توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره برای خرید مگلی 250
mostafa punisher
06-08-1391, 08:06 قبل از ظهر
سلام دوستان
من تازه وارد هستم به انجمن و این که خیلی بلد نیستم اینجا چه جوری یه مطلب بزارم و این که من میخوام یه مگلی 250 سی سی تمیز بخرم رنگ مشکی یا سفید یا قرمز اگه کسی سراغ داره که کم کارکرده
بهم اطلاع بده ممنون میشم من یه مطلب خوندم اینجا یه مگلی 250 سی سی سبز دیدم ترتمیز بود برا کی بود نمی دونم گفتم اگه اخرین قیمت رو کسی داره بهم اطلاع بده از طریق ایمیل برام زحمت بکشین
چون همیشه چکش می کنم خیلی ممنون از دوستان
[Only registered and activated users can see links]
هر کدوم را دست بود :32:
saeid1346
06-08-1391, 09:17 قبل از ظهر
قبلا چه موتوری داشتی عزیز ؟
sezar021
06-08-1391, 05:18 بعد از ظهر
جای این تاپیک تو مشاورس
Babak
06-08-1391, 08:01 بعد از ظهر
ضمنخوش آمد گویی به دوسته عزیز تاپیک انتقال داده شد لطفا در زدن تاپیک دقت کنید:flower4:
Kami
06-08-1391, 08:11 بعد از ظهر
از عنوان بهتری استفاده کنید
ویرایش شد
mostafa punisher
07-08-1391, 02:42 قبل از ظهر
سلام دوستان ایشالله بیشتر دقت می کنم توی پیام اول هم نوشتم من خیلی بلد نیستم من موتور سواری رو رو سی جی 125 یاد گرفتم بعدشم رو موتور های پالس 180 و 200 سی سی نشستم و الان خودم می خوام یه مگلی 250 بگیرم اما نمی دونم قیمتش چنده و این که بعضی دوستان راجعبش یه چیزایی می گفتن که جالب نبود می خواستم بیشتر راهنماییی کنید و قیمتشو هم اگه می دونید چنده بهم بگین یا اگه آشنایی یا کسی رو میشناسین بهم معرفی کنید ممنون میشم
شایسته فر
07-08-1391, 04:33 قبل از ظهر
صفرش الان حدود 8 تومنه!!!!!!!!
اگه می خوای اینقدر هزینه کنی یه دایلیم بگیری که خیلی بیتره، صد برابر با کیفیت تر از مگلیه
mostafa punisher
07-08-1391, 10:49 قبل از ظهر
نه از دایلیم خوشم نمیاد شتابش کمه و قیافش رو نمی پسندم
دوستان با 5-6 ملیون چه موتور های 250 سی سی رو میشه خرید؟
البته با مدارک کامل و صفر و تمیز باشه!
shahriar
07-08-1391, 03:30 بعد از ظهر
با 5 یا 6 تومن الان صفر نمیتونی بخری
شایسته فر
08-08-1391, 12:55 قبل از ظهر
پیشرو 250
دایچی 250
و بقیه 250 های چینی بجز مگلی!!!!!!!
amo hosein
08-08-1391, 01:41 قبل از ظهر
اینجا فقط مال مگلی هست نه 250های دیگه.
دوست من مگلی موتوری با فن آوری پیشرفته نسبت به موتورهای دیگه هست که میتونم از آلیاژ شاسی آن نام ببرم که نوعی از آلمینیم هست که در ساخت بدنه هوپیما استفاده میه.
که همین عامل باعث شده تو سرعت گیری و شتاب حرفی در برابر250های دیگه داشته باشه.
ولی از کیفیت ساخت و تولید پایین تری نسبت به هیوسانگ و دایلیم داره.
cgهم چین زده که خوب جواب داده.چینی هم دایچی زده که چند سال مهمونه.چین درجه 1هم داره.ولی از چینی های دیگه بهتره.
به کره نمیرسه خوب.
