PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ★★فروش مگلی 250 در حد قیمت بسیار مناسب نقدو چک★★

hellboyboyhell
07-06-1391, 10:47 قبل از ظهر
ظاهرى در حد , فنى عالى , شتاب عالى, بیمه تا آخر سال , رنگ سبز , مدارک کامل مدل 89
**نقد و چک(معتبر) هم میدم , حداقل 2500 نقد بقیش چک **
قیمت پایه 3900 (لطفا زیر این قیمت پیشنهاد ندید این قیمت نقدیشه)

farzad_sh_2020
07-06-1391, 01:39 بعد از ظهر
قیمتتون معمولی هست
و خیلی ها هستن با 100 تومن بالاتر از این ماه ها هست نتونستن بفروشن
کارکرد چقدر هست ؟

hellboyboyhell
07-06-1391, 01:57 بعد از ظهر
کارکرد موتور ۱۰/۰۰۰ تا هستش و کاملا سالم و بدون کوچکترین تصادف یا زمین خوردگی به شرط
موتور تو شهر ساوه هستش (حدود ۱۰۰ کیلومتری تهران)
لطفا فقط تماس بگیرید: 09361208320

[Only registered and activated users can see links]

albaloo
07-06-1391, 02:06 بعد از ظهر
به نظر موتور سالمی میاد قیمتشم مناسبه چون دوستمون قسط بندی هم میکنن خیلی خوبه برا کسی که مگلی میخواد دست دوم

شایسته فر
07-06-1391, 07:33 بعد از ظهر
2.500 نقد
بقیش چجوری؟

ghost.rider1
07-06-1391, 07:38 بعد از ظهر
داداش شما بودی دیشب اس ام اس دادی نینجارو معاوضه با باغ کنم؟؟!

hellboyboyhell
07-06-1391, 08:03 بعد از ظهر
داداش شما بودی دیشب اس ام اس دادی نینجارو معاوضه با باغ کنم؟؟!

آره داداش شمام که قبول نکردى ديگه!!!

hellboyboyhell
07-06-1391, 08:06 بعد از ظهر
2.500 نقد
بقیش چجوری؟

بقيش چک معتبر!!!!

hellboyboyhell
07-06-1391, 08:41 بعد از ظهر
آره داداش شمام که قبول نکردى ديگه!!!

حاجى هنوزم معاوضه ميکنم يه نگاهى به اين لينک بنداز:
[Only registered and activated users can see links] +%D9%85%D8%AC%D9%88%D8%B2&limit=25&limitstart=0&siteid=1011786

shahriar
07-06-1391, 11:51 بعد از ظهر
موتور هم تميزه هم قيمتش مناسبه

Alireza
08-06-1391, 01:18 بعد از ظهر
جناب انقدر پشت سر هم گزارش خطا نفرستید مطمئنا اگه لازم بود پاک میشد ایرادی نمیبینم تو اون پست عکس ها رو هم هر کی به تاپیک سر بزنه میبینه

hellboyboyhell
08-06-1391, 01:44 بعد از ظهر
قیمتتون معمولی هست
و خیلی ها هستن با 100 تومن بالاتر از این ماه ها هست نتونستن بفروشن
کارکرد چقدر هست ؟
موتور داریم تا موتور . فنی موتور من از صفرش خیلی بهتره عالی اب بندی شده دنده هاش دور بالا اصلا کم نمیاره .ظاهرشم که میبینید دیگه. حالا خداییش 3900 معمولیه؟؟؟؟؟؟

hellboyboyhell
08-06-1391, 01:58 بعد از ظهر
کسی سوالی نداره راجع به موتور؟؟؟؟؟

ramin9053
08-06-1391, 03:13 بعد از ظهر
سلام نقد آخرش چند؟
اقساطی چطور میدی؟؟ پول جلو کمتر نمیگیری ؟؟؟؟

hellboyboyhell
08-06-1391, 04:28 بعد از ظهر
سلام نقد آخرش چند؟
اقساطی چطور میدی؟؟ پول جلو کمتر نمیگیری ؟؟؟؟

