توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در مورد خرید موتور اسپورت
moein.sk
29-11-1391, 01:27 قبل از ظهر
درود به همه
راستش یه مدتی که تصمیم خرید یه موتور اسپورت رو گرفتم (البته بودجه ی بنده حول 3 م تومن هست و 3 م تومن به بالا در توانم نیست... )
من دانشجو ام . اطلاعات زیادی هم از موتور ندارم !
ولی از موتوری ک میخوام داشته باشم انتظار دارم شتاب خوب و کارکرد در دراز مدت خوبی داشته باشه .
من خودم موتور پیشرو پارس 250 مدنظرم هست و پست پیشرو پارس 250 رو تو همین بخش انجمن تا
جایی که میتونستم دنبال کردم اما به دلیل از بحث خارج شدن دوستان نتونستم جمع بندی کنم !
و اما سوالم ....
حالا با توجه به شرایط بنده موتور پارس 250 مناسبم هست ؟
یا تو این رنج قیمت موتور مناسب تری پیشنهاد می کنین ؟
از انجمن پرشین موتور و دوستان سپاس گذارم . :pm:
محمد سوزوکی@
29-11-1391, 01:33 قبل از ظهر
موتور نو میخواهید یا دست دوم؟اگر نو میخواهید پالس180مورد خوبی هست،پیشرو پارس250هم خوب هست هم شتاب خوبی داره هم سرع مناسبی/استفاده شما برای کجا هست؟چقدر میخواهید سواری بگیریداز موتور؟
amo hosein
29-11-1391, 01:45 قبل از ظهر
پالس مدل 89 بگیر
moein.sk
29-11-1391, 02:11 قبل از ظهر
موتور نو میخواهید یا دست دوم؟اگر نو میخواهید پالس180مورد خوبی هست،پیشرو پارس250هم خوب هست هم شتاب خوبی داره هم سرع مناسبی/استفاده شما برای کجا هست؟چقدر میخواهید سواری بگیریداز موتور؟
موتور نو میخوام . من ساکن گیلانم بیشتر واسه استفاده درون شهری البته جاده های شمال وضعیت خوبی هم نداره و باید
بگم که صاحب اول وآخرش خودمم یعنی در حد استفاده روزمره .
شایسته فر
29-11-1391, 06:55 قبل از ظهر
پشیرو بازار فروش خوبی نداره
موتوری نیست که هر موقع خواستی پوئل بشه برات مگر اینکه به دلال بفروشی اونم با ضرر زیاد
nima360
29-11-1391, 09:38 قبل از ظهر
متناسب با وضعیت اب و هوایی شهری که زندگی میکنید یه موتور انتخاب کنید که خطر کمتری داشته باشه...البته نمیدونم تونستم منظورمو خوب برسونم یا نه....مثلا موتور تریل واسه مسیرهای گلی و آبی حرف نداره به خاطر نوع لاستیک هاش..اما شما با پیشرو پارس مطمعنا اگه از توی اب رد شی و نتونی موتور کنترل کنی به راحتی میخوری زمین....هم به خاطر شکل لاستیکها هم شتاب موتور که موقع حرکت امکان لیز خوردنش هست....
ممنون
moein.sk
29-11-1391, 11:25 قبل از ظهر
متناسب با وضعیت اب و هوایی شهری که زندگی میکنید یه موتور انتخاب کنید که خطر کمتری داشته باشه...البته نمیدونم تونستم منظورمو خوب برسونم یا نه....مثلا موتور تریل واسه مسیرهای گلی و آبی حرف نداره به خاطر نوع لاستیک هاش..اما شما با پیشرو پارس مطمعنا اگه از توی اب رد شی و نتونی موتور کنترل کنی به راحتی میخوری زمین....هم به خاطر شکل لاستیکها هم شتاب موتور که موقع حرکت امکان لیز خوردنش هست....
ممنون
مرسی از راهنماییت ولی من تو کنترل کردن موتور مشکل ندارم و قصد خرید تریل هم ندارم اگه یه موتور تو تیپ پارس250 معرفی کنین ممنون میشم :3:
Ali.K
29-11-1391, 11:59 قبل از ظهر
داداش اگه توی تیپ های نیکد و استریت میگردی و از این تیپ خوشت اومده به نظرم دایچی 250 و آرکاوی200 و پیشرو 250 گزینه های خوبی هستن ولی هر سه تای اینا بالای 3 تومن هستن مگه اینکه یه دست دوم خوب گیر بیاری
nima360
29-11-1391, 09:53 بعد از ظهر
داداش اگه توی تیپ های نیکد و استریت میگردی و از این تیپ خوشت اومده به نظرم دایچی 250 و آرکاوی200 و پیشرو 250 گزینه های خوبی هستن ولی هر سه تای اینا بالای 3 تومن هستن مگه اینکه یه دست دوم خوب گیر بیاری
----------------------------------------------------------
منم با نظر دوستمون علی اقا موافقم....البته تالا آرکاوی نداشتم حتی ندیدم...اما با این رنج قیمت همون دایچی و پیشرو بهترین گزینه ها هستن که تفاوت چندانی هم باهم ندارن....اما اگه میخای واسه قطعه یدگی دردشر کمتری داشته باشی داداش همون پیشرو پارس 250 بردار چون تامین قطعاتش نسبت به دایچی بهتره ....من خودم دایچی دارم از وضعش با خبرم.....
K.I.A
29-11-1391, 11:07 بعد از ظهر
موضوع ویرایش شد دقت کنید
migmig
03-12-1391, 05:24 بعد از ظهر
موضوع ویرایش شد دقت کنید
سلام بچه ها من امیر هستم .میخوام یه موتور کاوازاکی کیپس بخرم به نظر شما چطوره لطفا راهنماییم کنید