حالا که شما مگلی میخواید انو بگم که شما مگلی سالم رو یه گاز بدی بدون نیاز به نشستن پشتش میفهمی.
سعی کن با یه مگلی شناس بری دنبالش.و از مغازه نخر.
اگه مراقبش باشی خیلی عالیه.یه آلن بخر چند وقت یه بار یه مقدار پیچای فلاپ رو محکم کن.
شایسته فر
08-08-1391, 02:20 قبل از ظهر
اینجا فقط مال مگلی هست نه 250های دیگه.
داداش حسین خوبه آدم چندتا پست بالاترم یه نگاه بندازه!!!!!!!!!
ضمنا من عاشق معلم ادبیات فارسیتم که دستور زبانو به این قشنگی یاد بچه های مردم داده!!!!
kourosh_bandit2
08-08-1391, 02:45 قبل از ظهر
از نظر من مگلی را بیخیالشو دوست عزیز. البته یک اما وجود داره اگه دست به اچاری و حوصله داری بخرش منم وینر 200 داشتم همه ناله میکردن اما هر رورز دست به اچار بودم ازشم لذت بردم ولی اگه دست به اچار نیستی و حوصله نداری براش وقت بذاری کلا بیخیال موتور های چینی بشو که کلا از موتور زده میشی پولتم به فنا میدی.
نتیجه:یا دست به اچار و صبور یا بیخیال مگلی
دیگه ته تهشو برات گفتم :biggrin:
mostafa punisher
08-08-1391, 04:01 قبل از ظهر
خب اگه صبر کنم تو زمستون بخرم چی میشه با 5-6 ملیون مگلی یا هیو خرید؟؟؟دوستان به نظر شما تا خرداد امسال قیمتا پایین میاد؟ :eek::eek::eek::eek:
الان بگیرم بهتره یا تا خرداد صبر کنم ؟ تا تو زمستون امسال بخرم؟ میشه یه راهنمایی کنین؟؟
- - - Updated - - -
اقا کوروش حسین اقا راست میگه موتور خیلی خوبیه منم راجع به این موتور خیلی تحقیق کردم و تمام کلیپ ها و عکساشم دیدم اره من خودم دست به آچارم ولی فقظ پیچ فلاپه دیگه؟؟ رادیات و پیچ های دیگه سفت کردن می خواد؟؟؟؟
kourosh_bandit2
08-08-1391, 05:10 قبل از ظهر
خب اگه صبر کنم تو زمستون بخرم چی میشه با 5-6 ملیون مگلی یا هیو خرید؟؟؟دوستان به نظر شما تا خرداد امسال قیمتا پایین میاد؟ :eek::eek::eek::eek:
الان بگیرم بهتره یا تا خرداد صبر کنم ؟ تا تو زمستون امسال بخرم؟ میشه یه راهنمایی کنین؟؟
- - - Updated - - -
اقا کوروش حسین اقا راست میگه موتور خیلی خوبیه منم راجع به این موتور خیلی تحقیق کردم و تمام کلیپ ها و عکساشم دیدم اره من خودم دست به آچارم ولی فقظ پیچ فلاپه دیگه؟؟ رادیات و پیچ های دیگه سفت کردن می خواد؟؟؟؟
لرزه تو تمام موتور میوفته تمام پیچ ها باید چک بشن. بعدم تو تاپیک خود مگلی از اونا که دارن خودتون بپرسید چه مشکلات بیخود و الکی رخ میده برا مگلی. بازم انتخاب با خود شماس
- - - Updated - - -
هیو که عمرا با این پول نمیشه خرید. قیمت هام بالا نره پایین نمیاد شما خیالت راحت همین الان بخری سود کردی سری جدید موتور ها بیاد تو بازار گرون ترم میشن.
amo hosein
08-08-1391, 05:45 قبل از ظهر
داداش حسین خوبه آدم چندتا پست بالاترم یه نگاه بندازه!!!!!!!!!
ضمنا من عاشق معلم ادبیات فارسیتم که دستور زبانو به این قشنگی یاد بچه های مردم داده!!!!