همونطور که گفتم نقد آخرش 3900 هستش , پيش قست هم کمتر نميشه بقيش به شرايط شما بستگى داره تماس بگيريد بگيد, در ضمن قيمت کاملا عادلانه و نفع مصرف کننده هستش , من اين قيمت رو گفتم که ديگه چک و چونه نزنم وگرنه ميگفتم 4300 قيمتشه بعد 400 تخفيف ميدادم که خوشحال شيد!!!:11:

HosSein abaji
09-06-1391, 02:52 قبل از ظهر
آقا من بخام موتور ببینم چیکا کنم؟
من خریدارم :24::24:

RED-LINE
09-06-1391, 02:57 قبل از ظهر
آقا موتورت سری جدید اصلاح شدست؟
مزایاش رو گفتی اگر عیب و ایراد و یا مشکلی هم داره ممنون میشم ذکر کنی..

اگر رنگ فابریکی راهنماش نارنجیه که سری جدیده..

hellboyboyhell
09-06-1391, 09:44 قبل از ظهر
آقا من بخام موتور ببینم چیکا کنم؟
من خریدارم :24::24:

شما تشریف بیار ساوه من در خدمتتونم

hellboyboyhell
09-06-1391, 09:50 قبل از ظهر
آقا موتورت سری جدید اصلاح شدست؟
مزایاش رو گفتی اگر عیب و ایراد و یا مشکلی هم داره ممنون میشم ذکر کنی..

اگر رنگ فابریکی راهنماش نارنجیه که سری جدیده..

والا عیب هایی که داره فقط مخصوص موتور من نیست همه مگلی ها دارن مثل همون خط خش زیر فلاب و ... برید فروم مگلی بخونید!

bajaj
09-06-1391, 10:01 قبل از ظهر
دوست گرامي موتور زمين نخورده

اگه امكانش هست عكس از عقب موتور بگير بزار

توجه كن به عكس ؟
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

hellboyboyhell
09-06-1391, 10:44 قبل از ظهر

توجه كن به عكس ؟
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

به نظر شما موتور بخوره زمین قسمتی از دوشاخ که به داخل انحنا داره روی زمین کشیده میشه؟؟؟؟اون داخله بارکینگ اونجوری شده از نزدیک ببینید کاملا متوجه حرفم میشید!! در مورد ساییدگی انتهای کلاچ و فرمون هم فکر نمیکنم موتوری بیشتر از ۲-۳ هزار تا کارکرده باشه و اونطوری نباشه چون بالاخره بیش میاد که ادم از جاهای تنگ عبور کنه و ... مثل در راه بله ی ما که تو تصویر مشخصه و من همیشه موتورو میزارم اونجا//// راجع به زمین خوردگی موتور ۱۰۰٪ مطمین باشید که زمین نخورده براتون تست فرمون هم میکنم که ببنید موتور استابیلیتی عالی داره!!

bajaj
09-06-1391, 11:00 قبل از ظهر
دوست عزيز من قصد عيب گذاري ( زدن سر مالت ) رو نداشتم در هر صورت ببخشيد

همه مگلی ها دارن مثل همون خط خش زیر فلاب و ... برید فروم مگلی بخونید!

من كل تاپيك مگلي رو خوندم هر كس يه عيب ميگه ؟

موتور شما اگر عیب و ایراد و یا مشکلی هم داره ممنون میشم ذکر کنی..

RED-LINE
09-06-1391, 11:10 قبل از ظهر
دوست عزیز با توجه به صحبت خودتون که مگلی موقع زمین خوردن دوشاخش زخمی نمیشه باید بگم من بیشتر از 4-5تا مگلی دیدم که موقع زمین خوردن دوشاخشون به شدت زخمی شده بود..

