ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک درخواست از کاربران و دوستان

masoudjoon
24-11-1391, 07:10 بعد از ظهر
سلام دوستان. من راهم دوره . تو شهر ما موتور کمه. میخوام بیام تهران.هیج جای تهرانم بلد نیستم .کسی هست با موتورش یا اصلا پیاده بیاد با تاکسی بریم میدون گمرک و 17 شهریور من موتورارو ببینیم و شاید بخرم ؟ ممنون میشم

کوروش
24-11-1391, 08:32 بعد از ظهر
سلام دوستان. من راهم دوره . تو شهر ما موتور کمه. میخوام بیام تهران.هیج جای تهرانم بلد نیستم .کسی هست با موتورش یا اصلا پیاده بیاد با تاکسی بریم میدون گمرک و 17 شهریور من موتورارو ببینیم و شاید بخرم ؟ ممنون میشم
داداش گل هم من هستم هم شایسته جان عزیز ولی خرید از گمرک و 17 شهریور یعنی دادن پول اضافی بگو چه موتوری میخوای چقدر پول داری که واست دسته دوم خوب و قیمت مناسب پیدا کنیم که هم یه بنده خدا موتورشو زیر قیمت نفروشه هم شما به قیمت خوب بخری

شایسته فر
24-11-1391, 09:37 بعد از ظهر
حدود بودجتونو بفرمایید
چیزی به پستمون خرد خبرتون می کنیم
شاید نیازی به اومدن نباشه
با عرض پوزش به خاطر اینکه آخر سال هست و اوج ترفیک کاری شرکنت بنده وقت سر خاروندنم ندارم وگرنه امکان نداشت باهاتون نیام
متاسفانه از 7 صبح تا 8 شب تو شرکت هستم
اگه 7 روز قبل بود حتی 24 ساعته هم می تونستم بیام و حتی شده شرکتم پیچونم و با دوستان رفتیم برا خرید موتور

masoudjoon
24-11-1391, 09:53 بعد از ظهر
اول ممنونم ار دوستان گلم کورش جان و شایسته فر عزیز . خوشحالم کردین جواب دادین. دوستان من بین دربی ، سی بی از 150 قدیم و مگلی یکی رو می خوام. هرکدوم که تمیزتر گیر بیات . مبلغ هم نجومی نباشه منسفانه باشه مشکلی نیست. مورد خوب پیدابشته میام ببینم و میبرم.

شایسته فر
24-11-1391, 10:01 بعد از ظهر
داداش من جای شما باشم گزینه اولم سی بی ار هست
بعد به دلایل شخصی دربی(کیفیت و تک بودن و........ با اینکه لوازمش خیلی گرونه)
در انتها مگلی
ولی دوست عزیز قیمتها با هم فرق می کنن
سی بی ار دور و ور 5 تومن هست 500-600 بالا پایین بسته به تمیزی
مگلی از 3.5-4 تا ....... بسته به مدل و تمیزی
دربی هم از 5-5.5 تا.......اونم بسته به تمیزی و مدلش متغییره
شما بگو حدود بودجتو

matrixaidin
24-11-1391, 10:02 بعد از ظهر
به نظر من سی بی ار بهترین گزینس

- - - Updated - - -

به نظر من سی بی ار بهترین گزینس

masoudjoon
25-11-1391, 12:00 قبل از ظهر
اره سی بی ار اول . بعد دربی و آخرم مگلی بی کیفیت. طبق گفته دوستمون قیمتای مدنظرمو میگم
واسه سی بی از 150 اتاق قدیم تا 5 میدم.
واسه دربی تا 6 میدم.
واسه مگلی هم تا چهارو نیم یا اگر خیلی 0 باشه 5 میدم.
راستی دربی قطعاتش گرونه؟ اصلا گیر میاد ؟
تشکر از دوستان تک.

