ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید مگلی با مناسب ترین قیمت

geraf
27-11-1391, 12:18 قبل از ظهر
سلام به همه بچه های پرشین موتور . میشه 1 مگلی تمیز و مناسب بهم معرفی کنید ؟ ممنون میشم

راستی کسی میدونه میشه رو تنه ی مگلی موتور 400 قرارداد یا خیر؟:297: یا میشه موتور خودشا تقویت کرد؟ممنون :thanks::thanks::thanks:

HosSein abaji
27-11-1391, 01:32 قبل از ظهر
من مگلی داشتم آره میشه تقویت کرد ماله خودمم تقویت شده بود ولی ببین مگلی نخر مگلی نخر بیچارت میکنه سرطانه آشغاله از من گفتن بود.به بد بختی فروختمش اونم به ضرر...:icon_pf _99_::wall3:

شایسته فر
27-11-1391, 06:51 قبل از ظهر
دادا تقویت نشدش خیلی خوب راه میره!!!!
تقویت واسه چی؟
مدل و حدود قیمت مد نظرت ؟

amin lj
27-11-1391, 01:40 بعد از ظهر
مگلی زیاد جالب نیست سخت فروش میره کیفیت آنچنانی نداره دایلیم بخر دعامون کن حالا خود دانی

masoudjoon
27-11-1391, 03:21 بعد از ظهر
چی !!!!! مگلی تمیز ؟!!!! فوش دادی ؟ مگلی مگه تمیزم داره ؟ مگلی 0 در کارخونه بخری اولین جایی که باید ببریش تعمیرگاه هست. چون منتاژش جوریشه که قطعاتش در حال حرکت میریزه . حتی انجینش . یه سی جی 125 بخر شرف داره به مگلی

K.I.A
27-11-1391, 03:29 بعد از ظهر
دوست عزیز اینطور که شما میگید نیست اسمش بد در رفته/قبول دارم یسری ایرادات داشته من خودم تو مگللیای دیگه تک و توک دیدم اما مال خودم جز بلبرینگ عقبش خرجی براش نکردم
مدلش 89 هست نزدیک 40000 تا راه رفته دائم باهاش اینورو اونور میرم زیر پاییمه اصلا خود موتور اذیتم نکرده ازش راضیم
اما خرابیای مشخصی داره که همش روز اول با کمترین هزینه قابل حله

masoudjoon
27-11-1391, 10:59 بعد از ظهر
متشکرم. والا من خودمم تاحالا نداشتمو ندیدم. خیلیم دوس دارم مگلی رو. ولی تا میام بخرم انقدر پشیمونی از کسایی که دارن میشنوم که پشیمون میشم.حالا شما بگو. مشکلات اولیش چیه ؟ موتور خوبیه ؟ خرجش بالانیست ؟

K.I.A
27-11-1391, 11:04 بعد از ظهر
مدل بالاشو بگیر خرابی نداره اگرم موردی باشه خرجش کمه زیاد نیست/

geraf
27-11-1391, 11:04 بعد از ظهر
دوست عزیز اینطور که شما میگید نیست اسمش بد در رفته/قبول دارم یسری ایرادات داشته من خودم تو مگللیای دیگه تک و توک دیدم اما مال خودم جز بلبرینگ عقبش خرجی براش نکردم
مدلش 89 هست نزدیک 40000 تا راه رفته دائم باهاش اینورو اونور میرم زیر پاییمه اصلا خود موتور اذیتم نکرده ازش راضیم
اما خرابیای مشخصی داره که همش روز اول با کمترین هزینه قابل حله

چی !!!!! مگلی تمیز ؟!!!! فوش دادی ؟ مگلی مگه تمیزم داره ؟ مگلی 0 در کارخونه بخری اولین جایی که باید ببریش تعمیرگاه هست. چون منتاژش جوریشه که قطعاتش در حال حرکت میریزه . حتی انجینش . یه سی جی 125 بخر شرف داره به مگلی

مگلی زیاد جالب نیست سخت فروش میره کیفیت آنچنانی نداره دایلیم بخر دعامون کن حالا خود دانی

دادا تقویت نشدش خیلی خوب راه میره!!!!
تقویت واسه چی؟
مدل و حدود قیمت مد نظرت ؟

من مگلی داشتم آره میشه تقویت کرد ماله خودمم تقویت شده بود ولی ببین مگلی نخر مگلی نخر بیچارت میکنه سرطانه آشغاله از من گفتن بود.به بد بختی فروختمش اونم به ضرر...:icon_pf _99_::wall3:

خدایی وحشت کردم واقعا مگلی اینجوریه ؟ ممنون از همتون بچه ها واقعا کمکم کردین . بنظرتون چی بگیرم ؟ از دایلیم زیاد خوشم نمیاد داداش

keyvanjj
27-11-1391, 11:11 بعد از ظهر
من نمیفهمم
پس چه موتور مجوز داری موتور خوبیه
همه این تیپ هاروکه میگید آشغاله!

K.I.A
27-11-1391, 11:12 بعد از ظهر
هر موتور خرابیای خودشو داره
تا حالا موتوری ساخته نشده خراب نشه خرج نداشته باشه
اول باید یه هدف مشخص برای خرید یه موتور با توجه به سلیقه و نیاز گرفت و بودجه گرفت و بعد پی همه چیو به تنتون بمالید چون باید بالا پایین موتورو تحمل کنید

keyvanjj
27-11-1391, 11:21 بعد از ظهر
من نمیفهمم
پس چه موتور مجوز داری موتور خوبیه
همه این تیپ هاروکه میگید آشغاله!

- - - Updated - - -

الام بین 8-11 تومان یعنی موتور خوب و بی عیب و نقص نداریم؟ تیپ ریس

- - - Updated - - -

الام بین 8-11 تومان یعنی موتور خوب و بی عیب و نقص نداریم؟ تیپ ریس