توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال و جواب (q&a)
javad eskandari
03-07-1394, 09:40 بعد از ظهر
سلام میخام یه سوال بپرسم ولی فکر میکنم که هیشکی نیست چون آخرین کامنت سال 1390!!!
هستین عایا؟؟؟!!!!!!؟؟؟!!!!؟؟!؟!؟!؟
Amir R1
03-07-1394, 11:58 بعد از ظهر
بگو رفیق
javad eskandari
16-07-1394, 04:09 بعد از ظهر
Amir R1
سلام ممنون که توجه کردی
من یه موتور savin 150cc دارم تو سرپایینی 120 تا رو میره ولی سربالایی اصلا جون نداره
به نظرت مشکل از کجا میتونه باشه؟:hanghead:
Amir R1
17-07-1394, 12:00 قبل از ظهر
از کاربرات یا برق از رینگاتم میتونه باشه
javad eskandari
17-07-1394, 11:09 قبل از ظهر
دمت گرم امیر
ولی فکر نکنم از برق باشه چون تازه یه شمع TEKNO انداختم روش:297:
احتمالا همون جور که تو گفتی از کاربراته آخه کاربرات خودش روش نبود کاربرات 200 شتاب دار روش انداخته بودم شاید کابرات خودش از تنظیم در اومده باشه
Amir R1
17-07-1394, 11:35 بعد از ظهر
احتمالا کاربراتته
- - - Updated - - -
داش موتورت مدل چنده؟
- - - Updated - - -
از رینگاشم میتونه باشه
javad eskandari
18-07-1394, 01:04 بعد از ظهر
مدل 94!
شهریور خریدمش
Quintin
19-07-1394, 06:30 بعد از ظهر
دوستان میتونید...برای موتورCDI...درباره ی کاربراتورشتابدارمزایاومعا یبش توضیح جامع وکاملی بدید چون قصدخریددارم...به نظرمن اگه همچین طرحی برای کاربراتورخوب بودطراحانش همچین طرحی رواجرامیکردند...بازم نظرات شمارو خواستم بدونم
پی نوشت:
کاربراتور200شتادار کاربراتوری هستش که من قصدخریدش رودارم
javad eskandari
24-07-1394, 01:17 بعد از ظهر
Quintin سلام
به نظر من کاربرات 200 شتاب دار به درد 125 و 150 نمیخوره چون خودم یه مدت انداخته بودم رو موتورم
حالا چرا به درد نمیخوره:مصرف سوخت رو خیلی میبره بالا_در دور گاز بالا موتور ریپ میزنه
ولی خداییش شتاب موتورو وحشی میکنه و در سرعت هیچ تاثیری نداره
در ضمن اگه کاربرات 200 روش بندازی باید گلویی(رابط) رو عوض کنی واسه 200 رو بندازی - شمع خوب و اصل روش بندازی - فیلتر هوارو باز کنی یا فیلتر اسپورت بندازی یا حداقل سوراخش کنی - سیم دوسره که هم به کاربرات و هم به شتاب بخوره بندازی - وصد البته باید بدی موتور ساز واست تنظیم کنه که کلا 20 30 تومن واست آب میخوره
و اگه کاربرات رو انداختی رو موتور از اگزوز دود سفید رنگ کرد باید بوش و سوزن کاربراتو عوض کنی
Quintin
25-07-1394, 10:10 قبل از ظهر
Quintin سلام
به نظر من کاربرات 200 شتاب دار به درد 125 و 150 نمیخوره چون خودم یه مدت انداخته بودم رو موتورم
حالا چرا به درد نمیخوره:مصرف سوخت رو خیلی میبره بالا_در دور گاز بالا موتور ریپ میزنه
ولی خداییش شتاب موتورو وحشی میکنه و در سرعت هیچ تاثیری نداره
در ضمن اگه کاربرات 200 روش بندازی باید گلویی(رابط) رو عوض کنی واسه 200 رو بندازی - شمع خوب و اصل روش بندازی - فیلتر هوارو باز کنی یا فیلتر اسپورت بندازی یا حداقل سوراخش کنی - سیم دوسره که هم به کاربرات و هم به شتاب بخوره بندازی - وصد البته باید بدی موتور ساز واست تنظیم کنه که کلا 20 30 تومن واست آب میخوره
و اگه کاربرات رو انداختی رو موتور از اگزوز دود سفید رنگ کرد باید بوش و سوزن کاربراتو عوض کنی
دستت درد نکنه خیلی کامل گفتی...جواد جان میدونی جریان چیه که دنبال خریداین رفتم اصلش اینه که دنبال خریدکاربراتورهونداقدیم بودم نوکه گیرنمیاددست دومش نظرت چیه بخرم؟
javad eskandari
26-07-1394, 07:49 بعد از ظهر
دست دوی اصلم اصله بخر
Quintin
26-07-1394, 07:56 بعد از ظهر
دست دوی اصلم اصله بخر
جوادجان کاربرات هونداپیستون بزرگ وکوچک...به نظرت کدومشوبگیرم پیستون بزرگ یاکوچک؟نظرتوچیه
javad eskandari
27-07-1394, 01:10 بعد از ظهر
سلام
به نظر من پیستون بزرگ بخری ودرجه مصرفشو یکی ببری بالا و هوا رسانیشو بهتر کنی شتاب موتور زیاد میشه
اینی که بهت میگمو خودم امتحان کردم و نتیجش رو هم گرفتم
و احتمالا مصرفتو یه کوچولو ببره بالا که اصلا مهم نیست.
نظر خودت هم مهمه هر کدومشو دوست داری بخر و اینو بگم کاربرات پیستون بزرگ و کوچک تفاوت آنچنانی با هم ندارن
ولی حتما اصل بخر
Quintin
27-07-1394, 08:15 بعد از ظهر
سلام
به نظر من پیستون بزرگ بخری ودرجه مصرفشو یکی ببری بالا و هوا رسانیشو بهتر کنی شتاب موتور زیاد میشه
اینی که بهت میگمو خودم امتحان کردم و نتیجش رو هم گرفتم
و احتمالا مصرفتو یه کوچولو ببره بالا که اصلا مهم نیست.
نظر خودت هم مهمه هر کدومشو دوست داری بخر و اینو بگم کاربرات پیستون بزرگ و کوچک تفاوت آنچنانی با هم ندارن
ولی حتما اصل بخر
چشم همون حرفه شمااصله پیستون بزرگ میخرم ...کاربراتورفابریک دیگه عمرش تموم شده بود شوره زده بود...امارگرفتم گفتن توبازاریک رپیدوهست یک کویری(گفتن کویری بهتره) انداختیم...کاربرات هاجدیدمفت نمی ارزن اصلاراضی نیستم
erfi.747
28-07-1394, 01:23 قبل از ظهر
آقا ما امشب یه صافی بنزین هوندا عوض کردیم نشتی داشت الآن وقتی دسته گازو زیاد میچرخونی پت پت پت میکنه مخصوصا تو دنده 3 و 4 نمیشه گاز داد به موتور اصلا .. مشکل چیه ؟؟؟
farshad 54
28-07-1394, 09:01 قبل از ظهر
صافی بنزین رو برعکس نبستی؟
BAVARIA
30-07-1394, 04:34 بعد از ظهر
با سلام خدمت دوستان
موتور من تریل زنجیر تایمی است ، مورد ی که ذهن منو مشغول کرده اینه که 1-درزمان حرکت کردن صدای چرخش زنجیرتایمو کاملاً میشنوی 2-وقتی موتور گرم باشه دراول هردنده که دور موتور پایین هست یا موقعی که به موتور فشار بیاد چه در سربالایی یا شتاب گیری صدایی مثل صدای یاتاقان که یکجور تق تق است را میشنوی ولی این صدا وقتی دور موتور بالا بیاد قطع میشه
دوستان اگه تجربه ای دارند راهنمایی بفرماییند
Komando
30-07-1394, 05:05 بعد از ظهر
با سلام خدمت دوستان
موتور من تریل زنجیر تایمی است ، مورد ی که ذهن منو مشغول کرده اینه که 1-درزمان حرکت کردن صدای چرخش زنجیرتایمو کاملاً میشنوی 2-وقتی موتور گرم باشه دراول هردنده که دور موتور پایین هست یا موقعی که به موتور فشار بیاد چه در سربالایی یا شتاب گیری صدایی مثل صدای یاتاقان که یکجور تق تق است را میشنوی ولی این صدا وقتی دور موتور بالا بیاد قطع میشه
دوستان اگه تجربه ای دارند راهنمایی بفرماییندسلام.احتمال داره مال رولبرینگ شاتون باشه.اگه بتونی یجوری صداش رو ظبط کنی بزاری اونوقت بهتر میشه نظر داد
erfi.747
01-08-1394, 03:59 بعد از ظهر
صافی بنزین رو برعکس نبستی؟
نه داداش صافی ok بود ماله شمع بود .. داستان از این قراره که رفیقمون با ساسات وسط رانندگی میکرده نزدیک بود سر شمع بسوزه .. اون داستان پت پت هم به این خاطر بوده .. تازه آقا اعتراض میکرد که چرا موتور تو دور بالا ریپ میزنه و گاز نمیخوره .. بعدا که اومد دیدم ساسات وسطه دادم پایین بازم خفه میکرد تو دور بالا ..بعدش من به شمع مشکوک شدم وا کردم دیدم افتضااااااااااااح .. حالا شمع رو فعلا سمبه کشیدم درست شده تا بعدا یه شمع خوب بگیرم براش .. راستی شمع چی بگیرم ؟؟؟
javad eskandari
03-08-1394, 01:39 بعد از ظهر
اگه پیدا کردی NGK اصل بخر
اگه هم که اصلشو پیدا نکردی TEKNO یا rapido بخر
erfi.747
03-08-1394, 04:00 بعد از ظهر
اگه پیدا کردی NGK اصل بخر
اگه هم که اصلشو پیدا نکردی TEKNO یا rapido بخر
آقا شمع ngk اصلی 50 هزار تووووووووووووومن !!!! :wow:
صفحه پر هوندا 240 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :consoling2:
جنگه مگهههههههههههههههههههه ؟؟؟ :s (9):
Komando
03-08-1394, 07:04 بعد از ظهر
صفحه پر اینجا دارن میگن 50 تومن.حالا نمیدونم اصل هست یا نه
erfi.747
03-08-1394, 09:00 بعد از ظهر
داداش موتور 6-5 تا صفحه میخواد احتمالا هر کدومش 50 تومنه که 5 تاش میشه 250 .. چرا اینقدر گرونه آخه ؟؟؟ الآن راپیدو و انرژی و kh تقریبا هر 5 تاش با اجرت تعویض میافتن بین 80-60 تومن ..
Komando
03-08-1394, 09:14 بعد از ظهر
اینجا پنج تاش 50 تومنه.من صفحه زیاد عوض کردم هیچ کدوم خوب نبودن.ولی الان یه انرژی طلایی 6 تایی انداختم خوبه البته با یه تغییراتی که روشون دادم.
Quintin
05-08-1394, 12:19 بعد از ظهر
سلام داداش خوبی خیلی وقته ندیدمت ازراهنمایی هات استفاده کنیم...داداش میتونی عکس صفحه هاروبزاری ماهم ببنیم...من عکس صفحه گذاشتم توقسمت جامع صفحه کلاچ...به نظرم صفحهه ها علیرضا بی ام دبلیو ازهمه بهتر باشه ...ای کاش الان خودش ببینه بگه کیفیتشون چطوربود
Komando
05-08-1394, 01:16 بعد از ظهر
سلام داداش خوبی خیلی وقته ندیدمت ازراهنمایی هات استفاده کنیم...داداش میتونی عکس صفحه هاروبزاری ماهم ببنیم...من عکس صفحه گذاشتم توقسمت جامع صفحه کلاچ...به نظرم صفحهه ها علیرضا بی ام دبلیو ازهمه بهتر باشه ...ای کاش الان خودش ببینه بگه کیفیتشون چطوربودقربونت داداش .ما همیشه در خدمتیم. تا الان از این صفحه پرها نخریدم چون بهشون اعتماد ندارم. فقط وقتی واسه خرید صفحه رفتم یه چندتا لوازم فروش گفتن بهترین صفحه ای که داریم پر هست و 50 تومن.یه جا هم یکی گفت دارم 25 تومن که به نظرم اون دیگه صد در صد قلابی هست.حالا اگه وقت کردم میرم ازشون عکس میگیرم میزارم.
