PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی جهت خرید موتور روان

alichy
26-10-1391, 12:42 قبل از ظهر
باسلام خدمت همه اساتید
یه روان rv دیدم مدل 89 ،طرف که میگفت 2200زیاد کار نکرده (سفرش اگه پیداشه 3700)
موتور هم چک کردم چیزیش نبود
اما یه چیز گرفتم در اگزوز سیاه کرد
فکر کنم روغن سوزی داشت . دودی مشخص نبود اما دست میگرفتی در اگزوز گاز میدادی سیاه میکرد
[Only registered and activated users can see links]

خودش که میگه مال کابراته ردیفش میکنم بهت میدم
به نظرتون بخرمش؟

سجاد gh
26-10-1391, 12:52 قبل از ظهر
شماره اندازه چشه چسب خورده
در ضمن اگه روغن داده اگزوز/ کارش تمومه:15:

alichy
26-10-1391, 01:04 قبل از ظهر
سر همین یه صد تومن کم میکنم یه دیجیتال میندازم روش
سیم ترمز جلو تو همه روانا از رو کیلومتر:13: رد میشه؟

سجاد gh
26-10-1391, 01:06 قبل از ظهر
اره از اونجا رد میشه
پس روغن سوزی نداره؟

alichy
26-10-1391, 01:13 قبل از ظهر
فکر نکنم چون روغن سوزی دود ابی میده
این دود سیاه میده اونم خیلی کم یه برگه سفید گرفتم جلو اگزوز تا معلوم شد

سجاد gh
26-10-1391, 01:19 قبل از ظهر
فکر نکنم چون روغن سوزی دود ابی میده
این دود سیاه میده اونم خیلی کم یه برگه سفید گرفتم جلو اگزوز تا معلوم شد

واسه قیمت هم باید بچه های دیگه کمکت کنن
من در جریان قیمت نو ودسته 2 نیستم
درضمن تصویر شماره 5 خیلی خرابی رو نشون میده /زنجیرش هم فک کنم روغن کاری نشده تا حالا درسته؟
سرحال سرحال هم نیست
مواظب باش

Babak
26-10-1391, 01:26 قبل از ظهر
دود سیاه ماله بد سوختن بنزینه آبی باشه روغنه:28:
قیمت هم تنده 1800 یا 1900 پرشه برای سالمش مدل 89:sumo:

omidco2003
26-10-1391, 09:30 قبل از ظهر
دوست عزیز تو که اصفهانی هستی به نظر من جترو برداری بهتر هست الان صفرش رو میتونی حدود 2700 800 بخری دیگه خاطرت هم جمع هست که سالمه سالمه
این روان یکمی زیادی ستمه خورده
تو که میخوای 2200 پول این رو بدی خوب 500 بزار روش یه جترو صفر بخر از لحاظ لوازم هیچ مشکلی نداره چون کارخونه ش توی اصفهان هست تازه یه جعبه طلایی هم روش بهت میده که سیم گاز و دو دست لنت و شمع و .... توش هست

Nobahar
26-10-1391, 10:24 قبل از ظهر
کلا من نظرم اینه که از مغازه دار موتور دست دوم خریدن اشتباهه. بگرد از دست بخر خیلی بهتره. مغازه دار حداقل 200 تومن میکشه رو اونچیزی که از دست خریده. تو مستقیم از دست بخری هم ارزون تر در میاد هم اینکه ایراداتش رو کمتر میتونه پنهون کنه. مغازه دار خوب میدونه چجوری مخت رو بزنه. البته نظر شخصی خودمه ها شما اگر عیب یابیت خوبه و میتونی خوب چونه بزنی بگیر.

از لحاظ ظاهری که خستس. یارو خرکی کار کشیده از موتور اصلا هم بش نرسیده. از اون اب باطری که ریخته پایین گند زده به میل جاپایی و زنجیر روغن نخورده و نسبتا زنگ زدش مشخصه اصا دست به موتور نمیکشیده. کیلومترش هم که زده شکونده زحمت نکشیده یه نو بخره بندازه همون تف زده چسبونده.

