توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش پیشرو ( وینر ) 200 سی سی
parande
09-08-1391, 05:26 قبل از ظهر
موتور سیکلت پیشرو مدل 88 با بیمه کامل و مدارک تکمیل ( با کارت سوخت و 150 لیتر بنزین )
موتور دارای پلاک ملی بوده و حدود 1 سال کامل خوابیده
این موتور دارای فلاپ های فوق العاده دیدنی با آرم و لگوی هوندا و رپسول است و طراحی آن بسیار زیبا و حرفه ای میباشد.
زیر زین تعبیه شدن اگزز این موتور از دیگر مزایای آن است.
رخ موتور از دور نزدیک بسیار شبیه به ربسول و موتور های ریسینگ هوندا ست.
قیمت 2450
خواهشمندم فقط خریدار واقعی تماس بگیره25007
09394436228
02109002
09-08-1391, 05:34 قبل از ظهر
به زبان پارسی تایپ کنید
عنوان ویرایش شد
Mehdi-Honda
09-08-1391, 05:35 قبل از ظهر
برا چی میخوای بفروشیش؟
کدوم استان هستید؟
parande
09-08-1391, 05:41 قبل از ظهر
برا چی میخوای بفروشیش؟
کدوم استان هستید؟
استان تهران هستم. به دلیل مشکلات مالی دارم میفروشمش.
Milad-Suzuki
09-08-1391, 05:52 قبل از ظهر
بنده موتور رو از نزدیک دیدم و سوار شدم
واسه یکی از دوستانه
گاز خورش حرف نداره و استیل بسیار زیبایی داره
نسبت به قیمتش واقعا ارزش داره
خیلی تمیز تیونینگ شده هم از لحاظ ظاهری و هم فنی تقویت شده
parande
09-08-1391, 06:00 قبل از ظهر
دوستان عزیز ممنون میشم نظرتون رو راجبش بدید.
saeid1346
09-08-1391, 06:12 قبل از ظهر
parande ([Only registered and activated users can see links])
خیلی قشنگ شده فلاپ بندیش چقدر پات در اومد ؟
منم یه 250 پیشرو پارس دارم دارم میفروشمش !
- - - Updated - - -
parande
09-08-1391, 06:34 قبل از ظهر
موتور سیکلت پیشرو مدل 88 با بیمه کامل و مدارک تکمیل ( با کارت سوخت و 150 لیتر بنزین )
این موتور دارای فلاپ های فوق العاده دیدنی با آرم و لگوی هوندا و رپسول است و طراحی آن بسیار زیبا و حرفه ای میباشد.
قیمت 2450
09394436228
- - - Updated - - -
ممنون داداش نظر لطفته . حدود 700 تومن فلاپ ها شد با رنگ و طراحی حدود 900 تومن وایساد. البته راهنما هاش هم زد ایکسیه.
شایسته فر
09-08-1391, 06:56 قبل از ظهر
داداش از نماهای دیگه هم میتونی عکس بزاری
مثلا پشت(اگزوز)
روبروی (کلگی)
و از پهلو
mehdi bala
11-08-1391, 02:59 قبل از ظهر
قیمت اخر
hamiltoon
11-08-1391, 03:22 قبل از ظهر
سلام .مبارک باشه قسط جسارت ندارم فقط میخوام بپرسم چرا فرمان اصلیش روش نیست و اون مهره های ته فرمان که پیچ میشه بهش اون ها کجایند .موتور خورده زمین ؟یا فرمان شکسته مجبور شدی دو تا شو عوض کنی آخه یکی های خودش آلومینیومی هستند و خیلی زیباتر از این آهنی هایی که روش گذاشتی اند .و اینکه قیمتش بالاست
1500 نوشو خریدی +800 فلاپ =2300 ؟پس این 2 سال که موتور کار کرده کجا میره
Milad_2Rbo
11-08-1391, 03:29 قبل از ظهر
سلام .مبارک باشه قسط جسارت ندارم فقط میخوام بپرسم چرا فرمان اصلیش روش نیست و اون مهره های ته فرمان که پیچ میشه بهش اون ها کجایند .موتور خورده زمین ؟یا فرمان شکسته مجبور شدی دو تا شو عوض کنی آخه یکی های خودش آلومینیومی هستند و خیلی زیباتر از این آهنی هایی که روش گذاشتی اند .و اینکه قیمتش بالاست
چه ربطی داره!؟2300 براش تموم شده میتونه 3 تومنم میفروشه.موتور گرون شده.220 سه و نیم بود الان اونی که خرید کرده بیاد بگه چون من سه ونیم خریدم 3 تومن بفروشم واسه کارکردش!؟طرف اسکل نیست که میاد 4 تومن میفروشه راحت!
mahmood bahman
11-08-1391, 03:34 قبل از ظهر
واقعا قشنگ شده و خوب از آب در اومده.تمیز کار کردی.