Gladiator
05-08-1394, 02:24 بعد از ظهر
آقا شمع ngk اصلی 50 هزار تووووووووووووومن !!!! :wow:
صفحه پر هوندا 240 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :consoling2:
جنگه مگهههههههههههههههههههه ؟؟؟ :s (9):
صفحه پر هوندا همونی که شما میگی 240 تومن رو من بهت میدم 25 تومن
دو دست رفتم خریدم بستم رو cdi دوستم یکیشم بستم رو طرح ویو یکی دیگه جفتشونم راضی راضی ، روش JAPAN هک شده
- - - Updated - - -
قربونت داداش .ما همیشه در خدمتیم. تا الان از این صفحه پرها نخریدم چون بهشون اعتماد ندارم. فقط وقتی واسه خرید صفحه رفتم یه چندتا لوازم فروش گفتن بهترین صفحه ای که داریم پر هست و 50 تومن.یه جا هم یکی گفت دارم 25 تومن که به نظرم اون دیگه صد در صد قلابی هست.حالا اگه وقت کردم میرم ازشون عکس میگیرم میزارم.
داداش صفحهاصل ژاپن وجود خارجی نداره ، سالهاست دیگه ژاپن صفحه هوندا نمیزنه
همین صفحه هایی که به اسم پر و اصلو نمیدونم فلان چیزک با قیمت های نجومی میفروشن از همین صفحه ایه که من میگیرم
چند ماه پیش رفته بودم گمرک لاستیک سردسته یاماها تریل دیدم از فروشنده پرسیدم اینا چند؟
گفت تایوانش 120 تومن ژاپنش 270 تومن :25r30wi:
قیافه من :13:
قیافه فروشنده :s (9):
جالب اینجاس که پارسال گرگان یه دست اصلیشو یه جا داشت 5 تومن خریدم ازش
جریان این صفحه ها هم همینه 240 تومن کدوم اسکلی میده به صفحه هوندا آخه ، همین خودمونیم که با خرید ازین گرونفروشا بهشون ثابت میکنیم که هر قیمتی بگن مصرف کننده میخره
SABER 81
05-08-1394, 04:20 بعد از ظهر
سلام دوستان نمیدونم اینجا جاش هست یا نه ولی میپرسم.....اقا پلاک موتور من از وسط نصف شده ایا این پلاک رو میشه عوض کرد؟ خواستم برم تعویض پلاک ولی ترسیدم پلاکو ازم بگیرن ودیگه بهم ندن پلاک ملیه ولی موتور مدل 81 ...به نظر شما ایراد نمیگیرن؟....چه مدارکی باید ببرم تا یه پلاک نو بهم بدن؟
Komando
05-08-1394, 06:32 بعد از ظهر
همین صفحه هایی که به اسم پر و اصلو نمیدونم فلان چیزک با قیمت های نجومی میفروشن از همین صفحه ایه که من میگیرم
چند ماه پیش رفته بودم گمرک لاستیک سردسته یاماها تریل دیدم از فروشنده پرسیدم اینا چند؟
جریان این صفحه ها هم همینه 240 تومن کدوم اسکلی میده به صفحه هوندا آخه ، همین خودمونیم که با خرید ازین گرونفروشا بهشون ثابت میکنیم که هر قیمتی بگن مصرف کننده میخرهکاملا با نظرت موافقم.منم گرونترین صفحه ای که خریدم انرژی طلایی 6 تایی بود 35 تومن خیلی هم خوبه .هیچ وقت هم حرف هیچ فروشنده ای رو باور نمیکنم.صفحه ماشینا هم اینقدر قیمتشون نیست.
- - - Updated - - -
سلام دوستان نمیدونم اینجا جاش هست یا نه ولی میپرسم.....اقا پلاک موتور من از وسط نصف شده ایا این پلاک رو میشه عوض کرد؟ خواستم برم تعویض پلاک ولی ترسیدم پلاکو ازم بگیرن ودیگه بهم ندن پلاک ملیه ولی موتور مدل 81 ...به نظر شما ایراد نمیگیرن؟....چه مدارکی باید ببرم تا یه پلاک نو بهم بدن؟سلام.یه قاب پلاک براش درست کن !
erfi.747
05-08-1394, 08:25 بعد از ظهر
صفحه پر هوندا همونی که شما میگی 240 تومن رو من بهت میدم 25 تومن
دو دست رفتم خریدم بستم رو cdi دوستم یکیشم بستم رو طرح ویو یکی دیگه جفتشونم راضی راضی ، روش JAPAN هک شده
- - - Updated - - -
جریان این صفحه ها هم همینه 240 تومن کدوم اسکلی میده به صفحه هوندا آخه ، همین خودمونیم که با خرید ازین گرونفروشا بهشون ثابت میکنیم که هر قیمتی بگن مصرف کننده میخره
آره والا میخواستم یارو رو بگیرم دهنشو مورد عنایت قرار بدم .. الآن من خودم یه صفحه kh انداختم رو ویو ولی انگار نه انگار که صفحه عوض کردی تازه دنده که عوض میکنم صدای وحشتناکی میده الآن موتور سازی بودم گفت شفت دنده خرابه و مربوط میشه به تنظیم کلاچ و صفحه .. نظر شما چیه ؟؟؟
SABER 81
05-08-1394, 08:49 بعد از ظهر
کاملا با نظرت موافقم.منم گرونترین صفحه ای که خریدم انرژی طلایی 6 تایی بود 35 تومن خیلی هم خوبه .هیچ وقت هم حرف هیچ فروشنده ای رو باور نمیکنم.صفحه ماشینا هم اینقدر قیمتشون نیست.
- - - Updated - - -
سلام.یه قاب پلاک براش درست کن !
قاب براش انداختم ولی زایس....یعنی گیر میدن برای تعویض پلاک؟
- - - Updated - - -
کاملا با نظرت موافقم.منم گرونترین صفحه ای که خریدم انرژی طلایی 6 تایی بود 35 تومن خیلی هم خوبه .هیچ وقت هم حرف هیچ فروشنده ای رو باور نمیکنم.صفحه ماشینا هم اینقدر قیمتشون نیست.
- - - Updated - - -
سلام.یه قاب پلاک براش درست کن !
قاب براش انداختم ولی زایس....یعنی گیر میدن برای تعویض پلاک؟
Komando
05-08-1394, 08:51 بعد از ظهر
قاب براش انداختم ولی زایس....یعنی گیر میدن برای تعویض پلاک؟داش صابر متاسفانه از اون خبر ندارم.موتور خودم همین جوری واسه پلاکش قاب گذاشتم اتفاقا زیباتر هست به نظرم.
SABER 81
05-08-1394, 08:55 بعد از ظهر
متاسفانه پلاک من موجی شده فقط شکستگی نیست ..رفتم پلیس10+ یارو اعصاب نداشت جواب سربالا میداد
SABER 81
06-08-1394, 09:53 قبل از ظهر
سلام دوستان کسی میدونه رنگ شاسی سی جی چی اسمشه؟ مشکی ماته؟ یا اسم دیگه ای داره
فرنام
07-08-1394, 09:33 بعد از ظهر
با سلام
این موتور های ایژ که بعضی هاشون 350 cc هستند چطور اجازه تردد داشتند ؟
blackwhite
07-08-1394, 11:53 بعد از ظهر
سلام بچه ها یه چیز میگم فقط نخندیدن میخوام ببینم این کار شدنیه یا نه
[Only registered and activated users can see links]=ls&l=home&f=2741092&p=0&r=20
تو عکس هم مشخص کردم زمانی که گاز میدی این قطعه نمیدونم اسمش چیه میاد میچرخه تا ته و دیگه بیشتر از اون نمیچرخه
به نظرتون میشه اونجا که با دایره قرمز مشخص کردم اونو بکنیم و یکی سانت اینورترش یه خال جوش بدیم که یک سانت بیشتر بچرخه و در نتیجه بیشتر گاز بخوره
آیا این کار شدنیه یا ن
حالا اگرم شدنی باشه مشکلی روی موتور ایجاد میکنه یا نه
به موتور فشار نمیاره
اوستا کارا کمک کنن ....
kaveh_am
08-08-1394, 12:14 قبل از ظهر
سلام بچه ها یه چیز میگم فقط نخندیدن میخوام ببینم این کار شدنیه یا نه
[Only registered and activated users can see links]=ls&l=home&f=2741092&p=0&r=20
تو عکس هم مشخص کردم زمانی که گاز میدی این قطعه نمیدونم اسمش چیه میاد میچرخه تا ته و دیگه بیشتر از اون نمیچرخه
به نظرتون میشه اونجا که با دایره قرمز مشخص کردم اونو بکنیم و یکی سانت اینورترش یه خال جوش بدیم که یک سانت بیشتر بچرخه و در نتیجه بیشتر گاز بخوره
آیا این کار شدنیه یا ن
حالا اگرم شدنی باشه مشکلی روی موتور ایجاد میکنه یا نه
به موتور فشار نمیاره
اوستا کارا کمک کنن ....
هرچی بیشتر بنزین تو موتور بره سرعتش بیشتر نمیشه....
اگر بخوای بیشتر بنزین بره توش خوب راه های راهت تر داره.یسرس پیچ تو کاربراته سوراخ اونا رو گشاد تر میکنی...
در هر سورت رو راندمان کاری تاثیری نداره.
blackwhite
08-08-1394, 12:32 قبل از ظهر
هرچی بیشتر بنزین تو موتور بره سرعتش بیشتر نمیشه....
اگر بخوای بیشتر بنزین بره توش خوب راه های راهت تر داره.یسرس پیچ تو کاربراته سوراخ اونا رو گشاد تر میکنی...
در هر سورت رو راندمان کاری تاثیری نداره.
داداش اینکه واسه بنزین نیست
این همون نمیدونم اسمش چیه واسه گازه
گاز که میدی میچرخه
- - - Updated - - -
خب حالا بر فرض مثال اگه 10 سانت میچرخه بزا بشه 11 سانت و اینکه میگم شاید تاثیری داشته باشه توی سرعت چون هر چی بیشتر میچرخه بیشتر گاز میخوره موتور
Komando
08-08-1394, 08:13 قبل از ظهر
اون مال دریچه هوا هست .و اونجا دیگه اخرش هست یعنی دریچه کامل باز هست.و دیگه بیشتر چرخیدن اهرم هیچ تاثیری نداره
blackwhite
08-08-1394, 09:37 قبل از ظهر
اون مال دریچه هوا هست .و اونجا دیگه اخرش هست یعنی دریچه کامل باز هست.و دیگه بیشتر چرخیدن اهرم هیچ تاثیری نداره
داداش گلم دریچه هوا کجا بود
میگم اون واسه گازه فقط اسم قطعش رو نمیدونم
وقتی گاز میدی اون میچرخه
said khansar
08-08-1394, 09:45 قبل از ظهر
بله دوسست عزیزوقتی شماگازمیدی میچرخه ومسیرهواروبازمیکنه وباعث میشه دورموتورمیره بالاوبه اصطلاح موتورگازمیخوره شماوقتی پیچوسفت میکنی دریچه بازترشده ودورموتوربالامیره ووقتی پیچوشل میکنی دریچه بسته ودورموتورمیادپایین اسم این پیچم رگلاژهوای دورارام هست!
blackwhite
08-08-1394, 10:09 قبل از ظهر
بله دوسست عزیزوقتی شماگازمیدی میچرخه ومسیرهواروبازمیکنه وباعث میشه دورموتورمیره بالاوبه اصطلاح موتورگازمیخوره شماوقتی پیچوسفت میکنی دریچه بازترشده ودورموتوربالامیره ووقتی پیچوشل میکنی دریچه بسته ودورموتورمیادپایین اسم این پیچم رگلاژهوای دورارام هست!
آهان ...
