moshii
22-08-1391, 06:54 قبل از ظهر
یک دستگاه هیوسانگ مدل 2012 با رنگ بندی جدید قرمز مشکی موجود هست.
این موتور تنها هزار کیلومتر کار کرده است که جهت بهترین آب بندی تا کنون سه بار روغن موتور را عوض کرده ام
متاسفانه به دلیل پلاتینی که در مچ دستم میباشد سواری با این موتور بعد از گذشت دو سه هفته واقعا برایم سخت شده و این مدت هم هر چقدر با خودم کلنجار رفتم تا بتونم با درد مچ کنار بیایم متاسفانه هر روز بدتر میشود.
موتور تحویلی از تهران میباشد که به همراهی اقا ****** عزیز و جناب شایسته فر که خیلی به بنده لطف کردند خریداری شده و در جریان مچ دست بنده هستند.
اگزوز arrow ایتالیا
مدارک کامل و پلاک تهران میباشد
در زمان تحویل قبل از روشن شدن به نمایندگی برده و دیاگ زده شده و موتور بدون عیب و نقص میباشد.
این موتور پای خودم با کرایه راه تا شیراز 11.800 تومان افتاده است که به خاطر این دو سه هفته 10.800 تومان مقطوع برای فروش قرار میدهم
لطفا دوستان قیمت بی جهت ندهید چون برای سه هفته واقعا درد آور است این همه ضرر
ضمن اینکه در حال حاظر این رنگ کمیاب میباشد و بالای 14 قیمت دارد.
حتی موتور هنوز شسته نشده و تمامی روکش های پلاستی آن روی موتور قرار دارد.
رنگ موتور دقیقا با عکس یکی میباشد.
عکس های موتور در پست های بعدی
[Only registered and activated users can see links]
این موتور تنها هزار کیلومتر کار کرده است که جهت بهترین آب بندی تا کنون سه بار روغن موتور را عوض کرده ام
متاسفانه به دلیل پلاتینی که در مچ دستم میباشد سواری با این موتور بعد از گذشت دو سه هفته واقعا برایم سخت شده و این مدت هم هر چقدر با خودم کلنجار رفتم تا بتونم با درد مچ کنار بیایم متاسفانه هر روز بدتر میشود.
موتور تحویلی از تهران میباشد که به همراهی اقا ****** عزیز و جناب شایسته فر که خیلی به بنده لطف کردند خریداری شده و در جریان مچ دست بنده هستند.
اگزوز arrow ایتالیا
مدارک کامل و پلاک تهران میباشد
در زمان تحویل قبل از روشن شدن به نمایندگی برده و دیاگ زده شده و موتور بدون عیب و نقص میباشد.
این موتور پای خودم با کرایه راه تا شیراز 11.800 تومان افتاده است که به خاطر این دو سه هفته 10.800 تومان مقطوع برای فروش قرار میدهم
لطفا دوستان قیمت بی جهت ندهید چون برای سه هفته واقعا درد آور است این همه ضرر
ضمن اینکه در حال حاظر این رنگ کمیاب میباشد و بالای 14 قیمت دارد.
حتی موتور هنوز شسته نشده و تمامی روکش های پلاستی آن روی موتور قرار دارد.
رنگ موتور دقیقا با عکس یکی میباشد.
عکس های موتور در پست های بعدی
[Only registered and activated users can see links]