توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در خرید سوزوکی هایابوسا
saeid000
22-07-1391, 06:22 قبل از ظهر
سلام دوستان من میخوام یه سوزوکی هایابوسا بخرم
میشه قیمتش را برام بگین
2012 که الان 14 هزار دلار صفرشه....با گمرک میشه اینو وارد کرد؟
الان اونایی که میفروشن تو ایران بعضیا آگهی دادن که خیلیاش ماله خیلی وقت پیشه
الان با چه قیمتی میشه پیدا کرد میشه قیمت این مدل هارو دوره بر چند تو ایرانه بهم بگین
2008؟
تا
2012؟
و این موتورها تو ایران قاجاق وارد شدن دیگه آره؟
من میتونم از عراق وارد کنم یا مشکل داره؟
ببخشین سوالاتم ریاد شد ولی نوکره همه دوستان هستم خواهشن کلی راهنماییم کنی
RAMIN1
22-07-1391, 06:39 قبل از ظهر
يه دونه پسر خالم داشت فروخت اماراتي بود ولي مال نبود 2يا3سال پيش گرفت10.8كه3خرجش كرد البته اونا شهرستان ميشينن
چند وقت پيش با يه سمند تقريبا صفر طاق زد
يه بار نشستمش يعني واويلا بود دنده 1بودم جرات2شو نكردم چون امانت بود ترسيدم
مثل كشتي گندست لا مصب
كي ميشه هايابوسا پلاك ملي ببينيم خدا
شما اگه شهرستانيد و زياد گير نيستن اماراتي بگير ولي بيخيال پولتو بده يه ماشين خوب بگير
اينه نظر من
درباره ي قيمت هم خبر دار نيستم چون هايابوسا............
بله اين موتورها به صورت قاچاق موجوده تو ايران
saeid000
22-07-1391, 07:02 قبل از ظهر
يه دونه پسر خالم داشت فروخت اماراتي بود ولي مال نبود 2يا3سال پيش گرفت10.8كه3خرجش كرد البته اونا شهرستان ميشينن
چند وقت پيش با يه سمند تقريبا صفر طاق زد
يه بار نشستمش يعني واويلا بود دنده 1بودم جرات2شو نكردم چون امانت بود ترسيدم
مثل كشتي گندست لا مصب
كي ميشه هايابوسا پلاك ملي ببينيم خدا
شما اگه شهرستانيد و زياد گير نيستن اماراتي بگير ولي بيخيال پولتو بده يه ماشين خوب بگير
اينه نظر من
درباره ي قيمت هم خبر دار نيستم چون هايابوسا............
بله اين موتورها به صورت قاچاق موجوده تو ايران
آره داداش شهرستانم زیاد هم اینجا گیر نمیدم دوستامم اینجا هر کدوم یه سنگین دارن راحت هم سوار میشن اینجا تقریبا هم مرز عراق هستیم
داداش جریان این اماراتی چیه منظور همون قاچاق وارد شده بدون هیچ مدارکی؟
میخوام از عراق بیارم
فقط موندم سر قیمت اگه قیمت اینجا هم خوبه چرا اون همه دردسر دوارد کردنشو بکشم
شایسته فر
22-07-1391, 07:07 قبل از ظهر
دوست عزیز منظور از اماراتی همون قاچاقیه
ضمنا اگه تو شهرتون گیر نمی دن پس یه اماراتیشو بزن تو رگ عوض ماهم حالشو ببر
شما اگه با دلار 3.500 حساب کنی خود موتور برات حدود 49 تومن تموم میشه که اگه بخوای براش برگ سبز بگیری کلی باید دوندگی و هزینه کنی
RAMIN1
22-07-1391, 07:11 قبل از ظهر
امارت يعني بدون هيچ مداركي فقط سويچ داري و بس
ببين هايابوسا موتوري نيست كه همه اطلاع دقيق داشته باشن ازش اون طرفا زياده قاچاقي شما بايد يه آشنا پيدا كني كه فروشنده سنگين اماراتي باشه يا بري به شهري كي شهرستانتون طابع اونجاست بري اونجا كه موتور فروشي زياده اول دنبال سنگين دوم هايابوسا باشي
واردكردنش كاريست پير كننده كه فكر نكنم هم بشه هركسي واردكنه نكنه قاچاقي
قيمت هم كه اطلاع دقيق ندارم ولي اون طرفا ارزان تر از تهرانن
saeid000
22-07-1391, 08:10 قبل از ظهر
من نمیخوام که صفرشو بخرم
میخوام دوره بره 2008 بخرم پس من با این قیمتی که گفتی نمیدونم از کجا بخرم واقعا قیمتشون زیاد شده
من یه آشنا دارم تو عراق که فردا میاد ایران پیش من مهمونمونه
پس تا بره هم یه هفته ای طول میکشه میگم تا برام قیمت کنه اگه خوب بود از اونجا بیارم این طرفا قاچاقچی اونقدر زیاده که میشه راحت آورد
فقط میخواستم قیمت ایران تو دستم باشه که بدونم چند از اونجا بخرم
اگه باز دوستان اطلایی داشتن راهنمایی کنن
shahrammc
22-07-1391, 08:30 قبل از ظهر
یعنی آقای شایسته فر موتور فقط سوئیچ 50 میلیون !!! یا علی !!! به ریسکش نمی ارزه اینو آدم تو تهران سوار شه والا خیلی دوسش دارم
شایسته فر
22-07-1391, 08:37 قبل از ظهر
بنده نگفتم موتور فقط سوییچو اماراتی می گن
اتفاقا موتور اماراتی مدارک و سند امارات و هرجایی که ازش خریده باشینو داره و فقط سوییچ نیست
موتوری که فقط سوییچ باشه 90% = دزدی!!!!!!!!