خوشکل من ایشون هم فقط باید در مورد مگلی سخن بگن.
- - - Updated - - -
فلاپ ها با پیچ های آلنی به هم متصلند دیگه.اونارو چند وقت یک بار یه مقدار سفت کن
- - - Updated - - -
هیو که عمرا با این پول نمیشه خرید. قیمت هام بالا نره پایین نمیاد شما خیالت راحت همین الان بخری سود کردی سری جدید موتور ها بیاد تو بازار گرون ترم میشن.
دیگه همه پیچاش که شل نمیشه.لرزه هم نداره اونقدر130به بالا یه کم میشه اونم به خاطر اینه سبک هستش.
mostafa punisher
09-08-1391, 09:18 قبل از ظهر
دوستان خیلی خیلی ممنون که راهنماییم کردین فقط یه مطلب خیلی مهم قبله خریدن این که بعد خرید چه قدر افت قیمت داره یهویی نخوره تو سرش بدبخت بشم البته در صورتی که موتور فنی و بدنی سالم باشه رو میگم که چه قدر افت می کنه اینقدری هست که بفروشی خیلی ضرر ندیم؟؟؟ یا ارزش خریدن نداره اخه من خودم عاشقه این موتورم نمی دونم الان بخرم یا تو زمستون که میگن افت قیمت داره؟
راستی حسین اقا شما خودت مگلی داری؟؟؟ اخه اطلاعاتت به نظرم خوبه
amo hosein
09-08-1391, 04:57 بعد از ظهر
دوستان خیلی خیلی ممنون که راهنماییم کردین فقط یه مطلب خیلی مهم قبله خریدن این که بعد خرید چه قدر افت قیمت داره یهویی نخوره تو سرش بدبخت بشم البته در صورتی که موتور فنی و بدنی سالم باشه رو میگم که چه قدر افت می کنه اینقدری هست که بفروشی خیلی ضرر ندیم؟؟؟ یا ارزش خریدن نداره اخه من خودم عاشقه این موتورم نمی دونم الان بخرم یا تو زمستون که میگن افت قیمت داره؟
راستی حسین اقا شما خودت مگلی داری؟؟؟ اخه اطلاعاتت به نظرم خوبه
بازم سلام.ببین تو ایت رنج موتورها بیشتر صفرش هست که بگیری افت بین 1الی 2تومنی باید هنگام فروش بدی.
در مورد موتور دست دو همینطور که شما میخواید اگه تمیز نگه داریش ضرر نمیدی شایدم سود کنی.البته باید به دست بدی.شما منزلتون کجاست؟
mostafa punisher
09-08-1391, 09:37 بعد از ظهر
اره فکر خوبیه من فعلا منزل ندارم رو هوا هستم یعنی پیش مادربزرگم هستم که سمت 17 شهریور میشه راسته موتور فوروشا حسین اقا میشه شماره تماستونو زحمت بکشین باهاتون در تماس باشم؟؟
البته من ایران نیستم به زودی میام
amo hosein
10-08-1391, 09:52 قبل از ظهر
پ خ شد
mostafa punisher
10-08-1391, 11:22 قبل از ظهر
پ خ شد یعنی چی ؟؟ من نمی دونم منظورتون چیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
saeed55d
10-08-1391, 03:50 بعد از ظهر
نه از دایلیم خوشم نمیاد شتابش کمه و قیافش رو نمی پسندم
فرمایش اکثر دوستان درسته
اگر قصد خرید صفر داری باید زیاد هزینه کنی
ولی طبق فرمایش دوست عزیز شایسته فر دایلیم به مراتب بهتره
علت شتاب بالای مگلی نسبت به دالیم وزن کمتره
این ممکنه شما رو توی شتاب جلو بندازه ولی توی تجره عقب میمونید
دوستانی که تجربه سواری cbr600 رو دارن میدونن وقتی با هیو یا دایلیم سواری گرفته باشی سواری سی بی آر برات راحت تره
این یه مزیت بود
مزیت بعدی دایلیم نسبت به مگلی امنیت بیشترشه با ترمزهای کاملتر جلو
مگلی جلو تک دیسک دایلیم جلو دو دیسک
یه مزیت دیگه دایلیم نسبت به مگلی سیستم برقشه
من به دفعات از دوستان شنیدم که سیستم برق مگلی ضعیفه
ممکنه توی روشن شدن مخصوصا توی فصل سرما برات مشکل ساز باشه
یه مزیت دیگه بگم سرت رو درد نیارم
دالیم انژکتوره ولی مگلی .......