جانسون
25-11-1391, 01:43 قبل از ظهر
بنظر من با 6 میتون یه مگلی در حد پیدا کنی تیپ 3 1 2 بالا تر ولی با 6 ت تیپ 2 مشتی گیرت میاد میدونی باز 250 تو پلاک شدس این نظره منه...

محمد سوزوکی@
25-11-1391, 01:48 قبل از ظهر
چرا همه دارن میزنن تو سر مگلی؟اونایی که میگن مگلی خوب نیس بلد نیستن ازش مراقبت کنن چون مگلی موتور حساسیه وخیلی باید مراقب بود اگر یکم ازش مراقبت کنین باور کنین بهترین موتور میشه(نظر شخصی بدون تعصب)

Afshin007
25-11-1391, 02:59 قبل از ظهر
مسعود جان انتظاراتی که از یه موتور داری رو نگفتی تا بشه بهتر راهنماییت کرد ولی اینو بهت بگم که اگه کمی دست به اچار هستی از یه مگلی تمیز همون در حد5تومن غافل نشو دربی رم کلا بیخیال شو چون اصلا بازار خرید و فروش جالبی نداره و لوازماش هم گرون و هم کمیابه سی بی ارم کلا گزینه خوبیه////موفق باشی

amo hosein
25-11-1391, 03:11 قبل از ظهر
اگه یه cbr 150تمیز پیدا کنی خیلی عالیه.یه عمر همه بچه های پرشین رو دعا میکنی.مگلی به درد هر کسی نمیخوره.با 6تومن هم نمیتونی یه دربی در حد برداری که بتونه راضیت کنه.

کوروش
25-11-1391, 08:06 قبل از ظهر
مگلی 89 یا 90 فقط تیپ 2
سی بی ار
دیلیم
همین 3 تا بقیه رو بریز دور به خصوص دربی که قطعاتش خیلی گرونه
5 هزینه کن یه مگلی بخر منم میخوام بگیرم موتور خوبیه هر کی هم میگه بده میخواد جو مگلی رو خراب کنه که ارزون بشه خودش ارزون بخره :gigglesmile:
حالا که اینجوریه مگلی اشغال ترین موتوره چینیه دروغ میگن انگلیسیه ((الان یه تومن میخوره تو سرش ))

monazzah
25-11-1391, 08:08 قبل از ظهر
مگلی 89 یا 90 فقط تیپ 2
سی بی ار
دیلیم
همین 3 تا بقیه رو بریز دور به خصوص دربی که قطعاتش خیلی گرونه
5 هزینه کن یه مگلی بخر منم میخوام بگیرم موتور خوبیه هر کی هم میگه بده میخواد جو مگلی رو خراب کنه که ارزون بشه خودش ارزون بخره :gigglesmile:
حالا که اینجوریه مگلی اشغال ترین موتوره چینیه دروغ میگن انگلیسیه ((الان یه تومن میخوره تو سرش ))

منم با مگلی خیلی حال می کنم یک زمانی بخوام موتورمو عوض کنم یک مگلی زرد می خرم

شایسته فر
25-11-1391, 09:02 قبل از ظهر
آقایون اینطوری این دوستمون بیشتر گیج میشن
از رو احساسات و... صحبت نکینید
اینکه موتور حساسی هست و .... نشون دهنده ی کیفیت پایین ترش هست
اینکه باید همیه دست به آچار باشی نشون دهنده کیفیتشه!!!
ضمنا دست دومش خیلی خیلی خیلی می خوره تو سرش
آقا کیا خدای فنی هستن و از دست به آچار بودن و ور رفتن با موتور لذت میبرن؛ برای همین بهرتین گزینه براشون همین مگلیه؛ چیزیم بشه خودشون درستش می کنن
خود من به شخصه دوست ندارم هی موتورم مشکل براش پیش بیاد و ببرمش تعمیرگاه یا هر روز نه هر هفته اصلا باهاش ور برم
دایلیم هم گزینه ی فوق العاده خوبی هست
داش کوروش به نکته ی خوبی اشاره کردن
با 6-6.5 می تونی 89 دایلیم در حد گیر بیاری
اگه بگردی شاید یه 90 هم به پستت بخوره
اگه از قیافه دایلیم خوشت میاد و می پسندیش بهترین گزینه دایلیم هست
کیفیت خیلی بالا
نرمی فوق العاده
مصرف بنزین کم
کلا موتور ایده عالی هست
نخواستی بعدش سی بی ار
دربی هم موتوری نیست که هرجایی باهاش بری و همیشه بتونی ازش سواری بگیری به خاطر قیمت لوازمش میگم
موتوریه که شما از رو عشق بخریش و بخوای از هندلینگ فوق العاده و تک بودنش لذت ببری همچنین از کیفیت و زیباییش