البته این مورد در مورد موتور شما وجود نداره و کلی گفتم که ممکنه موقع زمین خوردن همچین مسئله ای هم پیش بیاد.
راستی راهنمای جلو هم نداره؟

hellboyboyhell
09-06-1391, 11:38 قبل از ظهر
دوست عزیز با توجه به صحبت خودتون که مگلی موقع زمین خوردن دوشاخش زخمی نمیشه باید بگم من بیشتر از 4-5تا مگلی دیدم که موقع زمین خوردن دوشاخشون به شدت زخمی شده بود..

البته این مورد در مورد موتور شما وجود نداره و کلی گفتم که ممکنه موقع زمین خوردن همچین مسئله ای هم پیش بیاد.
راستی راهنمای جلو هم نداره؟

داداشم من نگفتم دوشاخ آسيب نميبينه گفتم اون قسمت که به داخل انحنا داره آسيب نميبينه درضمن هيچ اثرى از ساييدگى اونجا نيست فقط يه لکه هولوپى زخمى شده!!! حاجى وقتى ميگم به شرط اينکه زمين نخورده رو هوا و برا بازار گرمى نميگم که!!! در مورد راهنما هم به علت همون مسله تنگى, راهنما سمت راست شکست و به دلىل نبود قطعات يدکى اين موتور تو شهر ما براى قرينه کردن سمت چپم دراورديم, يکى از دلايل فروشمم نبود قطعات يدکيش تو شهرمونه(ساوه)

hellboyboyhell
09-06-1391, 11:41 قبل از ظهر
دوست عزيز من قصد عيب گذاري ( زدن سر مالت ) رو نداشتم در هر صورت ببخشيد

من كل تاپيك مگلي رو خوندم هر كس يه عيب ميگه ؟

موتور شما اگر عیب و ایراد و یا مشکلی هم داره ممنون میشم ذکر کنی..

داداش بايد کامل برات توضيح بدم منم تايپ فارسيم به شدت ضعيفه و لپ تاپم هم صفحه کليدش فارسى نداره , شما با من تماس بگير از سر تا تهشو برات ميگم!

محمد موتور
09-06-1391, 03:52 بعد از ظهر
سلام دوستان :bunnyearsmiley:

من تازه عضو شدم :grouphugg:

قصد خريد مگلي دارم

آقاي hellboyboyhell شرايطي چجوري ميديش

2500 نقد بقيش چك 1400 سه ماهه ؟؟؟؟

bajaj
09-06-1391, 04:00 بعد از ظهر
دوست گرامي من جايي گير كه نميتونم واضح درباره موتور صحبت كنم

فقط ميتونم بنويسم

حالا شما شرايطي كه ميدي اينجوري ميشه 2500 نقد بقيش 1400 چك درسته ؟؟؟

اگر چيزي هم هست لطفا همينجا بگيد چون دسترسي به تلفن واسم مشكله .

hellboyboyhell
09-06-1391, 04:48 بعد از ظهر
دوست گرامي من جايي گير كه نميتونم واضح درباره موتور صحبت كنم

فقط ميتونم بنويسم

حالا شما شرايطي كه ميدي اينجوري ميشه 2500 نقد بقيش 1400 چك درسته ؟؟؟

اگر چيزي هم هست لطفا همينجا بگيد چون دسترسي به تلفن واسم مشكله .

عزيز من گفتم قيمت نقدش 3900 هستش مبلغ چک بستگى به تاريخ چکتون داره!!!

bajaj
09-06-1391, 04:54 بعد از ظهر
داداش چرا نارحت شدي ....

2 نقدي ميدم بقيشم يه چك 2 ماهه .

hellboyboyhell
09-06-1391, 09:45 بعد از ظهر
داداش چرا نارحت شدي ....

2 نقدي ميدم بقيشم يه چك 2 ماهه .

داداش ناراحتى کجا بوود؟؟؟ ما اهل معامله هستيم شما تماس بگير به يه نتيجه اى ميرسيم!!!!

