Mohammad aghili
29-07-1391, 11:01 بعد از ظهر
با توجه به کنسل شدن قرار ملاقاتی که از روز یکشنبه تو تاپیک داشتیم دربارش صحبت میکردیم
و دوستان لطف کردن دقیقه آخر گفتن تشریف نمیارن
تصمیم گرفتم روز جمعه ام رو از دست ندم
و به هر نحوی که شده ازش لذت ببرم
بدلیل اینکه آفرود خونم هم پایین اومده بود ، گفتم برم یه دوری بزنم تو کوه تا حالم بیاد سر جاش
منتها تنهایی یخورده ستمه
با سهیل تماس گرفتم و دمش گرم قبول کرد
خوشبختانه جواد هم دعوتم رو پذیرفت و بام اومد
ابتدا قصد یه دور کوچیک داشتیم ولی به حرف جواد گوش کردیم و یه مسیر جدید رو تجربه کردیم
وای خدای من
عالی بود
یه مسیر اندورو - تریال که با هوای خنک و آفتابی روز جمعه یکی از بهترین روز های آفرودی من رو رقم زد
24695
اسم مسیری که رفتیم ، هفت حوض هست که یه مسیر کوهنوردی خانوادگیه البته ما تا نصفش رفتیم ، بعدش دیگه رفتیم بالا کوه
=======================
ابتدا رفتیم تو پیست خاکی و چندتا پرش کوچولو زدیم واس دست گرمی که البته جواد گل کاشت با عکس گرفتنش :wall3:
24697
در ادامه رسیدیم به ابتدای هفت حوض و باید از پله ها میرفتیم پایین
24698
24699
رفتیم جلو تر و یه جای با صفا نگه داشتیم برای صبحانه و حرکات التریالیه :2i8d4ao:
24700
24701
این دوتا عکس یادتون باشه ، بعدا تو کلیپها میفهمید داستانشون چیه :2i8d4ao:
مسیر رو ادامه دادیم ، غالب اوقات جواد پیاده جلو حرکت میکرد و مسیر رو مشخص میکرد ، صخره و علفزار های مرتفع یکی از مهمترین عوامل طبیعی هفت حوض هست
24703
24702
این رد لاستیک ها مال منه ، سقوط بسیار حرفه ای داشتم :2i8d4ao: ، تقریبا میشه گفت من موش آزمایشگاهی شده بودم ، می رفتم جلو اگه زنده میموندم ، ینی مسیر هست :|
24704
من و سهیل ، ممنون از جواد
24705
24706اینم دوتا شیر تو بیشه
24707
خلاصه ، به یه قسمت که رسیدیم دیگه علنا ادامه مسیر غیر ممکن بود و باس همونجا صاف میرفتیم بالا
که داستانی هم داشتیم با این بالا رفتن ، البته من که مشکلی نداشتم ، دوستان یخورده خسته شدن:2i8d4ao:
از کوه زدیم بالا و رفتیم سمت سد
24709
اینم هفت سنگ آفرودی :دی
24708
یه منظره زیبا از سد و همنوعان آفرودی ما در آنسوی آب ها
24710
کنار سد ، البته بالای کوه نشستیم و ناهار رو زدیم و لذت بردیم از منظره
بسیار بسیار لذت بخش بود و دلایلی هم که به ذهنم رسید که اینقدر فاز داد اینا بود :
1-هیچ موتوری خراب نشد
2-هیچ کس صدمه ندید
3-مسیر جدید بود و بسیار هیجان انگیز
4-توی توقف های بین راه بوی سیگار آزارمون نمیداد
در کل تجربه خوبی بود و به این نتیجه رسیدم که همیشه آمار بالا دلیل بر فاز بیشتر نیست ، گاهی اوقات یه آفرود 3 نفره هم میتونه بسیار بسیار لذت بخش باشه
در انتها از سهیل و جواد تشکر می کنم بابت عکسهایی که گرفتن