monazzah
25-11-1391, 09:08 قبل از ظهر
منم باهات شایسته فر جان موافقم ایشون اول از همه باید ببینه واسه چه کاری موتور می خواد

دوما بودجه اش چقدره

سوما حال و حوصله تعمیر گاه داره یا نه

masoudjoon
25-11-1391, 11:37 قبل از ظهر
با سلام به دوستان و تشکر از همه. خدمتتوت عرض کنم راجب دایلم خداوکیلی از قیافش مخصوصا از جلو اصلا خوشم نمیاد و نمی تونم تحملش کنم وگرنه بقیه چیزاش عالیه.هیچ وقت نتونستم به خرید یا داشتن دایلم فکر کنم.از مگلی بدی زیاد شنیدم از کسایی که داشتن.دربی هم که واقعا بد خرید و فروش و قطعاتشم که سر به فلک.موندم بخدا. باتعمیر زیاد آشنا نیستم و اینجایی که من هستم تعمیرکار خوب نیست و درحد سی جی 125 هستن.از ظاهر مگلی واقعا خوشم میاد. حاضرم بگیرم و حسابی مراعاتشو کنم یواش برم بیام.ولی دور دایلم کلا خط کشیدم.سواری موتوری بشم که اصلا دوست ندارم هیچ لذتی نداره.سی بی ار بهترینه اگر گیر بیاد. اگر نیومد بعد مگلی جون.لطفا کمکم کنین و اگر پیدا شد خبر بدیدن. تا 5 تومن مگلی . تا 5 تومن سی بی آر. راستی دوستانی که میخان بدونن واسه چی می خوام باید بگم واسه گاهی دور زدن یواش و آهسته توی خیابون و لذت بردن از سواری و رفع خستگی کاریم. باتشکر از همه دوستان واقعا تک.

monazzah
25-11-1391, 11:42 قبل از ظهر
با سلام به دوستان و تشکر از همه. خدمتتوت عرض کنم راجب دایلم خداوکیلی از قیافش مخصوصا از جلو اصلا خوشم نمیاد و نمی تونم تحملش کنم وگرنه بقیه چیزاش عالیه.هیچ وقت نتونستم به خرید یا داشتن دایلم فکر کنم.از مگلی بدی زیاد شنیدم از کسایی که داشتن.دربی هم که واقعا بد خرید و فروش و قطعاتشم که سر به فلک.موندم بخدا. باتعمیر زیاد آشنا نیستم و اینجایی که من هستم تعمیرکار خوب نیست و درحد سی جی 125 هستن.از ظاهر مگلی واقعا خوشم میاد. حاضرم بگیرم و حسابی مراعاتشو کنم یواش برم بیام.ولی دور دایلم کلا خط کشیدم.سواری موتوری بشم که اصلا دوست ندارم هیچ لذتی نداره.سی بی ار بهترینه اگر گیر بیاد. اگر نیومد بعد مگلی جون.لطفا کمکم کنین و اگر پیدا شد خبر بدیدن. تا 5 تومن مگلی . تا 5 تومن سی بی آر. راستی دوستانی که میخان بدونن واسه چی می خوام باید بگم واسه گاهی دور زدن یواش و آهسته توی خیابون و لذت بردن از سواری و رفع خستگی کاریم. باتشکر از همه دوستان واقعا تک.