مرسی داداش
پس این اگه بیشتر هم بچرخه هیچ سودی نداره
- - - Updated - - -
خورشیدی های آپاچی 160 رو میخوام عوض کنم نظرتون چیه ؟ چند بندازم ؟ چه مارکی بندازم ؟
erfi.747
08-08-1394, 11:18 قبل از ظهر
با سلام
این موتور های ایژ که بعضی هاشون 350 cc هستند چطور اجازه تردد داشتند ؟
دو موتور ایژ پلانتا 350 و جاوا 350 تنها موتورای بالای 250 سی سی هستند که پلاک میشن ..
Komando
08-08-1394, 11:33 قبل از ظهر
داداش گلم دریچه هوا کجا بود
میگم اون واسه گازه فقط اسم قطعش رو نمیدونم
وقتی گاز میدی اون میچرخهخب داداشی اون وصل هست به پیستون یا دریچه ای که ورودی هوا رو کنترل میکنه(چون کاربرات کامل تو عکس معلوم نیست) و وقتی به اونجا میچسبه دیگه ورودی هوا کامل باز شده و ...بعد تویه عکس تو گفتی اون نگهدارنده رو در بیاری تا بیشتر بچرخه نه پیچ تنظیم دور موتور یا گاز
Gladiator
09-08-1394, 12:04 بعد از ظهر
دو موتور ایژ پلانتا 350 و جاوا 350 تنها موتورای بالای 250 سی سی هستند که پلاک میشن ..
فعلا که دارن 300 هم پلاک میکنن ، مثل نینجا 300
erfi.747
09-08-1394, 10:46 بعد از ظهر
فعلا که دارن 300 هم پلاک میکنن ، مثل نینجا 300
شنیده بودم این 300 های پلاک , قاچاقی و غیر مجاز پلاک شدن ( شیتیل و زیر میزی و این داستانا ) یکی نیست بگه چه مرضیه آخه تا 300 آزاد کن بره دیگه چرا الکی قصه ردیف میکنیییییییییییییییید اه اه اه .. :mad_majidonline:
abolfazl27
11-08-1394, 12:05 قبل از ظهر
سلام دوستان کسی اطلاعاتی درموردکاربرات xl250 نداره???? میخوام ببینم از کجا باید گیر بیارم ؟؟؟؟ قیمت چنده؟؟؟؟ کسی خودش نداره فروشی|؟؟؟؟
Gladiator
11-08-1394, 02:08 قبل از ظهر
سلام دوستان کسی اطلاعاتی درموردکاربرات xl250 نداره???? میخوام ببینم از کجا باید گیر بیارم ؟؟؟؟ قیمت چنده؟؟؟؟ کسی خودش نداره فروشی|؟؟؟؟
اگه تهرانی برو گمرک پیش محمد شمعی
یا به امین حاج باقری اراک زنگ بزن 09183621323 قیمت بگیر اگه خوب بود برات ارسال میکنه
amin8speed
11-08-1394, 08:01 بعد از ظهر
سلام
دوستان کسی درباره ساختار این نشانگر دنده عکس یا چیزی نداره خوهشا راهنمایی کنید
موتور من نمیدونم بر چه اساسه همه اشون تو کیلومتر جاش رو دارن ولی بعضی لامپا و دم دستگاهش نیست بعضی هست من کیلومتر متورم شکست رفتم یکی خریدم حالا این جدیده چراغای نشونگر دنده رو داره اما تو کپه برق من بعید میدونم سیم کشی هاش وجود داشته باشه از کجا بفهمم هست ؟؟؟؟؟؟
یا اگر نباشه برای راه اندازیش چه چیز هایی باید بخرم:297:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
این عکسایه کیلومتر قبلیه تو کیلومتر جدید تو اون 6 تا کور کن 5 تا لامپ هست خوب حالا تو کپبه برق چیزی نیست فقط یه کابل رفته موتورایی که نشونگر دنده داشتن من دیدم دوتا رفته بود
said khansar
11-08-1394, 08:52 بعد از ظهر
ازسمت درب برق دوتاسیمکشی اومده بیرون که سرشون فیش خورده 2تافیشن که یکیشون سیماش کلفته وبرای برق وسی دی ای میره کاری بااین فیش نداریم یه فیش سیماش لاغرترن همون فیش یک سمت دیگش که میره سمت کاسه چراغ هردوطرف هرکدوم باید5الی6تاسیم داشته باشه اگه سمتی که میره سمت چراغ یدونه سیم داشته باشه بایدخودت4تاسیم دیگه براش بکشی وبه نمایشگرهای دنده وصل کنی!رنگهااکثرن به این صورتن سبز(خلاص)قرمز(یک)ابی(2)مشکی(3) زرد(چهار)!
amin8speed
12-08-1394, 01:53 بعد از ظهر
ازسمت درب برق دوتاسیمکشی اومده بیرون که سرشون فیش خورده 2تافیشن که یکیشون سیماش کلفته وبرای برق وسی دی ای میره کاری بااین فیش نداریم یه فیش سیماش لاغرترن همون فیش یک سمت دیگش که میره سمت کاسه چراغ هردوطرف هرکدوم باید5الی6تاسیم داشته باشه اگه سمتی که میره سمت چراغ یدونه سیم داشته باشه بایدخودت4تاسیم دیگه براش بکشی وبه نمایشگرهای دنده وصل کنی!رنگهااکثرن به این صورتن سبز(خلاص)قرمز(یک)ابی(2)مشکی(3) زرد(چهار)!
کلا یه دسته سیم رفت تو کپه که فک کنم ماله همون کاسه برقه یعنی الان من سیم از چی بکشم کلیدی وسیله ای نداره ؟؟ چی باید بخرم
موتور 5 دنده هست
said khansar
12-08-1394, 03:17 بعد از ظهر
بایدمطمعن بشی درب بقل موتورروبازکن ببین سنسوردنده روداره اینم شکلش[Only registered and activated users can see links]حالافیش سنسوردنده رونگاه کن مثل شکل زیره[Only registered and activated users can see links]حال اگه مثل شکل بالایک سیم رفته شمابایدبه سیمهای دیگه سیم وصل کنی وببری تاصفحه کیلومتروسیمهاروبه چراغهای دنده1.2.3.4.5وصل کنی!ناگفته نمونه وقتی سوییچوبازمیکنی بایدپای چراغهای دنده برق بیادوبادنده انداختن موتورمنفی پای چراغ میادوچراغ دنده روشن میشه!تمام!
amin8speed
12-08-1394, 07:03 بعد از ظهر
بایدمطمعن بشی درب بقل موتورروبازکن ببین سنسوردنده روداره اینم شکلشحالافیش سنسوردنده رونگاه کن مثل شکل زیرهحال اگه مثل شکل بالایک سیم رفته شمابایدبه سیمهای دیگه سیم وصل کنی وببری تاصفحه کیلومتروسیمهاروبه چراغهای دنده1.2.3.4.5وصل کنی!ناگفته نمونه وقتی سوییچوبازمیکنی بایدپای چراغهای دنده برق بیادوبادنده انداختن موتورمنفی پای چراغ میادوچراغ دنده روشن میشه!تمام!
الان همه متورا این سنسور رو دارن اگر نداشته باشن نمیتونم وصل کنم؟ جدا گیر میاد؟
اقا واقعا دستت درد نکنه فردا چک میکنم فردا بقیه سوالا رو میپرسم بازم خیلی ممنون
بعد یه سوال دیگه داداش موتور رو بخوای استارتی کنی باید پوسته کپه عوض بشه یا میشه که پوسته رو سوراخ و قلاویز کرد بعد استارت رو پیچ کرد ؟چون رو کپه انگار جاش هست ولی سوراخش پر شده
[Only registered and activated users can see links]
تو این عکس بالای پیچه یه برامدگی گرد انگار جا پیچه هست میبینید ماله چیه
ببخشید من سوالاتم زیاده
داداش این عکس کاسه برق موتور من
دیگه بگید الان این چی نیاز داره بخرم اصلا میتونم ؟
به نظرم میرسه جا پیچ سنسوره هست ولی سنسورش نیست درست میگم؟
الان چی بخرم و چی نیاز داره ؟
خیلی ممنون
Komando
13-08-1394, 07:52 قبل از ظهر
سلام.این عکسی که گذاشتید جای سنسور نشانگر دنده ها رو نداره و نمیشه روش گذاشت مگر پوسته رو عوض کنید.اون فشنگی تک سیم هم مال چراغ دنده خلاصه.
amin8speed
13-08-1394, 10:15 قبل از ظهر
سلام.این عکسی که گذاشتید جای سنسور نشانگر دنده ها رو نداره و نمیشه روش گذاشت مگر پوسته رو عوض کنید.اون فشنگی تک سیم هم مال چراغ دنده خلاصه.
نه اخه بعضی پیشرو پارس ها با همین انجین نشونگر دنده دارن مطمنید؟
said khansar
13-08-1394, 10:20 قبل از ظهر
هم میتونی موتورواستارتی کنی هم میتونی تقویت کنی هم میتونی سنسوردنده نصب کنی وهم میشه موتورو5دنده کردولی هیچ کدوم ازاین کارابه دخل وخرج ووقتش نمیرزه وبهترین راه فروش موتوروخریدیک موتوردیگست!الان ماشین نشونگردنده نداره این که دیگه موتوره خرج اضافی نکن!
amin8speed
13-08-1394, 10:44 قبل از ظهر
هم میتونی موتورواستارتی کنی هم میتونی تقویت کنی هم میتونی سنسوردنده نصب کنی وهم میشه موتورو5دنده کردولی هیچ کدوم ازاین کارابه دخل وخرج ووقتش نمیرزه وبهترین راه فروش موتوروخریدیک موتوردیگست!الان ماشین نشونگردنده نداره این که دیگه موتوره خرج اضافی نکن!
بعد ماشین هم که میگید نیازی نداره بهش چون معلوم سر دنده کجا قرار داره و ماشین های اتومات که معلوم نمیشه هم نیاز دارن تو کیلومترشون مینویسه
5 دنده هم هست
منم قصد فروش ندارم
و چون هر پیشرو پارسی دیدم نشونگر دنده داره پرسیدم
الان دوباره باز کردم و مطمن شدم که همونجا جای سنسو دنده است قشنگ انگار یه کور کون جوش دادن درش و جای پیچش هم هست ولی قلاویز نیست و رزوه نداره سنسور نشونگر هم خریدم همونجا قشنگ میخوره ولی کور کن خورده درش
و چند تا سوال دیگه کسی تا حالا اون کور کن رو کنده
داداش عکس از کپه برق اون موتوری که سنسور دنده داشت فرستادی عکس کاملتر میشه بدی مثل این عکسی من دادم؟؟
پشتش چیه و این زائده فلزی که تو جلد سنور بود اون سرش روی چی قرار میگیره که میفهمه و میچره که رفته دنده بعد ؟
موتورای استارتی تو کپه برقشون روغنه؟ چه فرقی داره کسی عکس داره بزاره بی زحمت
این قرمز جای سنسوره
اینم سنسوره که اون سر سوزنیش میخوره روی جسم گرد و اون سرش تو کپه میره
mr.soltan.mohamm
13-08-1394, 11:08 قبل از ظهر
سلام دوستان
در موتور ۴ سیلندر در هر ۲ دور ۴ احتراق صورت میگیره، به همین دلیل قدرت بیشتر و گشتاورد بیشتر و سریع تری اجاد می کند
فرستاده شده از SM-A800Fِ من با Tapatalk
said khansar
13-08-1394, 01:31 بعد از ظهر
به موتوردسترسی ندارم ولی دراسرع وقت چشم به روی چشم عکس میزارم!اون پینی که شمادورشوخط زردکشیدی برای کانال روغنه یعنی مسیرروغن رومشخص میکنه!راجب نصب سنسوردنده هم موتورایی که فشنگی خلاص کن موتورشمارودارن بایدحتمن پوسته باربشه وعوض بشه که خودت میدونی چقدردنگ وفنگ وهزینه داره به خاطرهمین گفتم قیداین کاروبزن!همون جاکه باگردالوی قرمزبزرگ علامت زدی یک شیعی هست تقریبن به کلفتی میخ که میره داخل همون زایده فلزی که شماعکسشوگزاشتی وباهردنده ای که میده زایده میچرخه وجای پلاتینهای سنسورعوض میشه که براشماتوعکس 5تاپلاتین داره!اون قرمزگردالوی کوچیکم جای پیچ سنسورنیست اون فشنگی خلاص کن موتورت جای پیچه!موتورایی هم که درب بقلشون روغن داره برای بهترخنک شدن بوبین برق این کاروانجام دادن!
amin8speed
13-08-1394, 02:28 بعد از ظهر
به موتوردسترسی ندارم ولی دراسرع وقت چشم به روی چشم عکس میزارم!اون پینی که شمادورشوخط زردکشیدی برای کانال روغنه یعنی مسیرروغن رومشخص میکنه!راجب نصب سنسوردنده هم موتورایی که فشنگی خلاص کن موتورشمارودارن بایدحتمن پوسته باربشه وعوض بشه که خودت میدونی چقدردنگ وفنگ وهزینه داره به خاطرهمین گفتم قیداین کاروبزن!همون جاکه باگردالوی قرمزبزرگ علامت زدی یک شیعی هست تقریبن به کلفتی میخ که میره داخل همون زایده فلزی که شماعکسشوگزاشتی وباهردنده ای که میده زایده میچرخه وجای پلاتینهای سنسورعوض میشه که براشماتوعکس 5تاپلاتین داره!اون قرمزگردالوی کوچیکم جای پیچ سنسورنیست اون فشنگی خلاص کن موتورت جای پیچه!موتورایی هم که درب بقلشون روغن داره برای بهترخنک شدن بوبین برق این کاروانجام دادن!
