Red Hat
27-01-1390, 10:53 بعد از ظهر
تو این تاپیک به معرفی سرویس و آموزش شبکه میپردازیم .
تواین فروم چند تا از دوستان هستند که متخصص شبکه و کامپیوتر هستند امیدوارم از تجربیات این دوستان استفاده کنیم . البته من نام نمیبرم شاید دوست ندارند کسی با خبر بشه .
میتوان شبکه را به 2 شاخه کلی تقسیم کرد که هر کدام از این دو شاخه باز به چندین زیر شاخه تقسیم میشوند. این 2 شاخه عبارت است .
1-Activeفعال (سرور - سوئیچ - روتر - فایروال و... )
passive-2 غیر فعال (کابل - داکت - سوکت - رک)
__________________________________________________ _
passive
در این قسمت بنده چیز زیادی نمیدونم و فقط در حد کار های شخصی خودم بلد هستم.
Active
این شاخه را میتوان به چندین زیر شاخه کلی تقسیم کرد که البته هر کدام از این شاخه ها تخصص و مهارت های خود را می خواهد (این تقسیم بندی نظر شخصی خودم است و شاید یک استاندارد و مرجع نباشد)
1- سیستم عامل های ارئه دهنده سرویس های شبکه (OS) که باز به 2 بخش کلی از جمله لینوکسی و یونیکسی یا ماکروسافتی که هر کدام میتواند سیستم عامل های متفاوتی باشد مثل ( WIN 2000 server - win 2003 server - win 2008 server - cent os - red hat - fedora - و.....)
2- سخت افزار های رابط سرور ها و کلاینت ها به هم و فایروال ها - load balancer و .... که خود این سخت افزار ها باز یک سیستم عامل دارد که تمامی کار های مربوط بر روی سیستم عامل انجام میشود .
3- مجازی سازی
4-وایرلس
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اول با ماکروسافت شروع میکنم که خیلی ها این شرکت را میشناسند .
Windows Server 2003
یکی از سیستم عامل های ارئه دهنه سرویس های شبکه Windows Server 2003 است که معروف ترین سرویس آن active directory است . سرویس های دیگر (DNS-DHCP-WINS-VPN-Mail server and etc.....0)
این سیستم عامل چند ویرایش دارد :
1-windows server 2003 standard edition
windows server 2003 enterprise edition-2
windows server 2003 datacenter edition-3
windows server 2003 web edition-4
ما بیشترین تمرکز را روی windows server 2003 enterprise edition میزاریم .
بیشترین مقدار رم که پیشتیبانی میکند در X86 32G و در X64 512G است .
پشتیبانی از Hot Add Memory .
پشتیبانی از 8 و در datacenter edition تا 64 CPU (کلاک) .
اگر غلط املائی داشت ببخشید.
1-Activeفعال (سرور - سوئیچ - روتر - فایروال و... )
passive-2 غیر فعال (کابل - داکت - سوکت - رک)
passive
در این قسمت بنده چیز زیادی نمیدونم و فقط در حد کار های شخصی خودم بلد هستم.
Active
این شاخه را میتوان به چندین زیر شاخه کلی تقسیم کرد که البته هر کدام از این شاخه ها تخصص و مهارت های خود را می خواهد (این تقسیم بندی نظر شخصی خودم است و شاید یک استاندارد و مرجع نباشد)
1- سیستم عامل های ارئه دهنده سرویس های شبکه (OS) که باز به 2 بخش کلی از جمله لینوکسی و یونیکسی یا ماکروسافتی که هر کدام میتواند سیستم عامل های متفاوتی باشد مثل ( WIN 2000 server - win 2003 server - win 2008 server - cent os - red hat - fedora - و.....)
2- سخت افزار های رابط سرور ها و کلاینت ها به هم و فایروال ها - load balancer و .... که خود این سخت افزار ها باز یک سیستم عامل دارد که تمامی کار های مربوط بر روی سیستم عامل انجام میشود .
3- مجازی سازی
4-وایرلس
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اول با ماکروسافت شروع میکنم که خیلی ها این شرکت را میشناسند .
Windows Server 2003
یکی از سیستم عامل های ارئه دهنه سرویس های شبکه Windows Server 2003 است که معروف ترین سرویس آن active directory است . سرویس های دیگر (DNS-DHCP-WINS-VPN-Mail server and etc.....0)
این سیستم عامل چند ویرایش دارد :
1-windows server 2003 standard edition
windows server 2003 enterprise edition-2
windows server 2003 datacenter edition-3
windows server 2003 web edition-4
ما بیشترین تمرکز را روی windows server 2003 enterprise edition میزاریم .
بیشترین مقدار رم که پیشتیبانی میکند در X86 32G و در X64 512G است .
پشتیبانی از Hot Add Memory .
پشتیبانی از 8 و در datacenter edition تا 64 CPU (کلاک) .
اگر غلط املائی داشت ببخشید.