خوب حالا شد با 5 می تونی مگلی بگیری تروتمیز فقط دادا موتور هرچی باشه دست دومه خواه نخواه باید بری تعمیرگاه هرچی خریدی اول از همه نکات ایمنی یادت نره خدای نکرده کار ندی دست خودت:s (9):

کوروش
25-11-1391, 05:49 بعد از ظهر
سی بی ار هم موتور خوبیه پس سی بی ار بگیری بهتره و اینقدر خورده تو سرش میتونی با قیمت خوب بخریش
اگه با استریت هم حال میکنی موتور استریت خوب هم هست

amo hosein
25-11-1391, 05:57 بعد از ظهر
داداش زن که نمیخوای بگیری... یکی از هم اینارو بگیر بره.

amin lj
25-11-1391, 06:06 بعد از ظهر
سی بی آر چیز دیگس حالا خود دانی...........:3:

masoudjoon
25-11-1391, 07:03 بعد از ظهر
سی بی آر خودمم دوس دارم .اگه تمیز و رنگ مشکی تیره گیر بیاد. زن چیه. موتور عشقه عشق. من هیچ وقت زن نمیگیرم. حالا دوستان کمک کن ایشالا هرچی قسمت بود رو بخرم.

- - - Updated - - -

به نظرتون توی پروفایلم قسمت نوع موتور : چی نوشته میشه بالاخره ؟؟؟؟؟؟؟؟

شایسته فر
25-11-1391, 09:52 بعد از ظهر
آقا تو گمرک 7-8 تایی سراغ دارم همه هم مشکی و در حد
قیمتم از 4.5 هست تا 5.200

masoudjoon
25-11-1391, 11:25 بعد از ظهر
عالللللللیه. پس بیام ؟ بالاخره که یکی پیدامیشه مارو ببره گمرک نشونمون بده ایشالا.یه نفر که از موتور سردر بیاره.

شایسته فر
26-11-1391, 12:45 قبل از ظهر
حاجی اگه 7-8 روز پیش بود خودم باهات میومدم
ولی متاسفانه از 7 صبح تا 8 حتی 9 شب شرکتیم و داریم کارارو راست و ریس می کنیم
وقتم آزاد شد یا خواست آزاد شه خبر می دم بهت؛ ایشالا بتونیم در خدمتتون باشیم

محمدفضل
26-11-1391, 01:23 قبل از ظهر
دوستان تهرانی یه چیز میگم ناراحت نشین خواهشن.من خیلی از فامیلهای پدریم تو تهرانن و عده ی زیادی از رفقام تهرانین ولی خدا وکیلی هروقت اومدم تهران رفتم پیش اون رفیقایی که شهرستانی هستن،تهران خونه دارن و دوران کارشناسیم تو دانشگاه صنعتی باهام بودن و الان تهران یا سرکارن یا مشغول تحصیل هستن. و اون تهرانی هاش یا گوشیشون خاموشه یا جوری تعارف میکنن که انگار دوست ندارن بری پیششون اونایی هم که کلی اصرار میکنن بری پیششون وقتی رفتی اونجا دوس داری هرچی زودتر از دست حرفاشون خلاص بشی! ولی وقتی میان مازندران باور کنید نمیزاریم حتی 1 ثانیه بهشون بد بگذره کلی هم خوشحال میشیم.
.
ازاین حرف من برداشت بد نکنید.شاید خود من آدم بدی باشم ولی نمیدونم چرا اینطورین.منتظر بودم فرصتی بشه تا از بچه های تهران بپرسم.
.
. دوستان هم میتونن تو پیام خصوصی جوابمو بدن.البته اگه این پستم سرجاش بمونه و پاک نشه.
.
همه ی بچه های پرشین موتور رو هم دوست داریم حالا چه تهرانی و چه اهل شهرهای دیگه ی کشور.