اقا دمت گرم فهمیدم
ولیی یه سوال تمام دردسرا رو میدونم و منم بیخیال شدم و قانع شدم ولی یه سوال
واسه استارتی کردن باید کاسه برق عوض بشه قلوگی و موتور استارت و پوسته کپه اینطرف هم عوض بشه بعد اگر عوض بشه ممکنه پوسته جدید جای سنسور دنده روداشته باشه
درست میگم؟ چیز دیگه ای که غیر از اینا نمیخواد ؟
شما تا حالا پوسته کپه این طرف رو عوض کردی مگه کسی تعویض میکنه به چه دلیلی!!
بعد اگر عوض بشه مگه شماره انجین روش نیست؟
said khansar
13-08-1394, 07:04 بعد از ظهر
برای استارتی کردن به علاوه مواردبالافلکه برقم وبوبینم بایدعوض بشه!به علاوه سیم برای استارت بکشی به علاوه باطری نووقتی پوسته روعوض میکنی بایدبری دنبال کارشماره موتورکه توکارت خورده یابامهارت شماره موتورودربیاری وروپوسته جدیدپرچش کنی درب بقلم بایدعوض بشه!
mahdi881188
15-08-1394, 03:07 بعد از ظهر
سلام.من یه یاماها 125 yb دارم میخواستم بدونم اگه کسی راهی برای افزایش سرعت این موتور بلده به منم یاد بده.ممنون میشم اگه کمکم کنید
erfi.747
15-08-1394, 04:53 بعد از ظهر
آقا این هوندای ما الآن که هوا سرد شده خیلی بد روشن میشه حتی ساساتم بکشی 8-7 تا هندل باید بزنی تا روشن بشه .. وقتیم که موتور گرم باشه خاموش کنم دوباره بخوام روشن کنم همین داستانو دارم باهاش 4-3 تا هندل باید بزنی تا روشن شه .. یه جاهاییم وقتی داره درجا کار میکنه خود به خود خاموش میشه یا یه لحظه دور افت میکنه میره زیر 1000 بعد میاد بالا دوباره .. تو دور خیلی بالام ریپ میزنه و کم میاره یعنی گازو که تخته ی تخته میکنی پرت پرت میکنه اصلا دنده 4 نمیتونم گاز بدم به موتور مخصوصا تو سربالایی ها که همش با 3 میرم .. داستانش چیه این ؟؟؟ از شمعه ؟؟؟ کاربراته ؟؟؟ از چیه مشکل ؟؟؟
Komando
15-08-1394, 05:05 بعد از ظهر
اول یه شمع بنداز ببین درست میشه یا نه.اگه درست نشد کاربرات رو باید سرویس کنی .دریچه ساسات رو هم نگاه کن کامل باز باشه و گیر نداشته باشه
mahdi881188
15-08-1394, 05:14 بعد از ظهر
سلام.من یه یاماها 125 yb دارم میخواستم بدونم اگه کسی راهی برای افزایش سرعت این موتور بلده به منم یاد بده.ممنون میشم اگه کمکم کنید
یعنی هیچ کس راهی بلد نیست؟
Gladiator
15-08-1394, 05:56 بعد از ظهر
اگه گیر بکسش پنج دندست تنها راهت تعویض خورشیدی هاست ، خورشیدی جلو رو بزرگتر کن یا عقبی رو کوچکتر کن
اگه چهار دندست گیربکس پنج دنده روش سوار کن
چون یاماها آر اس هم پنج دنده داره هم چهار دنده ، وای بی رو نمیدونم
mahdi881188
15-08-1394, 06:53 بعد از ظهر
yb فقط 4 دنده داره!اگه چرخ دنده جلو رو بزرگ کنم خیلی از زورش کم میشه؟
shahin1132
18-08-1394, 02:37 بعد از ظهر
سلام من موتورم صدا میده فک کنم از انجین هست وقتی دنده عووض میکنم کمی راه میره غژ غژ(شبیه خخخخ هم هست صداش) میکنه میگن از بلبرینگه :3: کسی میتونه کمکم کنه:297:
Gladiator
18-08-1394, 03:07 بعد از ظهر
yb فقط 4 دنده داره!اگه چرخ دنده جلو رو بزرگ کنم خیلی از زورش کم میشه؟
اره ، خیلی نمیتونی بزرگش کنی
mahdi881188
18-08-1394, 07:42 بعد از ظهر
ببخشید یه سوال دیگه موتورم وقتی دور موتورش میره بالا از سیلندر صدای جرینگ جرینگ های ریز میاد!!میخواستم بدونم از چیه و خرجش چقدر میشه
ghool
18-08-1394, 09:43 بعد از ظهر
ببخشید یه سوال دیگه موتورم وقتی دور موتورش میره بالا از سیلندر صدای جرینگ جرینگ های ریز میاد!!میخواستم بدونم از چیه و خرجش چقدر میشه
صدای رینگه
برا این موتورا عادیه!
بازم اگه میخوای درستش کنی باید یه دست رینگ و پیستون بگیری سیلندر و بدی برقو و ببندی
رینگ و پیستونش اصلیش فکر نکنم پیدا کنی ولی پیستون تایوان هست 20تومن
mahdi881188
19-08-1394, 01:49 بعد از ظهر
خوبه ارزشش رو داره میگردم اصلیش رو میندازم روش تا زور 30 سال پیششم دوباره بر گرده
erfi.747
19-08-1394, 03:44 بعد از ظهر
آقا تو یکی از تاپیکا خوندم که zx 150 هنوزم توی اندونزی و تایوان تولید میشه .. میخواستم بدونم cb 750 چی ؟؟؟ کشوری هستش که هنوزم تولیدش کنه ؟؟؟ حتی cg 125 رو الآن افغانستان داره تحت لیسانس هوندا تولید میکنه .. این عکسو ببینید بعید میدونم این استیل و آلیاژ و رنگ این موتور مال 50-40 سال پیش باشه خیلییییییییییی نو هستش .. :flower4:
rrezaa
19-08-1394, 04:32 بعد از ظهر
فکر نکنم یه همچین موتوریو دوباره مونتاژ کنه . الانم که cdi میزنه به خاطر اینه که هنوز ملت تو پاکستان و افقانستان و ایران و.... استفاده میکنند .
راستی یه gs 1000 دیدم لنگه همین موتور نو نو بود 27 سال پیش از ژاپن آوردن صاحبشم از اون موقع استارت نزده بود توی پالت گزاشته بود .
VAHID
20-08-1394, 10:48 قبل از ظهر
آقا تو یکی از تاپیکا خوندم که zx 150 هنوزم توی اندونزی و تایوان تولید میشه .. میخواستم بدونم cb 750 چی ؟؟؟ کشوری هستش که هنوزم تولیدش کنه ؟؟؟ حتی cg 125 رو الآن افغانستان داره تحت لیسانس هوندا تولید میکنه .. این عکسو ببینید بعید میدونم این استیل و آلیاژ و رنگ این موتور مال 50-40 سال پیش باشه خیلییییییییییی نو هستش .. :flower4:
فکر نکنم یه همچین موتوریو دوباره مونتاژ کنه . الانم که cdi میزنه به خاطر اینه که هنوز ملت تو پاکستان و افقانستان و ایران و.... استفاده میکنند .
راستی یه gs 1000 دیدم لنگه همین موتور نو نو بود 27 سال پیش از ژاپن آوردن صاحبشم از اون موقع استارت نزده بود توی پالت گزاشته بود .
جای این صحبت ها تو این تاپیک نیست.
لطفا موضوع تاپیک رو منحرف نکنید و برای بحث در مورد این موتور به بخش موتور های کلاسیک مراجعه کنید
kaveh_am
10-09-1394, 11:51 بعد از ظهر
مگه این نیست که هرچی هوا راحت تر وارد کاربرات بشه و راحت تر از اگزوز خارج بشه راندمان کار موتور میره بالا؟
پس چرا همه موتور ها بجای اینکه فیلتر هواشن جلو باشه و باد بره توش عقب هست؟
VAHID
11-09-1394, 10:57 قبل از ظهر
مگه این نیست که هرچی هوا راحت تر وارد کاربرات بشه و راحت تر از اگزوز خارج بشه راندمان کار موتور میره بالا؟
پس چرا همه موتور ها بجای اینکه فیلتر هواشن جلو باشه و باد بره توش عقب هست؟
یکسری از جوانب هستند که سازنده باید رعایت کنه.بالانس وزنی موتور.ایمنی.طراحی وسیله و از همه مهمتر هزینه هست.تو موتور های کم حجم و کاربراتوری این قضیه تاثیر چندانی نداره ولی تو موتور های حجم بالا اکثرا هواکش رو جلو موتور نصب میکنن تا بالاترین بازدهی رو بگیرن
kaveh_am
16-09-1394, 09:14 بعد از ظهر
سلام
ار اینا تو بارار هست؟
نشانگر دنده هستش.
Komando
16-09-1394, 09:32 بعد از ظهر
سلام
ار اینا تو بارار هست؟
نشانگر دنده هستش.
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])اره هست
sajjadme
17-09-1394, 06:34 بعد از ظهر
دوستان جایی هست که روی وسایل یا ابزار یا پوشاک و... پوشش نانو بذارن ؟
چون یهجا یادمه چشمم به یه اگهی روی دیوار کنار خیابون دیده بودم میخوام بدونم واقعیت داره اگه باشه برای موتور سوارایی که توی بارون رانندگی میکنن عالی میشه میتونن یک دست لباس و شیشه ی کلاه کاسکت رو نانو بکشن دیگه نه لباسشون خیس میشه و نه روی شیشه ی کلاهشون قطره ابی میمونه همه لیز میخوره دیگه توی دید موتور سوار مشکلی ایجاد نمیشه و کلی از خطرات رفع میشه
اگه جایی میشناسید معرفی کنید
sajjadme
17-09-1394, 07:05 بعد از ظهر
ببخشید فکر کردم تاپیک سوال و جواب ازاد هست نمیدونستم واسه مسایل فنی هست:297:
erfi.747
18-09-1394, 01:03 قبل از ظهر
آقا الآن اومدم با ویو برم تا یه جایی اول چون سرد بود مثل همیشه با هندل روشن کردم و هیچ مشکل خاصی نبود .. برگشتنی اومدم استارت بزنم که از استارت صدای قرررررررررررت اومد دوباره استارت زدم بازم قررررررت صدا داد انگار که چرخ دندش گیر کرده باشه .. هر کاری کردم درست نشد .. به نظرتون چش شده ؟؟؟
sina6525
18-09-1394, 04:57 قبل از ظهر
سلام دوستان
صفحه کلاچ مناسب برای cb400 چه مارکی هستش و حدود قیمتش چقدره ؟؟
برای آّب بندی درب کلاچ هم کدوم برند چسب استفاده کنم؟؟
sina6525
14-10-1394, 07:55 بعد از ظهر
سلام و خسته نباشید
دوستان هنگاه سفت کردن شمع متاسفانه شمه برید و در اومد اما روزش تو سرسیلندر مونده
بدون باز کردن سرسیلندر چه راهکار هایی پیشنهاد میکنید که بشه رزوه رو خارج کرد ؟؟
سپاسگزارم
kaveh_am
14-10-1394, 08:45 بعد از ظهر
سلام و خسته نباشید
دوستان هنگاه سفت کردن شمع متاسفانه شمه برید و در اومد اما روزش تو سرسیلندر مونده
بدون باز کردن سرسیلندر چه راهکار هایی پیشنهاد میکنید که بشه رزوه رو خارج کرد ؟؟
سپاسگزارم
عکسش رو یذار ببینم ازش چی مونده(چه شکلی)
سوال قبلی برای آب بندی چسب مزدا استفاده میشه(میدونم برای یک ماه پیش بود)
sina6525
14-10-1394, 09:11 بعد از ظهر
عکسش رو یذار ببینم ازش چی مونده(چه شکلی)
سوال قبلی برای آب بندی چسب مزدا استفاده میشه(میدونم برای یک ماه پیش بود)
ما تو اگزوز سازی هم از مزدا استفاده میکردیم گفتم اینجا شاید باید فرق داشته باشه و فرضا کیفیت بیشتری داشته باشه
اینم از عکس
حالا یه میله بندازم توش که کیپ بشه میشه چرخوندش و بازش کرد؟؟
kaveh_am
14-10-1394, 11:33 بعد از ظهر
ما تو اگزوز سازی هم از مزدا استفاده میکردیم گفتم اینجا شاید باید فرق داشته باشه و فرضا کیفیت بیشتری داشته باشه
اینم از عکس
نه تو موتور هم همون استفاده میشه.