بازم انتخاب با خود شماست
به سایت [Only registered and activated users can see links] یه سری بزن تا مگلی مثل نقل و نبات با قیمت های متفاوت پیدا کنی
شاد و سبز و موتور سوار سالم باشید
Ali.K
10-08-1391, 08:44 بعد از ظهر
داداش به امید ارزون شدن نشین الان دیگه دلار روی 2500 وایساده و پایین تر نمیاد، الانم هر چی موتور توی انبار با دلار قدیم هست داره تموم میشه مطمئن باش بعد عید که بار جدید با دلار جدید رسید تمام قیمت ها حداقلش با دلار 2500 فیکس میشه دیگه ببین مگلی که 5 تومن بود الان 8 تومنه سه چهار ماه دیگه همین 8 هم نیست
mostafa punisher
11-08-1391, 06:17 قبل از ظهر
دوستان یعنی ممکنه تو سری بار های جدید که میاد مگلی جدید مشکلاتش کاملا رفع شده باشه؟؟؟ :23:
amo hosein
11-08-1391, 06:53 قبل از ظهر
یه مزیت دیگه دایلیم نسبت به مگلی سیستم برقشه
من به دفعات از دوستان شنیدم که سیستم برق مگلی ضعیفه
ممکنه توی روشن شدن مخصوصا توی فصل سرما برات مشکل ساز باشه
یه مزیت دیگه بگم سرت رو درد نیارم
دالیم انژکتوره ولی مگلی ....
دوست عزیز مگلی نه مشکل برق داره نه تو زمستون بد روشن میشه.
در ضمن کی گفته دایلیم انژکتوره؟
شایسته فر
11-08-1391, 06:59 قبل از ظهر
داداش ما دوستاتیم عیبی نداره ولی پیش دیگران دیگه نگو این حرفو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
amo hosein
11-08-1391, 07:04 قبل از ظهر
داداش ما دوستاتیم عیبی نداره ولی پیش دیگران دیگه نگو این حرفو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مگلی داشتی که این حرفو میزنی؟از چیزی که تجربه کردی سخن بگو دوست من.
- - - Updated - - -
مگلی داشتی که این حرفو میزنی؟از چیزی که تجربه کردی سخن بگو دوست من.
شایسته فر
11-08-1391, 07:07 قبل از ظهر
دایلمرو میگم ؛ به مگلی کاری ندارم که!!!!!!!!
amo hosein
11-08-1391, 07:12 قبل از ظهر
دایلمرو میگم ؛ به مگلی کاری ندارم که!!!!!!!!
گفتم مگلی برقش مشکل نداره.تو سرما هم راحت روشن میشه.
و دیلیم انژکتوری نیست.
اروین
11-08-1391, 07:21 قبل از ظهر
دایلیم انژکتوریه عزیز
کاوه
11-08-1391, 07:23 قبل از ظهر
دیلیم انژکتوری نیست.