ضمنا هایابوسا رو قیمتشو نمی دونم تو ایران چنده، همیشه قیمت اماراتی یکم کمتر از جهانی بوده به خاطر خطرات و مشکلاتی که پیامدش برای آدم به وجود میاد
من فقط تبدیل دلارو به ریال انجام دادم دوست من
با یکی از دوستان صحبت می کردم ، گفتن یه هایابوسا سراغ داره 14 تومن مدلشو نمی دونست(یکی از برابچز همین سایته)
shahrammc
22-07-1391, 10:14 قبل از ظهر
اگه مطلبی تو سایت درباره این موتور هست لطف کنید لینک بدید اطلاعاتم بیشتر شه ... چند سی سی هستش ؟؟؟ فقط عکساشو من دیدم عاشقش شدم ...
shahriar
22-07-1391, 04:54 بعد از ظهر
اگه مطلبی تو سایت درباره این موتور هست لطف کنید لینک بدید اطلاعاتم بیشتر شه ... چند سی سی هستش ؟؟؟ فقط عکساشو من دیدم عاشقش شدم ...
1300cc.
فکر کنم حدودا 17 یا 18 تومن باشه
RAMIN1
22-07-1391, 08:04 بعد از ظهر
اماراتي خوراك دزدين هستش اگه گرفتي علاوه بر مامور بايد حواست به دزد باشه چون اگه بدزدن شما شكايتم نميتوني بكني موتور 90درصد از دستت ميره اونا هم ميدونن اين قضيه هارو زوم ميكنن رو موتور اماراتيا وقتي هم كه ميدزدن قيمتش همون قيمتي هست كه شما خريدين چون از اول مدارك نداشته ديگه اون موتور مال آقا دزدست
يا دمه يهcb400تو شهرستانمون رفيقم خريد بعد يه هفته كسي كه موتورو فروخته بود اومد از رفيقم دزديد بعد با تمام پرويت سوارش ميشد ميومد ميچرخيد چند بارم دنبالش كرديم با پرايد ولي نميشد گرفتش بعد به رفيقش 100تومن داديم جاي موتورو گفتش 4نفري رفتيم اونجا رفيقم از ديوار افتاد درو باز كرد موتورو كشيديم بيرون بعدش فرار
فرداشم برديم تبريز فروختيم
منظورم اينكه اين موتور خيلي بي دفاعه در مقابل دزد حواست بدجور روش باشه تو خونه هم قفل زنجيرش كن
yasharazary
22-07-1391, 09:44 بعد از ظهر
آقا سعید میشه بگی بچه کجایی؟؟؟؟
AmiR.b
22-07-1391, 10:37 بعد از ظهر
اگه هایابوسا گرفتی باید به فکر خرید جا قبر هم باشی:icon_pf _52_:
saeid000
23-07-1391, 01:38 قبل از ظهر
1300cc.