مته چپگرد بزن درش ببار(اگر بتونی یه آهنربای جیزی بزاری که براده ها نریزه تو حیلی خوبه....)
اندازه متت جوری نباشه رزوه ها رو بزنه ها...
- - - Updated - - -
اینم از عکس
مته چپگرد بزن(تیکه تیکه) درش ببار(اگر بتونی یه آهنربای جیزی بزاری که براده ها نریزه تو حیلی خوبه....)
sina6525
14-10-1394, 11:33 بعد از ظهر
مته چپگرد بزن درش ببار(اگر بتونی یه آهنربای جیزی بزاری که براده ها نریزه تو حیلی خوبه....)
دادا ریسک نیستش؟؟؟
kaveh_am
15-10-1394, 04:47 بعد از ظهر
دادا ریسک نیستش؟؟؟
اگر درست بزنی و مته چپگرد داشته باشی ریسکی نیست.(میتونی بدونه درل با دست امتحانش کنی شاید شل باشه در بیاد)
من باشم در میارو از اونور راستگرد میزنم....دراوردنه سرسیلندر کاری نداره که...
یه چیزای دیگه هم هست برای دراوردن که مخروتی شکل و چپ گرد هست.تا حالا نتونستم هیچیزی رو باهاش در بیارم(والا)
sina6525
15-10-1394, 06:45 بعد از ظهر
اگر درست بزنی و مته چپگرد داشته باشی ریسکی نیست.(میتونی بدونه درل با دست امتحانش کنی شاید شل باشه در بیاد)
من باشم در میارو از اونور راستگرد میزنم....دراوردنه سرسیلندر کاری نداره که...
یه چیزای دیگه هم هست برای دراوردن که مخروتی شکل و چپ گرد هست.تا حالا نتونستم هیچیزی رو باهاش در بیارم(والا)
آقا سرسیلندر که کار نداره منتها سرسیلندر cb هستش هزینه زیاد داره دستت درد نکنه تست میکنم اطلاع میدم بهت
metallica-5186
19-10-1394, 03:37 بعد از ظهر
سلام هنگام تعویض روغن ۲ تا پیچ ۲ سانتی هم با روغن بیرون اومد به نظرتون برایه کدو قسمته؟
[
kaveh_am
19-10-1394, 05:06 بعد از ظهر
سلام هنگام تعویض روغن ۲ تا پیچ ۲ سانتی هم با روغن بیرون اومد به نظرتون برایه کدو قسمته؟
[
3 تا پیچ رو قسمت B هست شاید اونا باشه...پیچ خورشیدی تسمه تایمه.
اگر سی جی هست و پیچ پیچگوشتی خوره میتونه پشت همین دنده باشه که روش توشنه بی اونجا 4_5 تا پیچ پیچگوشتی خور داره که نمیدونمک برای چیه...
metallica-5186
19-10-1394, 07:19 بعد از ظهر
3 تا پیچ رو قسمت B هست شاید اونا باشه...پیچ خورشیدی تسمه تایمه.
اگر سی جی هست و پیچ پیچگوشتی خوره میتونه پشت همین دنده باشه که روش توشنه بی اونجا 4_5 تا پیچ پیچگوشتی خور داره که نمیدونمک برای چیه...
با تشکر از جوابت طی تحیقاتی که کردم پیچ برای اویل پمپ هستش حالا میخوام درب کلاجو باز کنم و ایرادو بر طرف کنم موتورم هم پالس 220 هستش فقط دوستان اگه کسی تجربه ای داره در این زمینه لطفا بگه با تشکر
metallica-5186
20-10-1394, 12:14 بعد از ظهر
درب کلاجو باز کردم حدسم درست بود پیچهای اویل پمپ بود....
sina6525
23-10-1394, 04:38 قبل از ظهر
سلام مجدد
دوستان درز باک باز شده و بنزین ازش نشت میکنه
از چه چسبی استفاده کنم که بنزین حلش نکنه؟؟
کلا راه حل نشتی چیه؟؟
Komando
23-10-1394, 07:37 قبل از ظهر
سلام مجدد
دوستان درز باک باز شده و بنزین ازش نشت میکنه
از چه چسبی استفاده کنم که بنزین حلش نکنه؟؟
کلا راه حل نشتی چیه؟؟چسب اببندی مزدا مخصوص مکانیکی
sina6525
23-10-1394, 09:14 قبل از ظهر
چسب اببندی مزدا مخصوص مکانیکی
بنزین حلش نمیکنه ؟؟ اینجا میگن گرده سیگار رو با چسب 2 قلو مخلوط کنی و بزنی جواب میده
Komando
23-10-1394, 09:21 بعد از ظهر
بنزین حلش نمیکنه ؟؟ اینجا میگن گرده سیگار رو با چسب 2 قلو مخلوط کنی و بزنی جواب میدهنه حلش نمیکنه ما به کارتل روغن ماشین. واتر پمپ.اویل پمپ .سرسیلندر. لوله های اب روغن .قالپاق .انژکتور دیزل .به جای واشر پمپ بنزین .و.........میزنیم خیلی هم خوب میگیره.انعطاف پذیره مثل لاستیک میشه.
keyvanj
23-10-1394, 10:30 بعد از ظهر
سلام
لطفا" در صورت امکان ویدیوی زیر را که در آپارات آپلود شده مشاهده بفرمایید و بفرمایید علت نوسان دور موتور رو چی میتونه باشه. دایلیم 250
erfi.747
25-10-1394, 06:19 بعد از ظهر
دوستان یه راهنمایی فوری میخوام .. امروز اومدم طرح ویو رو روشن کنم دیدم کلید داره هرز میچرخه و مغزی سوویچ تعطیل شده .. بازش کردم دیدم از پشت مغزی 4 تا سیم اومده که دو تاش به یه گردی فلزی وصله و دو تای دیگه جداس .. سیماشم سبز و قرمز و مشکی و یه مشکی هم هست که یه خط سفید روش داره .. کدوم رو به کدوم وصل کنم برق موتور وصل شه بتونم روشنش کنم موتورو ؟؟؟ نزدیک ترین تعمییرگاه از خونه ما 5-4 کیلومتر فاصله داره نمیتونم هلش بدم تا اونجا .. ممنون میشم جواب بدید
پ.ن:اگه از نظر امنیتی مشکلی هست تو خصوصی بهم بگید چیکار کنم ممنون
Barat2jafari
25-10-1394, 07:09 بعد از ظهر
دوستان یه راهنمایی فوری میخوام .. امروز اومدم طرح ویو رو روشن کنم دیدم کلید داره هرز میچرخه و مغزی سوویچ تعطیل شده .. بازش کردم دیدم از پشت مغزی 4 تا سیم اومده که دو تاش به یه گردی فلزی وصله و دو تای دیگه جداس .. سیماشم سبز و قرمز و مشکی و یه مشکی هم هست که یه خط سفید روش داره .. کدوم رو به کدوم وصل کنم برق موتور وصل شه بتونم روشنش کنم موتورو ؟؟؟ نزدیک ترین تعمییرگاه از خونه ما 5-4 کیلومتر فاصله داره نمیتونم هلش بدم تا اونجا .. ممنون میشم جواب بدید
پ.ن:اگه از نظر امنیتی مشکلی هست تو خصوصی بهم بگید چیکار کنم ممنون
دوست عزیز سیم مشکی را به قرمز ببند برق موتور یه سره میشه موتورهم روشن میشه
erfi.747
27-10-1394, 07:41 بعد از ظهر
دوست عزیز سیم مشکی را به قرمز ببند برق موتور یه سره میشه موتورهم روشن میشه
دوست گرامی مرسی از راهنماییتون رفتم مغزی سوویچ رو عوض کردم فقط یه مشکلی هست .. سوویچو که کامل میچرخونم برق میاد اما صفحه کیلومتر اصلا روشن نمیشه فقط وقتی هندل میزنم موتور روشن میشه روشنم میمونه صفحه کیلومترم روشن میشه اما به محض اینکه تو حالت درجا چراغ جلو یا راهنما رو روشن کنم موتور خاموش میشه و برقش میره کلا !! حتی تو حین حرکت بوق که میزنم بسیار ضعیف میاد صداش .. وقتیم گازو نگه میدارم و چراغ رو روشن میکنم نور چراغ با دور موتور هماهنگ کم و زیاد میشه یعنی نوسانش با صدای دور موتور دقیقا یکیه .. موتور سازه گفت که باتری موتورت تعطیل شده ولی گفتم بهش که چند ماهه که باتری رو عوض کردم .. من به شارژر شک دارم نظر شما چیه ؟؟؟ شارژره یا باتری ؟؟؟ اینم بگم که من چند ماه پیش یه تصادفی داشتم و وقتی موتورو از موتور سازی گرفتم دیدم شارژرو با چسب چسبونده و گفت حله و مشکلی هم پیش نیومد .. یهو اینجوری شده
Barat2jafari
27-10-1394, 07:52 بعد از ظهر
دوست عزیز سیم مشکی وقرمز مال برق چراغ وراهنما هست اگه سویچ درست بستی فیوز سرباطری را برسی کنید اگه نشد بامن تماس بگیرید 09123783602
جعفری
erfi.747
28-10-1394, 06:20 بعد از ظهر
دوست عزیز سیم مشکی وقرمز مال برق چراغ وراهنما هست اگه سویچ درست بستی فیوز سرباطری را برسی کنید اگه نشد بامن تماس بگیرید 09123783602
جعفری
آقای جعفری مرسی بابت راهنمایی و پاسخ گوییتون طبق گفته شما رفتم سراغ باطری یه سیم برداشتم زدم به سر باطریا دیدم اصلا جرقه نمیزنه بعد اتصال باطری رو از شارژر قطع کردم موتورو روشن کردم و با سیمه شارژرو چک کردم دیدم داره جرقه میزنه .. متاسفانه باطری به علت نا معلومی تعطیل شده بود و مجبور شدم یه باطری بگیرم براش یه ژله ای در حد نو گرفتم 40 تومن راضیم هستم و همه ی سیستمای برقی دارن کار میکنن ..