فقط جسارتا یه سوال.اگزوز رفته زیر زین واسه ترک نشین مشکل ایجاد نمیکنه و داغ نمیکنه؟
اگه امکانش هست از نماهای دیگه هم عکس بذار.
ممنون
Ali.K
11-08-1391, 05:34 قبل از ظهر
خیلی سلیقه به خرج دادی دمت گرم من اگه خودم شرایطشو داشتم حتما ازت ور میداشتم
matink
11-08-1391, 06:01 قبل از ظهر
چندتا باهاش تاپ اسپید زدی؟
FAARID
11-08-1391, 06:12 قبل از ظهر
خیلی قشنگ شده دمت گرم
parande
11-08-1391, 07:17 بعد از ظهر
چشم حتما
- - - Updated - - -
واقعا قشنگ شده و خوب از آب در اومده.تمیز کار کردی.
فقط جسارتا یه سوال.اگزوز رفته زیر زین واسه ترک نشین مشکل ایجاد نمیکنه و داغ نمیکنه؟
اگه امکانش هست از نماهای دیگه هم عکس بذار.
ممنون
واقعا ممنون از اینکه نظر دادین
نه داداش گلم اگزز تا زین فاصله داره . وقتی ترک سوار میشه زین و اگزز با هم میان پایین
به روی چشم عکس از نما های دیگه هم میذارم
- - - Updated - - -
خیلی قشنگ شده دمت گرم
داداش چشات قشنگ میبینه
- - - Updated - - -
چندتا باهاش تاپ اسپید زدی؟
پیشرو 200 سی سی دیگه حداکثر 130 تو این مایه ها میره
من بیشتر روی تیونینگش وقت گذاشتم
- - - Updated - - -
خیلی سلیقه به خرج دادی دمت گرم من اگه خودم شرایطشو داشتم حتما ازت ور میداشتم
مرسی ممنون نظر لطفتونه
قابل شما رو نداره
راستی منم مکانیک طراحی جامدات می خونم
:)
- - - Updated - - -
چه ربطی داره!؟2300 براش تموم شده میتونه 3 تومنم میفروشه.موتور گرون شده.220 سه و نیم بود الان اونی که خرید کرده بیاد بگه چون من سه ونیم خریدم 3 تومن بفروشم واسه کارکردش!؟طرف اسکل نیست که میاد 4 تومن میفروشه راحت!
واقعا ممنون ازین که وقت گذاشتین و نظر دادین
منم با شما موافقم فک نمیکم این طراحی فلاپ و ... ارزش 2450 رو نداشته باشه به قول شما الان پالس بالای 4 شده
بازم ممنون از شما
:)
- - - Updated - - -
سلام . ممنمون ازین که نظر دادین
داداش عزیزم من نمیدونم شما هم قبلا تیونینگ کردین یا نه اما همین طور که می دونید وینر حالت خیابونی داره و برای اینکه بخوای فلاپ ثابت جلوی کنسول ببندی باید طراحی دسته ها رو هم عوض کنی
مطلب بعد اینکه قلوگی های ته دسته ها باید باز بشه تا فرمون موتور آزاد باشه و بشه بیشتر چرخوندش . فک کنم ایمنی مهم تر از زیبایی باشه تو این قسمت
در مورد قیمتشم داداشم باید بگم که آدامس خرسی 300 تومن شده فک کنم قیمت وینری با این فلاپ و طراحی 2450 زیاد نگفته باشم.