فکر کنم حدودا 17 یا 18 تومن باشه
داداش یعنی میگین الان 17 یا 18 میشه تو ایران پیدا کرد ... ولی فکر نکنم تمیزشو که ارزش سوار شدن داشته باشه اون قیمت باشه این مهمون ما هم اومده از عراق الان میرم باهاش کلی مفصل در موردش صحبت کنم از شانس بد ما هم این اصلا عاشق موتور نیست ببینم چطوری حالیش کنم از اونور بیارم
آقا سعید میشه بگی بچه کجایی؟؟؟؟
داداش من بچه استان آذربایجان غربی شهرستان نقده(سولدوز)
داداش شما هم که بچه بنابی نوکرتم گارداش یاشــــــــــا
اگه وارد عراق بشم 2ساعت هم طول نمیکشه از اینجا تا اربیل جمش با دردسراش 4 ساعت طول میکشه از پیرانشهر مرز حاجی عمران
راستی یه شماره از یکی از بچه های تبریز دارم زنگ میزنم خاموشه هایابوسا داره 2008 ببینم چند میگه میگم اینجا
ZirCgari
23-07-1391, 01:50 قبل از ظهر
به نظر من هر کسی که پول زیادی نداره از فاز موتور خودشو دور کنه.....دور نکنه افسردگی میگیری میشی مثل من.:biggrin:
ایچوآطپیم مملکت صاحاب:biggrin:
کاوه
23-07-1391, 07:31 قبل از ظهر
آقا سعید شما چقدر میخوای هزینه کنی ؟؟؟؟
arashpeyman
23-07-1391, 07:50 قبل از ظهر
اگه قراره تو پیست ثبت نام کنی و تو پیست باشی این موتور عایه ولی نمیشه به عنوان یه موتور خیابونی ازش استفاده کرد...چون تا پلیس ببینه 3سوت پارکینگه...
اگه بخوای با ترس و لرز از موتورت استفاده کنی به نظر من استفاده نکنی بهتره
saeid000
23-07-1391, 07:06 بعد از ظهر
آقا سعید شما چقدر میخوای هزینه کنی ؟؟؟؟
تشکر از دوستان
سلام داداش راستش میخواستم تا 20 میلیون هزینه کنم ولی میبینم که نمیشه دیروز هم زنگ زدم به یه شماره تو تبریز موتور مدل 2008 بو به گفته خودش که 30 میلیون میگفت داشت با نرخ روز دلار میگفت منم چیزی نگفتم وقعا قیمتا خیلی رفته بالا خیلی
amir74
23-07-1391, 08:49 بعد از ظهر
بجایه این که هایابوسا بخری 20 میلیون بدون مدارک یه 1000 دیگه بگیر مدل بالا با مدارک که غمی نباشه
RAMIN1
23-07-1391, 09:24 بعد از ظهر
شما فكر كنم خيلي مايه داري حاجي20ميليون يه سرمايست خودش ميخواي بدي موتور
کاوه
23-07-1391, 09:35 بعد از ظهر
تشکر از دوستان
سلام داداش راستش میخواستم تا 20 میلیون هزینه کنم ولی میبینم که نمیشه دیروز هم زنگ زدم به یه شماره تو تبریز موتور مدل 2008 بو به گفته خودش که 30 میلیون میگفت داشت با نرخ روز دلار میگفت منم چیزی نگفتم وقعا قیمتا خیلی رفته بالا خیلی
الان موتور مدل بالا بدجور کشیده بالا
خیلی ها هم فروشنده نیستن یه قیمت پرت میدن که یارو بیخیال شه یا اگه بدجور طلبه شده بکنه تو پاچه ی خریدار
انصاف هم ندارن
در کل به نظرم زیاد گیر مدلش نباش
هایابوسا جنازش هم سالاره
به نظرم با پولت میتونی یدونه 2006به پایین پیدا کنی
زیادم فرقی نداره
مثلا این موتور 2004هست البته فروشی نیست
[Only registered and activated users can see links]
البته اگه فقط میخوای هایابوسا سوار شی اینطوریه
با 20تومن میتونی چیز دیگه هم گیر بیاری
مثلا یه REPSOLسراغ داشتم مدلشم بالا بود فکر کنم 2009
22تومن اما تخفیف هم داشت
ZirCgari
23-07-1391, 09:41 بعد از ظهر
راستی داش اومدیمو یه روز پول لازم شدی خواستی بفروشی...این موتور ها تو ایران بازار دست دوم خوبی نداره ها...اینقدر باید تخفیف بدی بدی تا برشدارن..........