Silver_Star
12-06-1391, 01:26 قبل از ظهر
دوستان به عکس توجه کنید
موتور زمین خورده

3900 بالاست

3300 تا 3500 قیمت عادلانه این موتوره
ما که خونمون جنوبیه و درش کوچیکه موتورمون نه دسته فرمونش و نه کلاجش و نه جای دیگش زخمیه

hellboyboyhell
12-06-1391, 10:24 قبل از ظهر
دوستان به عکس توجه کنید
موتور زمین خورده

3900 بالاست

3300 تا 3500 قیمت عادلانه این موتوره
ما که خونمون جنوبیه و درش کوچیکه موتورمون نه دسته فرمونش و نه کلاجش و نه جای دیگش زخمیه

کسى که موتور سوار باشه خودش ميفهمه قضيه از چه قراره اينطور که معلومه شما سه چرخه سوار هم نيستى!!

Kenji
12-06-1391, 10:30 قبل از ظهر
قرار به توهین باشه دسترسی هر دوتون محدود می شه.

saeid1346
12-06-1391, 10:44 قبل از ظهر
تعصب تا چه حد !؟ :wall3:

hellboyboyhell
12-06-1391, 10:59 قبل از ظهر
تعصب تا چه حد !؟ :wall3:

آخه داداش من اونور همه چيز رو توضيح دادم و گفتم به شرط اينکه حتى يه بارم زمين نخورده موتورو ميدم , اخه مگلى زمين بخوره ديگه هندلينگ براش نميمونه همش بندرى ميزنه! تازه از رو عکس آخه مگه ميشه تشخيص داد؟؟ کسى که خريدار باشه مياد ميبينه اگه غير از حرف من بود هر قيمتى خواست خودش روى موتور بزاره! بعد شما برو پست هاى اين آقاي silver رو بخون تو هر فرومى رفته و يه قيمت مفت رو هر موتور گذاشته!! اگه به عکس باشه من الان از اون قسمت ها ميزارم و براتون توضيح ميدم که ديگه حرف و حديثى نباشه!!

saeid1346
12-06-1391, 11:26 قبل از ظهر
آخه داداش من اونور همه چيز رو توضيح دادم و گفتم به شرط اينکه حتى يه بارم زمين نخورده موتورو ميدم , اخه مگلى زمين بخوره ديگه هندلينگ براش نميمونه همش بندرى ميزنه! تازه از رو عکس آخه مگه ميشه تشخيص داد؟؟ کسى که خريدار باشه مياد ميبينه اگه غير از حرف من بود هر قيمتى خواست خودش روى موتور بزاره! بعد شما برو پست هاى اين آقاي silver رو بخون تو هر فرومى رفته و يه قيمت مفت رو هر موتور گذاشته!! اگه به عکس باشه من الان از اون قسمت ها ميزارم و براتون توضيح ميدم که ديگه حرف و حديثى نباشه!!

حرف شما درست ولی یه چند نفری تو این فروم هستن مدام تو سر مال میزنن ! نه تنها برای شما برای بقیه هم همین رفتارو دارن شما اهمیت نده !!!

درضمن دوستان ترمز و کلاج بنده هم با مالیدن به در منزل سابیده شده !!!!!! مشخصه وقتی در خونه کوچیک باشه این اتفاق میوفته چیز عجیبی هم نیست !

و عزیزان وقتی که موتور رو از نزدیک ندیدید چطور دارید با چنتا عکس اظهار نظر میکنید ؟ :wall3:

hellboyboyhell
12-06-1391, 12:36 بعد از ظهر
دوستان الان سرعت نتم خیلی بایینه نمیتونم عکس ابلود کنم / تا آخر شب دقیقا از اون قسمت ها عکس با توضیحات میزارم