بازم ممنون ازین که نظر دادین منم قصد جسارت نداشتم
مرسی
Ali.K
11-08-1391, 08:29 بعد از ظهر
قربونت داداش پس جفتمون هم رشته ایم :)
اتفاقا به نظرم شما قیمتت خیلی منصفانس این مقدار تنها قیمت موتور نیست قیمت سلیقه که تو موتور خرج شده هم حساب کنید، از نظر ظاهر هم که خیلی تمیز میزنه
من خودم یه بی کلاج 125 داشتم مدل 89 یه ماه پیش فروختم 900 فیکس، تازه بیمه هم نداشت دیگه اینکه کاملا جدایی از بی کلاجه و تیون شده و بیمه هم کامل داره
Gomrah
11-08-1391, 09:19 بعد از ظهر
داداش با 180 ug4 مشکی میزنی؟
parande
12-08-1391, 12:11 قبل از ظهر
قربونت داداش پس جفتمون هم رشته ایم :)
اتفاقا به نظرم شما قیمتت خیلی منصفانس این مقدار تنها قیمت موتور نیست قیمت سلیقه که تو موتور خرج شده هم حساب کنید، از نظر ظاهر هم که خیلی تمیز میزنه
من خودم یه بی کلاج 125 داشتم مدل 89 یه ماه پیش فروختم 900 فیکس، تازه بیمه هم نداشت دیگه اینکه کاملا جدایی از بی کلاجه و تیون شده و بیمه هم کامل داره
مرسی داداش نظر لطفتونه
- - - Updated - - -
داداش با 180 ug4 مشکی میزنی؟
سلام. ممنون از این که نظر دادین. موتور قابل شما رو نداره اما شرمنده توی آگهی هم گفتم که مشکل مالی دارم به پولش نیاز دارم. وگرنه نمی فروختمش.خیلی واسش زحمت کشیدم.
sepehr000
14-08-1391, 06:53 بعد از ظهر
داداش نمیخوام تو سر مالت بزنم..اما جلو که جفت دیسک نی.آینه هم نداره باکشم که وینر نیس...رنگ هاشم پیشرو پارسه تا وینر...
معلومم نیس چند تا راحت بدون سر صدا پر کنه...من میخوامش فقط بخواطر repsol قیمتو بیار پایین.من پولم نقده اما ن اونقدی ک آگهی زدی
- - - Updated - - -
25141حداقل مثه این جفت دیسک بود آینه داشت.باک اینو ببین هیچ تو رفتخی یا خمیدگی نداره اما ماله تو مدل داره
کاوه
14-08-1391, 07:03 بعد از ظهر
قیمتش خیلی خوبه با توجه به وضع بازار
این موتوربا این قیمت میارزه از نظر اهر هم که فوق العاده هست
([Only registered and activated users can see links])
sepehr000
15-08-1391, 03:16 قبل از ظهر
واسه شهرستان چطوری میشه ارسال کرد؟ من اصلا نمیتونم بیام تهران واقعا وقتشو ندارم....
اگه بتونی بیاری عالی میشه
parande
15-08-1391, 08:47 قبل از ظهر
داداش نمیخوام تو سر مالت بزنم..اما جلو که جفت دیسک نی.آینه هم نداره باکشم که وینر نیس...رنگ هاشم پیشرو پارسه تا وینر...
معلومم نیس چند تا راحت بدون سر صدا پر کنه...من میخوامش فقط بخواطر repsol قیمتو بیار پایین.من پولم نقده اما ن اونقدی ک آگهی زدی
- - - Updated - - -
25141حداقل مثه این جفت دیسک بود آینه داشت.باک اینو ببین هیچ تو رفتخی یا خمیدگی نداره اما ماله تو مدل داره
دوست عزیز اولا ممنون ازین که قابل دونستید و نظر دادید. اما کاش قبل از اظهار نظر یه نگاهی به نظرات صفحات قبل مینداختین. در مورد قیمتی که دادم حقیقتا خودم پشیمونم . چون قیمیت موتور بالا کشیده عجیب حالا نمیدونم شما چقدر در جریانید. ثانیا همون طور که در جریانید دبل دیسک تنها تغییریه که کارخونه بین وینر و دایلیم قائل شده و گرنه وینر و دایلیم از خیلی نظر ها یکی هستند و میشه رینگ رو عوض کرد. ثالثا دوست عزیز برای تیونینگ موتور مجبوریم باک رو دسکاری کنیم و... رابعا این موتوری که عکسش رو گذاشتید فک می کنم سوزوکی 250 یا همون آمیکو 250 پلیسه که روش فلاپ بستن همین. اما موتور حقیر فقط 150 تومن هزینه طراحیش شده منهای رنگ و لیبل و .... دیگه فکرکنم جوابتون رو گرفته باشید . بازم ممنون از اینکه نظر دادید .
یاعلی
- - - Updated - - -
قیمتش خیلی خوبه با توجه به وضع بازار
این موتوربا این قیمت میارزه از نظر اهر هم که فوق العاده هست
([Only registered and activated users can see links])
خیلی ممنون ازین که نظر دادین . نظر لطفتونه . ممنون
- - - Updated - - -
واسه شهرستان چطوری میشه ارسال کرد؟ من اصلا نمیتونم بیام تهران واقعا وقتشو ندارم....