بازم ممنون :thanks:
Barat2jafari
28-10-1394, 06:43 بعد از ظهر
خداراشکر موفق باشی
mohammad127
05-11-1394, 10:28 بعد از ظهر
سلام امروز یه موتور 125 خریدم احساس میکنم به یک طرف میکشه بنظزتون اشکال از چیه ؟
Gladiator
05-11-1394, 11:29 بعد از ظهر
سلام امروز یه موتور 125 خریدم احساس میکنم به یک طرف میکشه بنظزتون اشکال از چیه ؟
یا جلوبندیت مشکل داره یا شاسیت
Rezagh
20-11-1394, 01:21 بعد از ظهر
سلام دوستان من یه هوندا 125 دارم کلا موقع گاز دادن خفه کار میکنه و اصلا شتاب نداره اگه میشه راهنماییم کنید چطور شتابش رو بیشتر کنم ...
erfi.747
21-11-1394, 12:57 قبل از ظهر
سلام دوستان من یه هوندا 125 دارم کلا موقع گاز دادن خفه کار میکنه و اصلا شتاب نداره اگه میشه راهنماییم کنید چطور شتابش رو بیشتر کنم ...
پیچ هوا . تنظیم و تمییزی کاربرات . شمع . برق رو چک کن .. اگه اوکی بود شمع سوزنی و خورشیدی عقب بزرگتر و افزایش مصرف میتونه شتابو بیشتر کنه
keyvanj
01-12-1394, 08:49 بعد از ظهر
سلام
بچه ها من میخوام یه تیکه استیکر از یه جنس خوب مثل ژله ای ها واسه باک موتور بچسبونم تا یه کن از این سادگی در بیاد .
جایی رو میتونید معرفی کنید که تو این مورد کارش خوب باشه و با یه طرح ضایع موتورو خراب نکنه ؟
keyvanj
02-12-1394, 02:49 بعد از ظهر
هیچکی؟ هیچی؟
Amir R1
26-12-1394, 10:37 بعد از ظهر
کسی میدونه شاتون چجوری از میلنگ جدا میشه؟؟
اگه قلق جا انداختن پیستون دوزمانه ام کسی میدونه ممنون میشم بگید
sajjadme
01-01-1395, 06:46 بعد از ظهر
دوستان سلام عید همه ی شما عزیزان و سروران مبارک انشاالله سالی پر از برکت و ژیروزی و خبرای خوب داشته باشید
.................................................. .................................................. .......................................
دوستان بنظر شما خرید موتور ازتهران و اوردنش تا ر شت چقدر هزینه برمیداره
یعنی با وانت از میدون رازی تا ترمینال شمال یا تا باربری ....هرکدوم که ارزون تر میشه و نزدیک تر هست به میدون رازی ....
و در مرحله ی دوم از باربری یا ترمینال به رشت بازم هرکدوم که ارزون تر در میاد میشه کسی که واقعا میدونه قیمت بده من ببینم ارزش داره یانه.....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
hamed510
02-01-1395, 11:28 بعد از ظهر
میتونی با اتوبوس هم بیاری که ارزون ترم در میاد من سال گذشته 50 تومن دادم از تهران آوردم
sajjadme
02-01-1395, 11:45 بعد از ظهر
فقط یه بخش از سوالم بی جواب موند ... حمل موتور با وانت از میدون رازی تا ترمینال شمال چقدر در میاد ...؟
alikk
05-01-1395, 03:18 بعد از ظهر
سلام،یه کثیر ریس مدل ۸۹ گرفتم فکر کنم صاحبش از اون موقع که خریده بوده تا الان هیچ به موتور نرسیده،به اندازه یه لیوان بیشتر روغن داخلش نبود ،ولی خیلی کم از موتور استفاده کرده،الان که روغن نو ریختمبازم دنده ها خیلی سخت جا میرن و اینکه یه دونه زدی پایین برا دنده ۲ که میزنی بالا خلاص میشه (دنده کامل میزنم نیم دنده نه)وباید یه بار دیکه بزنی تا اینکه بره دنده۲،عادیش همین چوره این موتور یا اینکه مشکل داره اخه موتورای دیگه اینجوری نیست،و برای اینکه دندهها راحت جا بره باید چی کار کرد؟
ممنون
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
mogrem
05-01-1395, 03:34 بعد از ظهر
سلام چند وقت پیش تو موتور فروشی یکی بود 800 میداد منم گفتم عجب قیمتی داره بخرم اش واسه زیر پایی یه دور باهاش زدم حاضر بودم یه چیزی هم دستی بدم نگیرم اش کیفیت پایین فلاپ لرزش بش از حد هر کاری کردم بیشتر از 90 نرفت لوازم اش هم طرف ما اصلا نیست فقط قیافه جالبی داره
alikk
05-01-1395, 03:59 بعد از ظهر
منم بخاطر قیافش گرفتم ،فلاپا هم باز کردم فقط زیر انجینو گذاشتم،کاش کیفیت بهتری داشت،یه چیزی اینکه بعد از ریختن روغن جدید دنده ها سفت جا میره
mogrem
05-01-1395, 04:28 بعد از ظهر
روغن شل تر رو امتحان کن فکر صفحه کلاچ نو هم باش
alikk
05-01-1395, 10:02 بعد از ظهر
صفحه کلاچش خوبه,,شتابش خوبه،یعنی بخاطر جنس صفحه کلاچش ممکنه باشه؟
keyvanj
06-01-1395, 12:57 قبل از ظهر
سلام،یه کثیر ریس مدل ۸۹ گرفتم فکر کنم صاحبش از اون موقع که خریده بوده تا الان هیچ به موتور نرسیده،به اندازه یه لیوان بیشتر روغن داخلش نبود ،ولی خیلی کم از موتور استفاده کرده،الان که روغن نو ریختمبازم دنده ها خیلی سخت جا میرن و اینکه یه دونه زدی پایین برا دنده ۲ که میزنی بالا خلاص میشه (دنده کامل میزنم نیم دنده نه)وباید یه بار دیکه بزنی تا اینکه بره دنده۲،عادیش همین چوره این موتور یا اینکه مشکل داره اخه موتورای دیگه اینجوری نیست،و برای اینکه دندهها راحت جا بره باید چی کار کرد؟
ممنون
اگر کثیر ریس تیپ 2 منظورته
من مدل 90 یا 91 بود داشتم خیلی هم باحال و خوب بود
چندین بار باهاش تا 115 تا حقیقی رفتم کلا " یک سالو خورده ای داشتم خیلی هم به نسبت قیمتش عالی و زیبا بود
اگزوز رو خالی کرده بودم و صدای عجیب باحالی داشت
دنده هاش راحت جا میرفت و به جز خرج روغن و بنزین خرج دیگه ای برام نداشت .
بین دنده یک و دو هم خیلی راحت جا میرفت. فقط فلاپاش خیلی خشک و شکننده بود
alikk
06-01-1395, 01:15 بعد از ظهر
تیپ یک هست
یه سوال دیگه،ترمز دیسکی جلو رو چطور میشه تنظیم کرد،انگشت بهش بزنی تایر جلو قفل میشه؟
mahdi vafa
11-01-1395, 05:45 بعد از ظهر
سلام کسی میدونه اینجین موتور چطوری باید رنگ کرد؟ البته بدون باز کردن انجین
alikk
11-01-1395, 07:28 بعد از ظهر
سلام دوستان
میشه موتور رو تغییر رنگ داد؟
sajjadme
11-01-1395, 08:54 بعد از ظهر
دوستان یه سوال مهم دارم .....
با این قانون :ممنوعیت تولید موتور های کاربراتوری که قراره از مهر ماه 95 اجرا بشه
یعنی کسانی که موتور کاربراتوری دارن بعدا اگه بخوان بفروشن دیگه تعویض پلاک نمیشه ؟
ایا موتور های کاربراتوری بعد از اجرایی شدن این قانون توی شهر های بزرگ و صنعتی دیگه نمیتونن تردد کنن؟ مثه تهران و اصفهان و ....
یعنی دیگه فکر خرید موتور کاربراتوری رو باید از سر بیرون کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهشا جواب هرسه سوال رو بدید اگه میدونید
Komando
11-01-1395, 09:56 بعد از ظهر
خیر همش حرف بیخوده .
keyvanj
12-01-1395, 01:32 قبل از ظهر
دوستان یه سوال مهم دارم .....
با این قانون :ممنوعیت تولید موتور های کاربراتوری که قراره از مهر ماه 95 اجرا بشه
یعنی کسانی که موتور کاربراتوری دارن بعدا اگه بخوان بفروشن دیگه تعویض پلاک نمیشه ؟
ایا موتور های کاربراتوری بعد از اجرایی شدن این قانون توی شهر های بزرگ و صنعتی دیگه نمیتونن تردد کنن؟ مثه تهران و اصفهان و ....
یعنی دیگه فکر خرید موتور کاربراتوری رو باید از سر بیرون کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهشا جواب هرسه سوال رو بدید اگه میدونید
موتور کاربراتوری دیگه پلاک نمیشه
موتورهای کاربراتوری موجود دو حالت براشون قراره بوجود بیاد . یا فراخوان میدن و طی مهلت معلوم باید موتوهای کاربراتوری رو برای تبدیل به سیستم انژکتوری ببرند و پس از اون معاینه فنی بگیرند
یا تا اتمام هشت سال مدت قانونی از زمان ساخت موتور صبر کنند و بعد از رده خارج کنند
با توجه به اینکه اینبار شدیدا" سفت و سخت گیر دادن به این موضوع و از اون طرف هم کار معاینه فنی ماشین رو تموم کردن و حالا اومدن سراغ معاینه فنی موتور و همینطور آلودگی هوا که در قطب اخبار شهر های بزرگ قرار گرفته و البته....... از همه مهمتر اینکه با اینکار کلیییییییی پول بابت این قانون به جیب دولت از جیب مردم سرازیر میشه شما یقین بدون که این قانون عملی خواهد شد
- - - Updated - - -
سلام دوستان
شدن که میشه
اما باید هفتدخان رستم رو رد کنی..... کلی دردسر قانونی داره
- - - Updated - - -
سلام دوستان
شدن که میشه
اما باید هفتدخان رستم رو رد کنی..... کلی دردسر قانونی داره
masoud69
12-01-1395, 02:09 قبل از ظهر
سلام
دوستان یه موتور 2 زمانه هست با سند اوراقی که سند به نام کسه دیگه هست
پلاک هم داره اما کارت موتور نداره
ایا سند اوراقی با مهر برجسته تغیر نام میشه یا خیر؟
الان فقط مشگل اینکه آگاهی میگه صاحب موتور بیاد که سند به نامش هست قبض موتور تحویل بگیره بره موتور رو آزاد کنه (صاحبش نمیشه پیدا کرد)
کاری میشه کرد به غیر از بند پ
ممنون میشم راهنمایی کنید
mogrem
14-01-1395, 01:21 قبل از ظهر
سلام یه سوال داشتم وقتی دوتا انجین با حجم و تعداد سیلند مساوی هستن ویکی تو 11000 دور به مکس پاور میرسه ویکی تو 9000 دور مزیا و معایب این دوتا تو چی هستش
kaveh_am
15-01-1395, 07:48 بعد از ظهر
سلام
1_چرا برای موتور های 2 منظوره هوا حنک چینی از سیستم خنک کننده روی فلکه برق استفاده نمیشه؟
خوب تو سربالای یا تو ترافیک که هوای به انجن نمیخوره بخواد خنک بشه..حداقل یه چیزی بزارن رو فلکش که جریان هوا ایجاد کنه دیگه...
از اینا...
2_بازار همچین چیزی هست که برم بخرم یه جوری نصب کنم رو موتورم؟
3_تهران تو گمرک مغازه معروفی میشناسید که فقط تو کار انجین باشه؟
همین دیگه....مرسی.
mogrem
15-01-1395, 09:19 بعد از ظهر
سلام
1_چرا برای موتور های 2 منظوره هوا حنک چینی از سیستم خنک کننده روی فلکه برق استفاده نمیشه؟
خوب تو سربالای یا تو ترافیک که هوای به انجن نمیخوره بخواد خنک بشه..حداقل یه چیزی بزارن رو فلکش که جریان هوا ایجاد کنه دیگه...
از اینا...
2_بازار همچین چیزی هست که برم بخرم یه جوری نصب کنم رو موتورم؟
3_تهران تو گمرک مغازه معروفی میشناسید که فقط تو کار انجین باشه؟
همین دیگه....مرسی.
