توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید موتور کراس
سجاد gh
19-10-1391, 08:51 بعد از ظهر
با سلام
درمورد خرید موتور کراس 4 زمانه دسته2 اگه کسی اطلاع داره کمک کنه
باید چه چیزی در نظر گرفته بشه واسه خرید خوب
:s (9):
عابدی
19-10-1391, 09:06 بعد از ظهر
سن موتور.ترجیحا بالای 2005 این که فنر بندیش سالم باشه.نکوبه.سیلندرش ترجیحا بوش نخورده باشه.انجینش پلمب باشه شاسیس سالم باشه.کج و کولی و جوش خوردگی نداشته بااشه.و موردای دیگه که موقع خرید ببینی ایراد حساب میشه یا نه.(صر صدای اضافی و ریپ زدن گاز خوردن الکی واینا)
سجاد gh
19-10-1391, 09:10 بعد از ظهر
سن موتور.ترجیحا بالای 2005 این که فنر بندیش سالم باشه.نکوبه.سیلندرش ترجیحا بوش نخورده باشه.انجینش پلمب باشه شاسیس سالم باشه.کج و کولی و جوش خوردگی نداشته بااشه.و موردای دیگه که موقع خرید ببینی ایراد حساب میشه یا نه.(صر صدای اضافی و ریپ زدن گاز خوردن الکی واینا) خب من ازکجا باید بدونم بوش نخورده یا انجین باز نشده
yasharazary
19-10-1391, 11:57 بعد از ظهر
کار من و شما نیست باید تعمیر کار نظر بده
سجاد gh
20-10-1391, 04:33 قبل از ظهر
کار من و شما نیست باید تعمیر کار نظر بده من نمیخوام 50 هزارتومن ناقابل رو به یه استاد ی بدم که فقط به موتور نگاه میکنه چیزی هم حالیشون نیست چون من یه rmz 250 گرفتم استاد هم با هام بودولی بد جوری بهم انداختن حدود 1 میلیون خرجش کردم بازم درست نشد با 1 میلیون ونیم ضرر به زور ازم خریدن واسه همین رو به اینجا اوردم حالا هرکی حالیشه کمک کنه لطفا
yasharazary
20-10-1391, 06:12 قبل از ظهر
من اطلاعات زیادی راجع به موتور کراس ندارم یکم صبر کن دوستان اهل فن میان نظر میدن---عجله نکن
پرواز را بخاطر بسپار!!!!!!
سجاد gh
20-10-1391, 07:51 قبل از ظهر
من اطلاعات زیادی راجع به موتور کراس ندارم یکم صبر کن دوستان اهل فن میان نظر میدن---عجله نکن پرواز را بخاطر بسپار!!!!!! دمت گرم دوست عزیز تا اینجاشم کمک کردی تشکر میکنم با شه منتظر میمونم
Mohammad aghili
20-10-1391, 07:49 بعد از ظهر
اونی که بات بوده استاد نبوده داداش
ترجیحا موتور رو از کسی بگیر که پسفردا دیدی بهت رکب زده ، بری خر شو بگیری
درکل هرچقدر پول بدی همونقدر آش میخوری
یه موتور تو جعبه بگیر ، تا آخر عمر خیالت راحته ، ضمنا کلی هم لوازم همراشه تا یه مدت نیاز به خرید لوازم نداری
yasharazary
21-10-1391, 01:32 قبل از ظهر
یه پیشنهاد دارم اونم اینه که موتور تعمیری و انجین باز شده نگیری----یکی هم اینکه سعی کن مدل پایین نباشه---من خودم عاشق دو زمانه ام ولی سعی کن نخری چون داره از رده خارج میشه یعنی تقریبا خارج شده!!
من همینقدر عقلم رسید ---
سجاد gh
21-10-1391, 04:25 قبل از ظهر
یه پیشنهاد دارم اونم اینه که موتور تعمیری و انجین باز شده نگیری----یکی هم اینکه سعی کن مدل پایین نباشه---من خودم عاشق دو زمانه ام ولی سعی کن نخری چون داره از رده خارج میشه یعنی تقریبا خارج شده!!
من همینقدر عقلم رسید ---
ممنون داداش گل بهت زحمت دادیم:thanks:
- - - Updated - - -
اونی که بات بوده استاد نبوده داداش
ترجیحا موتور رو از کسی بگیر که پسفردا دیدی بهت رکب زده ، بری خر شو بگیری
درکل هرچقدر پول بدی همونقدر آش میخوری
یه موتور تو جعبه بگیر ، تا آخر عمر خیالت راحته ، ضمنا کلی هم لوازم همراشه تا یه مدت نیاز به خرید لوازم نداری
سلام دوست عزیز ممنون از این که راهنمایی میکنی *چند تا سوال واسم پیش اومد؟
اگه بخوام نو بگیرم از کجا ؟
مثلا مدلش 10 به بالا باشه اونم crf450
قیمتش چقدر هستش وچه لوازمی باهش هست؟
لطفا راهنمایی کنید با تشکر♥♥♥♥♥:19:♥♥♥♥♥
Mohammad aghili
21-10-1391, 04:47 قبل از ظهر
داداشی ، سی آر اف 450 اونم 10 به بالا و کم کار ، حسابی جیبت رو درد میاره
ا م ا ر ا ت یش هم بخوای بگیری واست در کمترین حالت میره رو 18 اینا
یه وای زد 125 در حد (تو جعبه) مدل همون 10 اینا ، دیروز قیمت گرفتم 9-10 تومن
دقت کن : وای زد - اونم 125
دیگه حساب کن سی آر اف 450 چند در میاد
لوازمی هم که تو جعبه هست
دقیق نمیدونم
ولی واس دوزمانه ها : یه دست رینگ پیستون و یه جفت کتی ترمز و کلاچ و لنت و لاستیک و این جور چیزاس
سجاد gh
21-10-1391, 05:11 قبل از ظهر
داداشی ، سی آر اف 450 اونم 10 به بالا و کم کار ، حسابی جیبت رو درد میاره ا م ا ر ا ت یش هم بخوای بگیری واست در کمترین حالت میره رو 18 اینا یه وای زد 125 در حد (تو جعبه) مدل همون 10 اینا ، دیروز قیمت گرفتم 9-10 تومن دقت کن : وای زد - اونم 125 دیگه حساب کن سی آر اف 450 چند در میاد لوازمی هم که تو جعبه هست دقیق نمیدونم ولی واس دوزمانه ها : یه دست رینگ پیستون و یه جفت کتی ترمز و کلاچ و لنت و لاستیک و این جور چیزاس ممنون دوست عزیز ولی من از 2 زمانه که یه کم نگهداریش سخته وصدای وز وز بدی میده خوشم نمیاد کلا ازشما ممنونم حالا باید چه جوری از 4 زمانه نگهداری کنم در مورد روغن موتور وتعویضش با تشکر