PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فوری فروش هیوسانگ 2012 خشک

moshii
22-08-1391, 06:54 قبل از ظهر
یک دستگاه هیوسانگ مدل 2012 با رنگ بندی جدید قرمز مشکی موجود هست.
این موتور تنها هزار کیلومتر کار کرده است که جهت بهترین آب بندی تا کنون سه بار روغن موتور را عوض کرده ام
متاسفانه به دلیل پلاتینی که در مچ دستم میباشد سواری با این موتور بعد از گذشت دو سه هفته واقعا برایم سخت شده و این مدت هم هر چقدر با خودم کلنجار رفتم تا بتونم با درد مچ کنار بیایم متاسفانه هر روز بدتر میشود.
موتور تحویلی از تهران میباشد که به همراهی اقا ****** عزیز و جناب شایسته فر که خیلی به بنده لطف کردند خریداری شده و در جریان مچ دست بنده هستند.
اگزوز arrow ایتالیا
مدارک کامل و پلاک تهران میباشد
در زمان تحویل قبل از روشن شدن به نمایندگی برده و دیاگ زده شده و موتور بدون عیب و نقص میباشد.
این موتور پای خودم با کرایه راه تا شیراز 11.800 تومان افتاده است که به خاطر این دو سه هفته 10.800 تومان مقطوع برای فروش قرار میدهم
لطفا دوستان قیمت بی جهت ندهید چون برای سه هفته واقعا درد آور است این همه ضرر
ضمن اینکه در حال حاظر این رنگ کمیاب میباشد و بالای 14 قیمت دارد.
حتی موتور هنوز شسته نشده و تمامی روکش های پلاستی آن روی موتور قرار دارد.
رنگ موتور دقیقا با عکس یکی میباشد.

عکس های موتور در پست های بعدی

[Only registered and activated users can see links]

شایسته فر
22-08-1391, 07:03 قبل از ظهر
داداش حامد
ایشالا مشکل دستت کلا رفع بشه
دوستان موتور از هر لحاظ تکه
این رنگ کلا به تعداد انگشتان دست وارد بازار شده که یکیش دست آقا ****** هست و یکشم دست همین دوست عزیزمون
با توجه به قیمت روز هم قیمت مناسب هست
کلا یکی از تک ترین رنگهای هیو هست

siraf
06-09-1391, 04:31 بعد از ظهر
داداش حالا چند تا عکس ازش تهیه کنی مگه چی میشه بهتره تا واسه اولین بازدید ما بخوایم این همه راه رو تا شیراز بیایم .
همچنان منتظر عکس از موتور هستیم .
با سپاس

ajelouda
07-09-1391, 05:11 بعد از ظهر
[QUOTE=moshii;145414]یک دستگاه هیوسانگ مدل 2012 با رنگ بندی جدید قرمز مشکی موجود هست.
این موتور تنها هزار کیلومتر کار کرده است که جهت بهترین آب بندی تا کنون سه بار روغن موتور را عوض کرده ام

موتور دقیقا سه هفته پیش یعنی 29/7 تحویل گرفته ام

این موتور پای خودم با کرایه راه تا شیراز 11.800 تومان افتاده است که به خاطر این دو سه هفته 11 تومان مقطوع برای فروش قرار میدهم
ضمن اینکه در حال حاظر این رنگ کمیاب میباشد و بالای 12.500 قیمت دارد.

آقا مگه موتورت مشکل داره داری ارزون میدی

farzad_sh_2020
07-09-1391, 10:54 بعد از ظهر
[QUOTE=moshii;145414]یک دستگاه هیوسانگ مدل 2012 با رنگ بندی جدید قرمز مشکی موجود هست.

موتور دقیقا سه هفته پیش یعنی 29/7 تحویل گرفته ام

این موتور پای خودم با کرایه راه تا شیراز 11.800 تومان افتاده است که به خاطر این دو سه هفته 11 تومان مقطوع برای فروش قرار میدهم
ضمن اینکه در حال حاظر این رنگ کمیاب میباشد و بالای 12.500 قیمت دارد.

آقا مگه موتورت مشکل داره داری ارزون میدی

سلام
موتور مال دوستم حامد هست
هیچ مشکلی هم نداره چون رفته بودم پیشش چند روز پیش و صدای اگزوز جدید هم خیلی خوب شده نسبت به قبلی ها

درضمن قیمت همین هست . نه شما که فکر میکنی موتور 2011 قیمتش 11.5 هست

moshii
09-09-1391, 06:39 بعد از ظهر
سلام
این هم یک سری عکس با کیفیت
خوب این موتور رو دوستان عزیزم هم جناب شایسته فر و هم اقا ****** عزیز در تهران و همچنین فرزاد و سامع عزیز در شیراز موتور رو بازدید کردند که فکر نمیکنم دیگر جای شکی برای موتور باقی بماند.

شایسته فر
09-09-1391, 07:20 بعد از ظهر
من و داداش ****** در موقع خرید موتور از شهریاری پیش آقا حامد بودیم و از صحت و سلامت موتور اطلاع داریم
دوستان قیمت هیوسانگ با طرح 2012 که شامل این رنگ و رنگ سفید با این طراحی هست با استناد به حرف آقا **** 13 تومن هست پس انصافا 11 برای این موتور = مفت!!!

moshii
13-09-1391, 11:01 بعد از ظهر
مدارک موتور هم خداروشکر رسید

شایسته فر
14-09-1391, 12:54 قبل از ظهر
داداش حامد 4 شنبه من و **** رفتیم پیش محسن شهریاری و پیگیر مدارکت شدیم
گفت که شنبه پستشون میکنه
می گفت چون پلاک تهرانه باید آدرس تهران باشه که این چند وقته درگیر همین موضوع بودن

moshii
18-10-1391, 10:23 بعد از ظهر
سلام
قیمت مقطوع 10.800 قرار میدهم چون نیاز شدیدی به پولش دارم.

جانسون
19-10-1391, 12:25 قبل از ظهر
قیمت = مفت هر کی هیو میخواد اینو نگیره سوخت داده نمونش خودم که 12 شیتل برا صفرش پیاده شدم

moshii
24-10-1391, 02:28 بعد از ظهر
سلام
موتور فروش رفت.
تاپیک قفل شود ممنون

Babak
24-10-1391, 02:48 بعد از ظهر
بسته شد