خلاصه خیلی مراقب باش عجله نکن موتور زیاده حول موتور خریدن نداشته باش. یکی رفیق های منم همینطوری بود رفتم براش موتور ببینم من هر چی ایراد از این موتور میگرفتم میگفت نه خوبه دیگه گیر نمیاد. اخرش بعد 4 ماه انقد خرج گذاشت رو دستش برد فروخت 200 تومن زیر قیمتی که خریده بود.

ببخشید زیاد حرف زدم

yasharazary
26-10-1391, 10:49 قبل از ظهر
من با نظر آقای omidco2003----و nobahar موافقم

alichy
26-10-1391, 12:20 بعد از ظهر
جترو که اصفهان فت و فراوونه یکی دیدم هنوز پلاستیکه زینش باز نشده میده این قیمت خوشکل تر هم هست اما به پا روان که نمیرسه روان تو اصفهان کمه
اگه 1700 داد میگرم چون باید همین الان 200 تومن خرجش کنم تا یه 3ماه راحت راه بره

- - - Updated - - -

کلا من نظرم اینه که از مغازه دار موتور دست دوم خریدن اشتباهه. بگرد از دست بخر خیلی بهتره. مغازه دار حداقل 200 تومن میکشه رو اونچیزی که از دست خریده. تو مستقیم از دست بخری هم ارزون تر در میاد هم اینکه ایراداتش رو کمتر میتونه پنهون کنه. مغازه دار خوب میدونه چجوری مخت رو بزنه. البته نظر شخصی خودمه ها شما اگر عیب یابیت خوبه و میتونی خوب چونه بزنی بگیر.

از لحاظ ظاهری که خستس. یارو خرکی کار کشیده از موتور اصلا هم بش نرسیده. از اون اب باطری که ریخته پایین گند زده به میل جاپایی و زنجیر روغن نخورده و نسبتا زنگ زدش مشخصه اصا دست به موتور نمیکشیده. کیلومترش هم که زده شکونده زحمت نکشیده یه نو بخره بندازه همون تف زده چسبونده.

خلاصه خیلی مراقب باش عجله نکن موتور زیاده حول موتور خریدن نداشته باش. یکی رفیق های منم همینطوری بود رفتم براش موتور ببینم من هر چی ایراد از این موتور میگرفتم میگفت نه خوبه دیگه گیر نمیاد. اخرش بعد 4 ماه انقد خرج گذاشت رو دستش برد فروخت 200 تومن زیر قیمتی که خریده بود.

ببخشید زیاد حرف زدم
مرسی به خواطر راهنمایی من اول که دیدمش رنگش منو جزب کرد ،همه مغازه ها اصفهان رو گشتم
دورو ور منم کسی نیست روان داشته باشه
به نظرتون از کجا پیدا کنم؟

سجاد gh
26-10-1391, 01:47 بعد از ظهر
:mad_majidonline:خب میتونی از مغازه بگیری عزیز البته اگه پول ...

omidco2003
26-10-1391, 03:04 بعد از ظهر
علی جان روی چه حسابی میگی جترو به پای روان نمیرسه؟
جترو از همه لحاظ با روان یکی هست و هیچ تفاوفتی نداره با روان
یه سر به تاپیک جترو بزن شاید نظرت عوض بشه

Nobahar
26-10-1391, 03:21 بعد از ظهر
منم میخوام روان بخرم اتفاقا یه تاپیک مشاوره هم زدم. اگه نظرت فقط روی روانه و گیر نمیاری تو شهرتون، باید بزنی تو کار شهرستان های دیگه. من خودم احتمالا اول هفته بعد میرم لاهیجان که موتور بگیرم بیارم. تو تهران تر تمیز که چشمو بگیره پیدا نکردم.

خلاصه اگه خیلی مشتاق روانی به نظرم بهتره جاهای دیگه هم بگردی دنبالش یه ترتمیزش رو پیدا کنی تا اینکه این خسته رو برداری. خدایی بد ازش کار کشیده خدایی نکرده یهو میبینی خرج اساسی میندازه رو دستت.

