توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کلگی اسپرت خیابانی
kourosh_bandit2
22-09-1391, 04:24 قبل از ظهر
سلام. دوستان کسی قیمت این کلگی های خیابانی را داره؟26130 اگه دارید خیلی زود بهم قیمت بدین میخوام ببینم چه قیمت هستن. اگر مدل ها ی خاصی هم دارن و دوستان سراغ دارن حتما خبر بدن مرسیییییییییییی
جانسون
22-09-1391, 04:29 قبل از ظهر
کوروش جان قبل گرونیا من قیمت داشتم ار 30 بو د تا 50 اتفاقا رو اپاچی سفید دیدم خیلی قیافش خوف ناک میشه .... ولی تو شب نور دهیه خوبی نداره
kourosh_bandit2
22-09-1391, 04:36 قبل از ظهر
ای دمت گرم داداش. جانسون داداش میتونی الان برام قیمت بگیری ببینی الان چنده؟ اینو طرف گفته 100 هرچی نیگاش میکنم میبینیم اصلا ارزش 100 تومن نداره کیفیت هم نداره اصلا. نورش مهم نیست برام خیلی. اگه میتونی بپرس برام بعد ببین مدل های دیگم داره چه قیمت هستن تونستی عکس برام بگیر. مرسیییییی
جانسون
22-09-1391, 04:51 قبل از ظهر
فدات کوروش جان تقریبا همشون بی کیفیت هستن 2تا عکس برات اپ میکنم این 3 مودل هست تو گمروک رنگ بدی هم داره قیمته دقیقو جمعه میرم گمروک 100% امارشو میگیرم برات اکی
[Only registered and activated users can see links]
این لینکارو کپی کن تو نوار ادرسش ببن عکسو....
abolfazls
22-09-1391, 05:06 قبل از ظهر
منم تو گمرك ديدم،انگار كه از مواد بازيافتى درست شده.جنس خوبى نداره
Sent from my iPhone using Tapatalk
kourosh_bandit2
22-09-1391, 05:26 قبل از ظهر
جانسون
22-09-1391, 06:09 قبل از ظهر
کوروش جان او کله ماسک ساختگیه امادش نیست کاریم نداره یه ماسک میخواد یه نحویه چراق کشی با سیم کشی و نصب کردن
اون کله مشکی رو موتور دوستم من_یو بود موتورش پیشرو وینر 200 قشنگ بود کیفیتشم بهتر نصبت به 2 مدل دیگه
چون مجید روشاک که برا دایچیش رادیات گزاشته اونم مشکی رو نصب کرده
mili_007
22-09-1391, 06:31 قبل از ظهر
فدات کوروش جان تقریبا همشون بی کیفیت هستن 2تا عکس برات اپ میکنم این 3 مودل هست تو گمروک رنگ بدی هم داره قیمته دقیقو جمعه میرم گمروک 100% امارشو میگیرم برات اکی[Only registered and activated users can see links]این لینکارو کپی کن تو نوار ادرسش ببن عکسو....
[Only registered and activated users can see links] عکس اولی ماله آمیکو 250 هست. این کلگی واسه xr 185 (تریل آمیکو) هست که من دو ماه پیش از نمایندگی آمیکو با چراغش 35 تومن قیمت گرفتم که به نظرم مفت بود(اون موقع فقط قابشو داشت و جای چراغاش خالی بود).
amir74
22-09-1391, 06:46 قبل از ظهر
عکسا باز نمیشه هیچ کدوم ارور می ده
حالا اگه از اینا بندازیم سیمایه تویه کاسه چراغو کجاش بزاریم؟
جانسون
22-09-1391, 08:46 قبل از ظهر
عکس اولی ماله آمیکو 250 هست. این کلگی واسه xr 185 (تریل آمیکو) هست که من دو ماه پیش از نمایندگی آمیکو با چراغش 35 تومن قیمت گرفتم که به نظرم مفت بود(اون موقع فقط قابشو داشت و جای چراغاش خالی بود). امیکو 250 من نمیبنم تو عکس میگم پیشرو وینر 200 بله این عکس که پیشرو مشکی کلگی گزاشته شبیه تریل امیکو دسته برادرن.. بوده ولی تا جای که من میدونم تریل vr186 هست کلگیش vr 186 شبیه اینه اینم عکس با مدرک[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] و چنتا عکس دیگه کلگیش فضایه ابی عکس واضح و از جولو نداشتم شرمنده ولی این مدل هم تو گمروک هست[Only registered and activated users can see links]
kourosh_bandit2
22-09-1391, 10:40 بعد از ظهر
نه اون عکس پیشرو پارس. همین زین دو تیکه ها که بعد از وینر 200 کنسول دارا اومد بعدشم پیشرو پارس ها اومد که 250 هم داشت.
اون ماسک هم قشنگه. راستی یک سوال اگرم بخوام از اون ماسک استفاده کنم اون چراغ عدسی دار کوچیکاشو از کجا باید جور کنم؟ ابن که دارم عین مورچه میمونه قیافش باحاله ولی قیمتش تنده خیلی. چون یکیش کاسه معمولی اون یکیش از این عدسی داراس. نمیدونم هر 3 مدله را قیمت هاشو که بگی بهم یکیشو اخر انتخاب میکنم. خیلی هم براش نقشه دارم مخصوصا اگه عین همین کاسه معمولی هم داشته باشه.:29dz8zk:
جانسون
23-09-1391, 09:35 قبل از ظهر
اکی میکنم برا داداش این عکس همون مدل ابی که از بقل بود ایم مدل هم تو گمروک هست
این کلگی رو امیکو سوزوکی 250 هست[Only registered and activated users can see links]
- - - Updated - - -
این کلگی رو امیکو سوزوکی 250 هست[Only registered and activated users can see links]
kourosh_bandit2
23-09-1391, 05:57 بعد از ظهر
- - - Updated - - -