Mohammad aghili
26-11-1391, 09:35 قبل از ظهر
حمل بر جسارت نباشه
منم تا حدودی این حرف محمد فضل رو قبول دارم

البت از موقعی که تو پرشین اومدم تهران نیومدم ، اگر هم اومده باشم رد شدم ازش و توقفی نداشتم

اما کلا شهرستانی ها خونگرم تر و مهمون پذیر تر هستند

Kami
26-11-1391, 09:54 قبل از ظهر
اما کلا شهرستانی ها خونگرم تر و مهمون پذیر تر هستند
[Only registered and activated users can see links]

شایسته فر
26-11-1391, 09:58 قبل از ظهر

- - - Updated - - -

اگه بحث برای این حرکت من راه افتاده ؛ دوستانی که قبلا باهاشون رفتیم برا خرید موتور و وقت براشون گزاشتم در جریان هستن
ضمنا همه دوستان تهرانی انطوری که میگین نیستن
داریم دوستانی رو که حتی شما در مهمون نوازی و گرم گرفتنشون تو اون شهرستانهایی که میگین هم نمونشو نمیبینین!!!!!
محمد جان پ خ بخون

monazzah
26-11-1391, 10:12 قبل از ظهر
ببینید بچه ها همه جا خوب و بد هستش

خداییش من که هرچی رفیق تو تهران دارم برام سنگ تموم گذاشتن خصوصا که سربازیم تهران بود نیروری دریایی میدون رسالت بود

Gladiator
26-11-1391, 11:05 قبل از ظهر
چرا همه دارن میزنن تو سر مگلی؟اونایی که میگن مگلی خوب نیس بلد نیستن ازش مراقبت کنن چون مگلی موتور حساسیه وخیلی باید مراقب بود اگر یکم ازش مراقبت کنین باور کنین بهترین موتور میشه(نظر شخصی بدون تعصب)

بستگی داره به چه موتوری بگیم خوب،من خودم مگلی خریدم تیپ 1 سال 89 ، یک هفته نشد ردش کردم ، اینقدر مونتاژش افتضاح بود تو 50 کیلومتر اول هر روز یه چیزش میفتاد رو زمین ، اونم موتور صفر ، موتور خیلی خشکیه ، ترمزاش ضعیفه ، لرزش داره ، همه اینارو بذاریم کنار ، برای من مگلی خیلی کوچیکه ، شاید برای دوستان اینطور نباشه

- - - Updated - - -

داداش اگه قدت بالای 175 سانتیمتره مگلی برات کوچیکه ، بهترین کار اینه که یه بار سوار شی ، ببین اصلا سواریش به دلت میشینه یا نه ، هر موتوری میخوای بخری سعی کن یه بار سوارش بشی ، اگه سواریش راضیت کرد بخرش

---------- Post added at ۱۱:۰۵ قبل از ظهر ---------- Previous post was at ۱۰:۵۰ قبل از ظهر ----------