F.Shahgol
26-10-1391, 03:42 بعد از ظهر
روان من 3 بار دنده خورد کرد
یه جترو بخر
هیچ فرقی با روان نداره تنها فرقی که داره گیربکسش قوی هست و بهتر
اگه تریل میخای برو زینبیه
از طرف طوقچیکه میری بهد از ترمینال باغ قوچ خانه اولین مغازه تریل چیده
فلات داره
جترو داره
هم نو و هم کارکرده
یکی یا دو تا مغازه بعدش هم موتور خودم را گزاشته واسه فروش روان مشکی هست
وی من میگم جترو بخر
روان اگه میخا بگیری از گیربکسش مطمن باش که تا حالا باز نشده باشه

Nobahar
26-10-1391, 03:48 بعد از ظهر
چجوری میشه مطمئن شد گیربکسش دست نخورده؟ کلا چجوری میشه فهمید گیربکسش خوب در اومده؟!

alichy
26-10-1391, 06:51 بعد از ظهر
علی جان روی چه حسابی میگی جترو به پای روان نمیرسه؟
جترو از همه لحاظ با روان یکی هست و هیچ تفاوفتی نداره با روان
یه سر به تاپیک جترو بزن شاید نظرت عوض بشه
تو از کجا فهمیدی اسم من علی ؟
من علیرضام
حالا که ان طور شد یه تایپک مقایسه جترو و روان میزنم

منم میخوام روان بخرم اتفاقا یه تاپیک مشاوره هم زدم. اگه نظرت فقط روی روانه و گیر نمیاری تو شهرتون، باید بزنی تو کار شهرستان های دیگه. من خودم احتمالا اول هفته بعد میرم لاهیجان که موتور بگیرم بیارم. تو تهران تر تمیز که چشمو بگیره پیدا نکردم.

خلاصه اگه خیلی مشتاق روانی به نظرم بهتره جاهای دیگه هم بگردی دنبالش یه ترتمیزش رو پیدا کنی تا اینکه این خسته رو برداری. خدایی بد ازش کار کشیده خدایی نکرده یهو میبینی خرج اساسی میندازه رو دستت.
خیلی ممنون از نظرتون شهر دیگه میترسم برم دست از پا دراز تر برگردم

روان من 3 بار دنده خورد کرد
یه جترو بخر
هیچ فرقی با روان نداره تنها فرقی که داره گیربکسش قوی هست و بهتر
اگه تریل میخای برو زینبیه
از طرف طوقچیکه میری بهد از ترمینال باغ قوچ خانه اولین مغازه تریل چیده
فلات داره
جترو داره
هم نو و هم کارکرده
یکی یا دو تا مغازه بعدش هم موتور خودم را گزاشته واسه فروش روان مشکی هست
وی من میگم جترو بخر
روان اگه میخا بگیری از گیربکسش مطمن باش که تا حالا باز نشده باشه
موتورت رو دیدم
این موتور هم که عکسش رو گذاشتم رو به رو همین مغازست اون دست خیابون روبه رو حموم:smilies(113):
یه جترو خوب زیر سر دارم اگه تایپک نتیجه داد میرم سراق اون

---------- Post added at ۰۶:۵۱ بعد از ظهر ---------- Previous post was at ۰۶:۱۴ بعد از ظهر ----------

اینم تایپک [Only registered and activated users can see links] لطفآ با نظراتتون خوشحالمون :flower4:کنید

RHM
30-10-1391, 03:41 بعد از ظهر
خب به نظر تصادف کرده ناجور

رفیقم از کوه که نه کوه پرت شد با روانش تنه موتورش ترک یافت

اگه بتونی چک کنی خوبه

F.Shahgol
30-10-1391, 04:44 بعد از ظهر
موتورت رو دیدم
همونی هست که وسط فرمونش یه ابر fox قرمز رنگه