اگه بتونی بیاری عالی میشه
ممنونم ازین که نظر دادین . داداشه گلم شما باید بیای تهران بریم موتور و بنام کنیم بدش بریم تعویض پلاک پلاکش رو عوض کنیم بعد با باربری بفرستیم به مقصدتون.
Rafizadeh
15-08-1391, 09:03 قبل از ظهر
به جان خودم اگه فقط پولش داشتم میخریدمش. وقت رو هم دارم که برم تهرون بیارمش. فقط پولش رو ندارم. حیف. واقعا عروسکه
عـــــــــــــــــــــروس ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــک
هر کی میخره خوش به حاش ایشالا چرخش واسش بچرخه.
شایسته فر
15-08-1391, 06:10 بعد از ظهر
دادا آمیکو 250 نیست
پیشرو وینر طرح قدیمیاست
parande
17-08-1391, 08:41 قبل از ظهر
به جان خودم اگه فقط پولش داشتم میخریدمش. وقت رو هم دارم که برم تهرون بیارمش. فقط پولش رو ندارم. حیف. واقعا عروسکه
عـــــــــــــــــــــروس ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــک
هر کی میخره خوش به حاش ایشالا چرخش واسش بچرخه.
داداش موتور قابلتو نداره . ممنون ازین که نظر دادی
- - - Updated - - -
دادا آمیکو 250 نیست
پیشرو وینر طرح قدیمیاست
ممنون ازین که نظر دادین . مرسی از راهنمایی تون
ارش سوزوکی
01-09-1391, 08:03 بعد از ظهر
ممنون اقا همیلتون :) اکثرا میان اینجا قیمت پرت و مزخرف میدن....شمار افراد صادق کمه
Mehdi-Honda
01-09-1391, 08:21 بعد از ظهر
ممنون اقا همیلتون :) اکثرا میان اینجا قیمت پرت و مزخرف میدن....شمار افراد صادق کمه
داداش گلم
خوبه یه ذره انصاف و ادب داشته باشید.
من به شما 2500 میدم برو ببینم میتونی اینجور موتوری پیدا کنی؟!!
ادب داشته باش مزخرف میگی چیه؟! مگه چاله میدونه؟
در ضمن متنفرم از کسایی که برای این که بگن ما هم حالیمونه بیان چند تا عیب الکی رو موتور بذار
--- با کوچیک کردن دیگران بزرگ نمیشید---
kourosh_bandit2
01-09-1391, 09:35 بعد از ظهر
من کاری به این حرف های حاشیه ای ندارم قصد توهین هم به کسی از دوستان حاظر در تاپیک هم ندارم. این مدل کپی برداری شده از دایلیم 200 سی سی هست که ی مشت بازاری خنگ معروفش کردن به وینر وگرنه کاری به وینر نداره. این پیشرو پارس. حالا یک چیزی. من خودم همین موتور داشتم.25740 حتی وینر هم داشتم اون عکسی که گذاشتن فول فلاپ شده همین وینر ایناهاش اصلش اینه 25741.فقط میخوام بدونم غیر از تغییرات بدنه و خوشگل کردنش تغیری توی شاسی ضعیف و لرزش وحشت ناک موتور داده شده یا خیر. در ضمن قیمت موتور با این قیافه خوبه وگرنه ساده باشه بیش از 1500 تا 1600 ارزش نداره.
- - - Updated - - -
توی کارت موتور هم خورده پیشرو پارس اسپرت. اسمی از وینر نیومده وینر را فقط بازاری ها روش گذاشتن.
- - - Updated - - -
لطفا عکس از زوایای بیشتری قرار بدید از جلو از عقب از بغل خلاصه کامل معلوم بشه موتور. ممنونم
Mehdi-Honda
02-09-1391, 12:24 قبل از ظهر
داداش گلم بی ادب بودن بعضی ها به حاشیه ربطی نداره
اون بنده خدایی که میاد میگه بعضی ها اینجا مزخرف میگن-من با اون بنده خدا بودم-
این دادشمون دوست داره بگه صد ملیون کسی گفت شما بخری بخریش!
اگه فنی نیستی و نمیتونی ایراد فنی بگیری چرا میای به بچه ها توهین میکنی!؟
خواهشا دوستان قدیمی که اینجا هستن اینقدر برای هم نوشابه باز نکنند و از کار زشت یه نفر طرفداری نکنن.
kourosh_bandit2
02-09-1391, 04:19 قبل از ظهر
داداش گلم بی ادب بودن بعضی ها به حاشیه ربطی نداره
اون بنده خدایی که میاد میگه بعضی ها اینجا مزخرف میگن-من با اون بنده خدا بودم-
این دادشمون دوست داره بگه صد ملیون کسی گفت شما بخری بخریش!