کسایی که از این نوع موتور ها دارن حداقل 200 تومن سرمایه دارن موتور بترکه هم چیز شون نیست
saeid000
23-07-1391, 09:54 بعد از ظهر
الان موتور مدل بالا بدجور کشیده بالا
خیلی ها هم فروشنده نیستن یه قیمت پرت میدن که یارو بیخیال شه یا اگه بدجور طلبه شده بکنه تو پاچه ی خریدار
انصاف هم ندارن
در کل به نظرم زیاد گیر مدلش نباش
هایابوسا جنازش هم سالاره
به نظرم با پولت میتونی یدونه 2006به پایین پیدا کنی
زیادم فرقی نداره
مثلا این موتور 2004هست البته فروشی نیست
[Only registered and activated users can see links]
البته اگه فقط میخوای هایابوسا سوار شی اینطوریه
با 20تومن میتونی چیز دیگه هم گیر بیاری
مثلا یه REPSOLسراغ داشتم مدلشم بالا بود فکر کنم 2009
22تومن اما تخفیف هم داشت
داداش میخواستم فقط هایابوسا بگیرم قیافش خیلی خفنه دیوونش شدم
آره خیلی قیمتای پرتی میدن که اصلا نمیشه چیزی گفت
من به این زودیا میرم عراق ببینم اونجا وضع بازار چطوره اگه اونجا بتونم ارزون بیارم خیلی خوب میشه ولی با این وضع دلار اصلا نمیشه که انصاف هم نیست اون همه پول بدیم
واسه دوستم تازه برا پاسپورت اقدام کردیم منتظریم اون بیاد بریم
راستی داش اومدیمو یه روز پول لازم شدی خواستی بفروشی...این موتور ها تو ایران بازار دست دوم خوبی نداره ها...اینقدر باید تخفیف بدی بدی تا برشدارن..........
کسایی که از این نوع موتور ها دارن حداقل 200 تومن سرمایه دارن موتور بترکه هم چیز شون نیست
اینم خوب اومدی راست میگین یا باید وقت فروش اینقدر کم بگی تا بفروشی اونم با منت یا بیخیال فروش بشی
ZirCgari
23-07-1391, 10:08 بعد از ظهر
اگه خیلی عشق موتور سنگین و اینا داری و میخوای تک سوار باشی...یدونه cbr 600 اماراتی و اینا بگیر...................یدونه cbr250پلاک بگیر راحت کن خودتو:دی سال بعد این موقع همون موتورو 2میلیون بیشتر بفروش:دی
yasharazary
23-07-1391, 11:14 بعد از ظهر
میدونم به تاپیک ربطی نداره ----ولی اگه رفتی اونور لطفا یه سر به تریل ها هم بزن قیمت crm در حد رو جویا شو ببین چنده
saeid000
24-07-1391, 01:30 قبل از ظهر
اگه خیلی عشق موتور سنگین و اینا داری و میخوای تک سوار باشی...یدونه cbr 600 اماراتی و اینا بگیر...................یدونه cbr250پلاک بگیر راحت کن خودتو:دی سال بعد این موقع همون موتورو 2میلیون بیشتر بفروش:دی
الان 600 شد یا 250؟قیمت اینا چنده تمیزش در حد؟
میدونم به تاپیک ربطی نداره ----ولی اگه رفتی اونور لطفا یه سر به تریل ها هم بزن قیمت crm در حد رو جویا شو ببین چنده
چشم 100% میشه اسم دقیقشو بگی زیاد با تریل سرکار نداشتم
RAMIN1
25-07-1391, 06:41 قبل از ظهر
2تا cbr1100xxمدل1999نوك مدادي كاربراتي يكيشم2003آبي كاربني انژكتوري
r1داره مدل2003 دلفيني انژكتوري
cb1300مدل2004سفيد قرمز
هايابوسا2008
اشكان حاجي نيا۰۹۳۶۳۳۱۵۳۰۹
yasharazary
25-07-1391, 09:46 قبل از ظهر
honda crm 250
amir74
25-07-1391, 09:53 قبل از ظهر
کجاست کدوم شهره؟
saeid000
29-07-1391, 05:44 قبل از ظهر
2تا cbr1100xxمدل1999نوك مدادي كاربراتي يكيشم2003آبي كاربني انژكتوري
r1داره مدل2003 دلفيني انژكتوري
cb1300مدل2004سفيد قرمز
هايابوسا2008
اشكان حاجي نيا۰۹۳۶۳۳۱۵۳۰۹
سلام داداش شما خود اشکان هستین اونروز زنگ زدم دیگه هایابوسا 2008 را 30 میلیون گفت
کجاست کدوم شهره؟
چی کجاست داداش؟
Aka
29-07-1391, 11:01 قبل از ظهر
یه مسی 06 فول ریس سراغ دارم ، مدارک فول 60 تومن