این شبیه پروانه ای هستش که تو الکترو موتور ها یا پمپ ها وجود داره ولی اونجا کل مسیر از اول تا اخر شبیه کانال راه داره تا هوا عبور کنه وحرارت خیلی کمتر از انجین هستش
kaveh_am
15-01-1395, 10:14 بعد از ظهر
پروانه پمپ آب ایده خیلی خوبیه:14:
من تو فیلما دیدم موتورهای رو که این سیستم رو دارن...
3.29 نشونش میده..
mogrem
15-01-1395, 10:37 بعد از ظهر
فیلم رو دیدم ولی این به درد موتور های میخوره سیستم برقی شون تو روغن نیست موتور های جدید اکثر شون فلکه برق شون داخل روغن هستش
kaveh_am
15-01-1395, 10:44 بعد از ظهر
برای روان دو منظوره تو روغنه؟
اینجور که من دیدم بیشتر تو سیستم موتور های کاب استفاده میشه...
mogrem
15-01-1395, 11:05 بعد از ظهر
اره داخل روغن هستش خود روغن باعث خنک شدن سیستم میشه
CHELSEA
21-01-1395, 02:47 قبل از ظهر
این موتور یاماها واقعی هستش؟؟؟؟؟
پس چرا اینقدر ارزونه؟؟
چند سیسی هستش؟
چرا اصلا در مورد این موتور صحبت نشده؟
:297::297::297:
sina6525
21-01-1395, 08:33 قبل از ظهر
پس چرا اینقدر ارزونه؟؟
چند سیسی هستش؟
ظاهرا این مدل در بخش هندی شرکت یاماها تولید میشه
به احتمال زیاد دلیل قیمت پایینش اینه که موتور در قشم هستش و چون اونجا منطقه آزاده گمرک نمیخوره
Alireza.BMW
21-01-1395, 02:58 بعد از ظهر
پس چرا اینقدر ارزونه؟؟
چند سیسی هستش؟
.
بعله یاماهاست ذر مورد حرف دوستمونم بگم کلا ژاپن موتور زیر 600 رو خودش تولید نمیکنه میده دست چین و... ولی کیفیت همونه... در مورد قیمتم چون توی منطقه آزاد هستش قیمتش اینجوریه
CHELSEA
21-01-1395, 03:13 بعد از ظهر
.
بعله یاماهاست ذر مورد حرف دوستمونم بگم کلا ژاپن موتور زیر 600 رو خودش تولید نمیکنه میده دست چین و... ولی کیفیت همونه... در مورد قیمتم چون توی منطقه آزاد هستش قیمتش اینجوریه
یعنی از این موتورا تو گمرک هست؟؟؟
قیمتش چنده تو گمرک تهران؟
مشخصاتش فنیش چیه؟؟
کیفیتش نسبت به بقیه موتورهای زیر 250 سی سی داخل ایران چطوره؟
اصلا تایپیک داره تو پرشین موتور؟؟؟:hanghead:
sajjadme
21-01-1395, 06:07 بعد از ظهر
تاپیکش رو زدم اگه بخوای میتونی ببینی ...
mogrem
23-01-1395, 06:13 قبل از ظهر
سلام دیروز یه مسیر طولانی که همه اش سرپایینی بود طی کردم مجبور بودم همه اش ترمز بگیرم وقتی رسیدم خونه دیدم دیسک ترمز عقب رنگ اش عوض شده ایا باید دیسک رو عوض کنم چون ترمز هنوز مثل سابق خوب میگیره
sina6525
23-01-1395, 12:03 بعد از ظهر
سلام دیروز یه مسیر طولانی که همه اش سرپایینی بود طی کردم مجبور بودم همه اش ترمز بگیرم وقتی رسیدم خونه دیدم دیسک ترمز عقب رنگ اش عوض شده ایا باید دیسک رو عوض کنم چون ترمز هنوز مثل سابق خوب میگیره
سلام
به دلیل ترمز گرفتن های زیاد حرارت دیسک و لنت بالا رفته و همین موضوع باعث تغییر رنگ فلز شده و تغییری در عملکرد دیسک نداره
mogrem
24-01-1395, 02:43 بعد از ظهر
سلام میخوام دنده زنجیر عقب رو عوض کنم فابریکی 48 تای هستش 42 تای پیدا کردم ولی نمیخوام شتاب کم بشه اگه جلو رو هم بزرگ تر کنم وعقب رو 42 تا بزارم سرعت چقدر بیشتر میشه علان مشکلی که با موتور دارم اینکه مثلا اگه بخوام 50 تا با دور موتور پایین برم حتما باید بزنم دنده 5 واینکه دنده 1 اصلا راه نمیره حد اکثر 20 تا چون دور موتور به رد لاین میرسه بیشتر برم
kaveh_am
24-01-1395, 04:12 بعد از ظهر
الان 12.5 درصد افزایش سرعت داری...
دنده 1 میرسه به 23 کیلومتر اینا(با دنده یک کلا زیاد نمیرن.برای شروع به حرکت استفاده میشه...)
دنده 4 هم از 50 میرسه به 56 کیلومتر..
درکل فکر کتم همونه که میخوای...جلو رو دست نزن...
mogrem
24-01-1395, 06:15 بعد از ظهر
رفتم بیرون 42 تای تمام کرده بود 43 تای گرفتم فردا وصل میکنم ببینم چی میشه[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
- - - Updated - - -
فقط یه سوال شتاب ام چقدر فرق میکنه
Alireza.BMW
24-01-1395, 07:28 بعد از ظهر
من اگه بودم فقط جلو رو تعویض میکردم خرجمم کمتر بود... به ازاری هر دندونه بزرگتر 5تا به تاپ اسپید هر دنده اضافه میشه البته اگه جا داشته باشه برای بزرگتر انداختن... معمولا اگر فابریکی باشه تا 2تا میتونه اضافه بشه و جا داره
mogrem
25-01-1395, 11:56 بعد از ظهر
دنده زنجیر عقب رو عوض کردم تقریبا هر دنده 10 تا سرعت زیاد شد و اینکه مثلا تو دنده 5 با دور موتور 7 هزار 100 میرفت علان 110 میره و شتاب زیاد فرقی نکرد همونجوی هستش
sajjadme
26-01-1395, 12:02 قبل از ظهر
اسم قشنگتم نمیدونم
MOGREM-1 جان چند تا دندونه زیاد کردی؟؟؟؟؟ واقعا فشار رو از روی موتور کم میکنه و به تاپ اسپید اضافه میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2-حالا اگه درکنار این کار NGK ایریدیومی نصب کنیم و اگزوز اسپرت روش نصب کنیم و فیلتر هوا و روغن اسپرت نصب کنبم فک میکنید چقدر تغییر ایجاد میکنه توی تاپ اسپید و شتاب ....؟؟؟؟؟؟؟؟
3-دوستان بنظرتون این کار ها استهلاک موتور رو زیاد میکنه؟؟
mogrem
26-01-1395, 06:07 بعد از ظهر
من تمام این کار ها رو انجام دنده زنجیر خود موتور 48 تای بود به 43 تعقیر دادم سرعت تو هر دنده 10 تقریبا تا بیشتر شد موتور نرم تر شد تو سرعت بالا قبلا با دور موتور 9 هزار 130 تو دنده 5 میرفتم دیشب با دور موتور 7 هزار حدود 115 رفتم اگزوز هم عوض کردم گاز خور خیلی بهتر شد شتاب هم همین طور دمای انجین هم خیلی کمتر شد فیلتر هوای اسپرت هم انداختم مدتی تو دور های پایین عالی بود ولی دور بالا ریپ میزد برگشتم به همون باکس هوای فابریکی و اما از همه مهم تر لاستیک رو هم عوض کردم از نوع ریسی انداختم اینم بی تعسیر نبود
تعدال موتور خیلی بهتر شد تو سرعت های بالا موتور خیلی بهتر عمل میکنه سرپیچ ها هم با سرعت بیشتری میشه پیچید
اینم لیست قیمت وسایل عوض شده
لاستیک 400
اگزوز 180
دنده زنجیر 30
یه دونه زنجیر اساهی هم از قبل خونه داشتم اونم فکر کنم حدود 50
sajjadme
27-01-1395, 12:28 قبل از ظهر
الان شما خورشیدی عقب رو پنج تا دندونه کوچیک کردی ؟؟؟
شمع ان جی کا ایریدیومی هم نصب کردی؟؟؟
ممنون که اطلاعات دادی ولی هنوز اسم شریف شما رو نمی دونم ...
sajjadme
29-01-1395, 05:11 بعد از ظهر
دوستان سوالی دارم ...
بک فایر قابلیت یه اگزوز اسپرت خاص هست یا نه علاوه بر اگزوز تجهیزات دیگه ای هم میخواد...؟؟
این بک فایر برای موتور مشکل فنی ایجاد نمیکنه؟؟؟؟
چون یکی از دوستان اگزوز two brothers نصب کرد بود فیلمش رو گذاشته بود برام سوال پیش اومد
و سوال اخر اینکه این اتفاق توی شتاب و سرعت تاثیر داره یا فقط جنبه ی جلب توجه و زیبایی کار بحساب میاد؟؟
sajjadme
17-02-1395, 02:59 بعد از ظهر
دوستان سلام
کمک میخوام ...
از دایلیم سوارای اصفهان کسی هست کمکی به ما بکنه ؟
میخوام یه دایلیم بگیرم از اصفهان کمک میخوام کسی هست ؟؟
اگه خرید قطعی شد میخوام یه نفر بیاد اونجا با من موتور رو ببینه ...سوارش بشه ببینه موتورش چطوره ... یه تعمیرکار خوب و باانصاف بهم معرفی کنه موتورو ببرم اونجا ... چون اصفهان کسیو ندارم ...
در ضمن یه سوال دیگه هم دارم موتور رو چطور از اصفهان بیارم رشت کسی میدونه ؟
هزینه اش چقدر میشه؟
مراحل خرید موتور چیه و چقدر وقت میبره ؟
cc100
22-03-1397, 09:30 قبل از ظهر
با سلام خدمت همه شما دوستان عزیز من یک موتور پیشرو پویا دارم توی دور بالا ریپ میزنه و گاهی وقت ها دیگه گاز نمیخوره و خاموش میکنه چی کار کنم ؟
heical
19-06-1397, 01:21 بعد از ظهر
سلام دوستان.