اگه فنی نیستی و نمیتونی ایراد فنی بگیری چرا میای به بچه ها توهین میکنی!؟
خواهشا دوستان قدیمی که اینجا هستن اینقدر برای هم نوشابه باز نکنند و از کار زشت یه نفر طرفداری نکنن.
;کسی برای کسی نوشابه باز نکرده دوما این طرز حرف زدن هم درست نیستو من سوال کردم. اگر جواب سوال دارید بدید اگر نه دیگه بحثی در این باره تو ی تاپیک نکنید.
ارش سوزوکی
02-09-1391, 08:48 بعد از ظهر
داداش گلم
خوبه یه ذره انصاف و ادب داشته باشید.
من به شما 2500 میدم برو ببینم میتونی اینجور موتوری پیدا کنی؟!!
ادب داشته باش مزخرف میگی چیه؟! مگه چاله میدونه؟
در ضمن متنفرم از کسایی که برای این که بگن ما هم حالیمونه بیان چند تا عیب الکی رو موتور بذار
--- با کوچیک کردن دیگران بزرگ نمیشید---
شما هم از سره منبر بیا پایین...در ضمن اقای همیلتون از حرفه ای های اینجا و قدیمی هستن و مطمئنا حرفی که میزنن با دلیل و سند حرف میزنن...ما علاقه ای به نوشابه نداریم...پوکی استخوان میاره...شما دوست داری نوشابه باز کن بخور
parande
09-09-1391, 07:58 بعد از ظهر
من کاری به این حرف های حاشیه ای ندارم قصد توهین هم به کسی از دوستان حاظر در تاپیک هم ندارم. این مدل کپی برداری شده از دایلیم 200 سی سی هست که ی مشت بازاری خنگ معروفش کردن به وینر وگرنه کاری به وینر نداره. این پیشرو پارس. حالا یک چیزی. من خودم همین موتور داشتم.25740 حتی وینر هم داشتم اون عکسی که گذاشتن فول فلاپ شده همین وینر ایناهاش اصلش اینه 25741.فقط میخوام بدونم غیر از تغییرات بدنه و خوشگل کردنش تغیری توی شاسی ضعیف و لرزش وحشت ناک موتور داده شده یا خیر. در ضمن قیمت موتور با این قیافه خوبه وگرنه ساده باشه بیش از 1500 تا 1600 ارزش نداره.
- - - Updated - - -
توی کارت موتور هم خورده پیشرو پارس اسپرت. اسمی از وینر نیومده وینر را فقط بازاری ها روش گذاشتن.
- - - Updated - - -
لطفا عکس از زوایای بیشتری قرار بدید از جلو از عقب از بغل خلاصه کامل معلوم بشه موتور. ممنونم
داداش تو کارتش زده وینر 200 سی سی کاش یه ذره از روی اطلاع حرف بزنی
واقعا متاسفم
- - - Updated - - -
شما هم از سره منبر بیا پایین...در ضمن اقای همیلتون از حرفه ای های اینجا و قدیمی هستن و مطمئنا حرفی که میزنن با دلیل و سند حرف میزنن...ما علاقه ای به نوشابه نداریم...پوکی استخوان میاره...شما دوست داری نوشابه باز کن بخور
از همه بابت نظرشون ممنون
دوستان این قیمتی گذاشتم نگفتم که تو رو بودا بیاین بخرین . این موتور مشتری خودشو داره . شما نظرتو گفتی یاعلی . چرا هی کل کل می کنید . بابا همه شما بلد اصن همتون زورو . هرکس یه نظر داد یا علی . اصن قیمت موتور 100 میلیونه هرکی نمیخواد نخره . والا به غرعان
Mehdi-Honda
13-09-1391, 10:21 بعد از ظهر
قیمت 2450
09394436228
سلام
داداش موتور رو هنوز داری ؟
کمتر هم میدی ؟
برای یکی از دوستام میخوام.
keyvanjj
27-09-1391, 11:45 قبل از ظهر
سلام دوست عزیز آیا هنوز این موتور برای فروش را موجود دارید؟ 09359395350
pop_brop
01-11-1391, 01:23 بعد از ظهر
با نظر اقا مهدی موافقم
شایسته فر
01-11-1391, 03:06 بعد از ظهر
آخرین فعالیت استارتر مال 25 آذر هست و آخرین پست 27!!!!
فکر نمی کنم هنوز موجود باشه!