دوستان تهرانی یه چیز میگم ناراحت نشین خواهشن.من خیلی از فامیلهای پدریم تو تهرانن و عده ی زیادی از رفقام تهرانین ولی خدا وکیلی هروقت اومدم تهران رفتم پیش اون رفیقایی که شهرستانی هستن،تهران خونه دارن و دوران کارشناسیم تو دانشگاه صنعتی باهام بودن و الان تهران یا سرکارن یا مشغول تحصیل هستن. و اون تهرانی هاش یا گوشیشون خاموشه یا جوری تعارف میکنن که انگار دوست ندارن بری پیششون اونایی هم که کلی اصرار میکنن بری پیششون وقتی رفتی اونجا دوس داری هرچی زودتر از دست حرفاشون خلاص بشی! ولی وقتی میان مازندران باور کنید نمیزاریم حتی 1 ثانیه بهشون بد بگذره کلی هم خوشحال میشیم.
.
ازاین حرف من برداشت بد نکنید.شاید خود من آدم بدی باشم ولی نمیدونم چرا اینطورین.منتظر بودم فرصتی بشه تا از بچه های تهران بپرسم.
.
. دوستان هم میتونن تو پیام خصوصی جوابمو بدن.البته اگه این پستم سرجاش بمونه و پاک نشه.
.
همه ی بچه های پرشین موتور رو هم دوست داریم حالا چه تهرانی و چه اهل شهرهای دیگه ی کشور.

دادا همه جا همه جور آدم پیدا میشه ، ولی خداییش من هربار رفتم تهران جنس کارکرده بخرم قیمتا خیلی از کارکرده شهرستان بالاتر بود ، همش خواستن تو پاچه کنن ، حالا خوبه ما لهجه نداریم ، اگه شهرستانی غلیظ صحبت کنی که کلات پس معرکست ، اگه نتونی تهرونی صحبت کنی که میچپونن بهت داداش ، ولی جنس نو اینطور نیس ، قیمتش از شهرستان پایینتره ، در کل میخوام اینو بگم که کاسباش تخفیف که اصلا نمیدن ، انقدم از جنسشون تعریف میکننو زبون میریزن که انگار آسمون پاره شده همین یدونه افتاده پایین ، من چند بار اینو تجربه کردم ، بعضی آدما پول براشون از همه چی مهمتره ، حتی از شرف ، شرفشونو به پول میفروشنو دروغ میگن ، البته قصد من جسارت به هیچ کسی نیست

masoudjoon
26-11-1391, 11:35 قبل از ظهر
با همه این تفاسیر بالاخره یکی پیدا میشه باهاش برم ایشالا.خودمم از مگلی زیاد بدی شنیدم. ایشالا سی بی آر تمیز پیدامیشه همه رو هم دعا می کنم.آقای شایسته منم خودم گیر کار و دانشگاهم و بخام بیام طرفای 2 هفته دیگه ایشالا شاید تا اون موقع شمام آزاد تر شده باشی.

Mohammad aghili
26-11-1391, 12:18 بعد از ظهر
اگه بحث برای این حرکت من راه افتاده

نه داداش گل

شما برادریت رو قبلا ثابت کردی

من کلی گفتم

خصوصا واس **** گفتم :2i8d4ao:

اگر به کسی برخورد شخصا عذر میخوام (غیر از ****)
منظوری نداشتم

شایسته فر
26-11-1391, 07:44 بعد از ظهر
ایشالا تا 2 هفته دیگه کارام سبک تر میشه
حالا شمارمو داشته باش
البته فعلا به خاطر مشغله هایی که دارم خاموشه!!!
این شماره مخصوص برابچز پرشینه!!!!
09370051233

mahmood bahman
29-11-1391, 01:34 بعد از ظهر
داداش ایشالا یه موتور خوب گیرت بیاد.
فقط یه چیزو اگه جسارت نشه بگم نشی مثل من.
اگه ایشالا خواستی بیای تهران قبلش با عزیزی که میخواد همراهت بیاد یه هماهنگ بکن.در مورد کمیسیون هم باهاش صحبت کن.که برای پول میاد یا مرامی داره باهات میاد دنبال موتور.میخواد بهت حال بده.
چون این اتفاق واسه خودم افتاد
من خودم موتر فروش نیستم ولی مغازمون 17شهریوره.اگه اومدی قدمت رو جفت چشم.هر کاری از دستم بر بیاد در خدمتم.
یه جورایی هم صنفی هم هستیم:smilies(113):