یدونه موتور طرح هوندا دارم. کارکردش حدود ۴۰۰۰۰ کیلومتره. چند وقتی بود که می دیدم زیر موتور قطره های روغن می ریزه. خلاصه یه روز در سمت کاسه برق رو باز کردم و دیدم که بله داخلش روغنیه و شکم رفت به کاسه نمد میل لنگ و فلکه برق. سرتون رو درد نیارم. کاسه نمد و اورینگ فلکه برق رو عوض کردم. یه دو روزی خوب بود ولی الآن بازم می بینم که گاهی زیر موتور روغن می چکه مخصوصا وقتی که باهاش بیرون رفتم و موتور گرمه. یک نکته رو فراموش کردم بگم و اونم اینه که وقتی داشتم کاسه نمد فلکه برق رو عوض می کردم دیدم که در محلی که کاسه نمد قبلی بوده روی شافت میل لنگ دو تا شیار خیلی نازک دقیقا در محلهایی که فنرهای کاسه نمد قرار دارن افتاده که احتمالا به مرور زمان در اثر اصطکاک بین کاسه نمد و شافت میل لنگ بوجود اومده. پیش خودم گفتم احتمالا مهم نیست و کاسه نمد جدید این شیارها رو پوشش میده چون کم عمق هستن ولی حالا که می بینم بازم روغن می ریزه به نظرم رسیده که شاید واقعا مشکل از همین شیارهای کم عمقی هست که کاسه نمد قبلی روی شافت میل لنگ به مرور زمان ایجاد کرده. به نظرتون این تئوری چقدر درسته و اگه بخوام این شافت رو صاف و صیقلی کنم مثل روز اول چکار باید بکنم؟ آیا موتور باید باز بشه و میل لنگ عوض بشه یا ایکه مثلا میشه میل لنگ رو تراشکاری کرد؟
کیماس
28-11-1397, 10:32 بعد از ظهر
اگه موتورت هندا طرح۱۲۵ باشه اکثرا از جای میل دنده تایم روغن ریزی پیدا می کنه و مربوط به شیار های ایجاد شده رو میل لنگ نیس
امراله
09-04-1398, 04:31 قبل از ظهر
سلام به همه من موتور ساوین 125 دارم
یه سیستم خنک کننده روش نصب بوده که بابام اونو در اورده میخوام بدونم اگر اونو دوباره نصب کنم برای موتورم مشکلی پیش نمیاد و نمیدونم چجوری باید نصبش کنم کسی میتونه منو راهنمایی کنه من شمارم رو میذارم هر کس عکس ازش داره برام بفرسته
در ضمن من توی بوشهر زندگی میکنم و هوا هم گرم هستش
- - - Updated - - -
09174031089
s.mm
09-04-1398, 07:41 قبل از ظهر
سلام به همه من موتور ساوین 125 دارم
یه سیستم خنک کننده روش نصب بوده که بابام اونو در اورده میخوام بدونم اگر اونو دوباره نصب کنم برای موتورم مشکلی پیش نمیاد و نمیدونم چجوری باید نصبش کنم کسی میتونه منو راهنمایی کنه من شمارم رو میذارم هر کس عکس ازش داره برام بفرسته
در ضمن من توی بوشهر زندگی میکنم و هوا هم گرم هستش
- - - Updated - - -
09174031089
سلام
برای اینکه بهتر نتیجه بگیرید از قطعه مورد نظر و موتور و محل نصب عکس بذارید
بدیهی هست قطعه که ای که فابریک موتوره برای موتور مشکلی به وجود نمیاره
mahdi.zamani77
11-04-1398, 08:28 بعد از ظهر
سلام خدمت اساتید . این اولین پستیه که دارم میزارم پس اگه مشکلی بود به بزرگی خودتون ببخشید. عرضم به خدمتتون که بنده یه دلتا ۱۲۵ مدل ۹۵ دارم از صفرم دست خودم بوده تا ۳۵۰ کیلومتر که اببندیش کردم خورشیدی جلوش رو ۱۵که فابریکیش بود بود سر ۳۵۰ خورشیدیش رو با ۱۸تایی عوض کردم که تا الان که نزدیک دوازده هزار تا کار کرده همونه. از همون روز که خورشیدی رو عوض کردم متوجه شدم گاز زیاد پر میشه و دور موتور میره بالا ده هزار تا منم که دیدم به این شکله به جز دنده یک بقیه دنده هارو بالا ده هزار تعویض میکردم.الان نزدیک یه یک هفته است که موقع ساکن بودن موتور صدا چلق چلق از تو سیلندر میده و موقع حرکت از تو گیربکس صدا میده و موتور ریپ میزنه. پیش هر میکانیک که بردم تو اصفهان هیچ کدومشون نفهمیدن از کجاس! به نظرتون ممکنه به خاطر این دور موتور یا تعویض خورشیدی باشه ؟کسی براش تا حالا همچین مشکلی داشته من رو راهنمایی کنه چیجوری درسش کنم؟ و یه سوال دیگه، میخواستم اگزور موتورم رو روش اگزوز ۲۰۰بندازم میکانیک گف ننداز به روغن سوزی میفته راسته؟؟ممنون
نیما نادری
11-04-1398, 08:39 بعد از ظهر
برادر مهدی زمانی خیلی فشار. آوردی دادا
این موتوری که سواری طاقت این کارها رو نداره
صدا از به هم ریختن فیلر سوپاپ و فرسایش بلبرینگها و با فرسایش پیستون وووو میتونه باشه
سه دندونه تغییر در خورشیدی جلو ممکنه سرعت بیاره ولی چون گشتاور موتور کم میشه
تو راه افتادن به سیستم کلاچ زور میاد و حالا مشکلات دیگه .....
mahdi.zamani77
13-04-1398, 01:07 بعد از ظهر
ممنون به خاطر پاسختون.الان به نظرتون همین چند روزه خرج میزاره رو دستم ؟؟ امکان داره از شاتون باشه؟ دوم نظرتون درمورد اگزوز ۲۰۰رو ۱۲۵ چیه؟ اونم اسیب میزنه؟
نیما نادری
13-04-1398, 04:46 بعد از ظهر
اگزوز خیلی تاثیری نخواهد کرد مگر اینکه کلا با اگزوز باز تعویض کنی
شاتون لق هم وقتی باز کنن معلوم میشه
من خرجش رو نمیدونم ولی خودت میگی صداهای عجیب و غریب قطعا
مشکل دار شده ،انجین ۱۲۵ کاره خاصی نداره بازو بستش بزار یک مکانیک باز کنه
almasirohalla9
08-06-1398, 11:21 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان استادان عزیز من یه موتور تلاش ۹۵ دارم که بزج ۱۲ /۹۶ از فروشگاه خریدمش موتورخیلی کم کار میکرد کلا همش خواب بود ولی الان چند ماهی میشه که بیکار شدم وبا موتور کسب درامد میکنم احساس میکنم موتور از هم پاشیده شده تو دور بالا نه تخته نه هشتاد نود موتور خیلی میلرزه کمک جلو روغن میده چرخ عقب مرتپ اسپایک میشکنه البته مجبورم باهاش کار کنم ازتون میخام راهنمایی کنین برای این موتور چه لوازمی بذارم که حداقل دیرتر خراب شن
Mehdiiashkvarii
31-06-1399, 02:44 بعد از ظهر
سلام!حاجی یه۳ ۴ماهه ی پالس پره گرفتم.۵یا۶ دفه هم هست ک روغن عوض کردم دیدم یه مشکلاتی داره به موتور اضاف میشه.اگه راهنمایی کنید تنکییو میشم.
۱-وقتی سرده دودآبیی که بیشترسفیدانگارداره.وقت بازم درجاکار میکنه معلوم نی ولی یه ۲تاسرگازمیدی ۲زمانه میشه.بعده ۲۰ ۳۰دقیقه(گرم که میشه دودکاملا محومیشه)البته ازکاسه نمدسردنده روغن میده با یه جادیگه خیلی اونجا ها خیلی کم روغن میده.حودودا من۱۰۰کیلومتر یاهرروز۱۰تانهایتا۳۰سی سی روغن میریزم توکارتل.راهنمایی لطفا.ازلاستیک سوپاپاش میتونه باشه؟ یانه؟اگه نه ازکجاشه یه موتورساز درست حسابی معرفی میکنید؟.هزینه ی حدودیش چقدره؟؟؟
من احساس میکنم ازحاریش کم شده یه مقدارخیلی کم
اول اصلاتوسربالایی وپایینی اززیرم درمیرفت چش زدنش هی اومدن نگاه کردن موتورو!داداش فروشه فروشه؟؟!!ترکیدزبون بسه.البته من موتوروفقط موقع خریدن چلوندمش قشنگ تاهرداستانی داره بفهمم ۱۳۰ پرکردلامصب بازم گازمیخورد.
linux_linda
31-06-1399, 06:17 بعد از ظهر
رادیاتورهای روغنی عملکرد بهتری دارن یا رادیاتورهای آبی؟
Afshin007
06-07-1399, 06:16 قبل از ظهر
رادیاتورهای روغنی عملکرد بهتری دارن یا رادیاتورهای آبی؟
قطع به یقین رادیاتورهای ابی بعضیا میگن رادیاتورهای روغنی اصلا سر کاریه!
linux_linda
10-07-1399, 12:09 قبل از ظهر
قطع به یقین رادیاتورهای ابی بعضیا میگن رادیاتورهای روغنی اصلا سر کاریه!
به چه دلیل؟
Afshin007
10-07-1399, 11:16 بعد از ظهر
به چه دلیل؟
خوب مشخصه دوست عزیز گردش اب با واتر پمپ تاثیره خیلی بهتری نسبت به روغن داره فقط کافیه کمی فکر کنید در این مورد...
با احترام ///
linux_linda
10-07-1399, 11:23 بعد از ظهر
خوب مشخصه دوست عزیز گردش اب با واتر پمپ تاثیره خیلی بهتری نسبت به روغن داره فقط کافیه کمی فکر کنید در این مورد...
با احترام ///
خوب حالا اگر گردش آب متوقف بشه یا اختلال تو چرخه واترپمپ پیش بیاد و تعمیرکار متخصص برای تشخیص عیب نباشه چطور؟
- - - Updated - - -
با احترام ///
خوب حالا اگر گردش آب متوقف بشه یا اختلال تو چرخه واترپمپ پیش بیاد و تعمیرکار متخصص برای تشخیص عیب نباشه چطور؟
Afshin007
11-07-1399, 12:32 قبل از ظهر
- - - Updated - - -
یعنی منظورت اینه در صوذت نبود متخصص کدومش بهتره؟!ببین داداش در اونصورت بهتره اصلا هر نوع رادیاتی نداشته باشه!!این نظره شخصیمه!! ///
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
یعنی منظورت اینه در صوذت نبود متخصص کدومش بهتره؟!ببین داداش در اونصورت بهتره اصلا هر نوع رادیاتی نداشته باشه!!این نظره شخصیمه!! ///
david54
28-07-1399, 09:08 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان استادان عزیز من یه موتور تلاش ۹۵ دارم که بزج ۱۲ /۹۶ از فروشگاه خریدمش موتورخیلی کم کار میکرد کلا همش خواب بود ولی الان چند ماهی میشه که بیکار شدم وبا موتور کسب درامد میکنم احساس میکنم موتور از هم پاشیده شده تو دور بالا نه تخته نه هشتاد نود موتور خیلی میلرزه کمک جلو روغن میده چرخ عقب مرتپ اسپایک میشکنه البته مجبورم باهاش کار کنم ازتون میخام راهنمایی کنین برای این موتور چه لوازمی بذارم که حداقل دیرتر خراب شن
فکر کنم موتور و اصلا آچار کشی نکردی، درسته؟
موتور نو یا انجین باز شده یکی دو هفته کار کرد باید آچار کشی بشه، لرزش با آچار کشی درست میشه
خودت فنی و دست به آچار باشی نیم ساعت کار داره
پیچهای اتصال انجین به بدنه موتور 5 تاس یکی بالای سر سیلندر دوتا جلو به لوله دوتا هم عقب یکی پشت زنجیر یکیشم بالا تر و پیچ دوشاخ، اگرم بدی موتور ساز اول طی کن هزینه شو. بسته به انصاف طرف بین 30 تا 50. خرج اچارکشی میشه البته با پیچهای سرسیلندر
کمک جلو هم یه کاسه نمد میخواد 10-12 تومنه با تعویض 30-35 البته یکیش
منظورت از اسپایک و متوجه نشدم، اسپایک چیه؟
- - - Updated - - -
اساتید لطفا راهنمایی کنید
چکار کنم که گژپین دنده تایم تو موتور هوندا 125 نچرخه؟ لبه به صفحه برق کیپ میکنم پیچهاشم محکمه و هرز نیست واشر پشتش هم میزازم ولی باز رد میکنه و میچرخه صفحه برق و گژپین و عوض کردم باز هم رد میکنه و صفحه برق و میتراشه
پشتش فقط یه واشر تخت میخوره دیگه؟ چیزی هست که فراموش کرده باشم؟
- - - Updated - - -
چکار کنم که گژپین دنده تایم تو موتور هوندا 125 نچرخه؟ لبه به صفحه برق کیپ میکنم پیچهاشم محکمه و هرز نیست واشر پشتش هم میزازم ولی باز رد میکنه و میچرخه صفحه برق و گژپین و عوض کردم باز هم رد میکنه و صفحه برق و میتراشه
david54
07-08-1399, 06:40 قبل از ظهر
موتور نو یا انجین باز شده یکی دو هفته کار کرد باید آچار کشی بشه، لرزش با آچار کشی درست میشه
پیچهای اتصال انجین به بدنه موتور 5 تاس یکی بالای سر سیلندر دوتا جلو به لوله دوتا هم عقب یکی پشت زنجیر یکیشم بالا تر و پیچ دوشاخ، اگرم بدی موتور ساز اول طی کن هزینه شو. بسته به انصاف طرف بین 30 تا 50. خرج اچارکشی میشه البته با پیچهای سرسیلندر
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
Afshin007
07-08-1399, 09:53 قبل از ظهر
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
اگر میتونی از اون قسمت انجین عکس بزار تا بچه ها بهتر بتونن راهنماییت کنن ///