mehran
06-11-1391, 08:10 بعد از ظهر
خوب بعد از کلی تمرین دارم یواش یواش یه چیزایی یاد میگیرم
دیروز بعد از هماهنگی با علی رضا و حسین نوبهار تصمیم گرفتیم بریم سوهانک تا همگی تمرین کنیم
27402
منو علی سر قرار منتظر بودیم که حسین با تاخیر خودشو رسوند.ماهام عین آدمای ساده خیال کردیم تاخیرش برای این بوده که رفته شیریرنیه موتورشو بگیره که دیدیم نع.از این خبرا نیست.:waiting:
خلاصه راه افتادیم شروع کردیم به بالا پائین کردن تا کامرو با چند نفر از دوستانش اومدن پیش ما و هر سه تامونو با ناهار سوپرایز کردن
27404
كامروي عزيز درحال همبرگر پزی(دمت گرم خیلی خوب شده بود)
27410
27411
حالا میریم سر مهمترین مطلب آفرود این هفته
هفته پیش که با علی رضا رفتیم خوب طبیعتن با نینجا نیومده بود و با سی جی بودش و شیبارو راحت نمیومد.
ولی این هفته با تعویض خورشیدی باید میدید چه کارا که نمیکرد
27412
تو فیلمای زیر میتونید هنر نمایی سی جی و روانو ببینید
[Only registered and activated users can see links] - Stabilized.mp4
در آخر کارم سر من بی کلاه موند که هیچکیی نبود ازم فیلم یا عکس بگیره:mad_majidonline:
به امید قرارای بهتر
دیروز بعد از هماهنگی با علی رضا و حسین نوبهار تصمیم گرفتیم بریم سوهانک تا همگی تمرین کنیم
27402
منو علی سر قرار منتظر بودیم که حسین با تاخیر خودشو رسوند.ماهام عین آدمای ساده خیال کردیم تاخیرش برای این بوده که رفته شیریرنیه موتورشو بگیره که دیدیم نع.از این خبرا نیست.:waiting:
خلاصه راه افتادیم شروع کردیم به بالا پائین کردن تا کامرو با چند نفر از دوستانش اومدن پیش ما و هر سه تامونو با ناهار سوپرایز کردن
27404
كامروي عزيز درحال همبرگر پزی(دمت گرم خیلی خوب شده بود)
27410
27411
حالا میریم سر مهمترین مطلب آفرود این هفته
هفته پیش که با علی رضا رفتیم خوب طبیعتن با نینجا نیومده بود و با سی جی بودش و شیبارو راحت نمیومد.
ولی این هفته با تعویض خورشیدی باید میدید چه کارا که نمیکرد
27412
تو فیلمای زیر میتونید هنر نمایی سی جی و روانو ببینید
در آخر کارم سر من بی کلاه موند که هیچکیی نبود ازم فیلم یا عکس بگیره:mad_majidonline:
به امید قرارای بهتر