راستی
مسیر برگشت هم خیلی حال داد :2i8d4ao:
24711
فعلا
علی علی
و دوستان لطف کردن دقیقه آخر گفتن تشریف نمیارن
تصمیم گرفتم روز جمعه ام رو از دست ندم
و به هر نحوی که شده ازش لذت ببرم
بدلیل اینکه آفرود خونم هم پایین اومده بود ، گفتم برم یه دوری بزنم تو کوه تا حالم بیاد سر جاش
منتها تنهایی یخورده ستمه
با سهیل تماس گرفتم و دمش گرم قبول کرد
خوشبختانه جواد هم دعوتم رو پذیرفت و بام اومد
ابتدا قصد یه دور کوچیک داشتیم ولی به حرف جواد گوش کردیم و یه مسیر جدید رو تجربه کردیم
وای خدای من
عالی بود
یه مسیر اندورو - تریال که با هوای خنک و آفتابی روز جمعه یکی از بهترین روز های آفرودی من رو رقم زد
24695
اسم مسیری که رفتیم ، هفت حوض هست که یه مسیر کوهنوردی خانوادگیه البته ما تا نصفش رفتیم ، بعدش دیگه رفتیم بالا کوه
=======================
ابتدا رفتیم تو پیست خاکی و چندتا پرش کوچولو زدیم واس دست گرمی که البته جواد گل کاشت با عکس گرفتنش :wall3:
24697
در ادامه رسیدیم به ابتدای هفت حوض و باید از پله ها میرفتیم پایین
24698
24699
رفتیم جلو تر و یه جای با صفا نگه داشتیم برای صبحانه و حرکات التریالیه :2i8d4ao:
24700
24701
این دوتا عکس یادتون باشه ، بعدا تو کلیپها میفهمید داستانشون چیه :2i8d4ao:
مسیر رو ادامه دادیم ، غالب اوقات جواد پیاده جلو حرکت میکرد و مسیر رو مشخص میکرد ، صخره و علفزار های مرتفع یکی از مهمترین عوامل طبیعی هفت حوض هست
24703
24702
این رد لاستیک ها مال منه ، سقوط بسیار حرفه ای داشتم :2i8d4ao: ، تقریبا میشه گفت من موش آزمایشگاهی شده بودم ، می رفتم جلو اگه زنده میموندم ، ینی مسیر هست :|
24704
من و سهیل ، ممنون از جواد
24705
24706اینم دوتا شیر تو بیشه
24707
خلاصه ، به یه قسمت که رسیدیم دیگه علنا ادامه مسیر غیر ممکن بود و باس همونجا صاف میرفتیم بالا
که داستانی هم داشتیم با این بالا رفتن ، البته من که مشکلی نداشتم ، دوستان یخورده خسته شدن:2i8d4ao:
از کوه زدیم بالا و رفتیم سمت سد
24709
اینم هفت سنگ آفرودی :دی
24708
یه منظره زیبا از سد و همنوعان آفرودی ما در آنسوی آب ها
24710
کنار سد ، البته بالای کوه نشستیم و ناهار رو زدیم و لذت بردیم از منظره
بسیار بسیار لذت بخش بود و دلایلی هم که به ذهنم رسید که اینقدر فاز داد اینا بود :
1-هیچ موتوری خراب نشد
2-هیچ کس صدمه ندید
3-مسیر جدید بود و بسیار هیجان انگیز
4-توی توقف های بین راه بوی سیگار آزارمون نمیداد
در کل تجربه خوبی بود و به این نتیجه رسیدم که همیشه آمار بالا دلیل بر فاز بیشتر نیست ، گاهی اوقات یه آفرود 3 نفره هم میتونه بسیار بسیار لذت بخش باشه
در انتها از سهیل و جواد تشکر می کنم بابت عکسهایی که گرفتن
راستی
مسیر برگشت هم خیلی حال داد :2i8d4ao:
24711
فعلا
علی علی