albaloo
12-06-1391, 02:20 بعد از ظهر
همچنان منتظر عکس های شما هستیم

hellboyboyhell
12-06-1391, 03:17 بعد از ظهر
دوستان لطفا دقت کنید:
عکس اول: کاملا مشخصه که نوک فرمون و کلاچ ساییدگی نداره و فقط قسمت جلویی نوکش داره که نشون میده بخاطر گیر کردن به جایی اینطوری شده!!! حتی زیر نوکش هم هیچی نشده فقط جلوش!!
عکس دوم: شکل زخمی شدن را میبینید؟؟؟ انگار با یه قاشق از روی قالب کره یه تیکه برداری!! از این گذشته اون قسمت مثلثی اونجا چیکارس پس؟؟ تازه زیرشم که با اون قسمت هم سطحه هیچی نشده!!:wall3:
عکس سوم: دیگه خداییش خندم میگیره اینیکی رو توضیح بدم/ کاملا مشخصه که از نوع دومیه ولی با این تفاوت که بالای دوشاخ که ۱۰۰ سال دیگه هم با زمین برخورد نمیکنه اونجوری شده!! انگار یه قطعه فلزی اریب خورده!!

باز هم میگم اگه کسی خریدار واقعی هستش بیاد موتور رو از نزدیک ببینه اگه بهش ثابت نشد موتور زمین نخورده و فنی و سواریش فوق العاده هست (قبلش حتما یه مگلی دیگه سوار شید) هر قیمتی خواست میدم موتورو!!
خواهشا با منطق باشید:28::afro:

22061
22062
22063

Milad_2Rbo
12-06-1391, 05:11 بعد از ظهر
داداش انقدر حرص نخور.اونی که خریدار باشه هماهنگ میکنه میاد محلّ بازدید موتورو میبینه.فوقش 2 3 تا خطو خشم داره میگه 50 کم شما هم حرفشو شهید نمیکنیو 50 کم میکنی.من احساس میکنم شما از حساسیّت بعضی از دوستان روی موتور که ابدا قصد خرید ندارن بی خودی حرص میخوری و منم از سادگیه شما بیشتر حرص میخورم که انقدر وارد جزییات میشین(یه مدل .کارکرد لوازم اضافی کافیه+عکس) شما میگی اقا سالم خش نداره طرف میگه نه تو عکس خش داره زدیش زمین.اخه یکی نیست بگه بی ..در تو که میخوای بخری میری موتورو میبینی دیگه چونه زدنت روی عکس چیه؟شرایطم که خوبه چکی هم کار میکنید...
(از این 4 صفحه کم کمش 2 صفحه اسپم واقعا که!)

hellboyboyhell
12-06-1391, 05:50 بعد از ظهر
داداش انقدر حرص نخور.اونی که خریدار باشه هماهنگ میکنه میاد محلّ بازدید موتورو میبینه.فوقش 2 3 تا خطو خشم داره میگه 50 کم شما هم حرفشو شهید نمیکنیو 50 کم میکنی.من احساس میکنم شما از حساسیّت بعضی از دوستان روی موتور که ابدا قصد خرید ندارن بی خودی حرص میخوری و منم از سادگیه شما بیشتر حرص میخورم که انقدر وارد جزییات میشین(یه مدل .کارکرد لوازم اضافی کافیه+عکس) شما میگی اقا سالم خش نداره طرف میگه نه تو عکس خش داره زدیش زمین.اخه یکی نیست بگه بی ..در تو که میخوای بخری میری موتورو میبینی دیگه چونه زدنت روی عکس چیه؟شرایطم که خوبه چکی هم کار میکنید...
(از این 4 صفحه کم کمش 2 صفحه اسپم واقعا که!)

گل گفتى داداش , ولى من چون تازه اومدم اين سايت زياد باروال کار آشنا نيستم و نميخوام حرف کسى بى جواب بمونه, تو پست قبل هم که از اون کاملتر نميشد توضيح داد فقط گفتم که ديگه بحثى نباشه!!

shahrammc
13-06-1391, 02:14 بعد از ظهر

توجه كن به عكس ؟

راهنما با فلاپ روی خطر عقبم نداره

hellboyboyhell
15-06-1391, 12:41 قبل از ظهر
فعلا از فروش موتور منصرف شدم لطفا قفل کنيد

02109002
15-06-1391, 12:52 قبل از ظهر
قفل شد