دایلیم انژکتوره
مگلی کاربرات
amo hosein
11-08-1391, 10:35 قبل از ظهر
90رو پرسیدم گفتن کاربراته
saeed55d
11-08-1391, 05:26 بعد از ظهر
با درود به محضر شما دوست عزیز
در خصوص مشکل برق مگلی :
اگر شما باهاش مشکل نداشتید در کل نمیشه گفت کامل حل شده است اما زیاد شنیدم که باید براش دست به آچار باشید
من هم اصراری بر تاکید حرفم ندارم - نقل قول کردم
اما در خصوص دایلیم که فرمودید انژکتور نیست یه پیشنهاد دارم
توی اینترنت مطالعه کنید
اگر چیزی پیدا نکردید عکسشو سرچ کنید
روی فلاپ راستش این جمله نوشته شده :
fuel injection
معنی عبارت میشه تزریق سوخت یا همون انژکتور
باز هم به این اکتفا نکنید
روی پنل یه دایلیم رو نگاه کنید یه چراغ داره به اسم check که توی دفترچه راهنماش زده MIL
یعنی MALFUNCTION INDICATION LAMP
میشه چراغ نشانگر بدکارکرد
میشه به من بگید اگر سیستم کنترل برق و مصرف سوخت برقی نباشه و انژکتور نباشه بودن این چراغ چه معنائی پیدا میکنه؟
در ضمن اگر دوستانتون دایلیم دارن ازشون خواهش کنید صندلی نفر ترک رو براتون باز کنند تا چیزی شبیه ECU رو اونجا ببینید تا مطمئن بشید انژکتوره
مگلی های نسل جدید قراره انژکتور بشه
من در حد خبر شنیدم
شاد و سبز و موتور سوار سالم باشید
amir74
20-09-1391, 06:27 قبل از ظهر
دوستان این رفیقم می خواد یه موتور بخره 1 2 ماه دستش باشه بخره رفتم واسش سراغ ار اف 400 که قیمت بالا گفت حالا می خوام واسش مگلی بخرم نظرتون چیه؟
این موتور با 12000تا کارکرد تا برج 3 92 بیمه و فنی به قول خودشون سالم و ظاهری تمیز مثل این که از دوستانی هستن که موتور خوب نگه می دارن کاسه نمد زنجیر بلبرینگ چرخ همه تازه عوض شده 4600 مدل 89 خوبه قیمتش؟موتور بابل مازندران هست
K.I.A
20-09-1391, 06:51 قبل از ظهر
موتور تمیزه چون شسته شده به نظر زمین خوردگی داره نمیدونم موتور تو عکس معلوم نمیشع باید از نزدیک دید و سوارش شد.
قیمتش مناسبه.
ghost.rider1
20-09-1391, 07:00 قبل از ظهر
موتور زیباییه.!
amir74
26-09-1391, 05:51 قبل از ظهر
دوستان مگلی شناس تو خرید مگلی باید به چه چیزایی دقت کرد؟
دوستم می خواد بره از گمرک بگیره کارکرده ولی خوب ابولفضل همزه بیکی همراشه باز چنتا اشنا داره
amo hosein
26-09-1391, 06:08 قبل از ظهر
امیر جا باید بگم این عکس که گذوشتید از مگلی زرد رنگ در شهر بابل سری اول مگلی هست که به غارغارک معروفه و طبق گفته مگلی بازا مشکلاتش از همه میشتره.
این موتور برج 2 سال 89 هست و دلیل اینکه میگم سری اوله به این دلیله که راهنماهاشled سفید رنگ هست که سری دوم به بعد از این راهنماها استفاده نشده.
در ضمن انژکتوری نبودن دایلیم رو بنده اشتباه گفتم.شنیده بودم سری قدیم دایلیم کاربراته که شما درست فرمودید
amir74
26-09-1391, 06:30 قبل از ظهر
ممنون
نه من با این زرده کار ندارم کلا دوستم می خواد بره گمرک بخره
لطفا کمک کنید
amo hosein
26-09-1391, 06:58 قبل از ظهر
فقط اینو میدونم از قدیم گفتند موتور دست دو از گمرک نخر
Afshin007
26-09-1391, 10:57 قبل از ظهر
به نظر منم اگه میخاین موتور صفر ور دارین برین گمرک دسته2 خطریه از گمرک بخری مگر اینکه با یه کار بلد تشریف ببرین//
K.I.A
27-09-1391, 06:06 قبل از ظهر
بسته شد.