ؟داداش من سنم بالاست سربازیم رفتم فروشنده میگه چون پلاک تهرانه باید به اسم یه تهرانی سند زده بشه بعدا ببری شهرستان تعویض پلاک کنی

شایسته فر
27-12-1391, 11:35 قبل از ظهر
سند زدن نه ربطی به سن داره و نه ربطی به سربازی!!!!!!!!
با این دوست عزیز مشورت کن ببین چجوری سند زدن تو شهرشون
farzad_sh_2020 ([Only registered and activated users can see links])

meissm00
30-06-1394, 09:20 بعد از ظهر
دادا میتونی قیمت crfx 450 از اربیل عراق برام در بیاری، ممنون میشم

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

MOSTAFAHOSSEINI
29-07-1394, 06:21 بعد از ظهر
با سلام من میخوام یه اپاچی 180 بگیرم از قضاپول کم دارم به همین دلیل یه دس دو 93 گیرم اومده قیمتش مناسبه خواستم بدونم ارزش داره موتور دس دوم بخرم مشکلی پیش نمیاد ؟ سوال دومم اینه کسانی که اطلاعاتشون بالاس در مورد اپاچی ممنون میشم بگن چطور بفهمم موتور سالمه یا مشکل داره؟ ممنون میشم اگر هرچه زودتر جواب بدبد با تشکر از همه.