PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دایلیم یا هیوسانگ مساله این است

albaloo
22-07-1391, 12:08 قبل از ظهر
سلام دوستان چند وقتی درگیر خرید موتور شدم ولی هنوز گیچم نمیدونم هیو بگیرم یا دایلیم

من فقط میخوام اخر هفته موتور رو بیارم بیرون و برم دور دور همین و گاهی هم چنصد کیلومتری باهاش مسافرت کنم

تا حالا موتور های کورس دست نگرفتم به نظرتون کدومشون کم خرج تر و موقع فروش مشتری بهتر و خوش استیل تر و

راحت تر هستن ممنون از راهنماییتون

در ضمن بودجه من 8 تومنه

yasharazary
22-07-1391, 01:09 قبل از ظهر
طبق مطالعاتی که من تو این سایت داشتم اگه بخوام انتخاب کنم هیو برمیدارم.

pouyatell
22-07-1391, 01:19 قبل از ظهر
سلام اگه تجربه موتور ریس داشتی می گفتم هیو برداری اما اگه می خواهی تو رانندگی راحت باشی دایلیم بگیر من هر جفتش رو داشتم با قیافه و استیل هیو خیلی حال می کردم اما رانندگی طولانی خسته کننده و کلی دست درد داشت اما خداییش دایلیم خیلی راحت تر رانندگی باهاش فقط شتاب و سرعتش از هیو کمتره

عابدی
22-07-1391, 01:20 قبل از ظهر
من هم چند وقت پیش گیج شده بودم ولی دوستان اتفاق نظر داشتن هیو سر تره

شایسته فر
22-07-1391, 02:51 قبل از ظهر
همونطور که دوستمون گفتن از لحاظ ظاهری و استیل هیو یه جورای حتی از نینجا هم سر تره و قیافه ای به مراتب شبیه تر به سنگین رو داره در بین کلیه 250 های موجود
از نظر راحتی سواری مشخصا دایلیم بهتره زیرا این موتور در رده اسپورت تورینگ قرار می گیره و مناصبه برای طی کردن مسافت های طولانی
از طرفی یکی از مزیت های دایلم آب خنک بودنش هست
هیوسانگم که تو شتاب و سرعت از دایلیم سر تره
یه نکته ی دیگه هم اینه که خرید موتور سلیقه ای هست و ببین خودت کدومو بیشتر دوست داری و دلت با کدومه
از نظر کیفیت هردو تقریبا در یک سطح قرار می گیرن

shahriar
22-07-1391, 05:25 قبل از ظهر
دایلیم بگیری بهتره چون به قول خودت برای مسافرت میخوای که احساس راحتی داشته باشی

شایسته فر
22-07-1391, 05:35 قبل از ظهر
من بودم هیو رو می گرفتم
برای مسافرت درسته دایلیم راحت تر و نرم تره ولی می شه با استراحت های پیاپی و رانندگی اصولی ، مسافرت با هیو رو هم لذت بخش کرد
حالی که هیوسانگ میده به آدم دایلیم نمی ده، و از یه طرف دیگه برخورد دیگران با هیوسانگ سوار و دایلیم سوار خیلی فرق می کنه

monazzah
22-07-1391, 05:51 قبل از ظهر
من خودم بخوام به شخصه پول بدن هیو بر می دارم

arashpeyman
22-07-1391, 06:07 قبل از ظهر
دوست عزیز اگه موتور ریس (کورس ) میخوای هیو بهترین گذینست...دایلیم شتاب و قدرت هیو رو نداره

شاید سواری با دایلیم یکم راحت تر از هیو باشه ولی به اندازه هیو بهت حال نمیده شک نکن

Babak
22-07-1391, 06:20 قبل از ظهر
راحتی می خوای کیفیت دایلیم بگیر
سرعت و خوشکلی و گنده ای می خوای هیو
سرعت نهایی هیو دایلیم 10 تا فرقشونه
آهان هیو تو ترافیک گرماش آبپزت می کنه

albaloo
22-07-1391, 10:20 بعد از ظهر
من خودم از استیل هیو خیلی خوشم میاد
ولی خیلی منو ترسوندن که هیو داغ میکنه خرجش دو برابر دایلیمه به درد تو شهر نمیخوره البته تو شهر ما ترافیک نیست
هنوزم توش موندم
تفاوت هزینه های دایلیم و هیو تو یک سال حدود چقدره ؟
مثلا دایلیم تو یک سال چقدر هزینه داره ؟لنت +کلاچ+لاستیک+روغن
هیو تو یک سال چقدر هزینه داره ؟ لنت +کلاچ+لاستیک+روغن

amir74
22-07-1391, 11:12 بعد از ظهر
منم از استیل و رخ هیو بیشتر خوشم میاد تا دایلیم ولی اگه منم باشم بدون هیچ سوال کردنی دایلیم می خرم چون کم دردسرتره و راحت تر

Babak
23-07-1391, 01:53 قبل از ظهر
دایلیم تو 1 سال خرج های معمولیش زیره 300 تومانه

albaloo
24-07-1391, 08:56 قبل از ظهر
هیو چقدر خرج داره؟