masoudjoon
29-11-1391, 04:15 بعد از ظهر
سلام دوست عزیز. از راهنماییت ممنونم . حتما یه سر میام ایشالا. خودت از موتور سر در میاری ؟ وقت ازاد داری یه روز رو ؟

mahmood bahman
29-11-1391, 05:21 بعد از ظهر
مسعود جان من در خدمتت هستم.هر وقت اومدی بریم 17شهریور رو یه بالا پایین می کنیم.
ولی به نظر من حتی الامکان از مغازه ها نگیری و از دست بگیری بهتره.
هروقت اومدی قدمت رو چشم

masoudjoon
29-11-1391, 11:22 بعد از ظهر
زنده باشی. بی زحمت نمیذاریمت. خیلی لطف داری داداش

masoudjoon
13-12-1391, 11:58 بعد از ظهر
سلام به دوستان باوفا بخصوص اقای شایسته فر.
یک راهنمایی میخواستم
دوستان امشب یک مگلی(تنها مگلی شهرسکونت من) قرمز دیدم .پریدم جلوش و نگهش داشتم. باهاش صحبت کردم و نشستم و خودش هم پشتم نشست تا بریم دوری بزنیم. گازوندمش و یه دور کوتاه زدم بد بش گفتم میفروشی اونم گفت دنبال تریل میگردم . اگه بخای اره. خلاصه مدل 89 بیمه دار و کامل بجز کارتش که گفت باید از پست تهران خودم برم بگیرم.قیمت رو گفت 5500 خودم خریدم و همونقدرم میدم.
آیا میارزه ؟ اگر تا 5 بگیریم چی؟ بگیرم یا نگریم ؟

شایسته فر
14-12-1391, 12:30 قبل از ظهر
اگه موتورش خسته نباشه و تر تمیز باشه هم فنی و هم ظاهری 5 بگیری خوبه حالا یکم بالا پایین مشکلی نداره!!!

masoudjoon
14-12-1391, 11:23 قبل از ظهر
باشه ممنون تاخدا چی بخاد. خبر میدم

Milad_2Rbo
14-12-1391, 12:31 بعد از ظهر
دوستان امشب یک مگلی(تنها مگلی شهرسکونت من) قرمز دیدم .پریدم جلوش و نگهش داشتم.
ترکیدم از خنده(فیلم اکشن زیاد میبینی دادا)
شما کودوم شهرستانی؟شاید بتونی از بچه های سایت تو شهرتون پیدا کنی یه مشورتی هم در رابطه با این موتور بگیری
در ضمن اینم بگم که موتور که می گیری چه نو چه دست دوم بستگی به نوع موتور باید یه پولی هم همون اول واسش خرج کنی(بیشتر دست دو).مثلا تعویض روغنی.شمعی .اچار کشی ...یه پولیم واسه اینا بزار کنار(کلاه فراموش نشه)

masoudjoon
14-12-1391, 11:13 بعد از ظهر
سلام . خداروشکر که خندیدی. بخند دنیا بروت بخنده. یه شهر متروکه که فقط 1 مگلی داره. اینجا مگلی رو فکر میکنن دوکاتی 1100 سی سیه .نه داداش کسی از شهر ما تو این سایت نیست.اگه کلاه خودشو بم بده که علیه. راپیدو اصلیه. تا 5 ت بده بر میدارم که پول واسه خرجاش بمونه. من شاید موقع موتورسواری سرم یادم بره ببرم ولی کلاه یادم نمیره.یا علی داداش.

masoudjoon
28-12-1391, 02:41 بعد از ظهر
سلام دوستان . خریدم بالاخره. باتشکر از همه

geraf
28-12-1391, 02:51 بعد از ظهر
مبارک باشه داداش انشاالله خیرشوببینی.چندتا عکس ازش بزار

02109002
28-12-1391, 04:25 بعد از ظهر
سلام دوستان . خریدم بالاخره. باتشکر از همه

موفق باشید

قفل شد